Az

Exapro, a használt ipari gépek vezető piaca, a zöldség- és gyümölcsvágó-, mosó- és blansírozógépek széles választékát mutatja be. Ezek a gépek, amelyek kulcsfontosságúak az élelmiszer-feldolgozás területén, a hatékonyság, a konzisztencia és a biztonság keverékét kínálják, és átalakítják a termékkészítést a fáradságos kézi feladatokból az egyszerűsített műveletekké.

Az induló vállalkozások számára ideális, €9000 körüli kompakt modellektől a €40 000 felé közeledő csúcskategóriás, funkciókban gazdag gépekig az Exapro olyan lehetőségeket kínál, amelyek változatos működési léptékek és költségvetési korlátok. Ezek a gépek, amelyek gyakran olyan neves gyártóktól származnak, mint a KRONEN, a Turatti és az Urschel, robusztus teljesítményt és tartósságot ígérnek. Minden felsorolt ​​gépet alaposan átvizsgáltak, így biztosítva, hogy a vásárlók megbízható és értékes eszközt kapjanak gyártósorukhoz.

Ha az Exapro-n keresztül befektetnek ezekbe a gépekbe, a vállalkozások kihasználhatják a költséghatékony árképzés és a minőségbiztosítás kettős előnyét. Akár a termelés növeléséről, akár a folyamatos teljesítmény eléréséről, akár a maximális hatékonyságra törekszik, az Exapro válogatott kínálata ebben a kategóriában az igényes élelmiszer-feldolgozók kedvenc helye.


Jingjiang Elite food machinery Co,..Ltd Elite

Év: 2019

Jingjiang Elite élelmiszeripari gépek Elite gyümölcsfeldolgozó vonal Jó állapotú gépek, csak néhány órát dolgozott, ciklusonként 500 L 2019-es év


Clevro XMP 4000S raklapmosó berendezés

Év: 2017

A Clevro automatikus alagútmosója fa és műanyag raklapos ládák mosására. Áteresztőképesség: 60-110 láda/óra Szivattyú teljesítménye: 2X11 kW Érintéses vezérlőpanel. Állítható adagolási sebesség a mosás során a szennyeződés mértékétől függően. Állítható mosási hőmérséklet 20 és 55 C fok között. Vízmelegítés elektromos fűtőtestekkel - 13 kW. Kiegészítő öblítőmodullal felszerelt mosógép, valamint láncos szállítószalagok az alagút be- és kijáratánál. Teljesen rozsdamentes acélból készült. …


Machines Pior

Év: 2020

Kimenet 3000 kg/h



Levegőleválasztó gyümölcsök és zöldségek számára

Év: 2012

Levegőleválasztó, amelyet a fagyasztott gyümölcsökből, zöldségekből és egyéb fagyasztott termékekből származó könnyű szennyeződések eltávolítására terveztek. Kapacitás dióhoz 1000-1200 kg/h A következő berendezéseket tartalmazza: - szalagadagoló tartályos adagolószalag - rezgő adagoló pufferrel - légszeparátor Szalag adagoló - teljes egészében rozsdamentes acélból készült, adagolószalag - PE anyag oldalsó rojtokkal és hordozókkal rendelkezik, a meghajtás az alsó görgőre van továbbítva - a szalag …

DXD Onion peeler Zöldség és gyümölcs daraboló, mosó és blansírozó gép

Év: 2018

DXD hagymahámozó DXD hagymahámozó. Gyártás éve: 2018

Ozone A-600 Zöldség és gyümölcs daraboló, mosó és blansírozó gép

Év: 2014

Ózonozó rendszer ponthoz kapcsolódó rendszer 7 Méretek 36x36x15 hüvelyk 200 font




PND DE-CALYX Zöldség és gyümölcs daraboló, mosó és blansírozó gép

Év: 2016

PND DE-CALYX becserkészőgép A DF12 szárzúzó gépet a szamóca és a retek félbe vagy negyedekbe vágására és szárzúzására tervezték. Ez egy olyan eszköz, amely csökkenti a kézzel végzett szárzúzás során végzett kézi munkát. A modell egy körbejárható adagolószalaggal rendelkezik (méretei: 3700 mm x 300 mm), amely lehetővé teszi, hogy a kezelőnek mindig kéznél legyen a feldolgozandó termék. A termék kézzel …

