Az Exapro, a használt ipari gépek megbízható piaca, a laminátorok széles skáláját kínálja, amelyek különféle iparági igényeket kielégítenek, a nyomtatástól és a kiadástól a kiskereskedelemig és az egészségügyig. A nyomtatott anyagok minőségének javításában és védelmében létfontosságú laminálógépek ára 7000 és 35000 euro között mozog az Exapro oldalán. Ez az ár a gép márkáját, korát, jellemzőit és logisztikai szempontjait tükrözi.

A megbízható gyártók, például a GBC, a Fellowes és a Royal Sovereign megtalálhatók az Exapro-n, biztosítva a megbízhatóságot és a teljesítményt. A vásárlás megfontolásánál feltétlenül figyelembe kell venni a gép paramétereit, például a típust, a munkaszélességet, a sebességet és a fóliavastagságot, hogy a tervezett feladatokkal kompatibilis legyen.

Az Exapro hatalmas választéka azt jelenti, hogy a vállalkozások, legyen az induló vagy bejáratott cég, megtalálják a költségvetésüknek és működési igényeiknek megfelelő laminálógépeket. Akár egy brosúra vibrálásáról, akár tartós feliratozásról, akár hamisításbiztos hivatalos dokumentumok létrehozásáról van szó, az Exapro-tól származó laminálógépek garantálják a minőséget és a hosszú élettartamot.

Az Exapro leegyszerűsíti a csúcsminőségű laminálógépek megtalálásának folyamatát, áthidalva a szakadékot a vállalkozások és a megbízható használt gépek között, amelyek ár-érték arányt biztosítanak.

VATAN MAKINA lamináló Jó üzlet

Év: 1995

Max. papírszélesség 120 cm
Min. papírszélesség 40 cm

Fujipla PLS3310 lamináló

Év: 2013

Max. papír hossza 35 cm
Min. papír hossza 31.8 cm
Max lap/óra 600
Max. papírszélesség 50 cm
Min. papírszélesség 45 cm

Paperplast Dry 40 lamináló

Év: 2008

Max. papír hossza 71 cm
Min. papír hossza 21 cm
Max lap/óra 2400
Max. papírszélesség 120 cm
Min. papírszélesség 25 cm

Scodix S75 lamináló

Év: 2013

Max. papír hossza 53 cm
Max. papírszélesség 75 cm

Laminálógép AUTOMATAN 4260/HF

Év: 1991

Max. papír hossza 1100 cm
Min. papír hossza 360 cm
Max. papírszélesség 1650 cm
Min. papírszélesség 380 cm

ecotack/synergy europe group ecofast 102 lamináló Alacsony munkaidő

Év: 2010

Max. papír hossza 104 cm
Min. papír hossza 25 cm
Max lap/óra 7000
Max. papírszélesség 104 cm
Min. papírszélesség 29 cm

KOMFI Amiga 52 lamináló Jó üzlet

Év: 2018

Max. papír hossza 80 cm
Min. papír hossza 20 cm
Max lap/óra 6000
Max. papírszélesség 53 cm
Min. papírszélesség 20 cm

DUPLO ULTRA UV coater 205A MARK 1 lamináló

Év:

Max. papír hossza 52.1 cm
Min. papír hossza 21 cm
Max. papírszélesség 71 cm
Min. papírszélesség 29.7 cm

FMZ 1650 MEIGUANG AUTOMATA lamináló gép Alacsony munkaidő

Év: 2016

Max. papír hossza 165 cm
Min. papír hossza 50 cm
Max. papírszélesség 165 cm
Min. papírszélesség 50 cm

Ding Shung Aspira CS-1616

Év: 2016

Max. papír hossza 165 cm
Min. papír hossza 55 cm
Max lap/óra 8000
Max. papírszélesség 165 cm
Min. papírszélesség 55 cm

