Az Exapro-nál használt körző- és varrógépek átfogó választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és magas színvonalú könyvkötési és nyomdai befejező műveletekhez. Ezeket a gépeket a nyomtatott anyagok gyors és precíz öltésére vagy varrására tervezték, biztosítva a könyvek, magazinok, brosúrák és egyéb nyomtatott termékek tartósságát és professzionális megjelenését.

Gépsoros tűző- és varrógépeink ára a €5.000,-tól a belépő szintű modellek €60.000,-ig terjed a fejlett, nagy kapacitású egységek ára, olyan jól ismert márkákból, mint az Müller Martini, a Heidelberg, a Horizon és a Meccanotecnica. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a tűzési sebesség, a tűzőfejek száma, a maximális formátumméret és az automatizálási képességek, a gyártási igények széles skáláját kielégítve.

A csoportos tűző- vagy varrógép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a tűzési sebesség, a különböző papírméretek és -vastagságok kezelésének sokoldalúsága, valamint a könnyű beállítás és működtetés. Ezek az elemek kulcsfontosságúak az egyenletes termékminőség eléréséhez, a gyártási idő csökkentéséhez és a kézi beavatkozás minimalizálásához.

A használt gangos tűzőgépekbe és varrógépekbe történő befektetés nem csak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű berendezésekhez csökkentett áron, hanem a robusztus gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes kötőgépet a nyomtatási és befejező műveletek javításához.

Böngésszen még ma az Exapro’listáján, hogy megtalálja a nyomdaipari kötészeti igényeihez szükséges megbízható bandázó- és varrógépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak.

Smyth Freccia 130 Banda varró

Év: 2004

Max. papír hossza 23 cm
Min. papír hossza 7.5 cm
Sebesség (lap/óra) 130
Max. papírszélesség 38 cm
Min. papírszélesség 9 cm

Horizon SPF-20 tőrőlánc Jó ár-érték

Év: ~ 2005

HORIZON SPF-20 FÚRÓLÁNC 2 fordulatos, 10 zsebes Horizont öltéssor VAC100 + SPF20 tűző és hajtogató szerelőmodul + FC20 vágógép + Horizon PJ-77R kocogtató 2005-ös gép (kb.) 5 millió fordulatszámmal A helyszínen átvehető

NAGEL FOLDNAK 8

Év: 2000

Max. papír hossza 45 cm
Min. papír hossza  cm
Sebesség (lap/óra)
Max. papírszélesség 32 cm
Min. papírszélesség  cm

BOURG BB-3002 Banda varró

Év: 2005

Max. papír hossza 75 cm
Min. papír hossza 10 cm
Max. papírszélesség 38.5 cm
Min. papírszélesség 20.1 cm

Aster 220 SA

Év: 2003

Max. papír hossza 42 cm
Max. papírszélesség 39 cm

CP Bourg AGR - PA - BME Banda varró

Év: 2014

Max. papír hossza 60 cm
Min. papír hossza 18 cm
Max. papírszélesség 37 cm
Min. papírszélesség 11.9 cm

Duplo DBM120 Jó ár-érték

Év: 2006

Max. papír hossza 32 cm
Min. papír hossza 10 cm
Sebesség (lap/óra) 2400
Max. papírszélesség 45 cm
Min. papírszélesség 15 cm

Freccia F150L-4D Automata könyvvarrógép

Év: 1999

Max. papír hossza 56 cm
Min. papír hossza 13.5 cm
Sebesség (lap/óra) 9000
Max. papírszélesség 32 cm
Min. papírszélesség 8 cm

Muller Martini Bravo T

Év: 1999

Max. papír hossza 40.5 cm
Max. papírszélesség 38 cm

Muller martini jgv Banda varró

Év:

eladom muller martini kétfejű tűzőgépet háromoldalas munkával

MKW 30/UT13/GS/AW/AS CH könyvkötő gép

Év: 2001

Működőképes, korának megfelelő állapotú és kopottságú, karbantartott. Működés közben látható. Elérhetőség: azonnal 13 állomás

Muller Martini Muller Martini

Év: 2000

Muller Martini varrásfejek nagyon jó állapotú ellenőrzés lehetséges videó elérhető

HOHNER HSB 8000 Banda varró Alacsony munkaidő

Év: 2010

Max. papír hossza 36.5 cm
Max. papírszélesség 35 cm

Duplo DBM-400

Év: 2001

Max. papír hossza 50 cm
Min. papír hossza 12 cm
Max. papírszélesség 35 cm
Min. papírszélesség 14 cm