VERHOEST MARC Zöldség és gyümölcs daraboló, mosó és blansírozó gép

Év: 2016

Teljes vonal a póréhagyma hámozásához és mosásához, Fordítórendszer szállítószalaggal - a póréhagyma szállítása a hámozógéphez. Hámozó- és mosógép - a vonal legfontosabb eleme. Első és második szállítószalag - a hámozóasztal felett helyezkedik el. Kerek válogatóasztal - öblítő rendszerrel. A póréhagymát itt válogatják különböző osztályokba. Ellenőrző számlálórendszer - a hámozóasztalon, személyenként 15 főig számolja a póréhagymát. Hulladékeltávolító rendszer - a mosósor …






Zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépek az élelmiszer-feldolgozásban: közelebbről

Az élelmiszertermelés hatalmas világában a zöldségek és gyümölcsök feldolgozása kiemelt terület, és mint minden más ágazat, ez is pontosságot, hatékonyságot és gyorsaságot igényel. Ezen igények kielégítésére a legmodernebb gépeket alkalmazzák, és az ilyen berendezések közül a zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépek állnak a középpontban. Az Exapronál megértjük ezeknek a gépeknek a jelentőségét, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobbat kínáljuk a használt ipari gépek piacáról.

A gépek megértése

A zöldségek és gyümölcsök fogyasztásra, csomagolásra vagy további feldolgozásra való előkészítése gyakran több kulcsfontosságú lépést tesz szükségessé: darabolás, mosás és blansírozás.

Vágógépek: Gyümölcsök és zöldségek egységes méretű és formájú darabolására lettek kialakítva, legyen szó szeletekről, kockákról vagy julienne-ről. Ezek a gépek biztosítják, hogy minden darab egyforma legyen, ami számos élelmiszer-előkészítési és csomagolási folyamat alapvető tényezője. Precizitásuk minimális hulladékot is biztosít, maximalizálva minden egyes termék hozamát.

Mosógépek: A vágás után a következő lépés annak biztosítása, hogy a termék mentes legyen a szennyeződésektől, ezért a mosógépek is szerepet játszanak. A zöldségek és gyümölcsök hatékony és alapos mosására tervezett gépek fejlett mechanizmusokat alkalmaznak a szennyeződések, peszticidek és egyéb lehetséges szennyeződések eltávolítására, garantálva a tiszta terméket.

Blansírozógépek: A blansírozás, a termék rövid ideig forrásban lévő vízbe merítésének folyamata többféle célt szolgál. Megállíthatja az enzimműködést, ami az íz, a szín és a textúra elvesztését okozhatja. Ezenkívül megtisztítja a felületet a szennyeződésektől és az élőlényektől, élénkíti a színt, és segít a termék tartósításában. A blansírozógépeket úgy tervezték, hogy ezt a leghatékonyabb módon érjék el, biztosítva, hogy a termék megőrizze természetes vonzerejét és tápértékét.

Miért válassza az Exapro-t?

Ha ilyen létfontosságú gépek beszerzését vagy eladását fontolgatja, az Exapro páratlan platformként tűnik ki. Mi nem csak egy piactér vagyunk; a kiválóságra törekvő szakemberek megbízható útja.

Az Exapro választásának egyik meghatározó előnye a sokféleség és a választék. A világ legkiválóbb márkáitól beszerzett opciók sokaságával a vásárlók gépek gazdag választékát kínálják, mindegyiket átfogó részletekkel kísérve, így biztosítva, hogy megalapozott döntést hozzon.

Az eladók számára a hatalmas, nemzetközi közönségnek való kitettség azt jelenti, hogy a gépezet nem csak a homályban sínylődik; ehelyett világszerte bemutatják a szakembereknek, így maximalizálva az esélyét a legjobb ajánlat megszerzésére.

A költséghatékonyság egy másik meggyőző tényező. A használt gépek piacán való elmélyüléssel a vállalkozások csúcsminőségű felszerelést szerezhetnek a vadonatúj modellek borsos árcédulája nélkül, így biztosítva az optimális ROI-t. Ezzel egyidejűleg az eladók megtéríthetik kezdeti befektetésük jelentős részét, így mindkét fél számára előnyös.