TECNOMAC ACF/TC 760 Compact lamináló

Év: 2001

Polipropilén fóliával ellátott lapok egyoldalas meleglaminálására szolgáló gép. TECNOMAC ACF/TC 760 Compact. Automatikus lapadagolás a kötegből Elektronikusan vezérelt átfedés A fólia széleinek automatikus levágása tekercses visszatekercseléssel. Krómozott kalander DIATERMIC olajfűtéssel Pneumatikus nyomógörgő-befogó rendszer A laminált lapok automatikus szétválasztása Automatikus laphalmozás lapigazítással BECKER kompresszor Elektronikus asztali vezérlés Max. lapméret: 760 x 1020 mm Minimális ívméret: 250 x 250 mm Papírsúly: 100 …

Foliant Gemini C 400 A lamináló

Év: 2010

Max. papír hossza 58 cm
Min. papír hossza 30 cm
Max lap/óra 1800
Max. papírszélesség 38 cm
Min. papírszélesség 25 cm

SEAL Seal 62 pro S lamináló

Év: 2010

SEAL 62 PRO S lamináló Laminálógép nagyon jó állapotban.

FOLIANT GEMINI C400A lamináló

Év: 2012

Max. papír hossza 38 cm
Min. papír hossza 30 cm
Max. papírszélesség 58 cm
Min. papírszélesség 20 cm

Tünkers S-1100 lamináló

Év:

Laminálógép - papír kartonra Tùnkers készítése Modell S-1100 Év ///// Munkaszélesség 1100 mm Standard laminálógép Automatikus adagoló - regiszter - teljes felületi ragasztás - kézi adagoló az automatikus lamináló állomásba - présszalag - asztalra szállítás Automatikus adagoló - regiszter - teljes felületi ragasztás - igazítás a kézi elhelyezéshez a vákuumszalagra - présszalag - kiszállítás az asztalra. Mindkét opció ? Automatikus …

Cangzhou Zhaoli 1400 lamináló

Év: 2022

Max. papír hossza 130 cm
Min. papír hossza 40 cm
Max. papírszélesség 130 cm
Min. papírszélesség 40 cm

VIVID LAMINATING TECHNOLOGIES EM-1650DH lamináló

Év: 2019

EM-1650DH, Easymount 1650 mm-es laminálógép felső és alsó fűtött görgőkkel. Csak néhány hónapja használt. A gép újszerű állapotban van.

Mühlbauer LP 5570 lamináló Jó üzlet

Év: 2023

A Mühlbauer LP 5570 lamináló rendszer tökéletesen alkalmas az összetett kártyakialakításokhoz, például a fokozottan biztonságos kártyákhoz. Előre laminált kártyák, műanyag kártyák, intelligens kártyák és érintésmentes kártyák laminálására tervezték. A rendszer megfelel a legújabb követelményeknek a költséghatékonyság, a fenntarthatóság, valamint a termék és a folyamat minősége tekintetében. Minden fontos folyamatparaméter, mint például a hőmérséklet, a nyomás és a ciklusidő, folyamatosan nyomon …

Synergy TLMG 50/100

Év: 2006

Max. papír hossza 142 cm
Min. papír hossza 30 cm
Max lap/óra 7500
Max. papírszélesség 102 cm
Min. papírszélesség 30 cm

Zhenghou Guolian machinery co GL-1000J-10

Év: 2017

GL-1000J-10 bevonat lamináló gép Vízbázisú akril ragasztóbevonat Hosszúság 15 méter - szélesség 1,30 méter - magasság 2,40 méter Teljesítmény 45Kw Hánytatott Bevonat: 10-20 m/perc Burkolat szélessége: 1000mm 1-tekercselés átmérője 800mm 2 – letekercselés átmérője 1300 mm Visszatekercselés átmérője 1000 mm Kemence hossza: 5m/db, 2 db Elektromos fűtés Szabványos tartozékokkal


Laminátorok a nyomtatógépek világában: Bepillantás az Exapro piacterére

Az ipari gépek hatalmas birodalmában való navigálás ijesztő lehet, különösen azoknak a vállalkozásoknak, amelyek meglévő berendezéseiket frissíteni szeretnék, vagy az újonnan érkezők számára, akik vállalkozásukat szeretnék elindítani. A nyomtatás világában a laminálógépek kulcsfontosságú gépezetek. De mik ezek, és miért érdemes megfontolni a következő vásárlást vagy eladást az Exapro-n keresztül?

