Az

Exapro a kiváló minőségű használt ipari gépek első számú piaca. A Különféle ipari berendezések kategóriában mutatjuk be agáztargoncák választékát. Ezek a targoncák professzionálisan karbantartottak, és az erő, a sokoldalúság és a költséghatékonyság kiváló keverékét kínálják.

Gáztargoncáink robusztus teljesítményükkel és nagy emelési kapacitásukkal jeleskednek, így ideálisak raktárakban, gyártóüzemekben és elosztó központokban. Különböző feladatokra alkalmasak, beleértve a nehéz terhek mozgatását, raklapok egymásra rakását és áruk nagy távolságra történő szállítását. Tipikusan 1,5 és 5 tonna közötti kapacitással biztosítják a szükséges erőt és megbízhatóságot.

Minden targonca szigorú ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely biztosítja a minőséget és a teljesítményt. Gépeink költséghatékonyak, jelentős megtakarítást ígérve az új berendezésekhez képest, anélkül, hogy a hatékonyságot veszélyeztetnénk. Megbízhatóságukról és tartósságukról ismert neves márkák, mint a Toyota, a Hyster és a Mitsubishi szerepelnek választékunkban. Az árak 8000 és 30 000 euró között mozognak, különféle költségvetési skálákat kínálva.

Részletes információért vagy árajánlat kéréséhez forduljon elkötelezett csapatunkhoz, akik készen állnak az Ön speciális igényeinek kielégítésére. Az Exapronál az a célunk, hogy a minőség és a megfizethetőség révén elősegítsük vállalkozása növekedését. Bízzon az Exaproban az ipari gépekkel kapcsolatos igényeivel kapcsolatban, és növelje termelékenységét még ma.

Komatsu FG25 Gáztargonca

Év: 2018

Kapacitás kg-ban 2000 kg
Árboc Háromszoros
Emelési magasság 3300 mm
Villa hossza 1200 mm

21 000 EUR

Termék megtekintése

AE Egyesült Arab Emírségek


Clark GPXS50 LPG

Év: 1997

Kapacitás kg-ban 12000 kg
Árboc Simplex
Emelési magasság 2500 mm
Villa hossza 1400 mm

JUNGHEINRICH TFG670 Gáztargonca

Év: 2005

Kapacitás kg-ban 7000 kg
Emelési magasság 3850 mm

Toyota 8FGF15 Gáztargonca

Év: 2013

Kapacitás kg-ban 1500 kg
Árboc Duplex
Emelési magasság 3300 mm
Villa hossza 1200 mm

Toyota 7FGF15 Gáztargonca

Év: 2005

Kapacitás kg-ban 1500 kg
Árboc Duplex
Emelési magasság 3000 mm
Villa hossza 1200 mm

Toyota 5FG15 Gáztargonca

Év: 1995

Kapacitás kg-ban 1500 kg
Árboc Duplex
Emelési magasság 3000 mm
Villa hossza 1200 mm

Toyota 6FG15 Gáztargonca

Év: 1998

Kapacitás kg-ban 1500 kg
Árboc Duplex
Emelési magasság 3000 mm
Villa hossza 1200 mm

Fantuzzi MJ450H4 Gáztargonca

Év: 2002

Készíts FANTUZZI Modell MJ450H4 Év 2002 Órák 2,236

CAT V900 Gáztargonca

Év:

Készíts MACSKA Modell V900 ellenőrzés lehetséges jó állapot


Taylor Y80W0 Gáztargonca

Év: 1973

Készíts TAYLOR Modell Y80W0 Év 1973

Mattson Aspen 2 ICP Gáztargonca

Év: 2001

Aspen 2 Dual ICP Maker: Mattson Sorozatszám: 925 Alkalmazás: Asher / Stripper Modell: Aspen 2 ICP Évjárat: 2001 Ostyaméret: 6" vagy 8" (az ügyfél kérésére konfigurálva) Részletek Konfiguráció: 1. Kazettás platform: SMIF 2. Hűtőkamra: Telepítve, Új típus 3. Résajtó : Új típus 4. Robot Assy. : Standard, Új típus 5. Kazettás ajtó: 18" 6. RF generátor: Adtek X 4 7. …


