TEKNEK SMT400 PCB tisztítógép

Év: 2017

Jó működési állapotban lévő egység. Több mint 1 db elérhető. Sokoldalú in-line tisztító berendezés felületszerelési folyamatokhoz, amely 300-600 mm széles táblák egy- vagy kétoldalas tisztítására alkalmas. Kifejezetten az SMT laptisztítót úgy tervezték, hogy teljes mértékben integrálható legyen a fejlett felületszerelési folyamatokba. A forraszpaszta-nyomtatáshoz szennyeződésektől mentes lapokat mutat, és csökkenti a hibákat, növelve a minőséget és a megbízhatóságot.

DEK 1850 PCB tisztítógép

Év: 2000

Elérhető a DEK stencil tisztítója. Jelenlegi állapota ismeretlen, azonban úgy tűnik, hogy működőképes állapotban van - az alapfunkciókat szállítás előtt ellenőrizni lehet. További részletekért kérem érdeklődjön.

Plasmatreat FG 5005S PCB tisztítógép

Év: 2015

A Plasmatreat plazmagépet kínáljuk minden tartozékkal együtt. A rendszert egy kis NYÁK asztalhoz használtuk. Tartalmaz 2 fúvókát. Főbb jellemzők Digitális nagyfrekvenciás plazmagenerátor, rendszer- és teljesítményszabályozás integrált mikrokontrollerrel. Érintőképernyős vezérlőpanel az állapot- és hibaüzenetek megjelenítéséhez és ergonomikus kezeléshez Integrált szervizkönyv Teljesítmény: 2kVA (FG5002) Uy8kbmh Tápegység 3x 400V Működési hőmérséklet-tartomány: 0-40 Celsius-fok Szerviz telepítés a kapcsolótáblába Kiterjedt felügyeleti funkciók a maximális folyamatbiztonság …

KOLB PS 31 KOLB ONE-CHAMBER-STENCIL CLEANING SYSTEM PCB tisztítógép

Év: 2008

Teljes tisztítási idő (percben) 22
Maximális PCB hossz (mm) 800 mm
Maximális PCB szélesség (mm) 950 mm

KOLB PS 04 AR CLEANING SYSTEM PCB tisztítógép

Év: 2005

Teljes tisztítási idő (percben) 35

Kolb PS 41 PCB tisztítógép

Év:

Kolb egykamrás tisztítórendszer PS 41 forrasztókeretek és forrasztóhordozó tisztítására