Tejipari - használt sajtgyártó, csomagoló és adagoló gépek 68


Az Exapronál büszkék vagyunk arra, hogy a használt sajtgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek széles választékát kínáljuk, mind a bimbózó, mind a fűszerezett sajttermelőkre szabva. A €19 000 és euró 94 000 közötti ártartományban ezek a gépek gazdaságilag életképes alternatívát jelentenek az új berendezésekkel szemben a minőségi kompromisszumok nélkül. Korábbi használatuk során bizonyítottan megbízhatóak, és olyan megbecsült gyártóktól származnak, mint a Tetra Pak, GEA, Alpma és mások.

E gépek fő vonzereje a költséghatékonyságukban rejlik, amelyek jelentős megtakarítást jelentenek a vadonatúj társaikhoz képest, valamint az azonnali elérhetőségnek köszönhetően gyorsabb beállítást biztosítanak. Minden egység – árfekvésétől függetlenül – hatékonyságot, tartósságot és pontosságot ígér. A tejipartól a kiskereskedelemig és a vendéglátásig ezeket a gépeket sokféle ágazatban használják, hangsúlyozva sokoldalúságukat.

A potenciális vásárlók számára az Exapro adatlapja részletezi a gép paramétereit, például típusát, gyártási kapacitását, márkáját, állapotát és jellemzőit. Ez biztosítja az átláthatóságot, és segíti a vásárlókat, hogy tájékozott döntéseket hozzanak a termelési igényeiknek megfelelően. Összefoglalva, az Exapro kiváló platformot kínál használt sajtgyártó gépek beszerzésére vagy eladására, zökkenőmentes, átlátható és értékközpontú élményt biztosítva minden érintett fél számára.TAS polivalente soll 1000 Sajtkészítő, csomagoló és adagoló gép

Év:

n 2 emelhető 1000 literes többcélú + 1000 literes h lemezes pasztőrözőberendezés + asztalok, formák és különböző berendezések

Alpma CUT23

Év: 1997

Kimenet 7200 u/h

GEA NS3006 Sajtkészítő, csomagoló és adagoló gép Alacsony munkaidő

Év: 2018

Nyomás 250 bar Kapacitás 500 l/h Üzemi hőmérséklet 90 °C Beépített teljesítmény 7,5 kW Tartály 160 l


DOMA kt3 emk, Sajtadagoló gép

Év: 2016

Sajtosztó minden típusú sajtkerék veszteségmentes felosztásához felhasználóbarát darabokra, önkiszolgáló vagy kiszolgáló pultok számára. Egyszerű, biztonságos működtetés nyomáskapcsolóval. Erőteljes hidraulikus meghajtás. Szabadalmaztatott működési elv - a sajt kíméletes elosztása "zúzás" nélkül. Könnyű a darabok eltakarítása, nincs bosszantó csuklya vagy bármi. Különböző pengék gyors és biztonságos átállítása. Egyszerű és higiénikus tisztítás az érintkező felületek egyszerű eltávolításával. 400 V/50 Hz/1,1 kW/2,6 A 16A …

MKT Presswanne

Év: 1997

Sajt leürítő és előnyomó kád MKT Presswanne Információ Téglalap alakú SS leeresztő és elősajtoló kád (leeresztő edény) sajtokhoz. Vízelvezetés oldalt SS perforált lemezekkel, alul pedig mikro perforált szőnyeggel. Lefolyófelület: 10,75 m², Teljes térfogat 6.000 liter, 1.000-1.700 kg sajthoz alkalmas sajttömbök magasságától függően. A túró előpréselése a teljes felületen 2 elektromos láncos emelővel vezérelve, préselés után a túró automatikus szállítása tekercsben …

Kustner YH60 Sajtkészítő, csomagoló és adagoló gép

Év: 1990

A gép teljes GO után, szállítószalag nélkül. szállítószalag + 3500 euró El szekrény van a gépen és része. Kustner YH60 háromszög 8/8 Mérőműszer a megrendelő szerint - jelenleg 17,5 g-ra van beállítva. lökések 50-65 / perc év 1990 Teljes felújítás 2023-ban Piros X alakú szalagAlpma V-64 / AV

