Az Exapro, a vezető online piactér a használt többszintes sütők, tűzhelyek és forgósütők lenyűgöző választékát kínálja az élelmiszer-feldolgozó szektor különféle igényeinek kielégítésére. . Ezek az olyan neves gyártóktól származó gépek, mint a Bongard, a Rational és a MIWE, kiváló teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak. Áruk 6 000 és 19 000 euro között kínál költséghatékony megoldást a vállalkozások számára, jelentős megtakarítást kínálva a vadonatúj berendezésekkel szemben.

Ezek a gépek kulcsfontosságúak a pékségekben, éttermekben, szállodákban és az ipari élelmiszergyártásban, bemutatva sokoldalúságukat és hatékonyságukat. Az Exapro használt gépei gyors beállítást, tesztelt megbízhatóságot biztosítanak, és gyakran további előnyökkel, például frissítésekkel vagy felújításokkal járnak. A gépparaméterekre vonatkozó részletes információk birtokában a potenciális vásárlók megalapozott döntéseket hozhatnak, biztosítva, hogy a gép megfeleljen a működési követelményeiknek.

Legyen szó kezdő pékségről, amely egy többszintes sütővel foglalkozik, egy étteremben, aki masszív tűzhelyet keres, vagy egy nagyüzemi gyártóról van szó, aki rotációs sütőt fontolgat, az Exapro olyan platformot kínál, amely egyesíti a minőséget az értékkel. Merüljön el az Exapro kínálatában, és fedezze fel a kulináris törekvéseihez tökéletes választást!


ZUCCHELLI FORNI ROTOR 2C Rotációs sütő

Év: 2004

típus Gáz
Erő 174.4 kW

ZUCCHELLI FORNI ROTOR 2C Rotációs sütő

Év: 2006

típus Gáz
Erő 162.8 kW

ELEKTROMOS SÜTŐ KÉT ÉGŐ GŐZ ÉS KARCSÚ Alacsony munkaidő

Év: 2000

Tálca szélessége 400 mm
Erő 390 kW
típus Elektromos

Zucchelli Top rotor c1 120//80

Év: 2009

Tálca szélessége 120 mm
Erő 3.5 kW
típus Üzemanyag

Gashor Tornado

Év: 2009

Tálca szélessége 400 mm
Erő 9 kW

Bongard 4m2

Év:

Tálca szélessége 80 mm
Erő 35 kW
típus Gáz


GUYON BVT 180

Év: 2008

Tálca szélessége 900 mm
Erő 61 kW
típus Elektromos

Bongard Omega2 Rotary sütő

Év: ~ 2003

típus Elektromos
Erő 33 kW

HEIN Universal

Év: 2003

Tálca szélessége 190 mm
típus Gáz

Agif forni 60/8

Év: 2016

Tálca szélessége 6080 mm
típus Gáz


Diópörkölő gép - rozsdamentes acél - 24kg/h

Év: 2023

Ez egy elektromos fűtésű szakaszos sütő, amely 6 kg/tétel sütésére alkalmas. (Mogyoró térfogatban mérve) Márka: Mogyoróhéj: Pisto Maschinenbau Németországban készült Az irányított légáramlás a keverő formájával és sebességével kombinálva egyenletes pörkölést biztosít mindenféle diófélénél. A pörkölés egyedülálló módja kihozza a dió minden ízét, és a pörkölés után sokáig megőrzi azt. Méretének, könnyű elhelyezésének és csendes működésének köszönhetően bármelyik kiskereskedelmi üzletben …

Fiorini MD

Év: 2016

Erő 14 kW

Franz Haas EWB1/2

Év:

Tálca szélessége 220 mm
típus Gáz


Hein Shopstone

Év: 2019

Tálca szélessége 800 mm
típus Elektromos
Többszintes sütők, tűzhelyek és forgó sütők az Exapro-n

Az ipari gépek piacán való eligazodás gyakran nehéz feladat lehet. Azonban, amikor a vállalkozása számára ideális berendezések beszerzéséről van szó, különösen az élelmiszer-feldolgozó szektorban, az Exapro leegyszerűsíti a folyamatot, zökkenőmentessé és hatékonysá teszi azt. Ahogy az ember belemerül az élelmiszergyártás területébe, nyilvánvalóvá válik a megbízható és hatékony sütők és tűzhelyek fontossága. Itt bemutatjuk az Exapronál kapható használt többszintes sütőket, tűzhelyeket és forgósütőket.