HEIDELBERG STITCHMASTER ST 300.1 Banda varró

Év: 2000

Max. papír hossza 32 cm
Max. papírszélesség 48 cm

Használt Altinisik Makina AA1290 Gang stitcher

Év: 2021

Nyomdaipari gépek 1 színű flexo nyomdagép Gyártó: Altinisik Makina Modell: Altinisikin gép, modell: Altinisikin gép: AA1290 Gyártás éve: 2021 Formátum: 1: 1290x1800 mm Kihagyásos adagolással: 1550 mm min. 350x750mm Kartonvastagság speciális vastagsággal 28mm-ig Sebesség akár 7,000 Bg/h Gyártó: Altinisik Makina Modell: Altinisinik Kft: AA1290 Gyártási év: 2021 Formátum: 1290x1800 mm

Solar Calendar 55A

Év: 2005

Kötési szélesség: 50 - 570 mm / 5 hurok Kötendő átmérő: 3/16 - 3/4 Mech sebesség: 1300 ciklus/óra Súly: 345 kg

BIZZOZERO 108E összecsukható gép

Év: 1990

BIZZOOZE 108E tűzőgép jó működési állapot Helyszín Olaszország

FTP 25 - NC

Év:

Drótvarró gép Márka: Ftp Állapot: Kiváló Helyszín: Olaszország ez az extra információ szabvány ehhez a modellhez. Kérjük, látogatása során mindig ellenőrizze a részleteket Az FTP 25 - NC Gang varrógép egy rendkívül hatékony és sokoldalú nyomdagép, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a nagy mennyiségű varrás alkalmazások igényeinek. Egy jó hírű nyomtatóberendezéseket gyártó cég gyártotta ezt a modellt, amely a legkorszerűbb …

Introma ZD-2D

Év:

Sebesség (lap/óra) 10800


A kötés művészetének elsajátítása: A Deep Dive Dive in Gang Stitchers and Sewing Machines

A nyomdaiparban a kötőgépek—különösen a csoportos tűzőgépek és a varrógépek—kritikus szerepet játszanak a csiszolt, tartós és professzionális kivitelű nyomtatott anyagok előállításában. Ezek a gépek nélkülözhetetlenek a könyvek, magazinok, katalógusok, brosúrák és egyéb bekötött dokumentumok elkészítéséhez. A csoportos tűzőgépek és varrógépek alapos megismerése jelentősen segítheti a nyomdaipari vállalkozásokat a gyártási igényeiknek megfelelő berendezések kiválasztásában. Az Exapro, a használt ipari gépek elsőszámú online piactere, kötőgépek széles választékát kínálja, költséghatékony megoldásokat nyújtva a kötési műveleteiket felemelni kívánó vállalkozások számára.

A kötőgépek típusai: Csoportos kötőgépek és varrógépek

Bandafűzőgépek

A csoportos tűzőgépeket úgy tervezték, hogy több papírlapot hatékonyan össze tudjanak tűzni. Ezek a gépek nélkülözhetetlenek a magazinok, brosúrák, katalógusok és füzetek előállításához, mivel nagy sebességű és következetes kötést biztosítanak.

  • nyeregvarrógépek: A nyeregvarrógépek a gerinc mentén történő tűzéssel kötik a hajtogatott lapokat, ideálisak professzionális kivitelű füzetek és magazinok készítéséhez. Különböző méretű és vastagságú papírokat tudnak kezelni, így sokoldalúan alkalmazhatóak többféle nyomtatási projekthez.

  • Az oldalvarrók: Az oldalvarrók a szél mentén történő tűzéssel kötik az íveket, jellemzően olyan vastagabb dokumentumokhoz használják, amelyeket nem lehet nyeregvarrni. Ezek alkalmasak kézikönyvek, jelentések és más vastagabb nyomtatott anyagok kötésére.

AzExapro különböző csoportos tűzőgépekkel rendelkezik, így a nyomdaipari vállalkozások megtalálhatják az egyedi kötési igényeiknek tökéletesen megfelelő gépeket.

Fűzőgépek

A nyomdaipari varrógépek a szignókat (hajtogatott lapokat) varrják össze, tartós és rugalmas kötést biztosítva a könyvek és a kiváló minőségű dokumentumok számára. A varrás a tűzéshez képest masszívabb kötést biztosít, így ideális keményfedeles könyvek és más prémium termékek számára.

  • Hurokvarrógépek: Ezek a gépek hurokvarratokat készítenek a gerinc mentén, lehetővé téve a bekötött dokumentumok gyűrűs iratgyűjtőkbe való behelyezését. A hurokvarrás tökéletes olyan dokumentumokhoz, amelyeket könnyen ki kell venni és újra össze kell illeszteni.