Jumbo N/A Gáztargonca

Év: 1995

Emelési magasság 46 mm

Grove MZ66A Gáztargonca

Év: 1992

- Teleszkópos 3 részből álló gém 20m - Órák: 800 & 2257 - Motor: 3 hengeres Deutz dízel (100%-ban jó állapotban) - Minden hidraulikus alkatrész jól működik. Az egység gyors és erős. - Gumiabroncsok: 385/65R 22.5 70%-ban jó mindkét gépen. - Alváz tiszta, hegesztés- és repedésmentes. - Általános kozmetikai: Tiszta és becsületes - Szivárgás: nincs - A gyártó által kiadott …

Crown N/A Gáztargonca

Év:

LP3020 6 elektromos targonca CROWN egyenként vagy csomagban eladó !!! (500 - 1200 közötti üzemóra !!! Új akkumulátor kb. Euro 2500.- (Áfával együtt)


Linde H25T-03 Gáztargonca

Év: 1998

Kapacitás kg-ban 2500 kg


Toyota 8FG20 Gáztargonca Alacsony munkaidő

Év: 2015

Kapacitás kg-ban 2000 kg
Emelési magasság 4700 mm


Bevezetés a gázvillás targoncákba

A gázvillás targoncák, amelyek az anyagmozgatás világában alapvető fontosságúak, kritikus alkategóriát képviselnek a különféle ipari berendezések szélesebb szegmensében. Ezek a gépek számos iparágban nélkülözhetetlenek, beleértve a raktározást, a gyártást, az elosztást és a kiskereskedelmet, robusztus teljesítményt és hatékonyságot kínálva. A gyakran LPG-vel (folyékony kőolaj-gázzal) vagy CNG-vel (sűrített földgázzal) hajtott gázvillás targoncák egyesítik a belső égésű motorok előnyeit a dízel társaikhoz képest tisztább károsanyag-kibocsátással. Az erő és a környezetvédelmi szempontok ötvözete sok vállalkozás számára sokoldalú választássá teszi őket.

Gázvillás targoncák típusai

A gázvillás targoncák többféle konfigurációban kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző üzemeltetési igényeknek:

 1. Ellensúlyos targoncák: A legelterjedtebb típus, amelynek hátul súlya van, hogy egyensúlyba hozza az elöl felemelt terhet. Ideális nehéz terhek emelésére és szállítására rövid távolságokon.
 2. Pneumatikus gumiabroncsos targoncák: tartós gumiabroncsokkal vannak felszerelve, amelyek alkalmasak kültéri használatra és egyenetlen terepre, így sokoldalúan használhatók beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt.
 3. Kipárna gumiabroncsos targonca: Beltéri használatra tervezték tömörgumi gumiabroncsokkal, amelyek kisebb fordulási sugarat kínálnak, így tökéletes szűk helyekre és sima felületekre.

Főbb jellemzők és specifikációk

A gázvillás targonca kiválasztásakor alapvető fontosságú számos kulcsfontosságú jellemzőt és specifikációt figyelembe venni annak biztosítására, hogy megfeleljen az üzemeltetési követelményeknek:

 • Emelési kapacitás: Az a súly, amelyet egy targonca biztonságosan képes felemelni és szállítani. A gázvillás targoncák általában 2000 fonttól 15 000 fontig terjednek.
 • Emelési magasság: Az a maximális magasság, amelyet a villák elérhetnek. Ez az alapmodellek 10 lábtól a speciális modellek esetében több mint 20 lábig terjedhet.
 • Motorteljesítmény: lóerőben (LE) mérve, amely a motor erejét jelzi. A gázvillás targoncák általában 50 LE-től 100 LE-t meghaladó teljesítményű motorral rendelkeznek.
 • Üzemanyag típusa: Elsősorban LPG vagy CNG. A PB-gáz-üzemanyag széles körű elérhetősége miatt az LPG-villás targoncák gyakoribbak.
 • Sebességváltó típusa: Automatikus vagy kézi sebességváltó, az automata pedig felhasználóbarátabb és gyakoribb.