A laminálógépek ismertetése

A laminálógép lényegében olyan ipari gép, amely két vagy több anyagot olvaszt össze, jellemzően hő és nyomás felhasználásával egyetlen, összetett anyag előállítására. A nyomtatás világában a laminálógépek elengedhetetlenek a nyomtatott tárgyak védőrétegének hozzáadásához. Ez a réteg javíthatja a cikk esztétikai vonzerejét, UV-védelmet biztosít, vízállóvá teheti, és hosszú élettartamot biztosít. A poszterektől és fényképektől a névjegykártyákig és a könyvborítókig a laminálógépek olyan simítást adnak, amely felerősíti a nyomtatott anyagok minőségét.

Miért válassza az Exapro-t laminálógépekhez?

Az Exapro a használt ipari gépek első számú piaca, számos előnyt kínálva mind a vevők, mind az eladók számára.

Amikor használt gépek vásárlásáról van szó, gyakran a gép állapota és megbízhatósága a legfontosabb. Az Exapro szigorú ellenőrzési folyamatával biztosítja, hogy minden felsorolt ​​berendezés kiváló minőségű legyen. Az eladók viszont megnyugodhatnak, ha tudják, hogy a gépeiket egy olyan célzott, globális közönség előtt mutatják be, akik valóban megértik a vásárlás értékét.

A használt gépek birodalma csábító ajánlatot kínál a vállalkozások számára: kiváló minőségű berendezések beszerzése egy vadonatúj modell borsos árcédulája nélkül. Ha a nyomdaipari laminálógépekről beszélünk, ezek a gépek sem kivételek. Az Exapro révén a vállalatoknak lehetőségük nyílik arra, hogy versenyképes áron hozzáférjenek a csúcsminőségű laminálógépekhez. A használt laminálógépek árkategóriája széles skálán változhat, jellemzően 7000 és 35000 euró közé esik. Ez a széles választék számos tényezőnek köszönhető, amelyek mindegyike hozzájárul a végső árcédulához. Ez az árkategória rugalmasságot biztosít a vállalkozások számára. Legyen szó szűkös költségvetésű induló vállalkozásról, aki egy alapmodellt keres az induláshoz, vagy egy bejáratott cég, aki csúcskategóriás laminálógépet keres a csengőkkel és sípokkal, az Exapro termékcsaládja különféle igényeket és pénztárcákat kielégít. 

Az Exapro leegyszerűsíti a teljes folyamatot, így hatékony és felhasználóbarát, áthidalja a szakadékot a vevők és az eladók között, és minden bonyolult részletet kezel a zökkenőmentes tranzakció érdekében. És amikor ilyen kulcsfontosságú gépek vásárlásán vagy eladásán gondolkodik, az Exapro megbízható partner, és biztosítja, hogy a legjobb ajánlatokat, a kifogástalan minőséget és a problémamentes élményt kapja. A globális hatókörrel, szakértelemmel és az átláthatóság iránti elkötelezettséggel a használt ipari gépek világába való belépés soha nem volt ilyen egyszerű vagy biztonságosabb.

 

A laminálógépek fő előnyei 

A laminátorok fontos szerepet töltenek be a nyomtatási és gyártási szektorban, és számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyek javítják a nyomtatott anyagok funkcionalitását és megjelenését. Íme a fő:

Védelem: A laminálás egyik elsődleges oka, hogy megóvjuk a dokumentumokat és az anyagokat a nedvességtől, szennyeződéstől, foltoktól, szennyeződésektől és egyéb lehetséges sérülésektől. A laminált elemek lényegesen tartósabbak és ellenállóbbak a kopással és elhasználódással szemben.

Javított megjelenés: A laminálás javíthatja a nyomtatott tárgyak általános megjelenését azáltal, hogy fényes vagy matt felületet ad, élénkebbé teszi a színeket, és növeli a nyomtatott képek és szövegek kontrasztját.

