Az

Exapro, a használt ipari gépek vezető piaca, a főzőalagutak válogatott választékát kínálja, ötvözi az innovációt a költséghatékonysággal. Az olyan neves gyártóktól származó gépek, mint a GEA, a Clextral és a CFS, hatékonyságot, kiváló minőségű főzést és tartósságot ígérnek. Az Exapro 15 000 és 150 000 euró között terjedő áraival különböző méretű vállalkozásokat kínál, biztosítva az egyensúlyt a megfizethetőség és a minőség között.

A főzőalagutak széles körben használatosak az élelmiszer-feldolgozó iparban nagy teljesítményük és egyenletes eredményük miatt. Ezek a gépek ideálisak különféle termékek, köztük pékáruk, húsok és készételek főzésére. Egyenletes főzést és optimális energiafelhasználást biztosítanak.

Az Exapro szolgáltatásban a versenyképes árak mellett a szakemberek kiértékelhetik az alapvető gépparamétereket, így biztosítva, hogy az igényeiknek megfelelően tájékozottan vásároljanak. Fedezze fel az Exapro gyűjteményét, és növelje élelmiszer-feldolgozási képességeit megbízható és hatékony főzőalagutak segítségével.


Automatikus gyártósor édes és sós snackek gyártásához Walterwerk Meteor 49X Jó üzlet

Év: 2015

Eladó: Walterwerk Meteor 49X Modell: Meteor Meteor Meteor Meteor: 2015 Használat: Meteor Meteor Meteor Meteor Meteor: Használat: Meteor Meteor Meteor Meteor: Meteor Meteor: 2,713 óra Tulajdonságok: Technológia: Kapcsolati főzés folyadékadagoló rendszer. Gyártás: Egészséges snackek (nem sült) Sütő típusa: Sütőgép: Gáz Kapacitás: Gázüzemű gáz: Gáz: 43 200 chips/óra 49 másodperces sütési idő 12 adag főzőlaponként Specifikációk: Fűtési teljesítmény: 130 kW Elektromos …Formcook Combi 12110 TF Főzőalagút

Év: 2002

Kimenet 140 kg/h
Övszélesség 1100 mm


CO.MA.CO AGW 14 Főzőalagút

Év: 2016

Alagútos kemence fagylalt és cukrászati ostyák gyártásához, Co.ma.co Mod Agw 14 márkájú, ostyalap mérete 540mmx380mm, sütési ciklus 1'40", kb. 500 lap/óra gyártása. A gép nagyon kevés órát dolgozott

GBT J4 Főzőalagút

Év: 2007

Kapacitás: terméktől függően Nem gyártják, de még mindig üzemben van Tészta nélkül, üzemképes állapotban látható A következőkből áll: GBT/J4 alagútkemencéből - Kőlapos szalag - Gáztüzelésű - Weishaupt-égő - 3 gőzlándzsa Sütőfelület: 73,5m² sütőfelület: 3 x 24,5 méter, 73,5m² sütési felület 8 és 32 perc között állítható sütési idő Elektromos: 3 x 400 V- 50 Hz

Haas EWB EWB

Év: 1992

Gép ostya csövek sütéséhez földgázhoz Jó állapotban


Metalbud Nowicki 1PKE

Év: 2008

A Metalbud Nowicki "NOVOTHERM" egykocsis sütőt úgy tervezték, hogy megkönnyítse a sütési folyamatokat, a maximális hőmérséklet elérheti a 250°C-ot, miközben gondosan kezeli a páratartalmat. Főbb jellemzői: Tartós rozsdamentes acélból készült, így a készülék tartós és higiénikus is. Hatékony hőszigeteléssel van felszerelve, hogy bent tartsa a hőt, optimalizálva az energiafelhasználást. A forró levegő vízszintes mozgása a sütő belsejében biztosítja az egyenletes …

Imaforni Cyclothermic 20x1

Év: 2005

Kimenet 500 kg/h
Övszélesség 1000 mm


WP tunnel oven Főzőalagút

Év: 2005

Kikapcsolt, de még mindig telepítve A következőkből áll: Kemenceterítő WP NUN Plus, 3 x 60 méter Sütőfelület: 180m² Gáztüzelésű, 3 égővel Dróthálós szalag Kemencebontó A sütő különböző hosszúságokra szabható, akár 60 méteresre is. (6 méteres szakaszokban kapható).


