Hogyan vásárolhat használt gépeket az Exapro segítségével

Keresse meg a következő gépét

Miért vásároljon az Exapro-n?

Mint több mint 500 000 szakember, találja meg a megfelelő gépet használtan az Exapro ipari piacán

best price

Találja meg következő gépét méltányos piaci áron

search

Keressen egyszerűen a kategóriákban vagy a keresőben

compliance

Az eladók megfelelősége a biztonságos vásárlás érdekében

support

Élvezze a személyes segítséget egy elkötelezett ügynöktől

visit

Szervezzen fizikai vagy virtuális látogatást, és zárja le a vásárlást

Az Exaproról

Az Exapro egy online piactér, ahol a használt ipari gépek széles skáláját találhatja meg, a fém- és famegmunkáló berendezésektől a csomagoló- és nyomdagépekig. Platformunk célja, hogy kapcsolatba léphessen Önt a világ minden tájáról érkező eladókkal, hozzáférést biztosítva a gépszállítók globális hálózatához.

Az Exapronál tisztában vagyunk azzal, hogy a gépek vásárlása összetett és időigényes folyamat lehet, ezért törekszünk arra, hogy azt a lehető legegyszerűbbé és legegyszerűbbé tegyük. Platformunk felhasználóbarát felületet, hatékony keresőeszközöket és a gépek listájának széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan megtalálja az igényeinek megfelelő felszerelést.

Amikor böngészik a listánkon, részletes leírásokat, műszaki adatokat és fényképeket talál minden egyes gépről, így minden olyan információt megad, amelyre szüksége van a megalapozott döntés meghozatalához. A platformon keresztül közvetlenül is kapcsolatba léphet az eladókkal, hogy kérdéseket tegyen fel, további információkat kérjen és tárgyaljon az árakról.

Akár egy kisvállalkozás tulajdonosa, aki egyetlen gépet keres, vagy egy nagy ipari vállalat, akinek több berendezésre van szüksége, az Exapro mindent tartalmaz, amire szüksége van a megfelelő gépek megfelelő áron történő megtalálásához. Akkor minek várni? Kezdje el böngészni hirdetéseinket még ma, és találja meg vállalkozása számára a tökéletes gépet!

Az, hogy gépeket árulunk, nem jelenti azt, hogy gépek vagyunk!

Hogyan vásároljunk gépet

Böngésszen a weboldalon – Menjen az Exapro weboldalára, és böngésszen a kategóriák között, hogy megtalálja a szükséges gépeket.

1

Az eredmények szűrése – A szűrők segítségével finomítsa keresését, és találjon olyan gépeket, amelyek megfelelnek az Ön speciális követelményeinek.

2

Ellenőrizze a gépek listáját – Kattintson az Önt érdeklő gépre, hogy megtekinthesse annak teljes részleteit, beleértve a leírást, a műszaki adatokat és a fényképeket.

3

Lépjen kapcsolatba az eladóval - Ha egy gép felkeltette érdeklődését, kattintson a "Kapcsolatfelvétel az eladóval" gombra, hogy kapcsolatba lépjen a hirdetésért felelős Exapro Ügynökkel. Kérdéseket feltehet, további információkat kérhet és alkudhat az árban.

4

Tegyen ajánlatot – Miután megállapodott az árban és az egyéb feltételekben az Exapro ügynökén keresztül, felveszi a kapcsolatot a tulajdonossal.

5

Tervezzen látogatást – mindig a legjobb, ha megnézed a gépet a vásárlás megerősítése előtt. Szervezzen fizikai vagy virtuális látogatást.

6

A fizetés és a szállítás megszervezése – Ha minden számlázási részletben megegyeztek, megbeszélheti a logisztikát az eladóval.

7

A gép átvétele és átvizsgálása – A gép leszállítása után alaposan vizsgálja meg, hogy a helyszíni látogatás során megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az elvárásoknak. Ha bármilyen probléma merül fel, lépjen kapcsolatba az eladóval és az Exapro-val a megoldás érdekében.

8

Néhány tipp használt gépek vásárlásához az Exapro segítségével

Annak érdekében, hogy megtalálja a legjobb gépet az Ön termelési igényeinek, használja az összes rendelkezésre álló eszközt.

Használja a keresősávot

Ez gyors, hatékony és okos. Csak írja be a gép márkáját, modelljét vagy típusát. Belső keresőnk kategória, gyártó vagy modell szerint átcsoportosít néhány javaslatot.

search

Böngésszen a gépek között kategóriák között

Alternatív megoldásként végigjárhatja a gépkategóriákat az Elsődlegesről az alkategóriába ugrálva. Mindig ellenőrizze, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő alkategóriába tartozik-e (pl. Megmunkáló központ 5 tengely).

category

Használja gépkereső szolgáltatásainkat

Kifinomult és hatékony szűrőeszközöket fejlesztettünk ki, amelyek segítségével gyorsan megtalálhatja a keresett gépet. A gépeket a következők szerint szűrheti:
- gyártó
- hely (kontinens vagy ország)
- gyártási év
- Műszaki adatok

filters

Válassza ki a nyelvet, a pénznemet és a mérési rendszert

Az Exapro számos nyelvre le van fordítva. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb verziót. Minden gépajánlatot lefordítanak, bár néhány automatizált rendszeren keresztül történik.

