Tejipari - Használt vajgyártó, csomagoló és adagoló gépek 14


Az Exapro használt vajgyártó, csomagoló és adagoló gépek széles választékát kínáljuk, amelyek elengedhetetlenek a hatékony és minőségi tejfeldolgozáshoz. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy a vajgyártás minden lépését kezeljék, a vaj kavarásától és feldolgozásától a precíz csomagolásig és porciózásig, biztosítva az egyenletes termékminőséget és az optimalizált munkafolyamatokat. Vajgyártó, csomagoló és porciózó gépeink ára az alapmodellek €10.000-től a fejlett, nagy kapacitású egységek €150.000-ig terjed, olyan vezető márkákból, mint a GEA, a Tetra Pak, a Benhil és az APV. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a termelési kapacitás, a csomagolási sebesség, az adagolási pontosság és az automatizálási szint, biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi termelési igényeinek.

A vajgyártó, csomagoló és adagoló gépek kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a termelés nagyságrendje, a szükséges csomagolás típusa, a kívánt adagméretek, valamint a könnyű kezelhetőség és karbantartás. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű, egységes termékek elérése, a termelési hatékonyság maximalizálása és a higiéniai előírások betartása szempontjából. A használt vajgyártó berendezéseinkbe való befektetés nemcsak prémium minőségű gépekhez biztosít hozzáférést jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós berendezések életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes gépeket az Ön tejfeldolgozási műveleteinek javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható vajgyártó, csomagoló és adagoló gépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön tejfeldolgozási igényeihez.Benhil 8380/69

Év: 1999

Kimenet 4800 u/h

Formax F6

Év:

Kimenet 3900 u/h

SIG ECOPACK F100

Év: 2001

Kimenet 7200 u/h
Tetra Otich -

Év: 2012

Kimenet 2500 u/h

ООО "Колакс" Молочное оборудование

Év: 2018

Eladó tejipari gépek: - Kádak VDP-250 - 4 db - Tejszivattyú 1500 l/h - Félautomata műanyag poharakba való csomagoláshoz - pH mérő - Klever-2 tejelemző - Baktericid besugárzó - 2 db - Hegesztett mosókád 800x450x850 mm - 200 l-es vízmelegítő - 950 l / perc teljesítményű kompresszor - Asztali mérleg 15 kg-ig - Háromrészes mosókád 1600x600x850 mm - Asztal deszkával …

Simon Freres Contimalax KART 1140

Év: 1987

Vajkeverő és dagasztógép 2 részleggel. 1. szekció: vákuumhoz, 2. szekció: kultúra vagy víz befecskendezéséhez. A gép betáplálása vajfeldolgozóval. Ez a gép lehetővé teszi a nedvességtartalom pontos beállítását kultúra vagy sós víz befecskendezésével, vagy 2 különböző vaj keverését 2 különböző feldolgozóból. Vákuumos működés a levegőtartalom csökkentésére. Bármilyen, a vajhoz hasonló állagú termék megmunkálására / lágyítására és keverésére használható. Teljes felszereltséggel, minden …

Rothenburg RBSX 1.5

Év: 2001

Vajfeldolgozó tűkeverőkkel Átdolgozni, hogy a vajat 0°C-os hőmérsékleten is kezelje. A Rothenburg reworker úgy van kialakítva, hogy a vajat pumpálhatóvá tegye. Használható kiegészítő puffer silóként vagy átdolgozóként. A vaj bemeneti nyílása: 539 x ​​416 mm. 2 csatlakozással a vajszivattyúkhoz, DN100. CIP szórógolyókkal. Van egy csatlakozó 2 elülső lapos keverőhöz. Ezek a keverők azért vannak, hogy több energiát vigyenek a vajba, …

Sig F140

Év:

Kimenet 900 u/hA tejszíntől a dobozig: A vajgyártó, csomagoló és adagoló gépek átfogó útmutatója

A vajgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek nélkülözhetetlenek a tejiparban, lehetővé téve a vaj hatékony és minőségi feldolgozását a nyers tejszíntől a csomagolt termékekig. Ezek a gépek fokozzák a termelékenységet, biztosítják a konzisztenciát, és fenntartják a tejtermékekhez szükséges higiéniai előírásokat. A vajgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek különböző típusainak, jellemzőinek és a vásárlással kapcsolatos megfontolásoknak a megértése jelentősen javíthatja a tejfeldolgozási műveleteket. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere a vajgyártó berendezések változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű gépekhez.

A vajgyártó, csomagoló és porciózó gépek típusai

A vajgyártás több fázisból áll, a tejszín kavarásától az adagolásig és a csomagolásig. Az ebben a folyamatban részt vevő gépek elsődleges típusai a következők:

Vajgyártó gépek

Ezek a gépek a tejszínt vajjá alakítják át olyan folyamatok révén, mint a kavarás, a dagasztás és a hűtés.

 • Folyamatos vajkeverőgépek: Ezeket a nagyüzemi termelésre tervezett gépeket a tejszínt folyamatosan vajjá kavarják, így biztosítva a nagy hatékonyságot és az egyenletes minőséget.
 • Batch vajkeverők: Kisebb termelési mennyiségekhez alkalmasak, a szakaszos vajkeverők ciklusonként meghatározott mennyiségű tejszínt dolgoznak fel, így nagyobb kontrollt biztosítanak a gyártási folyamat felett.
 • Vákuumos vajkeverőgépek: Ezek a gépek vákuumos körülmények között gyúrják és keverik a vajat, hogy biztosítsák az egyenletes textúrát és eltávolítsák a légréseket.