Afoheat Afogrill

Év: 2007

Övszélesség 330 mm

Berief Dubra 5/1000

Év:

Övszélesség 100 mm

Elektromos sütő RAMALHOS TURBORAM TB.XL.M.19T8046

Év: 2015

Elektromos sütő, tálcákhoz Sütőfelület: 6,99m2; Teljesítmény 41,0kw-59,0A; Feszültség: 400V; Frekvencia: 50Hz; Súly: 650 kg

Laitram FC2CWF Főzőalagút

Év: 2012

Gőzfőző alagút Gyártó: Laitram Modell: FC2CWF Gyártási év: 03/2012 2 ventilátorral a kényszerített gőzkeringtetéshez Excl. elektromos vezérlőpanel

Polin ciclotermico 15x1,6

Év: 1990

Övszélesség 1600 mm


A sütők és főzőalagutak megismerése az Exapro élelmiszer-feldolgozó gépek piacán

Az Exapronál a szakembereket csúcskategóriás ipari gépi megoldásokkal kapcsoljuk össze. Változatos kínálatunkban megtalálható egy létfontosságú kategória az élelmiszer-feldolgozó ipar számára: sütők és főzőalagutak. Nézzük meg, mik ezek a gépek, fontosságuk, és hogy az Exapro miért ideális piac ezek megvásárlásához vagy eladásához.

Mik azok a sütők és főzőalagutak?

A sütők és a főzőalagutak az élelmiszer-feldolgozó ipar szerves részét képezik, amelyeket az élelmiszerek folyamatos és hatékony főzésére, sütésére vagy szárítására terveztek. Ezeket a gépeket széles körben használják pékáruk, rágcsálnivalók, húskészítmények és készételek gyártásához.

Sütők

Az ipari sütők olyan nagyméretű főzőberendezések, amelyek különféle fűtési módszereket használnak, beleértve a konvekciót, a vezetést és a sugárzást, élelmiszerek sütésére, pirítására vagy szárítására. Úgy tervezték, hogy nagy mennyiségeket kezeljenek és egyenletes főzést biztosítsanak. Az ipari sütők típusai a következők:

  • Légkeveréses sütők: Használjon ventilátorokat a forró levegő keringetésére, így biztosítva az egyenletes főzést és barnulást.
  • Sugárzó sütők: Használjon infravörös fűtőelemeket az ételek gyors és hatékony főzéséhez.
  • Fedélzeti sütők: Több sütőkamrával rendelkeznek, ideálisak a pékáruk szakaszos feldolgozásához.
  • Rotációs sütők: Forgó rácsokkal felszereltek, amelyek egyenletes hőelosztást biztosítanak.

Főzőalagutak

A főzőalagutak, más néven alagútkemencék vagy folyamatos sütők, olyan szállítószalag-rendszerek, amelyek élelmiszereket szállítanak egy fűtött alagúton. Ezeket a gépeket nagy kapacitású gyártásra és folyamatos üzemre tervezték. A főzőalagutak típusai a következők:

  • Gőzölő alagutak: Használjon gőzt az ételek elkészítéséhez, megtartva a nedvességet és az ízt.
  • Infravörös főzőalagutak: Használjon infravörös sugárzást a gyors és egyenletes főzéshez.
  • Konvekciós főzőalagutak: Forró levegő keringtetése a termékek egyenletes főzéséhez.
  • Kombinált alagutak: Többféle fűtési módot alkalmazhat a sokoldalú főzési lehetőségekhez.

Az Exapro előnye: Vásárlás és amp; Sütő- és főzőalagutak eladása

A használt ipari gépek világában való eligazodás kihívást jelenthet, de az Exapro leegyszerűsíti a folyamatot. Azok számára, akik vásárolni szeretnének, a legfontosabb előnyök sokrétűek.

Költséghatékonyság

Az új gépek beszerzése jelentős pénzügyi kötelezettséget jelenthet, különösen kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára. Az Exapro révén a szakemberek az újak árának töredékéért szerezhetnek be sütőket és főzőalagutakat, amelyek kivételes ár-érték arányt biztosítanak. Platformunkon a használt sütők vagy főzőalagút árkategóriája általában 10 000 és 150 000 euró között mozog, tükrözve a kor, a márka, az elhasználódás és a további funkciók tekintetében elérhető változatosságot.