A gázvillás targoncák előnyei

A gázvillás targoncák számos előnnyel rendelkeznek, amelyek számos iparágban népszerű választássá teszik őket:

 • Teljesítmény: A gázvillás targoncák egyenletes erőt és teljesítményt biztosítanak, így alkalmasak nagy igénybevételű műveletekre.
 • Kisebb károsanyag-kibocsátás: A dízel targoncákhoz képest a gáztargoncák kevesebb károsanyag-kibocsátást termelnek, ami beltéri használat és a környezetvédelmi előírások betartása esetén előnyös.
 • Üzemanyag-hatékonyság: A gázvillás targoncák üzemanyagköltsége általában alacsonyabb a dízelhez képest, ami hosszú távú megtakarítást jelent.
 • Sokoldalúság: A beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas gázvillás targoncák rugalmasságot kínálnak a különféle működési környezetekben.
 • Gyors tankolás: Az akkumulátortöltést igénylő elektromos targoncákkal ellentétben a gáztargoncák gyorsan tankolhatók, minimalizálva az állásidőt.

Gáztargonca vásárlásakor figyelembe veendő szempontok

Ahhoz, hogy az igényeinek megfelelő gáztargoncát válasszon, vegye figyelembe a következő tényezőket:

 • Működési környezet: Határozza meg, hogy a targoncát beltéren, kültéren vagy mindkettőn használják. Ez befolyásolja a gumiabroncsok típusát és a szükséges targonca méretét.
 • Teherkövetelmények: Mérje fel az átlagos és maximális terheket, amelyeket fel kell emelni. Válasszon megfelelő emelőképességű targoncát a legnehezebb terhek kezelésére.
 • Manőverezhetőség: Vegye figyelembe a munkaterület elrendezését. Szűk helyekhez és szűk folyosókhoz ideális a kis fordulási sugarú párnázott gumiabroncs-villás targonca.
 • Karbantartás és szerviz: Ellenőrizze az alkatrészek és a szervizközpontok elérhetőségét az adott márkákhoz. A rendszeres karbantartás döntő fontosságú a targonca hosszú élettartama szempontjából.
 • A kezelő kényelme: Az olyan funkciók, mint az ergonomikus ülések, a könnyen használható kezelőszervek és a jó kilátás, növelhetik a kezelő kényelmét és termelékenységét.
 • Költségkeret: Határozza meg a vásárlási és a folyamatos működési költségek költségkeretét. A használt gázvillás targoncák jelentős megtakarítást jelenthetnek az új modellekhez képest.

Népszerű márkák és árak

Számos neves márka gyárt gázvillás targoncákat, amelyek megbízhatóságukról és teljesítményükről ismertek. Íme néhány figyelemre méltó:

 • Toyota: A tartósságáról és a fejlett technológiájáról híres Toyota gázvillás targonca számos vállalkozás számára a legjobb választás. A használt modellek 10 000 USD és 30 000 USD között mozoghatnak az életkortól, állapottól és specifikációktól függően.
 • Hyster: A Hyster a robusztus felépítésükről és hatékonyságukról ismert gázvillás targoncák széles választékát kínálja. A használt Hyster targoncák ára általában 8 000 és 25 000 dollár között van.
 • Caterpillar: A Caterpillar gázvillás targoncák teljesítményükről és megbízhatóságukról ismertek. A használt Caterpillar targoncák ára általában 12 000 és 28 000 dollár között mozog.
 • Mitsubishi: A teljesítmény és a megfizethetőség egyensúlyát kínáló Mitsubishi gázvillás targoncák népszerű választás. Használt modellek 9000 és 22000 dollár között kaphatók.
 • Clark: A Clark targoncák innovatív kialakításukról és tartósságukról ismertek. A használt Clark gázvillás targoncák ára 7000 és 20000 dollár között van.

Következtetés

A gázvillás targoncák alapvető eszközt jelentenek a különböző iparágakban, mivel egyensúlyt biztosítanak az erő, a hatékonyság és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás között. A gázvillás targonca kiválasztásakor fontos figyelembe venni az Ön sajátos működési igényeit, az emelőképességtől és magasságtól a használati környezetig. Az olyan népszerű márkák, mint a Toyota, a Hyster, a Caterpillar, a Mitsubishi és a Clark számos lehetőséget kínálnak a különböző követelményeknek és pénztárcáknak megfelelően. E tényezők gondos értékelésével a vállalkozások biztosíthatják, hogy a megfelelő gáztargoncát választják anyagmozgatási képességeik és általános termelékenységük javítása érdekében.