Vajcsomagoló gépek

A vajcsomagoló gépek automatizálják a vaj tömbökbe, rudakba vagy más formákba történő csomagolását, biztosítva a higiénikus és hatékony csomagolást.

 • Automata vajcsomagoló gépek: Teljesen automatizálják a csomagolási folyamatot, alkalmasak nagy volumenű gyártósorokhoz. Ezek a gépek különböző csomagolóanyagokat tudnak kezelni, beleértve a papírt, a fóliát és a műanyag fóliát.
 • Félautomata csomagológépek: Kombinálják a kézi adagolást az automatizált csomagolással, ideálisak közepes méretű műveletekhez, ahol rugalmasságra van szükség.
 • Kartoncsomagoló gépek: Kifejezetten a vaj kartondobozokba vagy dobozokba történő csomagolására tervezték, biztosítva a biztonságos csomagolást a szállításhoz és a kiskereskedelemhez.

Vajadagoló gépek

A vajadagoló gépek pontosan vágják és adagolják a vajat előre meghatározott méretűre, biztosítva az egyenletességet és csökkentve a hulladék mennyiségét.

 • Rotációs porciózógépek: Forgó mechanizmussal vágják a vajat meghatározott adagokra, ideálisak nagy sebességű gyártósorokhoz.
 • Lineáris porciózógépek: Lineáris mozgást használnak a vaj feldarabolásához és porciózásához, pontos vezérlést és rugalmasságot biztosítva a különböző adagméretekhez.
 • Ultrahangos porciózógépek: Ultrahangos pengéket alkalmaznak a vaj vágásához, amelyek tiszta és pontos vágásokat biztosítanak ragadás nélkül.

AzExapro számos vajgyártó, csomagoló és adagoló gépet kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják a sajátos működési igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A vajgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gépek megfeleljenek az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Termelési kapacitás

A gépek termelési kapacitása határozza meg az adott időn belül feldolgozható vajmennyiséget. Győződjön meg arról, hogy a gépek képesek megfelelni az Ön termelési céljainak, legyen szó akár kis kézműves tételekről, akár nagyüzemi termelésről. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a termelési kapacitásról, így segítve Önt az igényeinek megfelelő gépek megtalálásában.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a pontosságot, a következetességet és a hatékonyságot a vajgyártás teljes folyamatában. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős kezelőfelületek, a valós idejű felügyelet és az automatikus beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják az egyenletes termékminőséget. Az Exapro’platformja különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és az egyszerű használat között.

Az anyagkompatibilitás

Győződjön meg arról, hogy a gépek kompatibilisek a gyártási folyamat során használt anyagokkal, például a különböző típusú krémekkel, vajjal és csomagolóanyagokkal. A különböző anyagokat kezelni képes gépek nagyobb rugalmasságot és sokoldalúságot biztosítanak a termelésben.

Higiénia és élelmiszerbiztonság

A tejfeldolgozásban elengedhetetlen a magas higiéniai előírások betartása. Keresse a könnyű tisztításhoz és higiéniához tervezett gépeket, amelyek olyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint a rozsdamentes acélszerkezet és a hozzáférhető alkatrészek a szennyeződési kockázatok minimalizálása érdekében. Az olyan ipari szabványoknak való megfelelés, mint az ISO, a HACCP és a GMP alapvető fontosságú.

Energiahatékonyság

Az energiahatékony gépek csökkentik az üzemeltetési költségeket és a környezetterhelést. Az általános hatékonyság növelése érdekében vegye figyelembe az olyan energiatakarékos funkciókkal rendelkező gépeket, mint a hatékony motorok, a szigetelés és az automatikus leállítási funkciók.

Vezető márkák a vajgyártó, csomagoló és porciózó gépek terén

A neves márkák és gyártók gyakran egyet jelentenek a magasabb minőséggel és a jobb támogatással. Néhány vezető márka a vajgyártó berendezések piacán:

 • GEA: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert GEA robusztus megoldásokat kínál, amelyek alkalmasak a különböző tejfeldolgozási alkalmazásokhoz.
 • Tetra Pak: A tartós és fejlett technológiájukról ismert Tetra Pak’gépei népszerűek a tejiparban.
 • SPX FLOW: Az SPX FLOW nagy teljesítményű vajgyártó és csomagoló gépeket kínál, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Benhil: A Benhil’gépeket a hatékonyság és a sokoldalúság jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyüzemi műveletekhez.
 • Alfa Laval: Az Alfa Laval gépeit a legmodernebb, legmodernebb és legmodernebb gépekkel rendelkező cégek közé tartozik: Az Alfa Laval precíziós és nagysebességű gyártásra tervezett, kiváló minőségű gépeket kínál, amelyek ideálisak az összetett és nagy volumenű vajgyártáshoz.

AzExapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezésekkel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt vajgyártó, csomagoló és porciózó gépek árazása

A használt vajgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek ára széles skálán mozog az olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és az egyedi jellemzők. Általában az árak több ezer és több tízezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt GEA folyamatos vajkészítő gép ára 10 000 és 30 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Tetra Pak automata csomagológép ára 50 000 és 100 000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vevők számára.

Következtetés

A vajgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek alapvető eszközök a tejiparban, amelyek hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a vaj feldolgozásához és csomagolásához. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár folyamatos vajkeverőre, akár automata csomagológépre, akár precíz adagolórendszerre van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő berendezések megtalálását a tejfeldolgozási műveletekhez.