UV-védelem: Az UV-védő fóliát használó laminálók megvédik a nyomtatott anyagokat a káros ultraibolya sugárzástól. Ez a védelem biztosítja, hogy a színek ne fakuljanak ki könnyen napfény hatására.

Merevség és merevség: A laminálás merevséget ad az anyagoknak, ami különösen hasznos lehet olyan tárgyak esetében, amelyeknek meg kell tartaniuk alakjukat, például jelvények, táblák vagy bemutatóanyagok.

Vízállóság: A laminált dokumentumok vízállóvá válnak, így hasznosak lehetnek olyan környezetben, ahol nedvességnek vagy folyadéknak lehetnek kitéve, például konyhában, fürdőszobában vagy kültéri környezetben.

Hamisítás elleni védelem: A laminálás biztonsági intézkedésként is szolgálhat. A dokumentum laminálása után nyilvánvalóvá válik minden módosítási vagy manipulációs kísérlet.

Újrafelhasználható felület: A laminált felületekre mosható markerekkel vagy kiemelőkkel írhatók, így hasznosak lehetnek újrafelhasználható anyagokhoz, például oktatási segédanyagokhoz, prezentációkhoz vagy éttermi menükhöz.

Csökkenti a hullámosodást: A nyomtatott anyagok, különösen a nagyobb nyomatok, idővel időnként felkunkorodhatnak a széleken. A laminálás megakadályozza ezt a hullámosodást, így az anyag lapos és látványos marad.

Költséghatékony tartósítás: Az idő múlásával lebomló anyagok többszöri nyomtatása helyett a laminálás költséghatékony módszert kínál a hosszabb ideig tartó megőrzésre.

Sokoldalúság: A laminálógépek sokoldalúak a sokféle méretű és vastagságú anyag tekintetében. Legyen szó kis névjegykártyáról, nagy poszterről vagy könyvborítóról, a laminálógépek számos igényt kielégítenek.

Professzionális megjelenés: A laminált anyagok gyakran professzionálisabbnak tűnnek és hatnak. Ez a megjelenés növelheti a dokumentum vélt értékét, így alkalmasabbá válik professzionális prezentációkra vagy magas színvonalú publikációkra.

A laminálók kulcsszerepet játszanak a nyomtatott anyagok megőrzésében és javításában egyaránt. Védelmet nyújtanak, javítják az esztétikai megjelenést, sőt a különféle dokumentumok és tárgyak funkcionális használhatóságát is kiterjeszthetik. Legyen szó irodai környezetben, oktatási környezetben, vagy olyan iparágakban, mint az éttermek és a reklámozás, a laminálógépek előnyei sokrétűek.

 

A laminátorok fő gépparaméterei

Amikor laminálógépeket vásárol vagy ad el egy olyan piacon, mint az Exapro, döntő fontosságú a gép legfontosabb paramétereinek megértése. Ezek a paraméterek határozzák meg a gép képességeit, az adott feladatokkal való kompatibilitást és általános értékét. A laminálógépek főbb gépparamétereit érdemes figyelembe venni:

A laminálógép típusa: Többféle laminálógép létezik, beleértve a tasakos, tekercses, hideg és meleg laminálógépeket. Mindegyiknek megvan a maga alkalmazása és felhasználása. A típus ismerete segít meghatározni, hogy a gép milyen feladatokat tud kezelni.

Maximális munkaszélesség: ez a paraméter határozza meg a gép által laminálható anyag maximális szélességét. Nagyobb projektekhez, például plakátokhoz vagy transzparensekhez, elengedhetetlen a nagyobb munkaszélesség.

Működési sebesség: A működési sebesség, amelyet gyakran percenként méterben vagy lábban mérnek, a gép hatékonyságát és termelékenységét jelzi.

Görgők száma: Több henger általában jobb minőséget és egyenletesebb laminálást jelent. A laminálási folyamat sebességét és simaságát is befolyásolhatja.