Év: 1993

Kimenet 3000 u/h


Italian italian

Év: 2002

Kimenet 300 u/h

GEA Finnah Model 2209.014

Év: 2000

Kimenet 12000 u/h


Kustner Delta DF

Év: 1985

Kimenet 3600 u/h

Milkylab Lab 21P

Év: 2013

Kimenet 5400 u/h

Milk Project DSA Alacsony munkaidő

Év: 2001

A túróadagoló arra szolgál, hogy az alvadékot közvetlenül a kívánt formátumba továbbítsa, és elérje az optimális súlyt. Elérhető formátumok: Átmérője 82 mm Átmérője 120 mm Átmérője 180 mm Átmérő 200mm 11 mm x 14 mm-es blokk

Rüspeler Sakaema

Év: 1983

Kimenet 10000 u/h


Sajtgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek az Exapro-n

A sajtgyártás szakemberei számára a gyártási és csomagolási folyamat a precizitás, a hatékonyság és természetesen az íz finom tánca. Az Exapronál megértjük annak fontosságát, hogy olyan gépekkel rendelkezzenek, amelyek a legjobb teljesítményt biztosítják. Ennek megfelelően büszkén mutatjuk be használt sajtgyártó, csomagoló és adagoló gépeinket az Élelmiszer-feldolgozó gépek kategóriában.

A gépek ismerete: sajtgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek

Sajtgyártó gépek: Ezeket úgy alakították ki, hogy megkönnyítsék a sajtkészítési folyamatot, a túró előkészítésétől a formázásig és préselésig. A megfelelő gépekkel az állandó íz, állag és minőség tételről tételre érhető el.

Sajtcsomagoló gépek: A sajtgyártás befejezése után elengedhetetlen, hogy a sajtot tökéletesen becsomagolják, hogy megőrizze frissességét és ízét. Sajtcsomagoló gépeinket különféle sajttípusok kezelésére tervezték, legyen szó puha brie-ről vagy kemény cheddarról, biztosítva, hogy minden darab szorosan le legyen zárva, hogy megőrizze minőségét.

Sajtporadagoló gépek: Tökéletesek olyan vállalkozások számára, amelyek különféle vásárlói igényeket elégítenek ki. Ezek a gépek pontosan adagolják a sajtot, legyen szó kiskereskedelmi csomagolásról vagy további feldolgozásról. Egyenletes méretet és súlyt biztosítanak, így előnyt jelentenek a termékkínálatuk egységességére törekvő vállalkozások számára.

Miért válassza az Exapro-t?

Az Exapro mindig is több volt, mint egy piactér; ez egy közösség, ahol az ipari szakemberek találkoznak. Amikor úgy dönt, hogy velünk vásárol vagy elad, akkor nem csupán tranzakciót bonyolít le; Ön csatlakozik a megbízható iparági szakértők hálózatához.

Amikor úgy dönt, hogy az Exapro-n keresztül bemerészkedik a használt gépek területére, akkor nem csak berendezésekbe fektet be. Ön a bizalomba, a megbízhatóságba és az Ön igényeit megértő szakemberek kiterjedt hálózatába fektet be. Minden platformunkon felsorolt ​​gépen szigorú ellenőrzésen ment keresztül, hogy biztosítsák a működőképességét és a hosszú élettartamát.

Az Exapro használt gépeinek választásának egyik fő előnye a jelentős költségmegtakarítás. Nem titok, hogy a gépek – különösen speciális élelmiszer-feldolgozó berendezések – jó befektetés lehet. Csapatunk által átvizsgált és jóváhagyott használt berendezések megvásárlásával hasonló gyártási szabványokat érhet el a vadonatúj gépek árának töredékéért.

Szerény, 19 000 eurótól kezdődően belépő szintű gépeink robusztus funkcionalitást kínálnak a kisebb műveletek vagy az induló vállalkozások számára, amelyek meg akarják venni a lábukat a piacon. Ezeknek a gépeknek a teljesítményét szigorúan ellenőrizték, így biztosítva, hogy ezen az áron olyan gépet szerezzen be, amely hatékonyságot és megbízhatóságot ígér. A spektrum felső határán akár 94 000 euróig érő gépek állnak rendelkezésre azok számára, akik fejlettebb szolgáltatásokat, nagyobb termelési kapacitást vagy több funkciót kombináló gépeket keresnek. 

