Az

Exapro, a használt ipari gépek vezető piaca, a PCB újrafolyós sütők válogatott választékát kínálja, ötvözi az innovációt a költséghatékonysággal. Az olyan neves gyártóktól származó gépek, mint a Heller, a Rehm és a Vitronics Soltec, pontosságot, kiváló minőségű forrasztást és tartósságot ígérnek. Az Exapro árai10 000 és 100 000 euró között különböző méretű vállalkozásokat kínálnak, biztosítva az egyensúlyt a megfizethetőség és a minőség között.

A visszafolyó sütők nélkülözhetetlenek az elektronikai iparban az alkatrészek nyomtatott áramköri lapokra történő forrasztásához. Ezek a gépek pontos hőmérsékletszabályozást és egyenletes hőeloszlást biztosítanak, így ideálisak megbízható és nagy teljesítményű elektronikai egységek előállításához.

Az Exapro szolgáltatásban a versenyképes árak mellett a szakemberek kiértékelhetik az alapvető gépparamétereket, így biztosítva, hogy az igényeiknek megfelelően tájékozottan vásároljanak. Fedezze fel az Exapro gyűjteményét, és növelje elektronikai gyártási képességeit megbízható és hatékony újrafolyós sütőkkel.

Ersa Hotflow 3/20 PCB Reflow sütő

Év: 2013

Fűtési zónák száma 10
Tápegység (V) 400 V

PCB Reflow sütő Essemtec RO400FC-C

Év: 2006

Fűtési zónák száma 3
Hűtőegység Igen

HELLER 1707 MKIII

Év: 2010

Fűtési zónák száma 7
Hűtőegység Nem
Tápegység (V) 240 V


Heller 1707MKIII PCB Reflow sütő Jó üzlet

Év: 2012

Reflow-kemence nagyobb, 13A fűtési terheléssel. Kapacitás 5000A. Elektromos DWG: B-689354 REV-F.

Vitronics 7038 PCB Reflow sütő Jó üzlet

Év: 2006

Fűtési zónák száma 9
Hűtőegység Igen
Tápegység (V) 380 V

Ersa Hotlfow 2/14 ASP PCB Reflow sütő

Év: 2006

Fűtési zónák száma 7
Hűtőegység Igen
Tápegység (V) 400 V

Vitronics Soltec MR1243 PCB Reflow sütő

Év: 2011

Két héttel ezelőtt a sütőt kivonták a termelésből. 100%-os üzemképes állapotban. egy éve szervizelt. Az ár alkuképes

Electron - Alacsony munkaidő

Év: 2021

Fűtési zónák száma 3
Hűtőegység Igen
Tápegység (V) 400 V

NS-800-N JTE-800 PCB Reflow sütő

Év:

Fűtési zónák száma 8
Hűtőegység Igen
Tápegység (V) 400 V

TWS 1150 PCB Reflow sütő

Év: ~ 2012

TWS Automation 1150 reflow sütő A gép 3 hónapja volt használva A gép nagyon jó állapotban van

ERSA Hotflow 5/3

Év: 2002

Fűtési zónák száma 3
Hűtőegység Nem
Tápegység (V) 400 V

ERSA HOTFLOW3 PCB Reflow sütő

Év: ~ 2003

Fűtési zónák száma 3
Tápegység (V) 400 V

ERSA HotFlow 5-ERSA PCB Reflow sütő

Év:

Fűtési zónák száma 3
Hűtőegység Nem
Tápegység (V) 400 V

Heller 1707 EXL

Év: 2006

Reflow Heller 1707 EXL Hálós öv 2023 IV. negyedévében kapható

Ersa Powerflow ATM

Év: 2010

Powerflow ATM 2010-től. Ujjas szállítószalag, egyhullámú, ólommentes Sn100 ötvözet. Körülbelül 500 kg SN100. Egy műszakban vagy akár kicsit kevesebben is használható.

BTU PYRAMAX 98N PCB Reflow sütő

Év: 2007

Fűtési zónák száma 14
Hűtőegység Igen
Tápegység (V)  V

Suneast Peak-350 PCB Reflow sütő

Év: 2007

Fűtési zónák száma 3
Tápegység (V) 380 V


IEMME NEO FLOW PCB Reflow sütő

Év: 2016

Az IEMME NEO FLOW egy modern reflow-kemence, amelyet az elektronikai gyártóiparban használnak, elsősorban a felületszerelési technológiával (SMT) készült alkatrészek nyomtatott áramköri lapokra (PCB) történő forrasztásához. A reflow-kemencék kritikus szerepet játszanak az SMT-szerelési folyamatban, mivel olyan hőmérsékletre melegítik a NYÁK-ot és a forraszpasztát, amely megolvasztja a forraszanyagot, ezáltal erős elektromos és mechanikai kapcsolatokat hoz létre az alkatrészek és a NYÁK között. …


Az Exapro elektronikai piactéren található visszafolyó sütők ismertetése

Az Exapronál arra specializálódtunk, hogy a szakembereket csúcskategóriás ipari gépi megoldásokkal kapcsoljuk össze. Széleskörű kínálatunkon belül az elektronika kategóriájába tartoznak a nyomtatott áramköri lapok (PCB-k), különösen a Reflow sütők alapvető felszerelései. Nézzük meg, mit rejtenek magukban ezek a gépek, milyen fontosak, és hogy az Exapro miért ideális piac ezek megvásárlásához vagy eladásához.