Minőségbiztosítás

Az Exapronál minden adatlap alapos értékelési folyamaton megy keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden berendezés kiváló állapotban van, és készen áll a következő működési fejezetre. Ez a szigorú ellenőrzési folyamat garantálja, hogy még a használt gépek is megfelelnek a magas minőségi és megbízhatósági követelményeknek.

Piac elérése

Az élelmiszer-feldolgozás területén a sütők és a főzőalagutak kulcsfontosságúak a hatékony, jó minőségű termeléshez. Akár befektetni, akár eladni szeretne, az Exapro olyan platformot kínál, amely biztosítja a kényelmet, a megbízhatóságot és az értéket. Lépjen be az élelmiszer-feldolgozás jövőjébe az Exapro segítségével – ahol az innováció találkozik a hagyománnyal.

A sütők és főzőalagutak fő előnyei

A sütők és főzőalagutak számos előnyük miatt nélkülözhetetlenek az élelmiszer-feldolgozó iparban. Íme a főbb előnyök:

Nagy áteresztőképesség

Ezeket a gépeket folyamatos működésre tervezték, lehetővé téve a nagy mennyiségű gyártást és az erőforrások hatékony felhasználását. A főzési alagutak különösen megkönnyítik a gyártási folyamatok egyszerűsítését azáltal, hogy lehetővé teszik a folyamatos főzést.

Egységes főzés

Mind a sütők, mind a főzőalagutak biztosítják az egyenletes hőeloszlást, ami egyenletesen főtt termékeket eredményez. Ez a következetesség kulcsfontosságú a termékminőség megőrzéséhez és az ipari szabványok teljesítéséhez.

Sokoldalúság

Az ipari sütők és főzőalagutak élelmiszertermékek széles skáláját képesek kezelni, beleértve a pékárut, húsokat, rágcsálnivalókat és készételeket. Ez a sokoldalúság értékes eszközzé teszi őket az élelmiszeripar különböző szegmenseiben.

Energiahatékonyság

A modern sütőket és főzőalagutakat úgy tervezték, hogy maximalizálják az energiahatékonyságot, csökkentsék a működési költségeket és a környezeti hatást. Az olyan funkciók, mint a hővisszanyerő rendszerek és a jobb szigetelés hozzájárulnak az alacsonyabb energiafogyasztáshoz.

Testreszabás

Számos ipari sütő és főzőalagút testreszabható, hogy megfeleljen az adott gyártási követelményeknek, beleértve a méretet, a fűtési módot és a szállítószalag sebességét. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy berendezéseiket egyedi igényeiknek megfelelően optimalizálják.

Automatizálás

Ezek a gépek gyakran fejlett automatizálási képességekkel rendelkeznek, csökkentve a kézi beavatkozás szükségességét és növelve az általános termelékenységet. Az automatizálás a főzési folyamat pontosságát és ismételhetőségét is növeli.

A sütők és főzőalagutak fő gépparaméterei

A sütők és a főzőalagutak értékelése vagy megértése során több kulcsfontosságú paramétert is figyelembe veszünk annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljenek az adott követelményeknek. Itt vannak a gép fő paraméterei:

Kapacitás

Az élelmiszer mennyisége, amelyet a gép egy adott időszakban feldolgozni képes, általában kilogrammban óránként vagy darab óránként mérve.

Méretek

A gép fizikai mérete, beleértve a hosszát, szélességét és magasságát, ami döntő fontosságú az alapterületigény meghatározásához.

Fűtési mód

A gép által használt fűtési mód, például konvekciós, infravörös, gőzös vagy kombinációs fűtés. Ez a paraméter befolyásolja a főzés sebességét, hatékonyságát és a termék minőségét.

Hőmérséklet-tartomány

A gép által elérhető hőmérséklet-tartomány, amely elengedhetetlen a különböző típusú főzési folyamatokhoz és termékekhez.

Szállítószalag sebessége

Főzési alagutak esetén az a sebesség, amellyel a szállítószalag az ételt az alagúton keresztül mozgatja, ami befolyásolja a főzési időt és a teljesítményt.

Energiafogyasztás

A gép működtetéséhez szükséges energiamennyiség, amely befolyásolja az üzemeltetési költségeket és az energiahatékonyságot.

