Leírás
KADZAMA professzionális automata temperálógépek a tartály térfogatával, amely akár 20 kg csokoládét is tartalmazhat. Ugyanaz a funkcionalitás és kialakítás:
Megbízható analóg vezérlőrendszer;
A csokoládé feloldásának nagy sebessége;
Csokoládéáramlás szabályozása kézreálló, pedállal ellátott térfogatadagolóval;
Beépített hűtőrendszer;
Kompakt;
Alacsony feszültségű rezgőasztal mellékelve.
A gépet úgy tervezték, hogy a csokoládé mindig előkristályosított (temperált) állapotban, hurokban keringjen. A csokoládé hőmérséklete a tartályban 45ºC. A hűtés a gépen belüli áramlás egy meghatározott pontján történik, ami a temperálás magját hozza létre. A gépet elhagyva a csokoládé hőmérséklete 31ºC. Ilyen körülmények között nem történhet túlkristályosodás, és a csokoládé stabilitása megmarad.
Az automatáink fontos jellemzője a fém csiga, amely a műanyag csigákkal ellentétben biztonságosabb a csokoládékészítéshez, és nem ad semmilyen extra ízt vagy szagot. Nem kell eltávolítani a csigát a gép mélytisztítása közben, ha más típusú csokoládéra szeretne váltani (például sötétről fehérre).
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval