Az Exapro használt számológépek széles választékát kínáljuk, amelyek elengedhetetlenek a precizitáshoz és a hatékonysághoz a gyógyszer- és vegyiparban. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy pontosan megszámolják és adagolják az olyan termékeket, mint a tabletták, kapszulák és kis vegyi összetevők, biztosítva az egyenletes minőséget és az ipari szabványoknak való megfelelést. Számológépeink ára az €5,000 forintos alapmodellektől a €100,000 forintos fejlett, nagy kapacitású egységekig terjed, olyan vezető márkákból, mint a Cremer, IMA, Aylward és Busch. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a számlálási sebesség, a termékkompatibilitás, a pontosság és az automatizáltsági szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi termelési igényeinek.

A számlálógép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a számlálandó termékek típusa, a szükséges számlálási sebesség és pontosság, a csomagolósorokkal való integráció, valamint a könnyű kezelhetőség és karbantartás. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű, megbízható számlálás eléréséhez, a termelés hatékonyságának optimalizálásához és az állásidő minimalizálásához. A használt számlálógépeinkbe való befektetés nemcsak prémium minőségű berendezésekhez biztosít hozzáférést jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes gépet a gyógyszeripari vagy vegyipari feldolgozási műveletei javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható számlálógépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön precíz számlálási igényeihez.

Swiftpack 2x16 Számológép

Év: 1997

Sebesség táblagépeknél (percenként) 16000
Kapszulák sebessége (percenként) 16000

unknown unknown Számológép

Év:

LEÍRÁS: Lineáris tabletta- és kapszulaszámláló. Lineáris koncepció az optimális termékelkülönítéshez és a pontos számlálást biztosító termékérzékeléshez. FELHASZNÁLÁSI ÁGAZATOK: Gyógyszeripar, vegyipar, kozmetika, élelmiszeripar, diétás termékek, orvostechnikai eszközök, gyártás. FŐ JELLEMZŐK: A tablettaszámlálót teljes palackozósorokba történő zökkenőmentes integrálásra tervezték, önálló megoldásként is használható számos gyógyszeripari és táplálkozástudományi alkalmazáshoz. Garantált pontossággal számol tablettát, kemény kapszulát vagy lágy kapszulát, és szinte bármilyen típusú üveg- …

Collischan TC 8410 számlálógép

Év: 2007

A Tablet Counter a termékek elektronikus számlálására szolgál, előre meghatározott mennyiségben, ipari PLC-n és kezelői HMI-n keresztül vezérelve. A konténerek adagolása egy sávos szállítószalagon keresztül történik csillagkerekes adagolórendszerrel, minden tartály tára és bruttó súlya megtöltés előtt és után történik. A tényleges tartalom pontosan mérhető, és a tartályok súlyeltérései megszűnnek. Súlytartomány 300g A termék adagolása egy ömlesztett rozsdamentes acél garatból történik, …

Flexomatic Számológép

Év: 2001

Tabletta töltőgép Gyártó Flexomatic a gép jó állapotban van 3 mm-től 12 mm-ig képes kis kerek és alakú tablettákat számolni. A sebesség 12,000 per perc

KING TB4 Palackozó egység

Év: 2006

Elektromos erő 400 V
Kapszulák sebessége (percenként) 800
Sebesség táblagépeknél (percenként) 2600
Sebességtartály (percenként) 20

CREMER Unknown

Év:

LEÍRÁS: Lineáris tabletta és kapszula számláló 8 csatornával. A lineáris koncepció három vibrációs lemezt használ az optimális termékleválasztás és termékérzékelés érdekében, amely 100%-os pontos számlálást biztosít. FELHASZNÁLÁSI ÁGAZATOK: Gyógyszeripari, vegyipari, kozmetikai, élelmiszeripari, diétás, orvosi eszközök, gyártás. FŐBB JELLEMZŐI: A CREMER tablettapult A komplett palacksorokba való zökkenőmentes integrációra tervezték, és önálló megoldásként is használható számos gyógyszerészeti és táplálkozási alkalmazáshoz. Bármilyen típusú …

IMA Precisa 12

Év: 2005

Sebesség táblagépeknél (percenként) 1500
Sebességtartály (percenként) 1500
Kapszulák sebessége (percenként) 1500

C.E. King TC12 Számológép

Év:

C.E. King számláló frissített vezérlőkkel és számlálófejekkel 2012-ben 12 sávos, automata kapuzás, CE jelzéssel felár ellenében vonalként is szállítható

Swiftpack Tablet Counter line SP16

Év: 1998

Swiftpack Tablet Counter sor SP16 Számlálósor A számlálósor két 16 sávos swiftpack számlálója frissítve a számlálókat 2022-ben frissítették swiftpack palack unscramble swiftpack kétsávos konvoj swiftpack swift lift automatikus táblabetöltő bosch sapkacsavar vagy nyomósapkák a számlálókat 2022-ben frissítettük új plc-vel és érintőképernyővel

King TB4 Számológép

Év:

Elektromos erő 240 V
Kapszulák sebessége (percenként) 800
Sebesség táblagépeknél (percenként) 2000
Sebességtartály (percenként) 30

5 170 EUR

Termék megtekintése

GB Egyesült Királyság


ABACO G1 Számológép

Év: 2016

Sebesség táblagépeknél (percenként) 600

King KB 4 Számológép

Év:

King TB4 számlálógép működő állapotban. Tiszta és tiszta gép

7 860 EUR

Termék megtekintése

GB Egyesült Királyság


KING DISPENSA TABLET ÉS CAPSULE CHECK COUNTER Számológép

Év:

Sebesség táblagépeknél (percenként) 1000
Kapszulák sebessége (percenként) 300

4 340 EUR

Termék megtekintése

GB Egyesült Királyság


ZUMA Unknown

Év:

LEÍRÁS: A kapszulatöltő sor nem teljes a kapszulák választéka nélkül. Ez a minőség-ellenőrzés fontos szempontja. A kapszula válogatóval könnyen eltávolíthatja a feltört, laza, könnyű darabokat vagy üres kapszulákat. FELHASZNÁLÁSI ÁGAZATOK: Gyógyszeripari, vegyipari, kozmetikai, élelmiszeripari, diétás, orvosi eszközök, gyártás. FŐBB JELLEMZŐI: A hibamentes kapszulák szabadon haladnak át a ferde síkon lévő lyukakon. Míg a kapszulákat és a hibás darabokat egy csúszdán …

IMA Swiftpack SPC16

Év: 1998

Sebesség táblagépeknél (percenként) 8000

Cremer CF830 Számológép

Év:

Cremer modell CF830 8 sávos tabletta/kapszula pult pneumatikus kapurendszerrel, 3,8 m hosszú x 100 mm széles lécsáv változó sebességű szállítószalaggal. Rozsdamentes acél szerkezet, kézikönyv mellékelve. Méretek: 3,8 m x 1,4 m x 2,2 m magas. Amint a képeken látható, teljes sorként szállítható, amely tartalmazza: King LH5 egyoldalas, csomagolós címkéző 1 m-es rozsdamentes acél forgóasztal Kupak – rányomni vagy csavaros kupakot

Swiftpack Counting line

Év: 2004

Sebességtartály (percenként) 60

Contador hematológico Niho de Celltac felé

Év:

Nihon kohden hematológiai számláló a Celltactól. Megfelelően működik.

King TB4

Év: 1995

Elektromos erő 240 V
Kapszulák sebessége (percenként) 800
Sebesség táblagépeknél (percenként) 2600
Sebességtartály (percenként) 30

Ligne pilulier Neri / Swiftpack / Zalkin / Marchesini

Év:

Pilleadagoló sor Tartalmazza : - Forgótányér + tablettaadagoló fúvóka - Galagonyák - Swiftpack pult (rakodókonzollal) - Zalkin kupakoló - Marchesini kartonozó Elérhető formátumok : 22 ml-es üvegpalack, átmérő 31 mm x magasság 54,6 mm 60 ml-es üvegpalack, átmérő 41 mm x magasság 82 mm 90 ml-es üvegpalack átmérő 54 mm x magasság 85 mm Műanyag dugó, átmérő 35 mm x …


Pontosság és hatékonyság: Átfogó útmutató a gyógyszeripari és vegyipari számlálógépekhez

A számlálógépek nélkülözhetetlenek a gyógyszer- és vegyiparban, pontos és hatékony megoldásokat nyújtanak a tabletták, kapszulák, tabletták és egyéb kis tételek számlálásához. Ezek a gépek biztosítják a pontosságot, javítják a termelékenységet, és fenntartják a minőségellenőrzés magas színvonalát. A különböző típusok, jellemzők és a számlálógépek beszerzésével kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen javíthatja termelési képességeit és a termék integritását. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a számlálógépek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A számlálógépek típusai

A számlálógépek különböző típusokban és konfigurációkban kaphatók, hogy megfeleljenek az egyedi ipari igényeknek. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Tabletta- és kapszulaszámláló gépek

Kifejezetten a gyógyszeripar számára tervezték ezeket a gépeket, amelyek pontosan megszámolják a tablettákat és kapszulákat a csomagolás és a minőségellenőrzés céljából.

 • Elektronikus tablettaszámlálók: Fejlett érzékelők és elektronikus számlálórendszerek használatával biztosítják a tabletták és kapszulák pontos számlálását. Ideálisak a nagy sebességű gyártósorokhoz.
 • Optikai számlálógépek: Optikai érzékelőket és kamerákat használnak a tételek számlálásához, nagy pontosságot és sebességet biztosítva. Alkalmasak a tabletták és kapszulák széles méret- és formaválasztékához.

Multicsatornás számlálógépek

Ezek a gépek több csatornával vagy sávval rendelkeznek, lehetővé téve több termékáram egyidejű számlálását, növelve a hatékonyságot és az áteresztőképességet.

 • Egyfejes többcsatornás számlálógépek: Közepes és nagy volumenű termeléshez alkalmasak, pontos számlálást biztosítanak mérsékelt sebességgel.
 • Multifejes többcsatornás számlálók: Ideális nagyüzemi termeléshez, nagy sebességű számlálást biztosít több fej egyidejű működésével.

Síkszámláló gépek

A lécszámlálók egy lécrendszert használnak a tételek számolásához, miközben azok áthaladnak a gépen, így megbízható és egyszerű számlálási módszert biztosítanak.

 • Rotációs lécszámlálók: Forgó léceket használnak a tételek számlálásához, ideálisak közepes és nagy sebességű műveletekhez. Robusztusságukról és megbízhatóságukról ismertek.
 • Lineáris léces számlálók: Lineáris mozgást használnak a számláláshoz, kisebb sebességű alkalmazásokhoz alkalmasak, nagyfokú pontossággal.

Folyamatszámláló gépek

A flow számlálók a tételek áramlását mérik egy érzékelőn keresztül, érintésmentes számlálási megoldást nyújtva.

 • Infravörös áramlásszámlálók: Infravörös érzékelőkkel érzékelik és számolják a tételeket, ideálisak a kényes termékek kíméletes kezelését igénylő alkalmazásokhoz.
 • Ultrahangos áramlásszámlálók: Ultrahanghullámokat használnak a számláláshoz, nagy pontosságot kínálnak, és alkalmasak különféle kis tételek számolására.

Kombinált számláló és töltőgépek

Ezek a gépek integrálják a számlálási és töltési funkciókat, ésszerűsítve a csomagolási folyamatot azáltal, hogy két kritikus lépést egyesítenek egybe.

 • Integrált számláló-töltő rendszerek: A palackok, fiolák vagy csomagok zökkenőmentes számlálását és töltését biztosítják, növelve a termelés hatékonyságát és csökkentve a kézi kezelést.

AzExapro számos ilyen számlálógépet kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják a sajátos működési igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A számlálógép kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Számolási pontosság

A számlálógép pontossága kiemelkedő fontosságú a termék integritásának biztosítása és a szabályozási előírások betartása szempontjából. A pontos számlálás garantálása érdekében keresse a nagy pontosságú érzékelőkkel és számlálómechanizmusokkal rendelkező gépeket.

Gyorsaság és áteresztőképesség

A számlálógép sebessége és áteresztőképessége hatással van a termelés általános hatékonyságára. A nagy sebességű gépek elengedhetetlenek a nagyszabású műveletekhez, míg a lassabb gépek elegendőek lehetnek a kisebb gyártási folyamatokhoz. Vegye figyelembe a gép számlálási sebességét (percenkénti tételekben mérve), hogy biztosítsa, hogy megfeleljen a termelési volumenre vonatkozó követelményeknek.

Változatosság és rugalmasság

A sokoldalú működéshez elengedhetetlen a különböző típusú és méretű termékek kezelésének képessége. Keressen olyan gépeket, amelyek állítható beállításokkal és cserélhető alkatrészekkel rendelkeznek, hogy a tablettáktól és kapszuláktól kezdve a kis vegyi anyagokig számos termékhez alkalmazkodni tudjanak.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a pontosságot, a következetességet és a hatékonyságot a számlálási műveletekben. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős kezelőfelületek, a valós idejű felügyelet és az automatikus beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják az egyenletes termékminőséget. Az Exapro’platformja különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és az egyszerű használat között.

Tisztítás és karbantartás

A higiénia és a működési hatékonyság biztosításához elengedhetetlen a könnyű tisztítás és karbantartás. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és hozzáférhető alkatrészekkel tervezett gépek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro információt nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Vezető márkák a számlálógépek terén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a számlálógépek piacán:

 • Cremer: A nagy pontosságú és innovatív számlálógépeiről ismert Cremer robusztus megoldásokat kínál különböző gyógyszeripari alkalmazásokhoz.
 • IMA: A tartós és fejlett technológiájukról ismert IMA’gépei népszerűek a gyógyszeriparban és a vegyiparban.
 • Aylward: Az Aylward nagy teljesítményű számlálógépek sorát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és pontosságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Marchesini Group: A Marchesini’számlálógépeit a hatékonyság és a sokoldalúság jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyszabású műveletekhez.
 • Cozzoli: A Cozzoli precíziós és nagy sebességű számlálógépeket kínál, amelyek kiváló minőségűek, és ideálisak a komplex és nagy volumenű gyártáshoz.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit kínálja, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt számlálógépek árazása

A használt számlálógépek ára széles skálán mozog olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és az egyedi jellemzők. Általában az árak több ezer és több tízezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Cremer elektronikus tablettaszámláló gép ára 10 000 és 30 000 dollár körül lehet, míg egy csúcskategóriás IMA többcsatornás számlálógép ára 50 000 és 100 000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A számlálógépek nélkülözhetetlen eszközök a gyógyszer- és vegyiparban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a tabletták, kapszulák és egyéb kis tételek számlálásához. A különböző típusú számlálógépek és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek javítják működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákkal és versenyképes árakkal. Akár elektronikus tablettaszámlálóra, többcsatornás számlálóra, lécszámlálóra, áramlásszámlálóra vagy integrált számláló- és töltőrendszerre van szüksége, az Exapro’széles körű készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti az Ön igényeinek megfelelő berendezések megtalálását.