Sok pékség, étterem és élelmiszer-feldolgozó ipar középpontjában a többszintes sütők, tűzhelyek és forgókemencék állnak. Ezeket kifejezetten úgy tervezték, hogy kielégítsék a nagyüzemi termelés igényeit anélkül, hogy a termék minőségét veszélyeztetnék.

Többszintes sütők: Ezek lényegében egymásra rakott sütők sorozata, amelyek mindegyike egymástól függetlenül működik. Ideálisak olyan vállalkozások számára, ahol különböző termékeket kell egyszerre sütni különböző hőmérsékleten. Minden fedélzet egyenként vezérelhető, ami páratlan sokoldalúságot kínál.

Kályhák: Az ipari tűzhelyek robusztusak, és úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagyüzemi élelmiszergyártás nehézségeinek. Elsődleges funkciójuk, hogy egyenletes és egyenletes hőt biztosítsanak, így biztosítva, hogy az ételek minden egyes alkalommal tökéletesre süljenek.

Rotációs sütők: A sütőiparban tisztelt forgókemencéket a forgó sütőfelületek jellemzik. Ez a forgatás biztosítja a termékek egyenletes sütését, ami egyenletes minőséget és állagot eredményez. Ezek a sütők különösen alkalmasak kenyér, péksütemények és más hasonló termékek sütésére.

Az Exapro előnye

A használt ipari gépek Exapro-n keresztüli vásárlása vagy eladása számos előnnyel jár. Az egyik elsődleges előny az Exapro által biztosított hatalmas hálózat és elérhetőség. A platformon keresztül számtalan szakemberrel és vállalkozással kapcsolatban ez biztosítja, hogy az eladók megfelelő láthatóságot kapjanak, miközben a vásárlók rengeteg választási lehetőség közül választhatnak.

Azok számára, akik aggódnak a gépek hitelessége és minősége miatt, az Exapro minden felsorolt ​​terméket alaposan átvizsgál, biztosítva, hogy pontosan az legyen, amit lát. Ez a robusztus minőségbiztosítási folyamat nyugalmat biztosít a vásárlók számára. Ezenkívül az Exapro olyan platformot biztosít, ahol a tárgyalások átláthatóak és a tranzakciók biztonságosak, amelyet egy szakértői csapat támaszt alá, akik minden lépésben támogatást nyújtanak.

Használt gépek vásárlásával a vállalkozások jelentős költségmegtakarítást érhetnek el, anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék. Az Exapro esetében a használt többszintes sütők, tűzhelyek és forgósütők ára általában 6000 és 19000 euró között mozog. Ez a termékcsalád a különféle gyártási méreteket, funkciókat és egyedi funkciókat kielégítő gépek változatos kínálatának bizonyítéka. 

Tekintettel arra, hogy ezek közül a gépek közül sok tartósnak készült, a használt beszerzésük gazdaságilag bölcs döntés. A másik oldalon az eladók biztosíthatják, hogy gépeik, amelyek esetleg tétlenül hevernek vagy kihasználatlanok, új otthont találjanak, ahol értékelik, és teljes potenciálját kihasználva.

Az élelmiszer-feldolgozás bonyolult világában, ahol a precizitás és a konzisztencia a legfontosabb, a megfelelő gépek használata mindent megváltoztathat. Legyen szó korszerűsítést, leépítést vagy diverzifikációt kívánó vállalkozásról, vagy esetleg újoncról, aki be akar lépni az iparágba, az Exapro használt többszintes sütők, tűzhelyek és forgó sütők kollekciója az Ön igényeire szabott megoldást kínál. Merüljön el az Exapro világában, és tárjon fel végtelen lehetőségeket élelmiszer-feldolgozási tevékenységei számára.

 

A többszintes sütők, tűzhelyek és forgósütők fő előnyei

A használt többszintes sütők, tűzhelyek és forgókemencék szerves részét képezik az élelmiszer-feldolgozó iparnak, különösen a nagyméretű pékségekben, éttermekben és más kulináris környezetben. Ha ezekben a kategóriákban a használt berendezéseket választja, az számos előnnyel jár:

Költséghatékonyság: A használt gépek vásárlása jelentős pénzügyi megtakarítást jelent a vadonatúj berendezésekbe való befektetéshez képest. A költségvetéssel rendelkező vagy induló vállalkozások esetében ez a költségkülönbség jelentősen csökkentheti a tőkekiadást.

Gyors beállítás: Ellentétben az új gépekkel, amelyek gyártási és szállítási ideje hosszú lehet, a használt berendezések könnyen elérhetőek. Ez biztosítja, hogy a vállalkozások gyorsan integrálódjanak, és hosszabb várakozási idő nélkül elkezdhessék használni őket.

Amortizáció előnyei: Az új gépek gyorsabban amortizálódnak életciklusuk első éveiben. Használt berendezések vásárlásával a vállalkozások megkerülhetik ezt a meredek amortizációs görbét, így biztosítva a beruházás jobb megtérülését, ha a későbbiekben úgy döntenek, hogy eladják a gépet.

Kipróbált és tesztelt: A használt gépek már működtek, így teljesítményüket és megbízhatóságukat a valós körülmények között tesztelték. Ezzel a vásárló jobban bízhat a gép képességeiben.

Környezeti előnyök: A használt gépek választása hozzájárul a fenntarthatósághoz. Meghosszabbítja a berendezés élettartamát, kevesebb erőforrást használva új gépek gyártásához, és csökkenti a hulladéklerakókba kerülő hulladék mennyiségét.

A műveletek sokoldalúsága:

  • Többszintes sütők: Az egymásra rakott kialakítás lehetővé teszi különböző termékek egyidejű, különböző hőmérsékleten történő sütését. Mindegyik fedélzet önállóan működhet, így ideális különféle termékcsaládokhoz.
  • Tűzhelyek: Az ipari minőségű tűzhelyek egyenletes és egyenletes hőeloszlást biztosítanak, így biztosítva, hogy az ételek folyamatosan jól főznek.
  • Rotációs sütők: A forgó mechanizmus biztosítja az egyenletes sütést, ami döntő fontosságú olyan termékeknél, mint a kenyér és péksütemények, ahol az állandó minőség kulcsfontosságú.

Frissítések és amp; Felújítások: Sok használt gépet korszerűsítettek vagy felújítottak korábbi tulajdonosai, ami hozzáadott értéket jelent a továbbfejlesztett funkciók vagy a jobb teljesítmény tekintetében.

Viszonteladási érték: A minőségi gépek, még ha használják is, megtartják tisztességes viszonteladói értéküket. Ez különösen igaz a neves márkákra vagy a jó állapotú gépekre. Ha a vállalkozásoknak frissíteniük kell vagy módosítaniuk kell működésüket, befektetésük egy részét megtéríthetik a berendezés eladásával.

Bár a vadonatúj gépek vonzereje tagadhatatlan, a használt többszintes sütők, tűzhelyek és rotációs sütők választásának kézzelfogható előnyei életképes és gyakran bölcs választássá teszik őket az élelmiszer-feldolgozó szektorban működő számos vállalkozás számára.

 

A többszintes sütők, tűzhelyek és forgósütők főbb gépparaméterei

Amikor használt többszintes sütőket, tűzhelyeket és forgósütőket vásárol vagy ad el egy olyan piacon, mint az Exapro, elengedhetetlen, hogy jól ismerje a gép legfontosabb paramétereit, hogy biztos befektetést hajtson végre, vagy tisztességes eladást biztosítson. . Itt vannak a figyelembe veendő elsődleges paraméterek:

Kapacitás/Méret:

  • Többszintes sütők esetén: A sütőlapok száma és az egyes sütőlapok mérete határozza meg a rendelkezésre álló teljes sütési területet.
  • Kályhák esetén: Vegye figyelembe az égők vagy főzőzónák számát.
  • Rotary sütőkhöz: Nézze meg a méretet és azt, hogy hány tálcát vagy rácsot tud egyszerre elhelyezni.