Másrészt az Exapro értékesítése nem csak vevő keresését jelenti; a megfelelő vevő megtalálásáról van szó. Hatalmas nemzetközi közönséget szolgálunk ki, ami azt jelenti, hogy az Ön gépeit a világ minden tájáról a szakemberek elé tárjuk, így gyorsabb értékesítési folyamatot és jobb árat biztosítunk.

Az Exapro választásának egyik egyértelmű előnye az átláthatóságunk. Megértjük az ipari gépek bonyolultságát és a megalapozott döntések fontosságát. Ezért minden lista átfogó, és részletezi a kritikus gépparamétereket, például a gyártási kapacitást, a márkát, az üzemórákat és egyebeket.

Az Exapro egy olyan platform, amely megérti az iparág szakembereinek árnyalt igényeit. Használt sajtgyártó, csomagoló és adagoló gépeink minőséget, hatékonyságot és megbízhatóságot ígérnek, biztosítva, hogy sajttermékei kiemelkedjenek a piacon. Csatlakozzon még ma az Exapro közösséghez, és tegyük együtt zökkenőmentessé a sajtkészítést.

 

A sajtgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek előnyei

Míg az új gépek a legújabb technológiával és funkciókkal rendelkeznek, a használt sajtgyártó, csomagoló- és adagológépek számos előnnyel rendelkeznek:

Költséghatékonyság: A használt gépek melletti választás egyik legnyomósabb oka a vadonatúj berendezések vásárlásához képest jelentős megtakarítás. Kiváló minőségű gépeket szerezhet be az eredeti költség töredékéért, ami kiváló befektetési megtérülést kínál.

Amortizáció előnyei: Az új gépek a kezdeti években gyorsan leértékelődnek. Használt gép vásárlása azt jelenti, hogy a legjelentősebb értékcsökkenés már megtörtént, ami jobb értékmegőrzést biztosít.

Bizonyított megbízhatóság: Egy használt gép már üzemelt, ami bizonyítja képességét és megbízhatóságát. Valószínűleg minden lehetséges törést vagy problémát azonosítottunk és megoldottunk, így biztosítva a zökkenőmentes integrációt a gyártósorba.

Gyorsabb szállítás és beállítás: Ellentétben az új gépekkel, amelyek a gyártási vagy szállítási késések miatt várakozási időt igényelhetnek, a használt gépek jellemzően azonnal rendelkezésre állnak, ami gyorsabb telepítést és gyártás megkezdését eredményezi.</p >

Környezetvédelmi előnyök: A használt gépek választása környezetbarát választás, meghosszabbítja a gép élettartamát és csökkenti az új berendezések gyártásával járó környezeti hatásokat.

Ismert formatervezés: A régebbi gépmodellek néha felhasználóbarátabbak és egyszerűbb kialakításúak, így könnyebben kezelhetők és karbantarthatók. Ez különösen előnyös lehet a régebbi berendezésekhez szokott létesítményeknél.

Alkatrészek elérhetősége: Egyes régebbi gépmodelleknél a pótalkatrészek könnyebben beszerezhetők és költséghatékonyabbak lehetnek. Ez különösen igaz, ha a gépek egy jól ismert márkától származnak, amely régóta ismert az iparágban.

Testreszabási lehetőség: A használt gépek gyakran utólag beszerelhetők vagy testreszabhatók az adott termelési igényeknek megfelelően, ami rugalmasságot kínál az egyedi gyártású új gépek árcédulája nélkül.

Meglévő vélemények és visszajelzések: A használt gépeknél gyakran van lehetőség visszajelzések gyűjtésére a korábbi felhasználóktól. Ez betekintést nyújt a gép teljesítményébe, tartósságába és az esetleges kihívásokba.

Rövidebb befektetési megtérülési (ROI) időszak: a csökkent kezdeti befektetésnek köszönhetően a vállalkozások rövidebb időn belül érhetik el a megtérülést, így tőkét szabadítanak fel más vállalkozások vagy terjeszkedések számára.

Más szóval, ezek a gépek gazdaságilag életképes és hatékony megoldást kínálnak, különösen azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a költségvetés jelentős megterhelése nélkül szeretnék bővíteni vagy javítani tevékenységüket.