Az Exapro zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépeinek válogatott választéka, amelyek ára 9000 és 40000 euró között van, alátámasztja elkötelezettségünket a változatosság és a minőség iránt. Az ebbe a termékcsaládba tartozó minden gépen alapos ellenőrzésen ment keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelnek szigorú szabványainknak, így magabiztosan fektethet be, tudva, hogy nemcsak egy berendezést, hanem a növekedés katalizátorát is beszerzi.

Az átláthatóság, a minőség és a szakmai tisztesség iránti elkötelezettségünk azt jelenti, hogy minden tranzakció a bizalomban és az egyértelműségben gyökerezik. Akár vevő, akár eladó, az Exapro segítségével mindig biztonságos kezekben van.

Az élelmiszer-feldolgozás dinamikus birodalmában, ahol a minőség és a hatékonyság nem alku tárgya, az Exapro a szükséges gépeket és bizalmat kínálja a szakembereknek. Merüljön el a zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépek válogatott gyűjteményében, és forradalmasítsa együtt működését.

 

A zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépek fő előnyei

A zöldség- és gyümölcsvágó-, mosó- és blansírozógépek fontos szerepet játszanak a modern élelmiszer-feldolgozásban. Rengeteg előnyt hoznak az asztalra, így számos vállalkozás számára nélkülözhetetlen eszközökké válnak. Íme ezeknek a gépeknek a fő előnyei:

Hatékonyság és sebesség: Ezek a gépek jelentősen felgyorsítják a feldolgozási időt a kézi módszerekkel összehasonlítva. Ami akár órákig is eltarthat, ha kézzel történik, azt percek alatt meg lehet valósítani, ezáltal növelve az általános termelékenységet.

Konzisztencia: Egyenletességet biztosítanak a vágás, mosás és blansírozás során, ami kritikus a termékminőség szabványosításához. Legyen szó egyenletes szeletekről vagy egyenletes blansírozásról, ezek a gépek biztosítják, hogy minden termék azonos kezelést kapjon.

Biztonság: Az automatizált gépek csökkentik az éles pengével vagy forró vízzel való közvetlen emberi interakciót, minimálisra csökkentve a munkahelyi sérülések kockázatát. Ezenkívül biztosítják, hogy a terméket ellenőrzött körülmények között tisztítsák és dolgozzák fel, ami létfontosságú az élelmiszer-biztonsági szabványok szempontjából.

Minimális hulladékmennyiség: A precíziós vágás és feldolgozás azt jelenti, hogy kevesebb termék megy kárba. A vállalkozások számára ez jobb hozamot jelent minden egyes tételből, így a műveletek fenntarthatóbbak és költséghatékonyabbak.

Jobb minőségű termék: A fejlett mosási mechanizmusok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a peszticideket és más lehetséges szennyeződéseket. A blansírozás viszont segít megőrizni a termék élénk színét, ízét és tápanyagtartalmát.

Rugalmasság: A modern gépek gyakran állítható beállításokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy váltsanak a különböző vágási stílusok vagy feldolgozási paraméterek között, hogy megfeleljenek a különböző termékkövetelményeknek.

Skálázhatóság: ezek a gépek nagy tételeket képesek kezelni, így a vállalkozások jelentős szűk keresztmetszetek nélkül bővíthetik tevékenységüket.

Megnövelt eltarthatósági idő: A blansírozás egy előkezelési eljárás, amelyet gyakran a zöldségek és gyümölcsök fagyasztása előtt alkalmaznak. Az enzimműködés leállításával a blansírozás nemcsak a termék minőségét tartja fenn, hanem megnöveli annak eltarthatóságát is.

A zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépek élelmiszer-feldolgozó létesítményekbe való beépítése forradalmasíthatja vállalkozása működését. A gyártás kulcsfontosságú szakaszainak automatizálásával és optimalizálásával ezek a gépek egyértelmű utat biztosítanak a minőség, a hatékonyság és a jövedelmezőség javításához.

