Katzama Automatic tempering machine 20 kg Csokoládégyártó gép Jó üzlet

Gyártó Katzama
Modell Automatic tempering machine 20 kg
Év 2022
Elhelyezkedés Spanyolország ES
Kategória Csokoládé gépek
Termék azonosító P250111027
Nyelv

Műszaki adatok

-------------------
Ledolgozott órák
Óra áram alatt
Állapot kiváló
Helyi normák szerint ---------
Állapot termelésben

Leírás

KADZAMA professzionális automata temperálógépek a tartály térfogatával, amely akár 20 kg csokoládét is tartalmazhat. Ugyanaz a funkcionalitás és kialakítás:

Megbízható analóg vezérlőrendszer;
A csokoládé feloldásának nagy sebessége;
Csokoládéáramlás szabályozása kézreálló, pedállal ellátott térfogatadagolóval;
Beépített hűtőrendszer;
Kompakt;
Alacsony feszültségű rezgőasztal mellékelve.
A gépet úgy tervezték, hogy a csokoládé mindig előkristályosított (temperált) állapotban, hurokban keringjen. A csokoládé hőmérséklete a tartályban 45ºC. A hűtés a gépen belüli áramlás egy meghatározott pontján történik, ami a temperálás magját hozza létre. A gépet elhagyva a csokoládé hőmérséklete 31ºC. Ilyen körülmények között nem történhet túlkristályosodás, és a csokoládé stabilitása megmarad.

Az automatáink fontos jellemzője a fém csiga, amely a műanyag csigákkal ellentétben biztonságosabb a csokoládékészítéshez, és nem ad semmilyen extra ízt vagy szagot. Nem kell eltávolítani a csigát a gép mélytisztítása közben, ha más típusú csokoládéra szeretne váltani (például sötétről fehérre).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval


Ügyfél típusa Felhasználó - KKV
Óta aktív 2025
Ajánlatok online 1
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat 2025. január 11.

Leírás

KADZAMA professzionális automata temperálógépek a tartály térfogatával, amely akár 20 kg csokoládét is tartalmazhat. Ugyanaz a funkcionalitás és kialakítás:

Megbízható analóg vezérlőrendszer;
A csokoládé feloldásának nagy sebessége;
Csokoládéáramlás szabályozása kézreálló, pedállal ellátott térfogatadagolóval;
Beépített hűtőrendszer;
Kompakt;
Alacsony feszültségű rezgőasztal mellékelve.
A gépet úgy tervezték, hogy a csokoládé mindig előkristályosított (temperált) állapotban, hurokban keringjen. A csokoládé hőmérséklete a tartályban 45ºC. A hűtés a gépen belüli áramlás egy meghatározott pontján történik, ami a temperálás magját hozza létre. A gépet elhagyva a csokoládé hőmérséklete 31ºC. Ilyen körülmények között nem történhet túlkristályosodás, és a csokoládé stabilitása megmarad.

Az automatáink fontos jellemzője a fém csiga, amely a műanyag csigákkal ellentétben biztonságosabb a csokoládékészítéshez, és nem ad semmilyen extra ízt vagy szagot. Nem kell eltávolítani a csigát a gép mélytisztítása közben, ha más típusú csokoládéra szeretne váltani (például sötétről fehérre).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval


Műszaki adatok

-------------------
Ledolgozott órák
Óra áram alatt
Állapot kiváló
Helyi normák szerint ---------
Állapot termelésben

Erről az eladóról

Ügyfél típusa Felhasználó - KKV
Óta aktív 2025
Ajánlatok online 1
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat 2025. január 11.

Íme egy válogatás hasonló gépekből

Katzama Automatic tempering machine 20 kg Csokoládégyártó gép