Az

Exapro, a használt ipari gépek vezető piaca, a pékségek dagasztógépei széles választékát kínálja, amelyek ideálisak a kisüzemi és ipari pékek számára egyaránt. Áruk€6000 és 18000€ között mozog, ezek a gépek a megfizethetőséget és a hatékonyságot vegyítik. A változatos árkategóriák változatos igényeket elégítenek ki, az alapegységektől a korszerű gépekig, a legmodernebb technológiával.

Miért válassza az Exapro-t? A platform minőséget és funkcionalitást biztosít minden adatlapon, garantálva az ár-érték arányt. Az olyan neves gyártók kínálatával, mint a Hobart, a Kemper és a Sottoriva, garantált a tartósság és a kiváló teljesítmény. Akár kenyeret, péksüteményt vagy pizzát készít, ezek a gépek konzisztenciát, jobb tésztaminőséget és megnövelt gyártási sebességet ígérnek.

Az Exapro sütőipari dagasztógépei sokoldalúak, és a sütési igények széles skáláját kielégítik a cukrászdáktól a nagyüzemi élelmiszergyártásig. Az olyan paraméterek, mint a kapacitás, a dagasztási sebesség és a motorteljesítmény egyértelműen felsorolt ​​listája révén a megalapozott döntés meghozatala egyszerűbbé válik.

Az Exapro leegyszerűsíti a megbízható, használt sütőipari dagasztógépek biztosításának folyamatát, így biztosítva, hogy a pékek a legjobb felszerelést kapják, amely megfelel működési igényeiknek.

Baker Perkins Ltd. 200L S/S JKTD Marcipán dagasztógép 200L

Év:

Tartály kapacitása 200 L
típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország

Panattrezzi IF200R12

Év: 2020

Tartály kapacitása 200 L

25 000 EUR

GE Grúzia

Diosna W 401 A Gyúró Jó üzlet

Év:

Tartály kapacitása 500 L

41 500 EUR

PL Lengyelország

Bago-Line/Sottoriva Twist 90/1 Gyúró

Év: 2016

Tartály kapacitása 90 L
típus Gyúrólapát

10 500 EUR

IE Írország

BTF KONIK1 Gyúró

Év: 2019

** Eladó: BTF KONIK1 dagasztógép** **Felkészítő:** BTF **Modell:** KONIK1 **Gyártás éve:** 2019 **Technikai állapot:** Jó **Súly:** 250.0 kg Ez a BTF KONIK1 dagasztógép tesztelt és jó működési állapotban van. Ideális különböző alkalmazásokhoz, a megbízhatóságot és a hatékonyságot ötvözi.

Ár kérésre

SE Svédország

Ferneto ABX810 Gyúró

Év:

Tartály kapacitása 250 L
típus Gyúrólapát

15 500 EUR

PT Portugália

Niescher Nutzinhalt 60kg Gyúró

Év:

Tartály kapacitása 90 L
típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország

Varimixer AR30 E Gyúró

Év: 1998

Leírás Tesztelt. Kiváló állapotban! Műszaki adatok Gyártó Varimixer Modell AR30 E Év 1998 Állapot Használt

5 120 EUR

SE Svédország

PIETROBERTO MARANO VICENTINO PA60 Gyúró

Év: 2014

KNEADING MACHINE 60 lit PLANTARY MIXING PADDLE Pietroberto ipo PA60 süteményekhez, kenyér, porok,..., 4 fix sebesség= szerszámtámogatás rpm 40-170 /1' szerszám 128-546 /11', 3 szerszám áll rendelkezésre (spatula, habverő, horog) a választás. motor KW 1.9/ HP 2.5. Tál mérete Ø 460 mélység 450 - védelem és dokumentáció.

4 900 EUR

IT Olaszország

RMC Marc Guittard S.A.S. M 58 Gyúró

Év:

Tartály kapacitása 750 L
típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország

20 LITERES KEVERŐ XBM20 DITO SAMA Jó üzlet

Év: 2022

Fő jellemzők: - Keverés, dagasztás, habverés és emulgeálás minden funkciójával rendelkező professzionális keverőgép. - Tartalmazza a következőket: spirálhorog, lapát, habverő és 20 literes tál. - Tartozékaljzat (a tartozékok nem tartoznak a csomagba). - Vízálló kezelőpanel (IP55) érintésérzékeny gombokkal, időzítő beállításával és kijelzővel. -Maximális kapacitás (vízlágyító 60%-os hidratáltsággal). hidratálás) 6 kg. Műszakonként 50-150 étkezéshez alkalmas. - A tál felemelése és leengedése …

Ár kérésre

FR Franciaország

Winkworth 43 Z marcipán dagasztógép

Év:

Tartály kapacitása 450 L
típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország

Tonnaer Mengsystemen TZ 450 Gyúró

Év:

Tartály kapacitása 450 L
típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország

Ár kérésre

NL Hollandia

Werner & Pfleiderer UK 11 Typ III/V Gyúró

Év:

Tartály kapacitása 40 L
típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország

EFFEDUE SRL UNIMIX RBM200 UNI R19S Gyúró

Év: 2022

Ajánlat címe: Önállóan megerősíthető spirál dagasztógép Gyártó: EFFEDUE SRL Modell: UNIMIX RBM200 UNI R19S UNI R19S Gyártás éve: 2022 Műszaki állapot: kiváló Állapot: látható Ez az önkiegyensúlyozó automata spirálgyúró gép ideális az élelmiszeripari termelési követelményekhez, garantálva a nagy teljesítményt és megbízhatóságot.

9 500 EUR

IT Olaszország

WILMEX U60L Gyúró Alacsony munkaidő

Év: 2021

Tartály kapacitása 60 L

7 110 EUR

PL Lengyelország

SUBAL SUB 80K Gyúró

Év: 2023

Teljesen felújított karos keverők, minden új 0-tól. Ez egy új gép az értékének 50%-áért. Bárhová szállítunk Spanyolországban. 1 év garancia minden gépünkre. 24 órás műszaki szerviz bárhol a félszigeten. Mindenféle pékségi gép, automata mérlegelőgépek, talajművelő vonatok, kenyérformázók, tésztakeverők, spirálkeverők, tésztasimítók, sütők, bádogok, kocsik, kovászgépek, kenyérszeletelők, elektromos merítők, keverők, és mindenféle alkatrész a gépekhez. Minden márka elérhető, Subal, Disval, Ferneto, Ciberpan, …

11 500 EUR

ES Spanyolország

Werner & Pfleiderer UK 16.6 B (ZK 650) Gyúró

Év: ~ 1985

típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország

Pedro Prat Kneader

Év: ~ 1990

típus Dupla spirál

Ár kérésre

DE Németország


Pékségek dagasztógépei az Exapro-n

Az élelmiszer-feldolgozó ipar nyüzsgő birodalmában a sütőipari dagasztógépek nem énekelt hősökként tűnnek fel. A tészta tökéletes állagúra keverésének és dagasztásának alapfeladataként ezek alkotják a kenyerek, péksütemények és számtalan pékáru alapkövét, amelyek az asztalunkat díszítik.

Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy a tészta pontosan a szükséges mennyiségű keveréket és dagasztást kapja. A következetes dagasztás elengedhetetlen a tészta állagához, és ezáltal a végtermék minőségéhez. Legyen szó kis pékségekről vagy nagyüzemi termelőegységekről, a kínált dagasztógépek választéka minden igényt kielégít. A nehezebb tésztákat feldolgozó spirálkeverőktől a könnyebb tésztákhoz ügyes bolygókeverőkig ezek a gépek robusztusak, megbízhatóak és ami a legfontosabb, hatékonyak.

Miért az Exapro?

Miközben a szakemberek a gépeik feljavítására, cseréjére vagy diverzifikálására törekszenek, a másodlagos piac felbecsülhetetlen értékű erőforrás lehet. Az Exapro a használt ipari gépek megbízható piacaként tündököl. Ha az Exapro-t választja pékáru dagasztógépeinek megvásárlásához vagy eladásához, számos előnnyel jár.

Az Exapro platform lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy a világ minden tájáról származó eladók gépeinek széles skáláját fedezzék fel. Ez a nemzetközi elérhetőség biztosítja, hogy Ön ne csak egy gépet kapjon, hanem azt is, amelyik tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. A részletes adatokkal és képekkel kiegészített, átfogó listák átláthatóságot és megalapozott döntéshozatalt biztosítanak.

Az eladók számára az Exapro-on való feltüntetés biztosítja, hogy gépeik láthatók legyenek a szakemberek globális közönsége előtt, növelve a gyors és nyereséges eladás esélyét. Ezen túlmenően, az Exapro a biztonságos és zökkenőmentes tranzakciós folyamatért küzd, megerősítve mindkét fél bizalmát.

Ha befektet egy használt pékáru dagasztógépbe az Exapronál, akkor nem csak egy berendezést kap, hanem a minőség és a megbízhatóság ígéretét is. Mivel a költségeket a számtalan tényező befolyásolja, az életkortól és a márka hírnevétől a speciális funkciókig és kapacitásig, létfontosságú, hogy információkkal felvértezve közelítse meg a vásárlást. Ami az Exapro használt pékségdagasztógépeit illeti, 6 000 és 18 000 euró közötti ártartományt vizsgálunk. Az adott árkategórián belül jelentős a sokféleség, ami biztosítja, hogy pénztárcától függetlenül az Ön igényeihez igazodó gép legyen.

Továbbá, mivel a fenntarthatóság egyre fontosabbá válik, a használt gépek vásárlása nemcsak költséghatékony, hanem környezetbarát is. A gépek új életének adásával csökkentjük a hulladékot és a gyártás környezeti lábnyomát.

Akár pékségi dagasztógépet szeretne vásárolni, akár eladni szeretne, az Exapro zökkenőmentes, hatékony és megbízható platformot kínál az Ön igényeinek kielégítésére. Merüljön el a használt ipari gépek világában az Exapro segítségével, és fedezze fel, milyen különbséget jelent a működése és az eredmény szempontjából.

 

A sütőipari dagasztógépek fő előnyei

A sütőipari dagasztógépek nélkülözhetetlen eszközökké váltak a modern, kis és nagyüzemi sütési műveletekben. Íme a sütőipari dagasztógépek használatának fő előnyei:

Konzisztencia: A kézi dagasztás változatos eredményeket hozhat a különböző technikák, a fáradtság vagy a figyelmetlenség miatt. A gépek egyenletes dagasztást biztosítanak, így biztosítva a tészta minden egyes alkalommal egyenletes állagát.

Hatékonyság: A sütőipari dagasztógépek nagy mennyiségű tésztát képesek kezelni a kézi dagasztáshoz szükséges idő töredéke alatt. Ez felgyorsítja a gyártási folyamatot, és lehetővé teszi a pékségek számára, hogy kevesebb idő alatt többet tudjanak előállítani.

Munkamegtakarítás: A dagasztási folyamat automatizálása csökkenti a kézi munka szükségességét, így bért takarít meg, és csökkenti a pékek fizikai megterhelését. Ez különösen fontos lehet nagyobb műveleteknél, ahol naponta hatalmas mennyiségű tésztát kell feldolgozni.

Sokoldalúság: Sok modern dagasztógép különböző beállításokkal és tartozékokkal érkezik. Ez lehetővé teszi különféle tésztatípusok dagasztását, a nehéz kenyértésztától a könnyebb péksütemény-keverékekig, mindezt egy gépben.

Jobb tésztaminőség: A megfelelő dagasztás fejleszti a glutént a tésztában, javítva a tészta rugalmasságát és állagát. A gépek biztosítják az optimális dagasztást, ami jobb kenyértérfogathoz, állaghoz és kéregminőséghez vezethet.

Higiénia: A gépek használatával minimálisra csökkenthető az emberi érintkezés a tésztával, ami higiénikusabb elkészítési folyamatot eredményez. Ez különösen fontos az élelmiszer-biztonsági szabványok betartásának biztosításában.

Hosszú távon költséghatékony: Bár a dagasztógépbe történő kezdeti beruházás jelentős lehet, a munkaerőköltség-, az időmegtakarítás és a megnövekedett gyártási hatékonyság a befektetés gyors megtérülését eredményezheti. .

Csökkentett fáradtság és sérülések: A folyamatos kézi dagasztás fizikai betegségekhez, például ismétlődő terheléses sérülésekhez vezethet. A gépek kiküszöbölik ezt a kockázatot, biztosítva a pékség dolgozóinak egészségét és biztonságát.

Helytakarékos: Sok modern pékség dagasztógépet kompaktra terveztek, különösen a kisebb pékségek számára készült dagasztógépeket. Jelentős mennyiségű tésztát tudnak kezelni, miközben minimális alapterületet foglalnak el.

Könnyű használat: A modern sütőipari dagasztógépek gyakran felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, így a pékek könnyen beállíthatják a kívánt dagasztási időt, sebességet és egyéb paramétereket.

A sütőipari dagasztógépek a konzisztencia, a hatékonyság és a minőség kombinációját biztosítják, amelyet nehéz manuális módszerekkel elérni, különösen nagyobb méretekben. A jó dagasztógépbe való befektetés forradalmasíthatja a sütési folyamatot, ami kiváló termékekhez és jobb jövedelmezőséghez vezet.

 

A sütőipari dagasztógépek főbb gépparaméterei

A pékség dagasztógépének mérlegelésekor számos kulcsfontosságú paraméter határozza meg annak alkalmasságát az adott alkalmazásokhoz és általános teljesítményét. Itt vannak a főbb gépparaméterek, amelyeket figyelembe kell venni:

Kapacitás: Ez a tészta mennyiségére vonatkozik, amelyet a gép egyszerre képes kezelni. Általában kilogrammban vagy literben mérik. A nagyobb kapacitás elengedhetetlen az ipari vagy nagyüzemi sütéshez, míg a kisebb pékségek szerényebb kapacitású gépeket választhatnak.

Gyúrási sebesség: A modern dagasztógépek gyakran változtatható sebességbeállításokkal rendelkeznek. A dagasztás sebessége befolyásolhatja a tészta állagát és minőségét. A többsebességes gép sokoldalúságot biztosít a különböző tésztatípusokhoz.

Mixer típusa:

Spirálkeverők: Ezeket elsősorban kenyértészta keverésére tervezték. Egy álló tálban forgó spirál alakú keverővel kikeverik a tésztát.

Planetáris keverők: ezek a keverők egy eltolt tengelyt bekapcsoló keverővel rendelkeznek, miközben a keverőedény mozdulatlan marad. Sokoldalúak, és különböző típusú tésztákat, sőt más feladatokat is képesek kezelni, például habverést és verést.

Motor teljesítménye: lóerőben (LE) vagy wattban (W) mérve ez a paraméter a gép erejét jelzi. Egy nagyobb motorteljesítményű gép sűrűbb és nagyobb mennyiségű tésztát is elbír anélkül, hogy megfeszülne.

Anyag: A gép anyaga (különösen a tál és a keverőtartozékok) kulcsfontosságú a tartósság és az élelmiszerbiztonság szempontjából. Erőssége, hosszú élettartama és korrózióállósága miatt a rozsdamentes acélt részesítjük előnyben.

Tésztahorog kialakítása: A tésztahorog alakja és kialakítása befolyásolhatja a dagasztás hatékonyságát. Egyes gépekhez különböző tésztakonzisztenciához és -típusokhoz megfelelő kiegészítők tartozhatnak.

Vezérlő funkciók: A fejlett dagasztógépek digitális vezérlőkkel, programozható beállításokkal, időzítőkkel és még biztonsági funkciókkal is rendelkezhetnek. Az ilyen vezérlők segíthetnek automatizálni a dagasztási folyamatot, és biztosíthatják az egyenletes eredményt.

Lábnyom & Tervezés: A gép elhelyezésétől függően a méretei és a kialakítása is számításba jöhet. Egyes gépeket úgy tervezték, hogy kompaktabbak legyenek, anélkül, hogy a kapacitást veszélyeztetnék.

Hőmérsékletszabályozás: Egyes fejlett gépek beépített hőmérséklet-szabályozókkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a tészta optimális hőmérsékleten maradjon a dagasztási folyamat során. Ez döntő fontosságú bizonyos recepteknél, ahol a tészta hőmérséklete befolyásolhatja a végtermék minőségét.

Higiénia és amp; Tisztítása: A higiéniát szem előtt tartva tervezett gépek felülete sima, kevesebb rés, és kivehető részek is könnyen tisztíthatók. Ez létfontosságú az élelmiszerbiztonság és a gép hosszú élettartamának biztosításához.

Tartósság és amp; Építési minőség: Az általános szerkezeti minőség, a csapágy típusa és a tömítés befolyásolhatja a gép élettartamát és teljesítményét.

Zajszint: A gép működési zajszintje különösen a nyitott pékségekben vagy olyan környezetben, ahol a zaj aggodalomra ad okot, fontos paraméter lehet.

A pékség dagasztógépének vásárlásakor ezeket a paramétereket feltétlenül figyelembe kell venni a pékség vagy a gyártó létesítmény sajátos követelményeivel összefüggésben. Biztosítja, hogy a gép megfeleljen a művelet igényeinek, és következetesen a kívánt eredményt hozza.

 

Felhasználási terület 

A sütőipari dagasztógépek elsődleges funkciójuknak köszönhetően a tészta keverése és dagasztása számos területen használhatók. Ezek a gépek elsődleges felhasználási területei:

Pékségek: A legnyilvánvalóbb alkalmazási terület, a pékségek, legyen szó kisméretű szomszédos létesítményekről vagy nagyobb üzletláncokról, nagymértékben támaszkodnak a dagasztógépekre a kenyér, péksütemények, croissant és más pékáruk tésztájának elkészítéséhez.

cukrászdák: ezek péksütemények és sütemények készítésére specializálódtak. A dagasztógépek segítenek különféle tészták és tészták elkészítésében, amelyek elengedhetetlenek a finom süteményekhez, tortákhoz és egyéb édességekhez.