Fóliavastagság: A különböző laminálógépek különböző filmvastagságokat képesek kezelni. A tartomány megértése (általában mikronban mérve) biztosítja, hogy szükség szerint vékonyabb vagy vastagabb lamináló tasakot vagy tekercset használjon.

Hőmérséklet-tartomány: A hőmérséklet-tartomány különösen fontos a forró laminálógépeknél, a gép sokoldalúságát jelzi a különböző típusú lamináló fóliák kezelésében.

Felmelegedési idő: Ez azt jelzi, hogy mennyi idő alatt éri el a gép üzemi hőmérsékletét. A rövidebb bemelegedési idő növelheti a termelékenységet, különösen a nagy mennyiségű laminálást igénylő vállalkozások esetében.

Szabályozás típusa: A modern laminálógépek digitális vezérléssel is felszerelhetők, ami pontosabb hőmérséklet- és sebességbeállítást tesz lehetővé. A régebbi modellek kézi vezérléssel rendelkezhetnek.

Hűtőrendszer: Egyes fejlett laminálógépek beépített hűtőrendszerrel rendelkeznek, amelyek gyorsan lehűtik a laminált tárgyakat, megakadályozva ezzel a vetemedést vagy torzulást.

Fordított funkció: Ez egy praktikus funkció, amely lehetővé teszi a gép számára a laminálási folyamat megfordítását, ami hasznos elakadás vagy adagolási hiba esetén.

Biztonsági funkciók: Az olyan funkciók, mint az automatikus kikapcsolás, a biztonsági védőpajzsok és a hideg tapintású külső felületek alapvetőek lehetnek, különösen olyan környezetben, ahol a biztonság elsődleges.

Önálló vs. Inline: Egyes laminálógépek önálló gépek, míg mások integrálhatók (inline) a nyomtatási vagy befejező rendszerekbe az egyszerűbb gyártási folyamat érdekében.

További funkciók: Egyes laminálógépek olyan kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, mint a vágó vagy trimmerek, koronakezelők a jobb tapadás érdekében, vagy akár speciális tokozási funkciók.

Lábnyom és mobilitás: A gép fizikai mérete és az, hogy rendelkezik-e olyan mobilitási funkciókkal, mint a kerekek, létfontosságú lehet, különösen, ha a hely szűkös.

Ha egy laminálógépet listáz vagy vásárol egy olyan piacon, mint az Exapro, ezek a paraméterek átfogó áttekintést nyújtanak a gép képességeiről. Az eladók számára ezeknek a sajátosságoknak a pontos részletezése biztosítja a megfelelő vevők vonzását. A vásárlók számára ezeknek a szempontoknak a megértése biztosítja, hogy a választott laminálógép tökéletesen illeszkedjen az üzemeltetési szükségleteikhez.

 

Felhasználási terület

A felhasználási terület kontextust biztosít, biztosítva, hogy a vevők és az eladók is tájékozott döntéseket hozzanak, és ezek a laminálógépek elsődleges területei, különösen az Exaprohoz hasonló piacokon:

Nyomtatás és kiadás: A laminálógépek nélkülözhetetlenek a nyomdaiparban. A magazinoktól, könyvborítóktól és prospektusoktól a poszterekig és névjegykártyákig mindent javítanak és védenek.

Reklámok és táblák: A laminált táblák, transzparensek és promóciós anyagok tartósabbak és látványosabbak. A laminálók segítenek a beltéri és kültéri reklámanyagok előállításában, amelyek ellenállnak a különböző környezeti feltételeknek.

Fényképezés: A laminálás megvédi a fényképeket a nedvességtől, az UV-sugaraktól és a kopástól, így biztosítja a hosszú élettartamot és a jobb megjelenést.

Oktatási intézmények: Az iskolák és egyetemek lamináló gépeket használnak olyan oktatási segédanyagok, személyi igazolványok, bizonyítványok és egyéb oktatási anyagok előállításához, amelyek tartósabbak.

Irodai beállítások: Vállalkozások számára a laminálógépek hasznosak tartós prezentációk, személyi igazolványok, használati utasítások és más alapvető dokumentumok létrehozásához.