Mik azok a Reflow sütők?

A reflow sütők kritikusak az elektronikai gyártási folyamatban, különösen a felületre szerelhető technológia (SMT) esetében. Alkotóelemek NYÁK-ra forrasztására szolgálnak a táblára felvitt forrasztópaszta melegítésével, megolvasztásával, és megbízható elektromos kapcsolatokat hoznak létre az alkatrészek és a PCB között. A reflow kemencéket úgy tervezték, hogy pontos hőmérsékletszabályozást és egyenletes fűtést biztosítsanak a kiváló minőségű forrasztási kötések érdekében.

Reflow sütők típusai

  1. Infravörös (IR) visszafolyó sütők: Használjon infravörös sugárzást a PCB-k melegítéséhez. Ezek a sütők hatékonyak, de gondos ellenőrzést igényelnek az egyenetlen fűtés elkerülése érdekében.
  2. Konvekciós visszafolyó sütők: Használjon forró levegőt a hő átadására a PCB-knek. Egyenletesebb fűtést kínálnak, és széles körben használják a modern SMT összeszerelő sorokban.
  3. Gőzfázisú visszafolyó kemencék: olyan hőhordozó közeget (általában fluor-szénhidrogén folyadékot) használjon, amely meghatározott hőmérsékleten elpárolog, hogy egyenletes és szabályozott fűtést biztosítson.
  4. Hibrid reflow sütők: kombinálja a különböző fűtési módszereket, például az infravörös és a konvekciós fűtési folyamatot a fűtési folyamat optimalizálása és a hatékonyság javítása érdekében.

Az Exapro előnye: Vásárlás és amp; Eladó Reflow sütők

A használt ipari gépek világában való eligazodás kihívást jelenthet, de az Exapro leegyszerűsíti a folyamatot. Azok számára, akik vásárolni szeretnének, a legfontosabb előnyök sokrétűek.

Költséghatékonyság

Az új reflow sütők beszerzése jelentős pénzügyi kötelezettséget jelenthet, különösen kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára. Az Exapro révén a szakemberek az új gépek árának töredékéért szerezhetik be ezeket a gépeket, így kivételes ár-érték arányt biztosítanak. Platformunkon a használt reflow sütők árkategóriája általában 10 000 és 100 000 euró között mozog, tükrözve a kor, a márka, az elhasználódás és a további funkciók tekintetében elérhető változatosságot.

Minőségbiztosítás

Az Exapronál minden adatlap alapos értékelési folyamaton megy keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden berendezés kiváló állapotban van, és készen áll a következő működési fejezetre. Ez a szigorú ellenőrzési folyamat garantálja, hogy még a használt gépek is megfelelnek a magas minőségi és megbízhatósági követelményeknek.

Piac elérése

A visszafolyó sütők kulcsfontosságúak a PCB pontos és hatékony összeszereléséhez. Akár befektetni, akár eladni szeretne, az Exapro olyan platformot kínál, amely biztosítja a kényelmet, a megbízhatóságot és az értéket. Lépjen be az elektronikai gyártás jövőjébe az Exapro segítségével – ahol az innováció találkozik a hagyománnyal.

A Reflow sütők fő előnyei

A Reflow sütők számos előnyük miatt nélkülözhetetlenek az elektronikai gyártóiparban. Íme a főbb előnyök:

Nagy pontosság és konzisztencia

A visszafolyó kemencék pontos hőmérsékletszabályozást és egyenletes fűtést biztosítanak, ami elengedhetetlen a megbízható forrasztási kötések létrehozásához és a magas termékminőség fenntartásához.

Fokozott hatékonyság

Az automatizált visszafolyó sütők jelentősen növelik a gyártási sebességet, lehetővé téve a nagy mennyiségű kimenetet minimális kézi beavatkozás mellett. Ez a hatékonyság magasabb termelékenységet és alacsonyabb munkaerőköltséget jelent.

Sokoldalúság

A modern reflow kemencék a PCB-típusok és alkatrészkonfigurációk széles skáláját képesek kezelni, így értékes eszközt jelentenek a különféle elektronikai gyártási ágazatokban.

Csökkentett hibák

Az ellenőrzött fűtési és hűtési profilok biztosításával az újrafolyó kemencék minimálisra csökkentik az olyan hibák kockázatát, mint a forrasztási áthidalás, a sírkőképződés és az üregek, növelve az elektronikus szerelvények általános megbízhatóságát.

Reflow sütők fő gépparaméterei

A visszafolyó kemencék értékelésekor vagy megértésekor több kulcsfontosságú paramétert is figyelembe veszünk annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljenek az adott követelményeknek. Itt vannak a gép fő paraméterei:

Fűtési zónák

A kemencében lévő fűtési zónák száma és konfigurációja (pl. előmelegítés, áztatás, visszafolyatás és hűtés), amelyek befolyásolják a forrasztási folyamat vezérlését és pontosságát.