Energiaforrás: ezek a gépek árammal, gázzal vagy más tüzelőanyaggal működhetnek. Az energiaforrás befolyásolhatja a működési költségeket, a hatékonyságot és a telepítési követelményeket.

Hőmérséklet-tartomány és egyenletesség: Ellenőrizze, hogy a sütő vagy a tűzhely milyen hőmérsékleti tartományt tud elérni, és azt, hogy mennyire egyenletesen tudja ezt fenntartani a főzési vagy sütési területen.

Vezérlő funkciók: A modern gépek rendelkezhetnek digitális vezérlőkkel, programozható beállításokkal és automatizálási funkciókkal. A régebbi modellek kézi vezérléssel rendelkezhetnek.

Szellőző- és kipufogórendszer: A gázüzemű egységek esetében különösen fontos, hogy a robusztus szellőzőrendszer biztonságos és hatékony működést biztosít.

Márkák és modellek: A bejáratott márkák gyakran a minőségről, a tartósságról és a megbízható értékesítés utáni szolgáltatásról híresek. Az adott modell betekintést nyújthat a gép jellemzőibe és teljesítményébe is.

Energiafogyasztás: Különösen az elektromos egységek esetében a gép teljesítményigényének megértése képet ad a működési költségekről.

Méretek és alapterület: A gép fizikai mérete határozza meg, hogy kényelmesen elfér-e a tervezett helyen.

Hordozhatóság: Egyes egységeknek kerekei lehetnek, vagy könnyen mozgathatók, ami bizonyos beállításoknál előnyös lehet.

Tanúsítványok: Különösen fontos az élelmiszer-feldolgozáshoz, biztosítsa, hogy a gép megfeleljen a regionális vagy iparág-specifikus biztonsági és egészségügyi szabványoknak.

További funkciók: Egyes sütők gőzbefecskendezéssel, kőalappal vagy más egyedi jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek előnyösek lehetnek bizonyos sütési igényekhez.

Biztonsági funkciók: Ellenőrizze a biztonsági mechanizmusokat, például az automatikus kikapcsolást, a biztonsági szelepeket és a biztonságos működést biztosító egyéb védelmi intézkedéseket.

Egy olyan platformon, mint az Exapro, a listázás vagy a vásárlás során az ezekre a paraméterekre vonatkozó részletes információk megadása vagy keresése biztosítja az átláthatóságot, és mind a vevőket, mind az eladókat segíti a megalapozott döntések meghozatalában. Mindig ne feledje, minél részletesebb és pontosabb az információ, annál gördülékenyebb lesz a tranzakció.

 

Felhasználási terület

Ha a többszintes sütők, tűzhelyek és forgósütők felhasználási területéről beszélünk, különösen az Exapro-hoz hasonló piacokon történő vásárlás és eladás kapcsán, az azokra az iparágakra vagy szektorokra vonatkozik, ahol ezeket a gépeket általában alkalmazzák. A felhasználási terület megértése biztosítja, hogy a gép megfeleljen a rendeltetési célnak és megfeleljen az üzemeltetési követelményeknek, és itt vannak ezeknek a gépeknek a fő alkalmazási területei:

Pékségek és cukrászdák: Talán ezek a leggyakrabban használt többszintes és forgó sütők. A pékségeknek szüksége van ezekre a gépekre a kenyér, péksütemények, sütemények és egyéb pékáruk tömeges gyártásához. A több tétel vagy különböző termékek egyidejű kezelésére való képessége alapvető fontosságúvá teszi őket ebben a szektorban.

Éttermek és kávézók: Mind a többszintes sütők, mind a tűzhelyek szerves részét képezik a kereskedelmi konyháknak, ahol különböző ételeket kell egyidejűleg elkészíteni. A sütéstől a grillezésig ezek a gépek számos kulináris feladatot látnak el.

Szállodák és étkeztetési szolgáltatások: A házon belüli sütést vagy kiterjedt konyhai tevékenységet folytató nagy szállodák gyakran használják ezeket a gépeket. Az étkeztetési szolgáltatások, különösen a nagy rendezvények lebonyolítását végzők is profitálnak ezen sütők és tűzhelyek hatékonyságából és kapacitásából.

