Az

Exapro az Ön megbízható forrása a használt ipari berendezésekhez, és azért vagyunk itt, hogy bemutassuk használt nyúzó és filéző berendezéseink választékát, amelyek reményeink szerint beválik. praktikus választás az élelmiszer-feldolgozó szektor vállalatai számára. A €8000 és €43000 között kapható gépeink számos működési léptéket és költségkeretet kínálnak. Ezek a gépek növelik a termelékenységet, biztosítják a konzisztenciát, javítják a hozamot és csökkentik a munkaerőköltségeket. Ezeknek a gépeknek a fő paraméterei közé tartozik a teljesítmény, a pontosság, a méret, a tápegység, az anyag és a könnyű tisztítás.

Főleg a hal-, baromfi-, húsfeldolgozás, tengeri feldolgozás, állateledel-gyártás és élelmiszer-szolgáltató iparágakban használják őket. Raktárkészletünkben olyan vezető márkák találhatók, mint a Marel, Baader, Trio, Carnitech, Uni-Food, Grasselli és a VMK Fish Machinery. Az Exapro-val a költségek töredékéért kap csúcsminőségű berendezéseket, amelyeket alaposan megvizsgálnak annak érdekében, hogy megfeleljenek a legmagasabb teljesítmény- és biztonsági szabványoknak. Fedezze fel nyúzó- és filézőgépeink kínálatát még ma, és emelje élelmiszer-feldolgozási tevékenységét a következő szintre.



MAJA DFS 4365/PA Halfilé-nyúzó gép

Év: 2011

Áttekintés Ez a kétsávos automata halfilet-nyelő, típus: Maja DFS 4365/PA típusát 2011-ben gyártották Németországban. A DFS 4365 típusú kétsávos nyúzógépet a halfilék teljesen automatikus nyúzására tervezték, két egymástól függetlenül vezérelt nyúzóberendezéssel. Nagyobb rugalmasságot kínál a halfeldolgozóknak, mivel egyszerre két nyúzási módot lehet végrehajtani, a gép kapacitása pedig 50 %-kal nőtt (kb. 1,5 tonna lazacfilé / h). Egy szalag van, de …

Foodmate Sabc Deboner L=5MTR Nyúzás

Év: 2018

Foodmate Sabc Deboner filézőgép L=5MTR Gyártási év 2018 A készülék nagyon jó műszaki állapotban van, azonnal használható. Természetesen van a készülékhez dokumentáció (kézikönyv, specifikáció), amit eladáskor adunk.



Carnitech CT2611 Nyúzás

Év: 2002

Kapacitás 20 u/mn


BAADER 488 Nyúzás

Év:

Kapacitás 250 u/mn


Baader 185 Nyúzás

Év:

A Baader 185 egy robusztus és felújított gép, amelyet különféle fehér halfajok, többek között nagy és közepes tőkehal, foltos tőkehal, fekete tőkehal, fekete tőkehal és süllő hatékony filézésére és nyúzására terveztek. A gép nagyobb vezetőegységekkel és szerszámokkal van felszerelve, így a Baader 184-es modellhez hasonlóan a halak szélesebb méretválasztékának feldolgozására képes. * Kapacitás: 24-32 hal percenként * Szükséges személyzet: 1 …

Handtmann VF620 Nyúzás

Év: 2005

Kapacitás 700 u/mn

Baader 36

Év: 1990

Kapacitás 300 u/mn

Baader 134

Év: 2020

Kapacitás 300 u/mn

Baader 208

Év: 1998

Kapacitás 45 u/mn

Baader 134

Év:

Kapacitás 300 u/mn

Baader 184

Év:

Kapacitás 40 u/mn

BAADER 134 Nyúzás

Év:

Kapacitás 300 u/mn

BAADER 134 Nyúzás

Év:

Kapacitás 300 u/mn

Baader 655

Év: 2002

Kapacitás 40 u/mn


Nőrő- és filézőgépek: Élelmiszer-feldolgozó üzletének megújítása használt berendezésekkel

Az élelmiszer-feldolgozó ipar egy kulcsfontosságú összetevőjét – a nyúzó- és filézőgépeket – fogjuk felfedezni. Akár egy tapasztalt játékos, akár egy feltörekvő startup, a költséghatékony megoldások, például az Exapro használt gépeinek vásárlása forradalmasíthatja működését.

Miért a nyúzó- és filézőgépek?

A nyúzó- és filézőgépeket elsősorban az élelmiszer-feldolgozó iparban használják különféle hús- és halfajták elkészítésének automatizálására és egyszerűsítésére. Kulcsfontosságú szerepet töltenek be a gyártási folyamat gyorsabbá, hatékonyabbá és következetesebbé tételében. Az élelmiszer-feldolgozó szektor elengedhetetlen eleme, a nyúzó- és filézőgépek jelentősen növelik a termelékenységet, biztosítva a kiváló minőségű termékkészítést lenyűgöző pontossággal és gyorsasággal. Megszüntetik a szennyeződés kockázatát, javítják a hozamot és megőrzik a termék sértetlenségét, miközben munkaerőköltségeket takarítanak meg.

A legjobb válogatás az Exapronál

Az Exapro a használt nyúzó- és filézőgépek figyelemreméltó kínálatát kínálja, kiváló lehetőséget kínálva a feldolgozási képességek bővítésére komoly tőkebefektetések nélkül. Gépeinket alaposan átvizsgálják és ellenőrzik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek a legmagasabb szintű teljesítmény és biztonság követelményeinek.

Válatékunk sokféle gépet foglal magában, hogy megfeleljen a különböző követelményeknek – a kisebb mennyiségeket kezelőktől a nagy méretű, nagy teljesítményű műveletekre tervezett modellekig. A listánkban szereplő márkák között olyan megbízható nevek szerepelnek, mint a Marel, Trio, Baader és mások.

Az Exapronál megértjük az élelmiszer-feldolgozó ipar összetettségét és a gépekbe való beruházást. Küldetésünk, hogy ezeket a befektetéseket elérhetőbbé és jövedelmezőbbé tegyük bármilyen méretű vállalkozás számára.

A használt nyúzó- és filézőgépek széles választékával olyan költséghatékony megoldásokat kínálunk, amelyek nem veszélyeztetik a minőséget vagy a teljesítményt. Használt nyúzó- és filézőgépeink ára 8000 és 43000 euró között van. Ez a termékcsalád sokféle vállalkozást szolgál ki, a működésüket korszerűsíteni kívánó kisvállalkozásoktól a nagyobb vállalkozásokig, amelyek a költségvetésük túlterhelése nélkül igyekeznek növelni kapacitásukat.

Az Exapro használt gépeinek vásárlása azt jelenti, hogy az új árának töredékéért élvezheti a csúcsminőségű berendezéseket. Szakértői csapatunk készséggel végigvezeti Önt a kiválasztási folyamaton, így biztosítva, hogy megtalálja az Ön egyedi igényeinek és költségvetésének megfelelő gépet.

Lépjen be az élelmiszer-feldolgozás jövőjébe nyúzó- és filézőgépeinkkel. Fedezze fel a költséghatékonyságot anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőségben vagy a teljesítményben az Exapro segítségével, amely partnere az üzleti növekedésben.

 

A nyúzó- és filézőgépek fő előnyei

A nyúzó- és filézőgépek számos előnnyel járnak az élelmiszer-feldolgozó iparban. Kritikus összetevői a hatékonyság, a konzisztencia és a minőség megőrzésének a különféle hús- és halfajták feldolgozásakor. Íme a nyúzó- és filézőgépek fő előnyei:

Megnövelt termelékenység: ezek a gépek jelentős mennyiségű terméket képesek rövid időn belül kezelni, jelentősen javítva a feldolgozás sebességét a kézi módszerekkel szemben.

Konzisztencia és minőség: Egységes és precíz vágásokat biztosítanak, amelyek egyenletes minőséget eredményeznek, ami elengedhetetlen a termékszabványok fenntartásához és a vevői elégedettséghez.

Javított hozam: A nyúzó- és filézőgépeket úgy tervezték, hogy minden egyes termékből maximalizálják a hozamot, csökkentve a hulladékot, és ezáltal javítva a jövedelmezőséget.

Munkaköltség-megtakarítás: Ezek a gépek csökkentik a kézi munkára támaszkodást, csökkentve a kapcsolódó költségeket és a lehetséges emberi hibákat. Ez különösen előnyös nagyobb műveleteknél, ahol a termés mennyisége miatt a kézi feldolgozás nem praktikus vagy nem hatékony.

Sokoldalúság: A nyúzó- és filézőgépek különféle húsokat és halakat képesek kezelni, így sokoldalú kiegészítői bármely élelmiszer-feldolgozási műveletnek.

Egészség és biztonság: A nyúzás és filézés automatizálása csökkenti a kézi kezeléssel és éles szerszámok használatával összefüggő munkahelyi sérülések kockázatát. Ezenkívül a gép ellenőrzött környezete csökkenti a szennyeződés kockázatát, betartva az egészségügyi és biztonsági előírásokat.

Könnyű kezelhetőség: A modern nyúzó- és filézőgépek gyakran felhasználóbarát felülettel rendelkeznek, így minimális képzéssel is könnyen kezelhetők.

Tartósság: Ezeket a gépeket jellemzően ipari felhasználásra tervezték, ami azt jelenti, hogy robusztusak és tartósak, és képesek ellenállni a szigorú és folyamatos használatnak.

A nyúzó- és filézőgépbe való befektetés komoly változást hozhat az élelmiszer-feldolgozó üzletágban, jelentősen javítva a termelési képességeket, miközben megőrzi a magas szintű minőséget és hatékonyságot.

 

A nyúzó- és filézőgépek fő gépparaméterei

A nyúzó- és filézőgépek értékelésekor több fontos paramétert is figyelembe kell venni. Ezek a paraméterek befolyásolhatják a gép teljesítményét, hatékonyságát és az Ön speciális működési igényeinek való megfelelőségét. Itt vannak a főbb figyelembe veendő paraméterek:

áteresztőképesség/kapacitás: ez a termék által egy adott idő alatt feldolgozni képes termék mennyiségére vonatkozik, jellemzően kilogrammban vagy tonnában óránként. Az átviteli sebességnek igazodnia kell az Ön termelési igényeihez.

Vágási pontosság: A gép által kínált pontosság szintje befolyásolja a vágások konzisztenciáját és a termék általános minőségét. Egyes gépek állítható vágási beállításokat kínálnak, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé.

A gép mérete és súlya: A rendelkezésre álló helytől függően a gép mérete és súlya döntő tényező lehet. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a gép méreteit és súlyát, hogy biztosan elférjen a gyártási területen.

Tápegység: A különböző gépeknek eltérő energiaigényük lehet. Győződjön meg arról, hogy a gép energiaszükséglete összhangban van a létesítmény áramellátásával.

Működési hőmérséklet: Bizonyos termékek esetében a gép üzemi hőmérséklete fontos lehet, különösen olyan termékek feldolgozásakor, mint a halak, amelyek érzékenyek lehetnek a hőmérséklet-változásokra.

Anyag: A gép anyaga befolyásolhatja a tartósságát, a könnyű tisztítást és a korrózióállóságot. A rozsdamentes acélt gyakran előnyben részesítik az élelmiszer-feldolgozásban higiéniai tulajdonságai és tartóssága miatt.

Automatizálási szint: Az automatizálás mértéke befolyásolhatja a könnyű használatot és a munkaigényt. A teljesen automatizált gépek kevesebb kézi beavatkozást igényelnek, de a félautomata gépek jobban irányíthatják a folyamatot.

Márka és modell: A márka és a modell betekintést nyújt a gép megbízhatóságába, hosszú élettartamába és a pótalkatrészek elérhetőségébe.

Állapot: Használt gépek esetén az állapot kritikus tényező. Fontos tudni, hogy milyen jól karbantartották a gépet, és hogyan néz ki a működési előzményei.

A nyúzó- és filézőgép kiválasztásakor ezeknek a paramétereknek a figyelembe vétele segíthet abban, hogy megtalálja a működéséhez és a speciális termelési igényekhez legmegfelelőbbet.