 

A zöldség- és gyümölcsvágó gépek fő paraméterei, mosó- és blansírozógépek

Amikor zöldség- és gyümölcsvágó-, mosó- és blansírozógépeket vásárol vagy ad el egy olyan piacon, mint az Exapro, számos gépparamétert létfontosságú figyelembe venni. Ezek a paraméterek a potenciális vásárlóknak betekintést engednek a gép képességeibe, adott feladatokra való alkalmasságába és általános állapotába. Itt vannak a főbb számításba veendő gépparaméterek:

Kapacitás/áteresztőképesség: ez a gép által egy adott időkereten belül feldolgozható termék mennyiségére vonatkozik. A vásárlók számára kulcsfontosságú, hogy biztosítsák, hogy a gép képes kezelni a műveleti mennyiséget.

A gép mérete és méretei: A gép fizikai mérete alapvető fontosságú, különösen a helyszűke vállalkozások számára. A gép szállítása során logisztikai megfontolások szempontjából is kulcsfontosságú.

Energiaszükséglet: A különböző gépek teljesítményigénye eltérő. A létesítmény áramellátásával való kompatibilitás biztosítása érdekében elengedhetetlen az elektromos követelmények ismerete.

Vágási mechanizmusok: A vágógépek esetében elengedhetetlen, hogy ismerjék az általuk elkészíthető vágástípusokat (pl. szelet, kockák, julienne), és hogy a gép rendelkezik-e állítható vágási méretekkel.

Mosási mechanizmus: A mosógép által a mosáshoz használt módszer (pl. vízsugár, kefe, ultrahang) befolyásolhatja az elért tisztasági szintet.

Blansírozási idő és hőmérséklet szabályzói: Ezek a vezérlők határozzák meg, hogy a gép milyen hatékonyan tudja fehéríteni a termést. Az egységes és állítható blansírozás biztosítja az optimális termékminőséget.

Felépítési anyag: A rozsdamentes acélból vagy más korrózióálló anyagból készült gépek higiéniai és tartóssági megfontolások miatt előnyösebbek az élelmiszer-feldolgozásban.

Automatizálási és vezérlési funkciók: A modern gépeket gyakran fejlett vezérlőrendszerekkel szerelik fel, amelyek lehetővé teszik a pontos beállítást és automatizálást, ami kulcsfontosságú lehet az egyenletes termékminőség szempontjából.

Kiegészítők és tartozékok: A géphez mellékelt minden további alkatrész vagy eszköz növelheti a gép sokoldalúságát és funkcionalitását.

Amikor listázik vagy fontolóra vesz egy gépet az Exapro-n vagy egy hasonló piacon, az ezekre a paraméterekre vonatkozó részletes információk zökkenőmentesebb tranzakciót tesznek lehetővé. 

 

Felhasználási terület 

A zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépek kulcsfontosságúak számos ágazatban hatékonyságuk és automatizálási képességeik miatt. Elsődleges céljuk a termés előkészítése további feldolgozásra vagy közvetlen fogyasztásra. A zöldség- és gyümölcsvágó, mosó és blansírozó gépek felhasználási területének megismerése segítséget nyújthat mind az eladóknak a listák elhelyezésében, mind a vásárlóknak a tájékozott döntések meghozatalában. Íme a gépek fő felhasználási területei:

Élelmiszer-feldolgozó ipar: A konzervgyártással, fagyasztott élelmiszerek gyártásával, szárított gyümölcsök és zöldségek készítésével vagy gyümölcslé- és italgyártással foglalkozó vállalkozások gyakran keresik az Exapro-t olyan gépek után, amelyek felgyorsíthatják és szabványosíthatják folyamataikat. Az eladók megcélozhatják ezeket a szektorokat a gép átviteli kapacitásának és konzisztenciájának kiemelésével.

Kereskedelmi konyhák és vendéglátó-ipari szolgáltatások: A nagykonyhák, szállodaláncok és vendéglátó-ipari szolgáltatók olyan gépeket keresnek, amelyek hatékonyan tudják kezelni a tömeges feldolgozást. Az Exapro oldalon a gépek sebességét és pontosságát hangsúlyozó listák vonzóak lehetnek ezekben az iparágakban.

Mezőgazdasági ágazat: Azok a mezőgazdasági üzemek és mezőgazdasági vállalkozások, amelyek a betakarítás után feldolgozzák termékeiket piaci hozzáadott értékért, érdeklődnének a tisztaságot és szabványosítást biztosító gépek iránt. Az eladóknak hangsúlyozniuk kell gépeik higiéniai és mosási képességeit.

Tejipar: Ahogy a tejágazat terjeszkedik a gyümölcsízű joghurtok és más vegyes termékek felé, egyre nagyobb a kereslet a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók iránt. Egy gép sokoldalúságának kiemelése vonzhatja az ilyen vásárlókat.

Snack élelmiszer gyártás: Az aszaltgyümölcs chipseket vagy zöldségroppanósokat gyártó vállalkozások olyan gépeket keresnek, amelyek egyenletes vágást biztosítanak. Az állítható vágómechanizmusokat részletező listák jobban vonzóak lehetnek ezeknek a vásárlóknak.

Gyógyszer- és táplálkozási ipar: Az eladóknak meg kell említeniük, ha gépeik különösen ügyesek a kényes vagy gyógynövények és növények feldolgozására, mivel a természetes kiegészítőket gyártó cégek esetleg az ilyen speciális berendezések piacán vannak. p>

Kozmetikai ipar: A kozmetikai termékek természetes összetevőinek kivonásával foglalkozók szívesen vennék a lágy gyümölcsöket vagy bizonyos zöldségeket feldolgozó gépeket. Az eladók felsorolhatják az ilyen igényeket kielégítő egyedi funkciókat.

Lényegében minden olyan ágazatban, amely nagy mennyiségű zöldség és gyümölcs szisztematikus és hatékony feldolgozását igényli, rendkívül hasznosnak találja ezeket a gépeket. Integrációjuk biztosítja a minőséget, a konzisztenciát és a higiéniát a végtermékben. Mindenki számára, aki az Exaproban navigál, a felhasználási területek ismerete biztosítja, hogy olyan gépekbe fektessen be, amelyek tökéletesen illeszkednek üzleti igényeihez.

 

A zöldség- és gyümölcsvágó-, mosó- és blansírozógépek fő gyártói

Az Exapro számos gyártónak ad otthont, és itt van néhány prominens név, amelyek zöldség- és gyümölcsvágó, mosó- és blansírozó gépeikről ismertek:

KRONEN GmbH: A nagy teljesítményű gépek gyártásáról híres KRONEN vezető szerepet tölt be a frissen vágott, vendéglátó és speciális ágazatokban.

Turatti: Az élelmiszer-feldolgozó és -kezelő gépekre koncentráló globális név, a Turatti gépek innovációjukról és hatékonyságukról ismertek.

FAM: A vágási megoldásokra specializálódott FAM precíz és tartós gépeket kínál.

Nilma: Sokféle felszereléssel a Nilma megoldásokat kínál többek között zöldségek mosására, darabolására és főzésére.

Urschel Laboratories, Inc.: Az Urschel az élelmiszer-vágási technológia egyik vezető neve, kereskedelmi vágóberendezéseket tervez és gyárt.

Buhler: Bár elsősorban a gabona- és élelmiszer-feldolgozás terén ismertek el, a Buhler olyan berendezéseket kínál, amelyek a zöldség- és gyümölcsfeldolgozást is szolgálják.

Kiremko: A burgonyafeldolgozásra specializálódott Kiremko számos egyéb zöldséghez is kínál gépeket.

DORNOW: A DORNOW évtizedek óta jelen van az iparágban, és számos hámozó- és vágógépet kínál különféle termékekhez.

FTNON – Élelmiszertechnológia Noord-Oost Nederland: Az FTNON megoldásokat kínál friss salátákhoz, zöldségekhez és gyümölcsökhöz, beleértve a mosó-, szárító- és vágóberendezéseket.

Bertuzzi Food Processing: Miközben a gyümölcslé kivonására összpontosítanak, a Bertuzzi mosó- és egyéb előkészítő berendezéseket is biztosít a gyümölcsök számára.

Ha az Exapro vagy hasonló platformokat fedezi fel, ezek a gyártók remek kiindulópontot jelentenek. Az egyes márkák elérhetősége azonban az aktuális listáktól függően változhat. Ezenkívül előfordulhatnak újabb gyártók vagy más jelentős márkák, amelyeket itt nem említünk, ezért mindig érdemes alaposan átnézni a piacon a legfrissebb ajánlatokat.