Pizza Outlets: A dagasztógépek nélkülözhetetlenek a pizzériákban, különösen azokban, ahol nagy a napi teljesítmény. Biztosítják, hogy a pizzatészta állaga és minősége egységes legyen.

Szállodák és amp; Éttermek: A friss kenyeret, pizzát vagy péksüteményeket kínáló létesítmények konyhájában gyakran van dagasztógép a napi igények kielégítésére.

Ipari élelmiszergyártás: A csomagolt kenyeret, péksüteményeket, pitéket és más kapcsolódó termékeket gyártó nagyméretű élelmiszergyártók széles körben elterjedt terjesztés céljából ipari minőségű dagasztógépekre támaszkodnak a nagy mennyiségű tészta kezelésére.< /p>

Oktatási intézmények: A gasztronómiai iskolákban és az intézményekben, ahol sütést tanítanak, gyakran vannak dagasztógépek, amelyek megtanítják a tanulókat a használatukra, és segítik a gyakorlati sütési gyakorlatokat.

Vendéglátóipari vállalkozások: A vendéglátók, különösen azok, akik pékárut vagy pizzát szolgálnak fel rendezvényeken, dagasztógépeket használhatnak, hogy a helyszínen vagy a központi konyhájukban készítsenek friss tésztát.

Élelmiszerkutatás és amp; Fejlesztési laboratóriumok: Amikor új recepteket dolgoznak ki, vagy a meglévőket finomítják, az élelmiszeriparban működő K+F laboratóriumok dagasztógépeket használhatnak kísérleti és tesztelési folyamataik részeként.

Speciális élelmiszerek gyártása: Ez magában foglalja azokat a vállalkozásokat, amelyek dagasztást igénylő, szűk körű vagy etnikai élelmiszereket állítanak elő, például tortillákat, pita kenyeret, naant vagy más regionális specialitásokat.

Otthoni élelmiszeripari vállalkozások: Az otthoni élelmiszeripari vállalkozások térnyerésével, különösen a digitális marketing és kézbesítési alkalmazások korszakában, sok vállalkozó félprofesszionális dagasztógépekbe fektet be nagyobb megrendelések kezelésére. mint amit manuálisan lehetne kezelni.

Bárhol, ahol tésztagyártásra van szükség – legyen szó kenyérről, péksüteményről vagy bármilyen más pékáruról – Olyan léptékben, amelyet nem lehet kézzel kezelni, valószínűleg találni fognak egy pékségi dagasztógépet.

 

A sütőipari dagasztógépek vezető gyártói

A péksütemények dagasztógépeit számos vállalat gyártja világszerte, és mindegyik a különböző igényekhez szabott, különböző kapacitású és jellemzőkkel rendelkező modelleket kínál. Íme néhány jelentős gyártó az iparágban, amelyeket az Exapro-n is megtalálhat:

Hobart: Az élelmiszeripari berendezések iparában bevált név, a Hobart keverők széles választékát kínálja, amelyek alkalmasak kis pékségek és nagyobb kereskedelmi tevékenységek számára egyaránt.

Kemper: A németországi székhelyű Kemper kiváló minőségű sütőipari berendezések gyártásáról ismert, beleértve a különféle dagasztógépeket.

Sottoriva: A Sottoriva egy nagy múltú olasz márka, amely sütőipari berendezések széles skáláját tervezi és gyártja, beleértve a dagasztógépeket is.

Diosna: Egy másik neves név Németországból, a Diosna spirál- és bolygókeverőket egyaránt kínál minden méretű pékség számára.

VMI: A franciaországi székhelyű VMI világelső a dagasztó- és keverőberendezések tervezésében és gyártásában.

Sinmag: Ez a cég a sütőipari berendezések széles skálájáról ismert, és világszerte jelen van, és különböző országokban szolgálja ki az ügyfeleket.

Pietroberto: Olasz gyártó, amely pék- és péksütemény-felszereléseiről ismert, beleértve a robusztus és hatékony dagasztógépeket.

Ferneto: egy portugál cég, amely sütőipari berendezések széles választékát kínálja, beleértve a különféle alkalmazásokhoz megfelelő dagasztógépeket.

Polin: A pékáru-felszerelések területén egy másik olaszországi vezető, a Polin különféle teljesítményű pékségdagasztógépek széles választékát kínálja.

Bongard: A Bongard egy jól bevált francia márka, amely kiváló minőségű sütőipari berendezéseiről ismert, beleértve a dagasztógépeket is.

Ha pékség dagasztógép vásárlásán gondolkodik, elengedhetetlen, hogy tájékozódjon az egyes gyártók kínálatáról. Ez biztosítja, hogy olyan gépet válasszon, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és élvezi a vásárlás utáni támogatás előnyeit.