 

A sajtgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek főbb gépparaméterei

Ha használt sajtgyártó, csomagoló- és adagológépeket vásárol vagy ad el egy olyan piacon, mint az Exapro, elengedhetetlen, hogy ügyeljen az adott gépparaméterekre a zökkenőmentes és sikeres tranzakció érdekében. Itt vannak a főbb gépparaméterek, amelyeket figyelembe kell venni:

Géptípus: Ismerje meg, hogy milyen típusú géppel dolgozik. Ez egy sajtgyártó gép, egy csomagológép vagy egy adagológép? A pontos besorolás ismerete segít megcélozni a megfelelő közönséget, vagy megtalálni az igényeinek megfelelő gépet.

Gyártási kapacitás: Határozza meg, hogy a gép mennyi sajtot tud előállítani, becsomagolni vagy adagolni óránként vagy naponta. Ez segít a gép kapacitásának és a termelési igényeknek megfelelő összehangolásában.

A gép mérete és méretei: Mérje meg a gép fizikai méreteit, beleértve a magasságot, szélességet és mélységet. Ez létfontosságú a termelési területen rendelkezésre álló hellyel való kompatibilitás biztosításához.

A gép tömege: A teljes tömeg hatással lehet a szállításra és a telepítésre. A nehézgépek speciális kezelést vagy felszerelést igényelhetnek az áthelyezéshez.

Energia- és energiafogyasztás: Alapvetően fontos ismerni a gép energiaszükségletét, legyen az elektromos vagy más áramforrás, valamint a fogyasztási arányokat. Ez segít a működési költségek felmérésében és a meglévő infrastruktúrákkal való kompatibilitás biztosításában.

Állapot: Működőképes állapotban van a gép? Vannak olyan alkatrészek, amelyek javításra vagy cserére szorulnak? A kiváló állapotú gépek magasabb árat kaphatnak, miközben a vásárlók szeretnének tájékozódni az esetleges problémákról vásárlás előtt.

Jellemzők és funkciók: részletezze a gép esetleges speciális jellemzőit vagy funkcióit, például automatizált folyamatokat, érintőképernyős vezérlőket vagy egyéni beállításokat.

Karbantartási előzmények: A jól karbantartott gép vonzóbb. Nyilvántartást kell készíteni a rendszeres karbantartásról, alkatrészcseréről és minden nagyobb javításról. A vásárlók tudni szeretnék, hogy a gépet megfelelően gondozták-e.

Alkatrészek elérhetősége: Győződjön meg arról, hogy a géphez alkatrészei továbbra is elérhetők a piacon. Ez létfontosságú szempont a potenciális vásárlók számára, biztosítva a gép hosszú élettartamát és működőképességét.

Tanúsítványok: Ha a gép rendelkezik iparág-specifikus tanúsítvánnyal vagy megfelel bizonyos szabványoknak, jelölje ki azokat. Ez növelheti a gép vonzerejét a biztonságtudatos vagy a minőségre összpontosító vásárlók számára.

E paraméterek gondos mérlegelésével és részleteivel az eladók a legjobb fényben mutathatják be gépeiket, valódi vásárlókat vonzva. Ezzel szemben a vásárlók ezeket a paramétereket felhasználhatják a gyártási igényeiknek és költségvetési korlátaiknak megfelelő gép értékelésére és kiválasztására.

 

Felhasználási terület

Az Exapro-hoz hasonló piacon történő vásárláskor és eladáskor az alkalmazási területek megértése döntő fontosságú mind a vevők, mind az eladók számára annak biztosításához, hogy a gépek megfeleljenek a tervezett gyártási követelményeknek. Íme a bontás:

Tejipar: Ez az elsődleges ágazat, ahol széles körben használják a sajtgyártó gépeket. A kis kézműves sajttermelőktől a nagyméretű tejipari vállalatokig ezek a gépek kulcsfontosságú szerepet játszanak a tej különféle típusú sajtokká történő átalakításában.

Speciális sajtgyártó egységek: Bizonyos gépeket meghatározott sajtfajták előállítására szabtak, legyen szó lágy sajtokról, például brie és camembert, féllágy sajtokról, például kék vagy kemény sajtokról, mint a cheddar és a parmezán.