 

Felhasználási terület

A nyúzó- és filézőgépeket az élelmiszer-feldolgozó ipar számos területén használják. Elsődleges feladatuk a különféle hús- és halfajták elkészítésének egyszerűsítése. Ezek a gépek fő felhasználási területei:

Halfeldolgozás: Ezeket a gépeket széles körben használják halfeldolgozó üzemekben olyan feladatokra, mint a bőr eltávolítása a halfiléről, valamint a hal előkészítése a további feldolgozásra vagy csomagolásra. Különféle halfajtákat kezelnek, beleértve a lazacot, tőkehalat, foltos tőkehalat és sok mást.

Baromfifeldolgozás: A baromfifeldolgozó létesítményekben ezekkel a gépekkel csirkék, pulykák és más madarak bőrét és filézését használják. Biztosítják a baromfi gyors és pontos elkészítését, minimális hulladékkal.

Húsfeldolgozás: A szélesebb értelemben vett húsiparban nyúzó- és filézőgépeket használnak marha-, sertés-, bárány- és egyéb húsok feldolgozására. Segítenek eltávolítani a bőrt, és precíz filékre vágják a húst csomagolásra, főzésre vagy további feldolgozásra.

Tenger gyümölcsei feldolgozása: A halak mellett ezek a gépek a szélesebb körű tengeri iparban is használhatók. Különféle típusú kagylók és más tengeri termékek elkészítésére használhatók.

Kisállateledel gyártás: Az állateledel-ipar gyakran használja ezeket a gépeket olyan hús és hal elkészítésére, amelyet állateledelekben használnak majd fel.

Étkezési szolgáltatás és vendéglátás: Nagy méretű vendéglátó-ipari üzemekben vagy étkeztetési szolgáltatóknál ezek a gépek segíthetnek nagy mennyiségű hús és hal gyors és hatékony elkészítésében.

A gyakran fáradságos és időigényes folyamat automatizálásával a nyúzó- és filézőgépek javítják a hatékonyságot, csökkentik a hulladék mennyiségét, és növelik a konzisztenciát az élelmiszer-feldolgozó ipar számos alkalmazásában.

 

Nyúzó- és filézőgépek gyártói

A nyúzó- és filézőgépek szakterületén számos jól ismert cég működik, amelyek kiváló minőségű gépeikről ismertek. Íme néhány híres  cégek:

Marel: egy izlandi cég, a Marel a fejlett élelmiszer-feldolgozó gépek vezető globális szállítója. A nyúzó- és filézőgépek széles választékát kínálják, amelyek pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek.

Baader: Ez a német vállalat több mint egy évszázada az élelmiszer-feldolgozó ipar egyik fő szereplője. Különféle nyúzó- és filézőgépeket gyártanak, különösen a hal- és baromfifeldolgozáshoz.

Trio: A norvégiai székhelyű Trio a halfeldolgozáshoz használt nyúzási technológiára specializálódott. Gépeiket világszerte használják, teljesítményükről és tartósságukról ismertek.

Carnitech: A Marelhez tartozó Carnitech robusztus és megbízható nyúzógépeket kínál, amelyeket mind a hal-, mind a húsfeldolgozáshoz terveztek.

Uni-Food: Ez a dán cég számos kiváló minőségű nyúzógépet gyárt, amelyeket halfeldolgozásra terveztek, beleértve a fehér halat és a lazacot.

Grasselli: egy olasz cég, amely nagy pontosságú, kiváló minőségű nyúzó- és szeletelő berendezéseket gyárt húsfeldolgozáshoz.

VMK Fish Machinery: A svédországi székhelyű VMK Fish Machinery a halfeldolgozó gépek vezető gyártója, beleértve a nyúzó- és filézőgépeket.

Ezek a cégek a terület vezető gyártói közé tartoznak, és különféle gépeket kínálnak a különböző feldolgozási igényeknek megfelelően. Használt gép kiválasztásakor elengedhetetlen a gyártó figyelembevétele, mivel ez betekintést nyújthat a gép minőségébe, megbízhatóságába és hosszú távú teljesítményébe. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni csapatunkkal bármilyen segítségért vagy további részletekért, amelyekre szüksége lehet. . Alig várjuk, hogy kiváló minőségű, költséghatékony berendezési megoldásainkkal támogassuk vállalkozása növekedését.

Bővítse ki tevékenységét, és optimalizálja gyártósorát az Exapro nyúzó- és filézőgépeinek választékával. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és fedezze fel a vállalkozásának és költségvetésének megfelelőt.