Ipari élelmiszergyártás: A nagyüzemi élelmiszergyártásban részt vevő vállalatok, mint például a fagyasztott pizza gyártói vagy az előre csomagolt pékáruk gyártói, ezeket a gépeket alkalmazzák nagy teljesítményük érdekében.

Speciális üzletek: A konkrét termékekre koncentráló, de nagyobb léptékű pizzázók vagy speciális kenyérboltok gyakran fektetnek be többszintes vagy forgókemencékbe, hogy kielégítsék termelési igényeiket.

Kutatási és fejlesztési (K+F) létesítmények: A kutatás-fejlesztési részleggel rendelkező élelmiszer- és italgyártó cégek használhatják ezeket a gépeket új receptek vagy termékek tesztelésére.

Kiskereskedelem és szupermarketek: Egyes nagy kiskereskedelmi láncok vagy szupermarketek házon belüli pékségekkel rendelkeznek, amelyek ezeket a gépeket napi friss termeléshez használják.

A felhasználási terület megértése különösen fontos az Exapro vásárlásakor és eladásakor, mivel ez garantálja, hogy a tranzakciók célzottabbak, így mindkét fél a lehető legnagyobb értéket kapja az ügyletből.

 

Többszintes sütők, tűzhelyek és forgó sütők gyártói

Több neves gyártóról ismert, hogy kiváló minőségű többszintes sütőket, tűzhelyeket és forgósütőket gyárt. Bár az egyes márkák és modellek elérhetősége az Exapro-n bármikor változhat, az alábbiakban felsorolunk néhány jó hírű gyártót, amelyek felszerelésével találkozhat:

Bongard: A Bongard egy köztiszteletben álló francia márka, amely évtizedek óta a sütőipari berendezések iparában dolgozik, és péksütők széles választékát gyártja, beleértve a többszintes és rotációs sütőket is.

Rational: A kombi sütőiről és fejlett főzési rendszereiről ismert Rational az iparág egyik fő szereplője, és mind az éttermi, mind a nagyüzemi élelmiszergyártási igényeket kielégíti.

Wachtel: Ez a német gyártó a tartós és hatékony fedélzeti sütőiről és rotációs sütőiről híres, különösen a kézműves pékségek ágazatában.

Pavailler: Egy másik figyelemreméltó francia márka, a Pavailler különféle sütőberendezéseket gyárt, beleértve a különböző méretű pékségekhez alkalmas többszintes sütőket.

MIWE: A világszerte elismert márka, a MIWE sütőberendezések széles skáláját kínálja, beleértve a megbízhatóságukról és innovációjukról ismert fedélzeti és forgó sütőket is.

Polin: egy olasz márka, a Polin számos sütőberendezést gyárt, köztük többszintes és forgókemencéket, amelyek mesterségbeli tudásukról és teljesítményükről ismertek.

Baker Perkins: Ez a több mint egy évszázados múltra visszatekintő, egyesült királyságbeli székhelyű vállalat a sütőipari, keksz- és édesipari ágazatok felszerelésére specializálódott.

Sveba Dahlen: A svédországi Sveba Dahlen innovatív sütőipari berendezéseiről ismert, beleértve a fedélzeti és forgókemencéket, amelyek különféle sütési igényeket elégítenek ki.

Mondial Forni: Olasz gyártó, aki hírnevet szerzett magának a megbízható és technológiailag fejlett többszintes és rotációs sütők gyártásában pékségek számára.

Revent: A Revent egy globális sütőipari márka, amely kiváló minőségű rotációs sütőket, fedélzeti sütőket és egyéb sütőipari berendezéseket gyárt.

UNOX: A kereskedelmi főzőberendezéseiről híres UNOX sütők széles választékát gyártja, beleértve a többszintes változatokat is, amelyek különféle kulináris beállításokhoz alkalmasak.

Fontos megjegyezni, hogy bár ezek a gyártók elismertek az iparágban minőségükről és innovációjukról, gépeik elérhetősége az olyan platformokon, mint az Exapro, a listák alapján bármikor ingadozhat. Akár vevő, akár eladó, ezeknek a gyártóknak a hírnevének és termékpalettájának ismerete segíthet a megalapozott döntések meghozatalában a piacon.