Az Exapro-nál használt hátrakodó rakodók széles választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a különböző építési és bányászati feladatokhoz. Ezek a sokoldalú gépek egyesítik a rakodó és a kotró képességeit, páratlan hasznosságot kínálva a munkaterületeken. Ideálisak ásáshoz, árokásáshoz, visszatöltéshez és anyagmozgatáshoz, így felbecsülhetetlen értéket képviselnek az építőiparban, a mezőgazdaságban és a kertépítésben.

Kotró-rakodóink ára a €20.000-től a standard modellek esetében egészen a €100.000-ig a fejlett, nagy kapacitású egységekig terjed, olyan vezető márkákból, mint a Caterpillar, a JCB, a John Deere és a Case. Minden gép egyedi jellemzőkkel rendelkezik, mint például ásási mélység, rakodókapacitás, motorteljesítmény és tartozékkompatibilitás, így biztosítva, hogy az Ön egyedi működési igényei teljesüljenek.

A kotró-rakodógép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a hidraulikateljesítmény, a manőverezhetőség és a tartozékok sokoldalúsága. Ezek az elemek határozzák meg a gép hatékonyságát és alkalmazkodóképességét a különböző feladatokhoz, a nehéz földmunkáktól a precíz tereprendezési munkákig.

A használt kotrórakodóinkba történő befektetés nemcsak prémium minőségű gépekhez biztosít hozzáférést csökkentett áron, hanem a kiváló minőségű berendezések életciklusának meghosszabbításával a fenntartható gyakorlatokat is elősegíti. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes kotró-rakodógépet a projekt termelékenységének és hatékonyságának növeléséhez.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy megbízható kotrórakodókat találjon, amelyek kiemelkedő teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön építési és bányászati igényeihez.


Komatsu WB 97 R Kotró-rakodó Alacsony munkaidő

Év: 1996

Komatsu WB 97 R kerekes rakodógép - Év 1996 CE - Munkaóra kb. 5,800 - Teljesítmény Kw. 70 - Tömeg Kg. 8,140 - Max. tömeg Kg. 9.500 - Rakodási magasság m. 4,20 - Emelési kapacitás T. 4 - Beleértve n.2 vödröt és villát Teljesen működőképes, minden CE tanúsítvánnyalElvezetés a kotrórakodókhoz

A kotrórakodók sokoldalú és alapvető fontosságú géptípusok az építőiparban és a bányászatban. A multifunkcionalitásukról ismert kotrórakodók egyetlen kompakt gépben egyesítik a traktor, a rakodó és a kotró képességeit. Ez a hibrid jelleg teszi őket nélkülözhetetlenné olyan munkaterületeken, ahol ásásra, árokásásra, visszatöltésre és anyagmozgatásra van szükség. A kotrórakodók árnyalatainak megértése jelentősen javíthatja a döntéshozatali folyamatot e gépek megvásárlásakor, biztosítva, hogy a vásárlók a működési igényeiknek leginkább megfelelő modelleket válasszák. Az Exapro a használt kotrórakodók átfogó választékát kínálja, kiváló forrást biztosítva azok számára, akik versenyképes áron szeretnének kiváló minőségű gépeket vásárolni.

Főbb alkatrészek és funkciók

Traktor

A vontatóalapzat biztosítja a mobilitást, és a gép gerinceként szolgál. Jellemzően nagyméretű, robusztus gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyeket a különböző terepviszonyok leküzdésére terveztek. A traktorban elhelyezett motor az erőforrás, amely a rakodó és a kotró funkcióit is hajtja. A kotró-rakodógép értékelésénél a motor lóereje, üzemanyag-hatékonysága és általános tartóssága kritikus tényezők. Az Exapro listái részletes specifikációkat tartalmaznak ezekről a szempontokról, így a vásárlók megalapozott döntést hozhatnak.

Kotró rakodó

A gép elejéhez csatlakozó rakodókanál olyan anyagok emelésére, mozgatására és rakodására szolgál, mint a szennyeződés, a kavics és a törmelék. A rakodógép különböző tartozékokkal, például raklapvillával vagy markolóval is felszerelhető, ami fokozza a sokoldalúságát. A vásárlóknak figyelembe kell venniük a rakodó kapacitását, emelési magasságát és a rendelkezésre álló tartozékok körét, hogy biztosítsák, hogy megfeleljen a projekt követelményeinek. Az Exapron ezek alapján szűrheti a gépeket, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt.

Hátrakotró

A gép hátsó részén elhelyezett kotrógép egy nagy teljesítményű ásóeszköz, amelyet árkok, gödrök és alapok ásására terveztek. Más feladatokat is el tud végezni, például aszfaltbontást és burkolást. A kotró legfontosabb szempontjai közé tartozik az ásási mélység, a hatótávolság és az általa kifejtett erő. Egyes modellek kihúzható merítőkészülékeket kínálnak, amelyek szükség esetén további hatótávolságot biztosíthatnak. Az Exapro részletes áttekintést nyújt ezekről a specifikációkról minden egyes felsorolt gép esetében, megkönnyítve ezzel a különböző modellek összehasonlítását.

Tényezők, amelyeket figyelembe kell venni egy kotró-rakodógép vásárlásakor

Teljesítmény és teljesítmény

A motor’lóereje és nyomatéka a kotró-rakodógép’teljesítményének elsődleges mutatói. A nagyobb lóerő általában erőteljesebb ásási és emelési képességeket jelent. Azonban elengedhetetlen, hogy a teljesítményigényt és az üzemanyag-hatékonyságot egyensúlyba hozzuk, különösen a hosszú időtartamú projektek esetében. Az Exapro’platformja különböző teljesítményű gépeket tartalmaz, biztosítva, hogy a vásárlók megtalálják az egyedi igényeiknek megfelelő lehetőségeket.