Csomagolóipar: A laminátorok szerepet játszanak a többrétegű csomagolóanyagok előállításában, amelyek javítják az eltarthatóságot, a megjelenést és a tartósságot.

Gépjárműipar és elektronika: ezekben az ágazatokban a lamináló berendezéseket címkék, oktatóanyagok vagy akár réteges anyagokat igénylő komponensek előállítására használhatják.

Textil és divat: A laminálást néha speciális szövetek vagy kiegészítők előállítására használják, védőréteg hozzáadásával vagy egyedi vizuális hatás létrehozásával.

Egészségügy: A kórházak és klinikák lamináló készülékeket használnak jelvényekhez, jelzésekhez, betegtájékoztatókhoz és egyéb anyagokhoz, amelyeket könnyen tisztítani kell, és kopásállónak kell lenniük.

Kormányzati és jogi: A fontos dokumentumokat, tanúsítványokat, engedélyeket és egyéb hivatalos anyagokat gyakran laminálják, hogy biztosítsák hosszú élettartamukat és hitelességüket.

Kiskereskedelem: Az értékesítési pontok kijelzői, árcédulák, promóciós anyagok és még a hűségkártyák is laminálhatók a tartósság és megjelenés javítása érdekében.

 

A laminálógépek fő gyártói  

A laminátorokat számos gyártó gyártja, amelyek mindegyike saját erősségeit, szakterületeit és hírnevét hozza a piacon. Íme néhány jól ismert laminálógép-gyártó, amelyekkel az Exapro oldalon találkozhat:

GBC (General Binding Corporation): Az iparágban jól ismert GBC laminálógépek széles skáláját kínálja a személyes használattól a kereskedelmi minőségű modellekig.

Fellowes: Az irodai berendezésekről ismert Fellowes különféle feladatokra alkalmas laminálógépeket gyárt, a könnyű irodai felhasználástól az intenzívebb kereskedelmi célokig.

Royal Sovereign: Az innovatív termékek piacán vezető Royal Sovereign kiváló minőségű laminálógépeket kínál személyes és kereskedelmi használatra egyaránt.

SEAL: A grafikai berendezésekre specializálódott SEAL professzionális minőségű laminálógépek sorát gyártja, amelyek ideálisak a nehéz feladatokhoz.

D&K csoport: A laminálási ipar kiemelkedő neve, a D&K laminálási megoldások széles skáláját kínálja, az asztali modellektől a széles formátumú laminálógépekig.

USI: Az USI évtizedek óta dolgozik a laminálási üzletágban, és olyan megbízható gépeket biztosít, amelyek sokféle igényt kielégítenek, az iskoláktól a vállalkozásokig.

Kala: A széles és nagy formátumú befejező berendezésekre specializálódott Kala laminátorokat kínál, amelyek ideálisak a nagyobb projektekhez.

Neschen: A kiváló minőségű felületükről és teljesítményükről ismert Neschen laminálógépek népszerűek a grafikai és nyomdaiparban.

Easymount: A Vivid Laminating Technologies által gyártott Easymount laminálógépek sokoldalúságukról és egyszerű használatukról ismertek, így a jelzőtáblák és a digitális piacok számára egyaránt megfelelnek.

Akiles: A kötözés- és laminálóipar vezető gyártója, az Akiles tartós és hatékony laminálógépeket gyárt.

Scotch: Míg a Scotch inkább szalagjairól ismert, számos felhasználóbarát laminálógépet is gyárt, amelyek ideálisak személyes vagy kisvállalkozási használatra.

Ez csak néhány a laminálóipar jelentős gyártói közül. Ha egy olyan platformon, mint az Exapro, vásárlást vagy eladást fontolgat, érdemes megismerkedni ezekkel a márkákkal. Ezzel meghatározhatja a gép minőségét, jellemzőit és potenciális értékét. Ezen túlmenően, a különböző márkák konkrétabban megfelelhetnek bizonyos ágazatoknak vagy felhasználásoknak, így az egyes gyártók szakterületeinek ismerete segíthet a megalapozott döntés meghozatalában.