Az Exapro-nál használt teljes kitekercselő egységek átfogó választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony lemezfeldolgozáshoz a különböző iparágakban, többek között az autóiparban, az építőiparban és a feldolgozóiparban. Ezeket az egységeket nagyméretű fémlemez tekercsek kezelésére és letekercselésére tervezték, sima és folyamatos adagolást biztosítva a későbbi feldolgozó gépekhez, mint például a présgépek, vágógépek vagy hengerformázók. Komplett tekercselő egységeink ára az alapmodellek €10,000-től a fejlett, nagy kapacitású rendszerek €100,000-ig terjed, olyan vezető márkákból, mint a COE, Bradbury, Rowe és Littell. Mindegyik egység egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a tekercs súlykapacitása, a szélességkapacitás, a letekerési sebesség és az automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi termelési igényeinek.

A teljes tekercselőegység kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a feldolgozandó fémlemez típusa és vastagsága, a szükséges tekercssúly és szélességi kapacitás, a gép sebessége és hatékonysága, valamint a meglévő gyártósorokba való könnyű integrálhatóság. Ezek az elemek döntő fontosságúak a kiváló minőségű, egyenletes lemezadagolás eléréséhez, a termelés hatékonyságának optimalizálásához és az állásidő minimalizálásához. A használt komplett tekercselő egységeinkbe történő befektetés nemcsak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű berendezésekhez jelentősen csökkentett áron, hanem a robusztus gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes tekercselőegységet a fémlemezfeldolgozási műveletei javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható, komplett kitekercselő egységeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak a lemezgyártási igényeihez.

Grandini Ps P15 Komplett letekercselő egység

Év: 2001

Ipari Grandini PS P15 tekercselő és vágógép CESOIA 150 guillotine-nal.

STAM 500mm Komplett letekercselő egység

Év:

Felhúzó tekercsek felhúzója 500mm-es fémlemez tekercsekhez; Gyártó: STAM A letekert fémlemezek szélessége - 500mm; A tekercs maximális súlya: 5 tonna

Atkin Cradle600/4

Év:

Atkin Cradle Decoiler & Leveler 600mm széles x 4mm vastagság C/W Snubber Arm 1-15 méter/perc sebesség

Komplett letekercselő egység IRON TETRA 500

Év:

Tápegység (Közvetlen kompakt/hagyományos adagolóval) Kompakt Maximális szélesség (mm) 500 Maximális vastagság (mm) 6 Loading Cradle Igen A tekercs maximális tömege (tonna) 6 Decoiler - Max szélesség (mm) 600 Decoiler – maximális súly (tonna) 6 Decoiler - Hidraulikus expanzió Igen Etetés (Compact Direct / Traditional Feeder) Kompakt Maximális szélesség (mm) 500 Maximális vastagság (mm) 6 Decoiler - Nyomókar motoros Egyenirányító - …

Tecnomatic S 750 ME Lemezgép

Év: 1999

Etetés (kompakt közvetlen/hagyományos etető) Hagyományos Maximális szélesség (mm) 300 Max tekercs tömeg (tonna) 750 Decoiler - Max szélesség (mm) 300 Decoiler - Max tömeg (tonna) 0,750 Decoiler - Hidraulikus expanzió Igen Letekercselő orsó - Nyomókar sz

Asservimenti Presse CR AP 200 CE Csúszó asztali fűrész

Év: 1998

Kompakt közvetlen etetés Hagyományos adagoló: Kompakt Max szélesség mm: 200 Max vastagság mm: 0,4-3,5 Decoiler maximális szélessége mm: 300 Tekercselő maximális súlya kg: 1000 Orsó lecsévélő hidraulikus expanziója: Igen Letekercselő orsó nyomókar: Nem Motoros letekercselő: Igen Hajegyenesítő Max vastagság mm: 3,5 Egyenirányító max. fordulatszáma M min: 40 Hidraulikus pneumatikus pilóta nyitó egyenirányító: Igen Munkaasztal-kiegyenesítő: Igen Elektronikus egyenirányító: Igen Vonal teljes …

Comac U15-125

Év:

Comac 15 tonnás kapacitású hidraulikus decoiler 1250 mm tekercs szélesség Hidraulikus tüskék bővítése Coil autóval kompletten A képen látható módon Kérjük, vegye figyelembe, hogy a decoiler működéséhez hidraulikus tápegység szükséges, amely nem elérhető. Felár ellenében új hidraulika csomagot tudunk szállítani A decoilert 12 hónapja nem használták, így felületi rozsda van jelen. Igény esetén takarítunk, festünk

ZM decoiler / recoiler / rewinder

Év:

Fő tokmány és ellenpont a T-hornyos asztalra szerelve Az ellenpont mozgatható A főtokmány az óramutató járásával megegyezően és azzal ellentétes irányban is foroghat Változó sebesség

ANDOLINA AMEMAN 50

Év: 2005

Modell: AMEMAN 50 Típus: 500x400 Sorozatszám: AC690 Építés éve: 2005 Maximális kapacitás: 500 kg max szélességű szalag: mm.400 Percenkénti fordulatszám: 13 Beépített teljesítmény: 0,25 kW Feszültség/frekvencia: V400/Hz50 Segédfeszültség: V 24 Tömeg: Kg. 300

BHP Cd1000

Év:

BHP TWIN DECOILER Kapacitás: 1070 mm átmérőjű, 400 mm széles tekercs A tekercs teherbírása 1000 kg / 1 tonna oldalanként A tüskék hatótávolsága 300-510 mm Levegővel működtetett Snubber Arms Drag Brakes

6 660 EUR

Termék megtekintése

GB Egyesült KirályságStam 12 ton

Év: 1995

Maximális lapszélesség 1800 mm A lemez maximális súlya 1200 kg A gép súlya 7000 t Gyártás éve 1995

Coiltech Decoiler and Feeder

Év: 2020

- Ajánlat címe: Coiltech tekercselő és adagoló - Gyártó: F: Coiltech Coilcoil: Decoiler és adagoló - Gyártás éve: 2020 - Műszaki állapot: Műszaki állapot: Újszerű állapot: Mint új - Teherbírás: 2500kg - Acélszélesség kapacitás: 40-400mm - Acélvastagság Kapacitás: 0.5-5.0mm - További részletek: Csak 1 hónap használat - További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.coiltech.com.tr/ana-sayfa---eng.html

LEA 90/60/450

Év: 2005

A gép összetétele: adagoló és csévélő 400 tonnás préshez. Feszültség 380V. 50 Hz kw-2 + 50,37 + 2 Maximális szélesség: 450 mm Maximális vastagság: 3 mm Maximális keresztmetszet: 1200 mm2 Lineáris sebesség: 0/20 mm Meghajtó görgő átmérője: 90 mm Egyenesítő görgők átmérője: 60 mm Futás a műhelyben (utolsó nap 2020.01.06.)

DECOILER 1250MM

Év:

Tekercs súlya: 6000 kg nagyon jó állapotú áram alatti ellenőrzés lehetséges videó elérhető


A hatékonyság maximalizálása a lemezfeldolgozásban: A Complete Unwinding Units

A teljes kitekercselő egységek kritikus alkatrészek a lemezfeldolgozásban, megbízható megoldást nyújtanak a fémlemez tekercsek különböző feldolgozógépekbe történő betáplálásához. Ezek az egységek növelik a termelékenységet, biztosítják az egyenletes anyagáramlást és csökkentik az állásidőt, ami nélkülözhetetlenné teszi őket az olyan iparágakban, mint az autóipar, az építőipar és a feldolgozóipar. A teljes tekercselőegységek típusainak, jellemzőinek és a vásárlással kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen javíthatja termelési képességeit. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a teljes kitekercselő egységek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A teljes feltekercselő egységek típusai

A tekercselőegységek különböző típusokban és konfigurációkban kaphatók, hogy megfeleljenek az egyedi termelési igényeknek és alkalmazásoknak. Az elsődleges típusok közé tartoznak:

Egyszemélyes tekercselők

Az egytüskés tekercselőgépek egyetlen orsóval rendelkeznek, amely a tekercset tartja és a fémlemezt a feldolgozósorba táplálja.

 • Kézi egytüskés tekercselőgépek: Kézi betöltést és beállításokat igényelnek, kis- és közepes méretű műveletekhez alkalmasak.
 • Automatikus egydobos letekercselők: Automatikus betöltéssel és feszültségszabályozással felszereltek, ideálisak nagy volumenű gyártáshoz.

Dupla dorongos kitekercselők

A dupla tüskés lecsévélőgépek két orsóval rendelkeznek, amelyek folyamatos működést tesznek lehetővé azáltal, hogy az egyik tüskére új tekercset töltenek, miközben a másik használatban van.

 • Dupla dorongos lecsévélőgépek: Forgó mechanizmussal rendelkeznek, amely gyorsan vált a tüskék között, minimalizálva az állásidőt.
 • Sztacionárius dupla dorongos kitekercselők: A tüskék álló helyzetben maradnak, és a fémlemezt egy kapcsolómechanizmuson keresztül vezetik be.

Multifejes letekercselők

A többfejes tekercselőgépeket úgy tervezték, hogy egyszerre több tekercset kezeljenek, és a fémlemezt párhuzamos feldolgozósorokba táplálják.