Méret és súly

A kotrórakodók különböző méretekben és súlyokkal rendelkeznek, ami befolyásolja a manőverezhetőségüket és a különböző feladatokra való alkalmasságukat. A kompakt modellek ideálisak a korlátozott helyű városi építkezésekhez, míg a nagyobb modellek jobban megfelelnek a kiterjedt bányászati műveletekhez vagy a nagyszabású építkezésekhez. Az Exapro’szűrési lehetőségei lehetővé teszik a kotrórakodók méret és súly szerinti keresését, így segítve Önt abban, hogy megtalálja a megfelelő gépet az Ön munkaterületi korlátainak megfelelően.

Mellékberendezések és sokoldalúság

A kotrórakodók egyik legjelentősebb előnye, hogy különböző tartozékok befogadására képesek. A vásárlóknak figyelembe kell venniük a rendelkezésre álló tartozékok választékát és azt, hogy azok könnyen cserélhetők-e. A gyakori tartozékok közé tartoznak a hidraulikus kalapácsok, csigák és tömörítők, amelyek mindegyike bővíti a gép funkcionalitását. Az Exapro oldalán a részletes listák tartalmazzák a kompatibilis tartozékokra vonatkozó információkat, így segítve Önt a szükséges sokoldalúsággal rendelkező gép kiválasztásában.

Hidraulikus rendszer

A hidraulikus rendszer hatékonysága és teljesítménye közvetlenül befolyásolja a kotró-rakodó’teljesítményét. A robusztus hidraulikarendszer biztosítja a rakodó és a kotró zavartalan működését, lehetővé téve a pontos vezérlést és a feladatok hatékony végrehajtását. A vásárlóknak megbízható, nagy teljesítményű hidraulikus rendszerrel rendelkező gépeket kell keresniük, és figyelembe kell venniük a könnyű karbantarthatóságot és az alkatrészek elérhetőségét. Az Exapro’platform betekintést nyújt a felsorolt gépek hidraulikarendszerébe, megkönnyítve ezzel a teljesítményük értékelését.

Kényelem és technológia a kezelő számára

A modern kotrórakodók gyakran fejlett technológiával és olyan funkciókkal vannak felszerelve, amelyek célja a kezelői kényelem és a termelékenység növelése. Az ergonómikus ülések, az intuitív vezérlés elrendezése és a klímavezérlés alapvető fontosságú a kezelő fáradtságának csökkentéséhez a hosszú műszakok során. Emellett az olyan fejlett funkciók, mint a GPS, a telematika és az automatizált funkciók jelentősen javíthatják a hatékonyságot és a pontosságot a munkaterületen. Az Exapro’részletes listái gyakran tartalmaznak információkat ezekről a fejlett funkciókról, segítve a vásárlókat a gépeket kiválasztani, amelyek maximalizálják a kezelő kényelmét és hatékonyságát.

Vezető márkák és modellek

A kotró-rakodók piacát több neves márka uralja, amelyek mindegyike egyedi funkciókat és előnyöket kínál. Az Exapro ezeknek a vezető márkáknak a listáit tartalmazza, így biztosítva a kiváló minőségű, megbízható gépekhez való hozzáférést:

  • Caterpillar (Cat): A tartósságukról és nagy teljesítményükről ismert Cat kotrórakodók, mint például a 420F2 és 430F2 modellek, népszerű választásnak számítanak. Robusztus motorokat, fejlett hidraulikus rendszereket és a tartozékok széles választékát kínálják.

  • John Deere: A megbízhatóságukról és egyszerű használatukról ismert John Deere modellek, mint például a 310L és 410L, kiváló ásási és emelési képességeket nyújtanak, a kezelő kényelmét és termelékenységét szolgáló funkciók mellett.

  • JCB: A kotró-rakodóipar úttörőjeként a JCB olyan sokoldalú modelleket kínál, mint a 3CX és 4CX, amelyek hatékonyságukról és fejlett technológiai integrációjukról ismertek, beleértve a JCB LiveLink telematikai rendszert.

  • Case: A Case kotró-rakodók, mint például az 580N és 590 Super N, erőteljes teljesítményükről és tartósságukról híresek, így az építőipar és a bányászat számos igényes feladatára alkalmasak.

A használt kotrórakodók árazása

A használt kotrórakodók ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában a használt kotrórakodók 20 000 és 100 000 dollár között mozoghatnak. Például egy jól karbantartott, viszonylag új Cat 420F2 ára 60.000 és 80.000 dollár között lehet, míg egy régebbi John Deere 310G 20.000 és 30.000 dollár között lehet elérhető. Az Exapro’piactere lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a hirdetések széles skáláján összehasonlítsák az árakat, átláthatóságot biztosítva és segítve a legjobb ajánlatok megtalálását.

Következtetés

A kotrórakodók sokoldalúságuk és hatékonyságuk miatt az építőiparban és a bányászatban kulcsfontosságú eszközök. A kulcsfontosságú összetevők, a funkcionalitás és a vásárláskor figyelembe veendő kritikus tényezők megértésével a vásárlók megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek igazodnak a projekt követelményeihez. A vezető márkák számos modellt kínálnak, így gyakorlatilag minden üzemeltetési igényre van megfelelő kotró-rakodó, ami biztosítja a projektek hatékony és eredményes befejezését. Akár új, akár használt gépet választanak, az Exapro átfogó platformot biztosít a kiváló minőségű kotrórakodók felkutatásához, részletes információkkal és versenyképes árakkal segítve a vásárlókat az igényeiknek legmegfelelőbb gép kiválasztásában.