Az Exapro-nál használt nagyméretű megrendelésű hímzőgépek széles választékát kínáljuk, amelyek a textiliparban a nagy volumenű hímzésgyártáshoz elengedhetetlenek. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy nagyméretű hímzési projekteket precízen és hatékonyan kezeljenek, így ideálisak a ruházati, lakástextil és promóciós termékek gyártói számára. Hímzőgépeink ára az €10,000-től az alapmodellekhez €100,000-ig terjed a fejlett, nagy kapacitású egységek ára, olyan vezető márkákból, mint a Tajima, Barudan, Brother és ZSK. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a hímzőfejek száma, a hímzőfelület mérete, az öltési sebesség és az automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi termelési igényeinek.

A nagy megrendelésekhez szükséges hímzőgép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a minták összetettsége, a szükséges gyártási sebesség, a különböző szövetekkel és fonalakkal való kompatibilitás, valamint a könnyű kezelhetőség és karbantartás. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű, egyenletes hímzés eléréséhez, a termelés hatékonyságának optimalizálásához és az állásidő minimalizálásához. A használt hímzőgépeinkbe való befektetés nemcsak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű berendezésekhez jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes hímzőgépet textilipari gyártási műveleteinek javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható, nagy megrendelésű hímzőgépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön nagy volumenű hímzési igényeihez.

Eladó : Hímzőgép Saurer Epoca 2 16.3 yard - 2003-as évjárat

Év: 2003

Munkaszélesség 1600 mm
Sebesség (pont/perc) 360
Színek száma 552
Kártyaolvasó Igen

Barudan BEKY-Y912FII Hímzőgép

Év: 2019

Munkaszélesség 350 mm
Sebesség (pont/perc) 1000
Színek száma 9
Kártyaolvasó Igen

Taji̇ma TFGN 930

Év: 2006

Munkaszélesség 7200 mm
Sebesség (pont/perc) 1100
Színek száma 9
Kártyaolvasó Igen

Mammut VMK

Év: 1990

Munkaszélesség 2600 mmSWF SWF - SWF / HB-WH1215-75 Hímzőgép

Év:

Színek száma 12
Kártyaolvasó Igen

ZSK JF0111-500 Hímzőgép Jó üzlet

Év: 2000

Egyfejes hímzőgép, Zsk márka, Jf0111-500 modell ZSK JF0111-500

Gammil PM8014 Hímzőgép

Év: 2007

Munkaszélesség 1400 mm
Sebesség (pont/perc) 3200

Barudan BEMRBH-UG-2TU

Év: 1991

Munkaszélesség 1000 mm
Sebesség (pont/perc) 750
Színek száma 7
Kártyaolvasó Igen

Meca Std

Év: 1980

Meca foltvarró gép paplanok és ágytakarók, és általában paplanok gyártásához. Maximális foltvarró magasság 275 cm Komplett automata vágóval a steppelt panelek vágásához.

Feiya CT-H-908

Év: 2012

Munkaszélesség 4000 mm
Kártyaolvasó Igen
Színek száma 9

TAJİMA TMFX Hímzőgép

Év: 2000

Munkaszélesség 4800 mm
Sebesség (pont/perc) 1000
Színek száma 12
Kártyaolvasó Igen

Nantong XİNJİA Machine electron co ltd 233

Év: 2014

Munkaszélesség 3300 mm
Színek száma 1

Barudan BEMRBH-UG-2TU

Év:

Munkaszélesség 1400 mm
Sebesség (pont/perc) 750
Színek száma 7

Barudan BENS-YN-17U

Év:

Munkaszélesség 320 mm
Sebesség (pont/perc) 900
Színek száma 9

Barudan BEMS YS 12 TU

Év: 1991

Munkaszélesség 300 mm
Sebesség (pont/perc) 850
Színek száma 7
Kártyaolvasó Nem

Tajima Stretch DC912

Év: 1995

1995 Tajima Stretch DC912 270 fok sapka karika – 24, Asztali karika: 24-es méret 12 cm, 24-es méret 15 cm, 24-es kabát hátsó mérete Cső alakú: 24-es kabát hátméret, esetleg néhány kisebb cső alakú karika is kapható lesz.


A textilipari termelés növelése: Hímzőgépek: Átfogó útmutató a nagyrendelésű hímzőgépekhez

A nagy megrendelésű hímzőgépek nélkülözhetetlenek a textiliparban, mivel képesek a nagy volumenű hímzési feladatok hatékony és pontos kezelésére. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a tömegtermelés követelményeinek, és a szövetek széles skáláján kiváló minőségű kivitelezést biztosítsanak. A különböző típusok, jellemzők és a nagy rendelések hímzőgépek beszerzésével kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen javíthatja termelési képességeit. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a nagy megrendelésű hímzőgépek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A nagy megrendelésű hímzőgépek típusai

A nagy megrendelésekhez készült hímzőgépek különböző típusokban és konfigurációkban kaphatók, hogy megfeleljenek az egyedi termelési igényeknek. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Multifejes hímzőgépek

A többfejes hímzőgépeket úgy tervezték, hogy egyszerre több hímzési feladatot is el tudjanak látni, jelentősen növelve a gyártási sebességet és hatékonyságot.