 • Párhuzamos többfejes letekercselők: Lehetővé teszik több tekercs egyidejű letekerését, növelve a termelési kapacitást.
 • Sekvenciális többfejes letekercselők: Egyszerre csak egy tekercset táplálnak egymás után, biztosítva a folyamatos, megszakítás nélküli anyagáramlást.

Tekercselők

A tekercselők egy olyan típusú tekercselőegységek, amelyeket kifejezetten nehéz tekercsek kezelésére terveztek, és pontos feszültségszabályozással biztosítják a sima tekercselést.

 • Standard tekercselők: A tekercsek súlyának és szélességének széles skálájához alkalmasak, megbízható teljesítményt nyújtanak a különböző alkalmazásokhoz.
 • Nehéz teherbírású tekercselők: Rendkívül nehéz és széles tekercsek kezelésére készültek, ideális igényes ipari alkalmazásokhoz.

AzExapro többféle komplett tekercselőegységet kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják az egyedi termelési igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A teljes feltekercselő egység kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Tekercskapacitás

A tekercselőegység tekercskapacitása határozza meg a tekercs maximálisan kezelhető súlyát és szélességét. Győződjön meg arról, hogy az egység képes az Ön egyedi anyagigényeinek befogadására. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a tekercskapacitásra vonatkozóan, így segítve Önt a termelési igényeinek megfelelő gép kiválasztásában.

Feszültségszabályozás

A pontos feszültségszabályozás elengedhetetlen az egyenletes anyagáramlás fenntartásához és a fémlemez károsodásának megelőzéséhez. Keresse a fejlett feszültségszabályozó rendszerrel rendelkező egységeket, amelyek automatikusan beállítják az optimális feszültség fenntartását.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a tekercselési folyamat pontosságát, következetességét és hatékonyságát. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős kezelőfelületek, a valós idejű felügyelet és az automatikus beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják az egyenletes anyagáramlást. Az Exapro’platformja különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és a könnyű használat között.

Be- és kirakodó mechanizmusok

A hatékony be- és kirakodó mechanizmusok csökkentik az állásidőt és növelik a termelékenységet. Fontolja meg az automatizált vagy félautomata rakodórendszerrel rendelkező egységeket, amelyek megkönnyítik a gyors és biztonságos tekercscserét.

Biztonsági jellemzők

A biztonsági funkciók alapvető fontosságúak a kezelők védelme és a biztonságos működés biztosítása érdekében. Keresse a biztonsági védőburkolattal, vészleállító gombokkal és automatikus kikapcsolási lehetőséggel rendelkező egységeket meghibásodás esetén.

Kibírhatóság és karbantartás

A gép tartóssága és karbantartási követelményei alapvető fontosságúak a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például edzett acélból és robusztus ötvözetekből készült gépek ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen tisztítható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro információt nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Vezető márkák a teljes lefejtőegységek terén

A neves márkák és gyártók gyakran egyet jelentenek a magasabb minőséggel és a jobb támogatással. Néhány vezető márka a komplett kitekercselőegységek piacán:

 • COE Press Equipment: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert COE Press Equipment robusztus megoldásokat kínál, amelyek alkalmasak a különböző lemezfeldolgozási alkalmazásokhoz.
 • Heinrich Georg: A Heinrich Georg’gépei híresek tartósságukról és fejlett technológiájukról, így népszerű választásnak számítanak a lemeziparban.
 • ARKU: Az ARKU nagy teljesítményű kitekercselő egységek sorát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és pontosságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Schuler: A Schuler’gépeit a hatékonyság és a sokoldalúság jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyszabású műveletekhez.
 • Bradbury Group: A Bradbury Group precíziós és nagysebességű megmunkálásra tervezett, kiváló minőségű gépeket kínál, amelyek ideálisak a komplex és nagy volumenű gyártáshoz.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit tartalmazza, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt komplett lefejtőegységek árazása

A használt komplett kitekercselő egységek ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány ezer és több százezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt COE Press Equipment egytüskés tekercselő ára 10 000 és 30 000 dollár között lehet, míg egy high-end Heinrich Georg kéttüskés tekercselő ára 50 000 és 100 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vevők számára.

Következtetés

A teljes tekercselőegységek alapvető eszközök a lemeziparban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a tekercsek feldolgozósorokba történő betáplálásához. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek igazodnak a termelési igényeikhez. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Legyen szó akár egyszálas, kéttüskés, többfejes tekercselőről, vagy egy tekercselőről, az Exapro’kiterjedt leltára és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő berendezés megtalálását a fémlemezfeldolgozási műveletekhez.