Vezérlőrendszer

A használt vezérlőrendszer típusa, például kézi, félautomata vagy teljesen automatikus, ami befolyásolja a könnyű használatot és a pontosságot.

Építőanyag

A gép felépítéséhez használt anyagok, amelyek befolyásolják a tartósságot, a higiéniát és a karbantartási követelményeket.

Sütők és főzőalagutak használati területe

A sütők és főzőalagutak sokoldalúságuk és a kiváló minőségű élelmiszer-feldolgozáshoz szükséges kapacitásuk miatt számos területen alkalmazhatók. Íme az elsődleges felhasználási területek összefoglalása:

Pékség

Kenyerek, sütemények, péksütemények és egyéb pékáruk sütésére szolgál, így biztosítva az egyenletes főzést és a nagy teljesítményt.

Snack gyártás

Ideális nassolnivalók, például chipsek, kekszet és perecek készítéséhez, állandó minőséget és hatékony gyártást biztosítva.

Húsfeldolgozás

Húsok, baromfihús és tenger gyümölcsei főzésére használják, biztosítva az alapos főzést, valamint a nedvesség és az íz megőrzését.

Készételek

Elengedhetetlen a fogyasztásra kész ételek készítéséhez, lehetővé téve a folyamatos, nagy mennyiségek és állandó minőségi főzést.

Édességáru

Édességipari termékek, például sütemények, kekszek és egyéb édességek sütésére és szárítására használják.

Kisállateledel

Kisállateledel gyártásában alkalmazzák, biztosítva az egyenletes főzést és a nagy termelési mennyiséget.

Élelmiszer tartósítás

Az olyan eljárásokban használják, mint a szárítás és a pörkölés az élelmiszerek tartósítására, meghosszabbítva azok eltarthatóságát.

Sütők és főzőalagutak gyártói

Az élelmiszer-feldolgozó ipar számos neves gyártója ismert minőségéről és innovációjáról. Íme néhány kiemelkedő sütő- és főzőalagút gyártó:

GEA csoport

Berendezések és megoldások vezető szállítója a különböző iparágakban, beleértve az élelmiszer-feldolgozást is. A GEA kiváló minőségű sütők és főzőalagutak széles választékát kínálja.

Bühler

A fejlett technológiájáról és innovációjáról ismert Bühler hatékony és megbízható sütőket és főzőalagutakat kínál az élelmiszeripar számára.

JBT Corporation

A JBT az élelmiszer-feldolgozó gépekre specializálódott, és sütők és főzőalagutak széles választékát kínálja, amelyeket a magas hatékonyságra és minőségre terveztek.

Marel

A Marel fejlett élelmiszer-feldolgozási megoldásokat kínál, beleértve a legmodernebb sütőket és főzőalagutakat különféle alkalmazásokhoz.

Baker Perkins

Az élelmiszer-feldolgozó iparban nagy múltra visszatekintő Baker Perkins robusztus és hatékony sütőket és főzőalagutakat kínál pékségek és snackek előállításához.

Fűtés és szabályozás

Az élelmiszer-feldolgozó és -csomagoló berendezések piacán vezető Heat and Control sokoldalú és megbízható sütőket és főzőalagutakat kínál.

Amikor a vásárlást fontolgatja, vagy sütők és főzőalagutak kutatása során kutat, elengedhetetlen, hogy tájékozódjon ezeknek a gyártóknak a konkrét modelljeiről, értékeléseiről és az értékesítés utáni szolgáltatásról. Minden márkának megvannak a maga erősségei, különlegességei és technológiai újításai, amelyek megfelelnek a különböző élelmiszer-feldolgozási követelményeknek.

Következtetés

A sütők és a főzőalagutak felbecsülhetetlen értéket képviselnek az élelmiszer-feldolgozó iparban, mivel kiváló minőségű, költséghatékony és hatékony megoldásokat kínálnak az élelmiszertermékek széles skálájához. Akár sütéshez, főzéshez vagy szárításhoz, ezek a gépek kiváló termékminőséget és fokozott termelékenységet biztosítanak. Az Exapro támogatásával egy sütő vagy főzőalagút beszerzése vagy eladása egyszerű és megbízható folyamattá válik, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy arra összpontosítsanak, amit a legjobban értenek – kivételes élelmiszertermékek előállítása.