Az Exapro használt bontógépek átfogó választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a precíziós fémmegmunkáláshoz olyan iparágakban, mint az autóipar, a repülőgépipar és a feldolgozóipar. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy nagy pontossággal és hatékonysággal vágjanak bonyolult formákat és kulcsnyílásokat a fém munkadarabokba. Tőrőmaró gépeink ára az alapmodellek €8,000-től a fejlett, nagy kapacitású egységek €80,000-ig terjed , olyan neves márkákból, mint a Karl Klink, Nachi, Ohio Broach és Forst. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a lökethossz, a tonnatartalom, a fejszehossz és az automatizáltsági szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi gyártási igényeinek.

A marógép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a marási eljárás típusa (belső, külső, felületi vagy forgó), a szükséges pontosság, a gép kapacitása és a munkadarabokkal való kompatibilitás. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű megmunkálás eléréséhez, a gyártási hatékonyság optimalizálásához és a működési költségek csökkentéséhez. A használt üregmaró gépeinkbe való befektetés nemcsak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű berendezésekhez jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes gépet a fémmegmunkálási műveletei javításához.

Böngésszen még ma az Exapro’listáján, hogy felfedezze a megbízható marógépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön precíziós megmunkálási igényeihez.

VARINELLI BV-40/2000

Év: 1981

Erő 40 T
Max. utazás 2000 mm

Magnaghi 16/250 Merevítő gép

Év:

Erő 16 T
Max. utazás 1400 mm

Frömag Combi Rapida d 125/1500

Év: 1980

Erő 70 T
Max. utazás 1500 mm

Ohio VTUP-1554-S

Év: 2000

Erő 15 T
Max. utazás 1371 mm

Varinelli BV-M 6.3.1250.250 Nyújtógép

Év: 1995

Erő 6,3 T
Max. utazás 1250 mm

Karl Klink 25-2000-500S

Év: 1997

Erő 25 T
Max. utazás 2000 mm

Ekin RISH 6.3x1000

Év: 2000

Erő 6,3 T
Max. utazás 1000 mm

Forst RTS 16X1600X630

Év: 1986

Erő 16 T
Max. utazás 1600 mm

SACEM M600 Merevítő gép

Év:

Függőleges üregelő stancológép Márka: SACEM Modell: M600 Asztal: 800mm átmérő Elválasztó 350 A fej dőlése +15º / -15º. Menetirány: 600mm

VARINELLI BVM - V 10.1250.250

Év: 1995

Erő 10 T
Max. utazás 1250 mm

Marchello 25/1600

Év:

Erő 25 T
Max. utazás 1600 mm

Athur Klink RIST 16x1250x400

Év: 1995

Erő 16 T
Max. utazás 1250 mm

Varinelli 50/2000

Év: ~ 1970

Erő 50 T
Max. utazás 2000 mm

Lizuan VT4R

Év:

Erő 4 T
Max. utazás 600 mm

Staveley Lapointe HP30

Év:

Erő 15 T
Max. utazás 1676.4 mm

LAPOINTE HP75/72

Év:

Erő 37,5 T
Max. utazás 1825 mm


Marchello 40/1400

Év:

Erő 40 T
Max. utazás 1400 mm

OILGEAR WEATHERLEY XL 32 A

Év:

Erő 16 T
Max. utazás 1625 mm

Fromag KZH 50/375

Év:

Erő 50 T
Max. utazás 375 mm


A precizitás feloldása:

A marógépek nélkülözhetetlenek a fémmegmunkáló iparban, mivel precíz és hatékony módszert kínálnak a fém alkatrészek alakítására. Ezeket a gépeket bonyolult profilok, kulcsnyílások, fogazások és egyéb alakzatok nagy pontossággal történő vágására használják, ami nélkülözhetetlenné teszi őket az autóiparban, a repülőgépiparban, a feldolgozóiparban és más nehézipari ágazatokban használt alkatrészek gyártásához. A bontógépek típusainak, jellemzőinek és a vásárlással kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen javíthatja a gyártási képességeket és a termékminőséget. Az Exapro, a használt ipari gépek egyik vezető online piactere, széles választékot kínál a marógépekből, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A marógépek típusai

A marógépek különböző típusai léteznek, amelyek mindegyike meghatározott feladatok elvégzésére és különböző ipari igények kielégítésére szolgál. Az elsődleges típusok közé tartoznak:

Horizontális marógépek

A vízszintes marógépek úgy működnek, hogy a marófejsze vízszintesen mozog a munkadarabon. Ezeket a gépeket általában felületi marásra és hosszú vagy terjedelmes alkatrészek belső vonásainak kialakítására használják.

  • Felületi marógépek: Ezeket a gépeket a fém alkatrészek sík vagy kontúros felületeinek marására tervezték. Ideálisak olyan alkalmazásokhoz, ahol nagy felületeket kell megmunkálni.

  • Belső marógépek: Belső alakzatok, például kulcsnyílások, fogazások és furatok marásához használatosak. A vízszintes belső marógépek olyan alkatrészekhez alkalmasak, amelyek túl hosszúak a függőleges gépekhez.