  • Fonalvarrógépek: A fonalvarrógépek folyamatos fonalat használnak az aláírások összefűzéséhez, így erős és tartós kötést biztosítanak, amely keményfedeles könyvekhez, folyóiratokhoz és más magas minőségű kiadványokhoz alkalmas.

AzExapro többféle varrógépet kínál, így a nyomdaipari vállalkozásoknak lehetőségük van arra, hogy megfeleljenek a magas minőségű kötési követelményeknek.

Tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a csoportos tűzőgépek és varrógépek vásárlásakor

Termelési mennyiség és sebesség

A gép termelési volumene és sebessége kritikus szempontok. A nagy sebességű csoportos tűzőgépek és varrógépek elengedhetetlenek a nagyüzemi termelési környezetekben, biztosítva a hatékonyságot és a szoros határidők betartását. Az Exapro listái részletes specifikációkat tartalmaznak a gépek sebességére és kapacitására vonatkozóan, segítve a vásárlókat a termelési igényeiknek megfelelő berendezések kiválasztásában.

Kötési minőség és rugalmasság

A kötés minősége döntő fontosságú a végtermék tartóssága és professzionális megjelenése szempontjából. A precíz öltést és varrással rendelkező gépek tiszta és biztonságos kötést biztosítanak. Emellett a különböző papírméretek, vastagságok és kötési stílusok kezelésének rugalmassága növelheti a gép sokoldalúságát. Az Exapro platformja lehetővé teszi, hogy a gépeket a kötési minőség és a rugalmassági jellemzők alapján hasonlítsa össze.

Egyszerű használat és automatizálás

Az automatizált funkciókkal rendelkező, felhasználóbarát gépek jelentősen növelhetik a termelékenységet és csökkenthetik a kezelő fáradtságát. Keresse az intuitív vezérléssel, egyszerű beállítással és automatizált folyamatokkal, például adagolással, tűzéssel és vágással rendelkező gépeket. A fejlett modellek tartalmazhatnak érintőképernyős felületeket, programozható beállításokat és öndiagnosztikai rendszereket. Az Exapro különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket kínál, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és a könnyű használat között.

Kibírhatóság és karbantartás

A gép tartóssága és karbantartási igényei alapvető szempontok. A kiváló minőségű anyagokból és robusztus konstrukcióval épített gépek hosszabb élettartammal és alacsonyabb karbantartási költségekkel rendelkeznek. Emellett vegye figyelembe a pótalkatrészek és a műszaki támogatás elérhetőségét is. Az Exapro tájékoztatást nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve ezzel a megalapozott döntéshozatalt.

Márka és gyártó

A jó hírű márkák és gyártók gyakran egyet jelentenek a magasabb minőséggel és a jobb támogatással. Néhány vezető márka a kötőgépek piacán:

  • Muller Martini: A fejlett nyeregvarró és fonalvarró gépeiről ismert Müller Martini megbízható és nagy teljesítményű kötészeti megoldásokat kínál.

  • Heidelberg: A Heidelberg kötőgépei precizitásukról és tartósságukról híresek, így a professzionális kötési műveletek népszerű választásai.

  • Hohner: A tűzőgépekre specializálódott Hohner sokoldalú és hatékony, különböző kötészeti alkalmazásokhoz alkalmas csoportos tűzőgépeket kínál.

  • Kolbus: A Kolbus robusztus és innovatív varrógépeket kínál, amelyek ideálisak a kiváló minőségű könyvkötéshez és más prémium kötészeti projektekhez.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit kínálja, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt gangos tűzőgépek és varrógépek árazása

A használt gyűjtőfűzőgépek és varrógépek ára széles skálán mozog olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és az egyedi jellemzők. Általában az árak néhány ezertől több tízezer dollárig terjedhetnek. Például egy használt Muller Martini nyeregvarrógép ára 10 000 és 30 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Heidelberg fonalas varrógép ára 20 000 és 50 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A tűzőgépek és a varrógépek létfontosságúak a nyomdaipar számára, mivel biztosítják a kiváló minőségű, tartós és professzionális kötésű nyomtatott anyagok előállítását. A rendelkezésre álló géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő legfontosabb tényezők megértésével a nyomdaipari vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek igazodnak a kötészeti igényeikhez. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár sokoldalú csoportos tűzőgépre, akár robusztus varrógépre van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő berendezések megtalálását a nyomdai műveletekhez.