Ezenkívül számos pénznem közül választhat. Az eladók mindig a saját pénznemükre hivatkoznak az eladáskor, de Ön saját maga is naprakész képet kap az árról.

Váltson a metrikus és a birodalmi mérések között, ahogy jónak látja.

language

Tekintse meg legjobb ajánlatainkat a Forró ajánlatok részben, vagy kövesse a legújabban hozzáadott gépeket az Új ajánlatok részben

A legversenyképesebb árakat keresi? Mindig készen áll egy jó vásárlási lehetőségre? Tekintse meg a Hot deals részt, ahol csak a gépeket csoportosítjuk át a piaci árak alatt.

Ha pedig figyelemmel kíséri az új bejövő ajánlatokat, bármikor meglátogathatja az Új ajánlatok menüt.

hot deal

Tekintse meg aukciós naptárunkat

Ezenkívül felsoroljuk az összes nagyobb ipari aukciós aukcióit, ahonnan átugorhat az ajánlattételi rendszereikre.

auctions

A rendelési lista segítségével rendszerezheti az apróhirdetések eredményeit

Az eredménylistákat prioritása szerint átrendezheti:
- Relevancia
- Gyártó
- Termék éve
- Ár
- Hozzáadás dátuma

ordering

Hozzon létre egy Exapro-fiókot

A fiók létrehozása ingyenes, és hozzáférést biztosít a továbbfejlesztett szolgáltatásokhoz. Ügyfélfiókjából a következőket teheti:
- állítsa be a pénznemet, a nyelvet és a mérési rendszert
- kezelheti hírleveleit
- forduljon Exapro ügynökéhez
- érdeklődjön a gépekről anélkül, hogy meg kellene adnia elérhetőségeit
- kérjen megfelelőségi ellenőrzést az eladóval való hatékonyabb közvetítés érdekében
- adjon hozzá egy gépet, amelyet esetleg el kell adnia a jövőben.

Ne feledje, hogy fiókja létrehozásakor a lehető legtöbb információt adjon meg a profiljában. Ez segít nekünk abban, hogy javítsuk az Exapro-val kapcsolatos tapasztalatait, és növeljük az Eladó bizalmát az Ön kérése iránt.

account

Tegyen fel kérdéseket az eladóknak

Gondosan válassza ki, mely gépek érdekelhetik, és tegye fel kérdéseit. Csapatunktól azonnali választ kap, az Eladóktól pedig a lehető leghamarabb pontosabb választ kap.

Annak érdekében, hogy a gyors döntéshez szükséges összes információt megkapja, kérdezze meg minden műszaki és értékesítési kérdését. Ezután már az elején meg tudjuk adni a válaszokat.

ask

Ne aggódjon az eladó megbízhatósága miatt

Az Exapronál csak azokkal az eladókkal vesszük fel a kapcsolatot, akiknél átestünk a megfelelőségi ellenőrzésen. Ez megvédi Önt a csalásoktól és a megbízhatatlan eladóktól. Ezenkívül meglátogathatja a gépet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy műszaki szempontból minden rendben van. Hiszen van használt és használt.

verified

Mindig szervezzen látogatást, legyen az virtuális vagy fizikai

Miután mindent megerősített és beállított, az Exapro Agent felveszi Önnel a kapcsolatot a gép tulajdonosával. Látogatást kell terveznie. Az olyan alkalmazásokkal, mint a Whatsapp vagy a Google Meet, távoli látogatást szervezhet. Természetesen a legjobb, ha a helyszínen megtervezi az utazást, így időt szakíthat a gép részletes ellenőrzésére, és jobb képet kaphat a szükséges logisztikáról.

Az Exapronál mindig azt javasoljuk, hogy a vásárlás megerősítése előtt ellenőrizze a gépet.

visit

Győződjön meg arról, hogy pontosan tudja, mit tartalmaz a gép

Ön közvetlen kapcsolatban áll az eladóval. Mindig győződjön meg róla, hogy világos elképzelése van arról, hogy mit tartalmaz a gép, milyen segítség várható az eladótól, és hogyan kell megszervezni a logisztika megbeszélt részét (bontás, bepakolás, berakodás, szállítás, kirakodás, kicsomagolás, összeszerelés és indítás).

Ezenkívül minden pénzügyi és lehetséges garanciális szempontot közvetlenül az eladóval kell egyeztetnie.

responsive

Ügyfeleink beszámolói: felhasználóiink véleményei és visszajelzései

Csapatunk készen áll a megfelelő gép beszerzésére

Érdeklődését 22 csapattagunk egyike intézi. Nem kevesebb, mint 12 nyelven beszélünk, és több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a gépkereskedelemben.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jakub

ExaSaas Assistant

user

Jan

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO