Az Exapro használt szállítók átfogó választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony anyagmozgatáshoz számos iparágban, beleértve a feldolgozóipart, a logisztikát, az élelmiszer-feldolgozást és a bányászatot. Ezeket a rendszereket úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen és hatékonyan szállítsák az anyagokat és termékeket, fokozva a termelékenységet és a működési folyamatokat. Szállítószalagjaink ára az €1,000 eurótól az alapmodellekhez €50,000 euróig terjed a fejlett, nagy kapacitású egységek esetében, olyan vezető márkáktól, mint a FlexLink, a Dorner, a Hytrol és a Bosch Rexroth. Minden szállítórendszer egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a szállítószalag típusa (szalag, görgő, lánc, csiga), terhelhetőség, sebesség és automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi követelményeinek.

A szállítószalag kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a szállított anyagok típusa, a szükséges terhelhetőség, a sebesség, a rendszer konfigurációja és a meglévő berendezésekkel való integráció. Ezek az elemek kulcsfontosságúak az anyagáramlás optimalizálásához, a kézi kezelés csökkentéséhez és az üzemi hatékonyság biztosításához. A használt szállítószalagjainkba való befektetés nemcsak a kiváló minőségű berendezésekhez való hozzáférést biztosítja jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával a fenntartható gyakorlatokat is támogatja. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes szállítószalagrendszert az anyagmozgatási folyamatok javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható szállítószalagokat, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön ipari anyagmozgatási igényeihez.

Conveyor - Szállítószalag

Év: 2000

Átjárás hossza 9860 mm
Átjáró szélessége 940 mm

CM AUTOMAZIONE catena ad anello CHIUSO sviluppo catena biplanare X37 passo 200 mm.

Év: 2022

Átjárás hossza 4000 mm
Átjáró szélessége 3000 mm

DITES-VÁHY M 270/1500 Szállítószalag

Év: 2014

Átjárás hossza 1500 mm
Átjáró szélessége 270 mm

ACB SW0008074 Élelmiszeripari gépek Jó üzlet

Év:

Átjárás hossza 4000 mm
Átjáró szélessége 350 mm

Cerip CBSOT3 szöcskék és a garat

Év: 2016

Átjárás hossza 9200 mm
Átjáró szélessége 500 mm

Posimat conveyor

Év: 2015

Átjárás hossza 2900 mm
Átjáró szélessége 1000 mm

Беларусь 111 Szállítószalag

Év:

Átjárás hossza 3.38 mm
Átjáró szélessége 0.33 mm

Unknown Powered flexible conveyors

Év:

Átjárás hossza 3750 mm
Átjáró szélessége 610 mm

Transnorm - Honeywell Transnorm a courbe Szállítószalag

Év: 2019

Helló. 21 db Transnorm görbe szalagos szállítószalagunk van eladó. Újak (csak 2019-ben telepítették a konvoyer rendszerre), de soha nem használjuk őket a COVID 19 miatt, a projektünket törölték. Minden részletet megtalálok egy képen, ahol minden egyes szállítószalag sorozatszáma és görbületi foka van Minden görbe hevederes szállítószalagnak eltérő ára van. Modellek: TS 1600 - 105 FH2 GÖRBE SZÍVES SZÁVJÁRÓ TS 6240 …

BARGSTEDT TFU 02/L/33/67 Munkadarab visszatérés

Év: 1991

Ezt a munkadarab-visszavezetőt 1991-ben gyártották. Egy Luftkissentisch és két meghajtott szalagszállítószalaggal rendelkezik, amelyet egy Auslaufröllchentisch egészít ki. Ez a 380V/50Hz/16A feszültségen működő, 220V-os vezérlőfeszültségű BARGSTEDT TFU 02/L/33/67 minden műhely robusztus kiegészítője. Ha további információt szeretne kapni erről a faipari gépről, kérjük, forduljon hozzánk. Légpárnás asztal 2 hajtott szíj Kihordó görgős asztal Működési feszültség: 380V, 50hz A munkadarabok visszavitelének automatizálására tervezték …

- Convoyeur inverted U

Év: ~ 2000

Átjárás hossza 3000 mm
Átjáró szélessége 55 mm


Self Made 0001

Év: 2022

Átjárás hossza 300 mm
Átjáró szélessége 1900 mm

Atlantis - Szállítószalag

Év: 2019

Átjárás hossza 1850 mm
Átjáró szélessége 760 mm

Bike Machinery Bicycle assembly line Type B

Év: 2019

Átjárás hossza 16000 mm
Átjáró szélessége 400 mm

Hitec KBS

Év: 2019

Hitec KBS kopogtatószíj rendszer Teljesítmény : 0.8 Kw Kiváló állapotban van Idegen testek eltávolítása a vágott saláták, bébi- és mikro levelek és előkészített zöldségek széles skálájából nagyon kíméletes termékkezeléssel, a KBS hatékonyan távolítja el a rovarokat, legyeket, köveket, fát, műanyagot stb. és egy nagyon költséghatékony és hatékony rendszer, amely alkalmas inline üzemre. A szalagot a mosási fázis előtt használják a …

Pack Service (Marchesini) PS233

Év:

Átjárás hossza 1000 mm
Átjáró szélessége 340 mm

IHS 1000 kg

Év: 2013

IHS görgős szállítószalag eladó EURO raklaphoz 1000 kg hossza kb 25m, 180 fokos forgótányér ellenőrzés nélkül

ANON Sortiertisch

Év: 2020

Átjárás hossza 4000 mm
Átjáró szélessége 1500 mm

MÉRETEK GÖRBÉBEN MOTOROZOTT GÖRGŐS ASZTAL (1700 x 510 x 740 mm)

Év:

MÉRETEK ÍVELT MOTOROS GÖRGŐS ASZTAL (1700 x 510 x 740 mm), TÖKÉLETES ÁLLAPOTBAN ÉS MŰKÖDÉSBEN AZ ÁR TARTALMAZZA A GÉP KAMIONRA RAKODÁSÁT. A SZÁLLÍTÁS, KI- ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS NEM TARTALMAZZA AZ ÁRBAN, ÉS A VEVŐT terheli.


Az anyagmozgatás racionalizálása: A szállítószalagok átfogó útmutatója

A szállítószalagok nélkülözhetetlenek a különböző iparágakban, ésszerűsítik az anyagok és termékek mozgását egy létesítményen belül. Növelik a termelékenységet, csökkentik a munkaerőköltségeket és javítják a működési hatékonyságot. A szállítószalagok típusainak, jellemzőinek és a beszerzéssel kapcsolatos legfontosabb szempontok megértése jelentősen javíthatja az anyagmozgatási folyamatokat. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere szállítószalagok széles választékát kínálja, így versenyképes áron juthat hozzá kiváló minőségű berendezésekhez.

A szállítószalagok típusai

A szállítószalagok különböző típusokban és konfigurációkban léteznek, hogy megfeleljenek az egyedi ipari igényeknek. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Szalagszállítók

A szalagszállítók a legelterjedtebb típusok, amelyek folyamatos szalagot használnak az anyagok mozgatására.

 • Lapos szalagszállítók: Termékek egyenes vonalban történő szállítására használják. Ideális általános anyagmozgatásra.
 • Dőlő/lejtő szalagszállítók: A termékek szintek közötti felfelé vagy lefelé történő mozgatására tervezték. Alkalmasak raktári és elosztási alkalmazásokhoz.

Görgős szállítószalagok

A görgős szállítószalagok görgők sorozatából állnak, amelyek megkönnyítik az anyagok mozgatását.

 • Gravitációs görgős szállítószalagok: A gravitációt használják az anyagok lefelé történő mozgatására egy lejtőn. Tökéletesek könnyű és közepes súlyú tárgyakhoz.
 • Hajtott görgős szállítószalagok: Motorokat használnak a görgők meghajtására, lehetővé téve a szabályozott mozgást. Nehéz vagy terjedelmes tárgyakhoz alkalmasak.

Láncos szállítószalagok

A láncos szállítószalagok összekapcsolt láncokat használnak a nehéz terhek mozgatására.

 • Húzóláncos szállítószalagok: Egy vályú mentén húzzák az anyagokat. Ideálisak olyan ömlesztett anyagokhoz, mint a gabona és a szén.
 • Lapos láncos szállítószállítók: A láncra erősített léceket használnak szabálytalan alakú tárgyak mozgatásához.

Csigás szállítószalagok

A csigás szállítószalagok spirális csavarelemet használnak az anyagok mozgatására.

 • Horizontális csigás szállítószalagok: Vízszintes irányban mozgatják az anyagokat. Szemcsés vagy folyékony anyagok szállítására használják.
 • Dőlésszögű csigafolyosók: Ferdén működnek az anyagok felfelé történő mozgatására. Alkalmasak ömlesztett áruk mozgatására.

Vibráló szállítószalagok

A rezgő szállítószalagok rezgő mozgást használnak az anyagok mozgatására.

 • Lineáris rezgőszállítók: Lineáris pályán mozgatják az anyagokat. Ideálisak szűrési és válogatási alkalmazásokhoz.
 • Spirális rezgőszállítók: Spirális pályán mozgatják az anyagokat, gyakran hűtéshez vagy szárításhoz használják.

Pneumatikus szállítószalagok

A pneumatikus szállítószalagok légnyomást vagy vákuumot használnak az anyagok csővezetéken keresztül történő mozgatására.

 • Hígított fázisú pneumatikus szállítószalagok: Nagy sebességgel és alacsony nyomáson mozgatják az anyagokat. Könnyű anyagokhoz alkalmasak.
 • Sűrű fázisú pneumatikus szállítószalagok: Alacsony sebességgel és nagy nyomással mozgatják az anyagokat. Ideális nehéz vagy koptató anyagokhoz.

AzExapro számos ilyen szállítószalagot kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják az egyedi működési igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A szállítószalag kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Teherbírás

A szállítószalag terhelhetősége határozza meg a maximális súlyt, amelyet kezelni tud. Győződjön meg arról, hogy a szállítószalag képes az Ön speciális anyagigényeinek befogadására. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a terhelhetőségre vonatkozóan, így segítve Önt az igényeinek megfelelő gép megtalálásában.

Gyorsaság és áteresztőképesség

A szállítószalag sebessége és áteresztőképessége hatással van a termelés általános hatékonyságára. A nagy sebességű szállítószalagok elengedhetetlenek a nagyszabású műveletekhez, míg a lassabb szállítószalagok elegendőek lehetnek a kisebb gyártási folyamatokhoz. Vegye figyelembe a szállítószalag sebességét (láb/percben mérve), hogy az megfeleljen a termelési volumenre vonatkozó követelményeknek.

Anyag és konstrukció

A szállítószalag építőanyaga befolyásolja annak tartósságát és különböző környezetekre való alkalmasságát. A rozsdamentes acél ideális az élelmiszer-feldolgozáshoz és a gyógyszeriparban, míg a nagy teherbírású acél ipari alkalmazásokhoz. Győződjön meg róla, hogy a szállítószalag úgy van megépítve, hogy ellenálljon az Ön speciális működési körülményeinek.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a pontosságot, a következetességet és a hatékonyságot az anyagmozgatásban. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős kezelőfelületek, a valós idejű felügyelet és az automatikus beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják az egyenletes anyagáramlást. Az Exapro’platformja különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és az egyszerű használat között.

Karbantartás és biztonság

A karbantartás egyszerűsége és a biztonsági funkciók kritikusak a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. Keresse a könnyen tisztítható kialakítású szállítószalagokat, a könnyen hozzáférhető alkatrészeket és az olyan biztonsági funkciókat, mint a vészleállító gombok és a kezelőszemélyzet védelmét szolgáló védőburkolatok.

Vezető márkák a szállítószalagok terén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a szállítószalagok piacán:

 • Dorner: A nagy pontosságú és innovatív szállítószalagjairól ismert Dorner robusztus megoldásokat kínál különböző ipari alkalmazásokhoz.
 • FlexLink: A moduláris és rugalmas szállítószalagrendszereiről ismert FlexLink hatékony és skálázható megoldásokat kínál.
 • Hytrol: A megbízhatóságáról és tartósságáról ismert szállítószalagok széles választékát kínálja, amelyek különböző anyagmozgatási alkalmazásokhoz alkalmasak.
 • Interroll: A fejlett technológiáról és hatékonyságról ismert Interroll’szállítószalagok ideálisak az automatizált anyagmozgató rendszerekhez.
 • Intralox: Moduláris műanyag szalagszállítókra specializálódott, megbízható és higiénikus megoldásokat kínál az élelmiszer-feldolgozás és csomagolás számára.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit kínálja, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt szállítószalagok árazása

A használt szállítószalagok ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány száz és több tízezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Dorner szalagszállító szalag ára 1000 és 5000 dollár körül lehet, míg egy csúcskategóriás FlexLink moduláris szállítószalagrendszer ára 10 000 és 50 000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vevők számára.

Következtetés

A szállítóeszközök alapvető eszközök a különböző ipari alkalmazásokban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak az anyagmozgatáshoz. A szállítószalagok különböző típusainak és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákkal és versenyképes árakkal. Akár szalagszállítóra, görgős szállítószalagra, láncos szállítószalagra, csigás szállítószalagra, vibrációs szállítószalagra vagy pneumatikus szállítószalagra van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti az Ön igényeinek megfelelő berendezések megtalálását.