Csomagolóipar: A sajtcsomagoló gépeket általában a tejtermékek csomagolására összpontosító ágazatokban használják. Ezek a gépek biztosítják a sajt tartósítását, védelmét, és készen áll a kiskereskedők számára történő kiosztásra vagy további feldolgozásra.

Élelmiszer-feldolgozó egységek: A sajtadagolók olyan egységekben használhatók, amelyeknél a sajtot meghatározott méretű vagy súlyú darabokra kell osztani. Ez lehet kiskereskedelmi csomagolás vagy sajt más élelmiszerek összetevőjeként való felhasználása.

Kézműves és kézműves sajtgyártók: A kézműves vagy egyedi sajtfajtákat előállító kisebb butiktermelők is profitálhatnak ezekből a gépekből, különösen akkor, amikor bővítik tevékenységüket.

Oktatási és kutatóintézetek: Néha a mezőgazdasági vagy élelmiszeripari kutatóintézetek sajtgyártó és -feldolgozó gépeket igényelhetnek kísérleti vagy oktatási célokra.

Export és forgalmazás: A tejtermékek, különösen a sajtok nemzetközi piacokra történő exportjával foglalkozó vállalatok nélkülözhetetlennek találják a csomagoló- és adagológépeket, amelyek biztosítják, hogy a termékek megfeleljenek a globális csomagolási szabványoknak.

A gépek lehetséges felhasználási területeinek megértésével és kiemelésével a vevők és az eladók is megalapozott döntéseket hozhatnak, így biztosítva, hogy a berendezés megtalálja a megfelelő otthont, ahol a lehető legteljesebb mértékben ki tudja használni.

 

A sajtgyártó, -csomagoló és -adagoló gépek vezető gyártói

Számos neves gyártó világszerte sajtgyártásra, csomagoló- és adagológépekre szakosodott. Amikor egy olyan platformon navigál, mint az Exapro, a következő gyártók gépeivel találkozhat:

Tetra Pak: A világszerte ismert Tetra Pak nemcsak csomagolási megoldásokat gyárt, hanem feldolgozóberendezések széles skáláját is kínálja, beleértve a sajtgyártáshoz szükséges berendezéseket is.

GEA: A GEA Group egy globális technológiai vállalat, amely innovatív élelmiszer-feldolgozási berendezéseiről és megoldásairól ismert, beleértve a tej- és sajtgyártást is.

Alpma: A tejfeldolgozó berendezésekre specializálódott Alpma gépek széles skáláját kínálja a sajtgyártástól a csomagolásig.

Saputo Dairy Systems: A tejágazatban gazdag múlttal rendelkező Saputo különféle gépi megoldásokat kínál a sajtgyártáshoz.

IMA csoport: Az IMA a csomagológépeiről ismert, és sajtokhoz használható csomagolási megoldásokat kínál.

Reiser: Az élelmiszeripar kulcsszereplője, a Reiser sajt-adagoló és -csomagoló gépeket kínál.

SPX FLOW: A tejfeldolgozás terén szerzett szakértelmük a sajtgyártásra is kiterjed, és különféle berendezési megoldásokat kínál.

ULMA Csomagolás: Bár több ágazat számára kínálnak csomagolási megoldásokat, az ULMA speciális gépekkel rendelkezik a tejtermékek és sajtok csomagolására.

Vemag: Az adagoló megoldásairól ismert Vemag gépeket gyakran használják sajtfeldolgozó egységekben.

Bosch csomagolási technológia: A most Syntegon névre keresztelt Bosch élelmiszer-csomagolási megoldások tömkelegét kínálja, beleértve a sajtokhoz is alkalmasakat.

Raque Food Systems: Tejiparra szabott gépeket gyártanak, beleértve a sajtgyártó és -csomagoló berendezéseket.

Marchant Schmidt, Inc.: A tejtermékek és sajtfeldolgozó berendezésekre specializálódott cég sajtgyártáshoz, szeleteléshez és csomagoláshoz kínál gépeket.

Ezek a márkanevek a gépek minőségét, tartósságát és innovációját jelezhetik. Ezenkívül a neves márkák gyakran jobb értékesítés utáni szolgáltatást, a pótalkatrészek elérhetőségét és a gép hosszú élettartamát biztosítják.