AzExapro többféle vízszintes üregelőgépet kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják az egyedi igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Függőleges marógépek

A függőleges üregelőgépek úgy működnek, hogy a fejsze függőlegesen mozog a munkadarabon keresztül. Ezeket a gépeket jellemzően belső marási feladatokra használják, és a rövidebb munkadarabokat hatékonyabban tudják kezelni, mint a vízszintes gépek.

  • Húzó típusú függőleges marógépek: A marófejszét felfelé húzzák a munkadarabon keresztül, ideális belső elemek, például kulcsnyílások és fogazások létrehozásához.

  • Toló típusú függőleges marógépek: A marófejet lefelé tolják a munkadarabon keresztül, alkalmas belső és felületi marási feladatokhoz egyaránt.

AzExapro’raktárkészletében különböző függőleges üregelőgépek találhatók, amelyek különböző ipari alkalmazásokhoz és gyártási mennyiségekhez alkalmazhatók.

Rotációs marógépek

A forgótekercselő gépek a munkadarab végébe alakzatok vágására szolgálnak a tekercselőszerszám forgatásával. Ez a módszer hatékony a sokszögek, gerincek és más összetett alakzatok létrehozására hengeres alkatrészeken.

  • Belső forgóréses marás: Hengeres alkatrészeken belüli belső alakzatok, például hatszögek és négyzetek létrehozására szolgál.

  • Külső forgórészes maratás: Hengeres alkatrészek végén lévő külső alakzatok, például fogaskerekek és csavarok létrehozására szolgál.

Folyamatos marómarógépek

A folyamatos marógépeket nagy volumenű gyártásra tervezték. Folyamatosan működnek, a munkadarabokat egyenletes folyamban vezetik át a gépen, így ideálisak a nagyüzemi gyártási műveletekhez.

Főbb jellemzők és specifikációk

Az üregelőgép kiválasztásakor fontos, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat annak érdekében, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Harapási erő

A tonnában mért maróerő határozza meg, hogy a gép képes-e átvágni az anyagokat. A nagyobb erővel rendelkező gépek keményebb anyagokat tudnak kezelni és összetettebb formákat tudnak létrehozni. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a maróerőre vonatkozóan, így segítve Önt abban, hogy megtalálja a projekt követelményeinek megfelelő gépet.

Lökethossz

A lökethossz az a távolság, amelyet a fejsze a munkadarabon keresztül megtesz. A mélyebb vagy hosszabb alkatrészek marásához nagyobb lökethosszra van szükség. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott gép képes az Ön által választott tipikus munkadarabok méreteit befogadni.

Gyorsaság és automatizálás

Az a sebesség, amellyel a maratási műveletet végzik, befolyásolja a gyártás hatékonyságát. Az állítható sebességgel rendelkező gépek lehetővé teszik a seprűsítési folyamat jobb ellenőrzését, különösen a különböző anyagok és összetettségi szintek esetében. Az automatizálási funkciókkal, például programozható beállításokkal, automatikus be- és kirakodással, valamint valós idejű felügyelettel rendelkező fejlett gépek növelik a termelékenységet és csökkentik a kézi munkát.

Pontosság és tűrés

A pontosság és a tolerancia döntő fontosságú a kiváló minőségű kész alkatrészek biztosításához. Keresse a pontosságot fokozó jellemzőkkel rendelkező gépeket, mint például a merev szerkezet, a precíziós vezetők és a fejlett vezérlőrendszerek. Az Exapro különböző pontossági szintekkel rendelkező gépeket kínál a különböző minőségi követelmények teljesítéséhez.

Kibírhatóság és karbantartás

A gép tartóssága és karbantartási követelményei alapvető fontosságúak a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például edzett acélból készült gépek ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen karbantartható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro információt nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Vezető márkák a marógépek terén

A neves márkák és gyártók gyakran egyet jelentenek a magasabb minőséggel és a jobb támogatással. Néhány vezető márka a marógépek piacán:

  • Ekin: A nagy pontosságú üregelőgépekről ismert Ekin robusztus megoldásokat kínál különböző ipari alkalmazásokhoz.

  • Pioneer: A Pioneer marógépek tartósságukról és fejlett technológiájukról híresek, így népszerű választásnak számítanak a nehézgép- és autóiparban.

  • Stenhoj: A Stenhoj nagy teljesítményű marógépek széles választékát kínálja, amelyek az igényes alkalmazásokban való megbízhatóságukról és pontosságukról ismertek.

  • Colonial Tool Group: A Colonial Tool Group’-nak a marógépeit hatékonyságuk és sokoldalúságuk jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyszabású műveletekhez.

AzExapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezésekkel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt marógépek árazása

A használt bontógépek ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány ezertől több tízezer dollárig terjedhetnek. Például egy használt Ekin vízszintes üregelőgép ára 10 000 és 30 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Pioneer függőleges üregelőgép ára 40 000 és 70 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A marógépek a fémmegmunkáló ipar alapvető eszközei, amelyek pontos, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a fém alkatrészek megformálásához. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek igazodnak a termelési igényeikhez. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár vízszintes, függőleges, forgó vagy folyamatos üregelőgépre van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő berendezés megtalálását a fémmegmunkálási műveletekhez.