Nagy kapacitású konzervgyár – „niko” németország

1. Sorozat pasztőrözött konzervek előállításához üvegekben/konzervdobozokban

2. Gyártó: „Niko” – Németország,

Az általa előállítható termékek nómenklatúrája a következő:

3. Zöldségek: paradicsom, zöld/piros paprika, borsó, padlizsán, uborka és gomba – pácban és/vagy sterilizálva, különféle pácok, konzervek közvetlen felhasználásra.

4. Gyümölcsök: különböző gyümölcsökből készült lekvárok, lekvárok, kompótok – cseresznye, őszibarack, eper stb.

5. Gyártási kapacitás: (tégely)

5000 üveg/óra – uborka 3-6 cm 3000 üveg/óra – uborka 6-9 cm
6 000 tégely/óra – kerek gyümölcsökhöz és zöldségekhez

2-3 000 üveg/óra az előzetesen feldolgozott gyümölcsök és zöldségek esetében

6. A termeléshez általánosan felhasznált erőforrások: áramellátás – 45 kWh

- gőz – 2,5 t/h

3
- tiszta víz – 10 m/h

2
- hűtővíz pasieurizálás közben – 10 m/h

3
- levegő – 10 Nm/h

- nyomás – 5 bar

2
- A vonal 200 m-en található.


7. A fő gépek a következők:

- Kalibrátor a soranyag méretezéséhez – 7 tonna/óra, 5 átmérő

- Forgóasztal az üres üvegek/konzervdobozok átadásához.

- Gép az üvegek öblítésére

- Nagyteljesítményű töltőgép, melyhez tartozik: vibrációs evező, töltőasztal, üvegek szállítása, szalag a nem szabványos termékek visszaszállításához és lift. 5 000 db/h

- Folyamatosan működő pasztőröző alagút 98℃, hossza 19,60m,

bemeneti kapacitás 6 000 db/h

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval

-------------------
Ledolgozott órák 700 órák
Óra áram alatt 700 órák
Állapot félig új
Helyi normák szerint ---------
Állapot felpakolt
niko-gmbh-canning-line-complete-line-p240120009_2.pdf Letöltés
Ügyfél típusa Felhasználó – nagy csoport
Óta aktív 2018
Ajánlatok online 1
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat 2024. április 2.

Leírás

Nagy kapacitású konzervgyár – „niko” németország

1. Sorozat pasztőrözött konzervek előállításához üvegekben/konzervdobozokban

2. Gyártó: „Niko” – Németország,

Az általa előállítható termékek nómenklatúrája a következő:

3. Zöldségek: paradicsom, zöld/piros paprika, borsó, padlizsán, uborka és gomba – pácban és/vagy sterilizálva, különféle pácok, konzervek közvetlen felhasználásra.

4. Gyümölcsök: különböző gyümölcsökből készült lekvárok, lekvárok, kompótok – cseresznye, őszibarack, eper stb.

5. Gyártási kapacitás: (tégely)

5000 üveg/óra – uborka 3-6 cm 3000 üveg/óra – uborka 6-9 cm
6 000 tégely/óra – kerek gyümölcsökhöz és zöldségekhez

2-3 000 üveg/óra az előzetesen feldolgozott gyümölcsök és zöldségek esetében

6. A termeléshez általánosan felhasznált erőforrások: áramellátás – 45 kWh

- gőz – 2,5 t/h

3
- tiszta víz – 10 m/h

2
- hűtővíz pasieurizálás közben – 10 m/h

3
- levegő – 10 Nm/h

- nyomás – 5 bar

2
- A vonal 200 m-en található.


7. A fő gépek a következők:

- Kalibrátor a soranyag méretezéséhez – 7 tonna/óra, 5 átmérő

- Forgóasztal az üres üvegek/konzervdobozok átadásához.

- Gép az üvegek öblítésére

- Nagyteljesítményű töltőgép, melyhez tartozik: vibrációs evező, töltőasztal, üvegek szállítása, szalag a nem szabványos termékek visszaszállításához és lift. 5 000 db/h

- Folyamatosan működő pasztőröző alagút 98℃, hossza 19,60m,

bemeneti kapacitás 6 000 db/h

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval


Műszaki adatok

-------------------
Ledolgozott órák 700 órák
Óra áram alatt 700 órák
Állapot félig új
Helyi normák szerint ---------
Állapot felpakolt

Erről az eladóról

Ügyfél típusa Felhasználó – nagy csoport
Óta aktív 2018
Ajánlatok online 1
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat 2024. április 2.

Íme egy válogatás hasonló gépekből

Niko Canning complete line Pasztőröz