Szállítószalag sebessége

Az a sebesség, amellyel a PCB-k áthaladnak a kemencében, ami befolyásolja a termelési sebességet és a hőprofilokat.

Hőmérsékletszabályozás

Lehetőség a különböző zónák hőmérsékletének pontos szabályozására és figyelésére, így biztosítva a folyamatos és megbízható forrasztást.

Profilkezelés

Képesség különböző hőprofilok létrehozására és kezelésére a különféle PCB-szerelvényekhez, ami rugalmasságot és alkalmazkodóképességet tesz lehetővé a gyártás során.

Szállítószalag szélessége

A szállítószalag maximális szélessége, amely meghatározza a feldolgozható PCB-k méretét.

Hűtőrendszer

A hűtőrendszer típusa és hatékonysága, amely kulcsfontosságú a forrasztási kötések megszilárdulásához és az alkatrészek hőkárosodásának megelőzéséhez.

Nitrogénképesség

Egyes visszafolyató kemencék nitrogénatmoszférával rendelkeznek, hogy csökkentsék az oxidációt az újrafolytatási folyamat során, javítva a forrasztási kötés minőségét.

Energiafogyasztás

A sütő működéséhez szükséges energiamennyiség, amely befolyásolja a működési költségeket és az energiahatékonyságot.

Reflow sütők felhasználási területe

A reflow sütők sokoldalúságuk és kiváló minőségű forrasztási kapacitásuk miatt számos területen alkalmazhatók. Íme az elsődleges felhasználási területek összefoglalása:

Szórakoztatóelektronika

Okostelefonokban, táblagépekben, számítógépekben és egyéb fogyasztói elektronikai eszközökben történő PCB-k összeszerelésére használják, nagy pontosságot és megbízhatóságot biztosítva.

Gépjárműipar

Elengedhetetlen a különféle autóipari alkalmazásokban, például motorvezérlő egységekben, infotainment rendszerekben és biztonsági alkatrészekben használt PCB-k létrehozásához.

Telekommunikáció

A kommunikációs eszközökhöz és infrastruktúrához használt nyomtatott áramköri lapok gyártásához alkalmazzák, a jel integritásának és megbízhatóságának megőrzése érdekében.

Repülés és védelem

Különleges fontosságú a repülési és védelmi elektronikában használt nagy pontosságú PCB-k előállításához, ahol a megbízhatóság és a teljesítmény a legfontosabb.

Orvosi eszközök

Az orvosi berendezésekben lévő PCB-k gyártására használják, biztosítva a szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak való megfelelést.

Ipari berendezések

Különféle ipari elektronikai alkalmazásokban alkalmazható, megbízható teljesítményt biztosítva igényes környezetben.

Reflow sütők gyártói

Az elektronikai ipar számos neves gyártója ismert minőségéről és innovációjáról. Íme néhány kiemelkedő reflow sütőgyártó:

Rehm Thermal Systems

Az innovatív hőrendszer-megoldások vezető szállítója, a Rehm korszerű reflow sütőket kínál, amelyek pontosságukról és hatékonyságukról ismertek.

BTU International

A nagy teljesítményű újrafolyós sütőiről híres BTU International megbízható és hatékony hőfeldolgozási megoldásokat kínál az elektronikai gyártáshoz.

Heller Industries

A fejlett reflow sütőtechnológiára specializálódott, és kiváló minőségű berendezéseket kínál a precíziós és nagy volumenű gyártáshoz.

Vitronics Soltec (ITW EAE)

A robusztus teljesítményükről és a fejlett folyamatszabályozási jellemzőikről ismert újrafolyó sütők átfogó választékát kínálja.

Essemtec

Sokoldalú és rugalmas visszafolyó sütőket kínál, amelyek az elektronikai gyártás számos alkalmazására alkalmasak.

SMT Wertheim

A kiváló minőségű reflow sütőiről ismert SMT Wertheim megbízható hőfeldolgozási megoldásokat kínál az elektronikai ipar számára.

Amikor a vásárlást fontolgatja, vagy a reflow sütőkről kutat, elengedhetetlen, hogy tájékozódjon ezeknek a gyártóknak a konkrét modelljeiről, áttekintéseiről és az értékesítés utáni szolgáltatásról. Minden márkának megvannak a maga erősségei, különlegességei és technológiai újításai, amelyek megfelelnek a különböző forrasztási követelményeknek.

Következtetés

A Reflow sütők felbecsülhetetlen értéket képviselnek az elektronikai gyártóiparban, és kiváló minőségű, költséghatékony és hatékony megoldásokat kínálnak a PCB-k precíz forrasztására. Legyen szó szórakoztató elektronikai, autóipari, távközlési vagy repülőgépipari alkalmazásokról, ezek a gépek kiváló termékminőséget és az ipari szabványoknak való megfelelést biztosítják. Az Exapro támogatásával a reflow sütők beszerzése vagy eladása egyszerű és megbízható folyamattá válik, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy arra összpontosítsanak, amit a legjobban értenek – kivételes elektronikai termékek gyártása.