 • Egyfejes gépek: Ideálisak kisebb vállalkozásokhoz vagy speciális feladatokhoz. Bár jellemzően nem használják őket nagy megrendelésekhez, értékes lehet hiánypótló projektekhez vagy mintákhoz.
 • Multifejes gépek: Több hímzőfejjel rendelkeznek (2-től több mint 20-ig), lehetővé téve több ruhadarab egyidejű hímzését. Ideálisak nagy volumenű gyártási környezetekben.

Automata hímzőgépek

Az automata hímzőgépek fejlett funkciókkal és automatizálási képességekkel rendelkeznek, csökkentve a kézi beavatkozást és növelve a pontosságot.

 • Számítógépes hímzőgépek: Ezek a gépek szoftverrel vezérelve nagy pontossággal képesek kezelni az összetett mintákat. Alkalmasak a részletes és bonyolult hímzési feladatok elvégzésére.
 • Programozható gépek: Lehetővé teszik a kezelők számára, hogy előre beállítsák a mintákat és a mintákat, így biztosítva a nagy tételekben történő következetes és pontos hímzést.

Industriális hímzőgépek

Az ipari hímzőgépek nagy igénybevételre és folyamatos működésre készültek, így ideálisak nagyüzemi termelési környezetekben.

 • Laposágyas gépek: Lapos elemek, például panelek, foltok és applikációk hímzésére szolgálnak. Különböző anyagtípusokhoz alkalmasak.
 • Csöveges gépek: Olyan csőszerű tárgyakhoz tervezték, mint a kalapok, ujjak és táskák. Rugalmasságot kínálnak a különböző ruházati formák kezelésében.
 • Kombinációs gépek: Kombinálják a síkágyas és a csöves képességeket, sokoldalúságot biztosítva a különböző hímzési feladatokhoz.

Főbb jellemzők és specifikációk

A nagyrendelésű hímzőgép kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegye az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

A fejek száma

A fejek száma határozza meg, hogy hány ruhadarabot vagy cikket lehet egyszerre hímezni. A többfejes gépek (2-től 20+ fejig) jelentősen növelik a termelékenységet, és a nagyüzemi műveletekhez elengedhetetlenek. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a fejek számáról, így segítve Önt a termelési igényeinek megfelelő gép kiválasztásában.

Gyorsaság

A percenkénti öltésekben (SPM) mért hímzési sebesség befolyásolja a termelési teljesítményt. A nagyobb sebesség lehetővé teszi a megrendelések gyorsabb teljesítését a minőség romlása nélkül. Keresse az állítható sebességbeállításokkal rendelkező gépeket, hogy alkalmazkodni tudjon a különböző anyagtípusokhoz és mintákhoz.

Hímzési terület

A hímzési terület határozza meg a hímezhető minta maximális méretét. Győződjön meg róla, hogy a gép’hímzőfelülete képes az Ön egyedi tervezési igényeinek kielégítésére, legyen szó akár kis logókról vagy nagyméretű, bonyolult mintákról.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a pontosságot, a következetességet és a hatékonyságot a hímzési műveletekben. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős kezelőfelületek, a valós idejű felügyelet, valamint az automatikus fonalvágás és színváltás jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják a termékek egyenletes minőségét.

Készített minőség és tartósság

A gép építési minősége és tartóssága alapvető fontosságú a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például robusztus ötvözetekből és megerősített alkatrészekből készült gépek ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen karbantartható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket.

Kompatibilitás a tervezőszoftverekkel

Győződjön meg arról, hogy a hímzőgép kompatibilis a népszerű tervezőszoftverekkel, például a Wilcom, a Pulse és a Hatch programokkal. Az ezekkel a programokkal való kompatibilitás lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt és a minták egyszerű átvitelét a gépre.

Fonal és tű opciók

Figyeljen a gép’kompatibilitására a különböző fonaltípusokkal és tűméretekkel. A cérna- és tűopciók sokoldalúsága növeli a gép’képességét a különböző szövetek és tervezési összetettségek kezelésére.

Vezető márkák a nagy megrendelésű hímzőgépek terén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a nagy megrendelésű hímzőgépek piacán:

 • Tajima: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert Tajima robusztus megoldásokat kínál, amelyek alkalmasak a különböző hímzési alkalmazásokhoz.
 • Barudan: A tartós és fejlett technológiájukról ismert Barudan’gépei népszerűek a textiliparban.
 • Broudar: A Budaudar a legmodernebb és legmodernebb gép, amely a legmodernebb és legmodernebb gépeket kínálja: Nagy teljesítményű hímzőgépek sorát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • SWF: Sokoldalú hímzőgépeket kínál, amelyeket hatékonyság és robusztusság jellemez, és amelyek alkalmasak a nagyüzemi műveletekhez.
 • ZSK: A precíziós és nagy sebességű hímzésre tervezett, kiváló minőségű gépekről ismert, amelyek ideálisak a komplex és nagy volumenű gyártáshoz.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit kínálja, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt nagyrendelésű hímzőgépek árazása

A használt nagyrendelésű hímzőgépek ára széles skálán mozog olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és az egyedi jellemzők. Általában az árak több ezer és több tízezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Tajima többfejes hímzőgép ára 20 000 és 50 000 dollár körül lehet, míg egy csúcskategóriás Barudan modell 50 000 és 100 000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A nagy megrendelésű hímzőgépek nélkülözhetetlen eszközök a textiliparban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a nagy volumenű hímzési feladatokhoz. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár többfejes hímzőgépre, akár automata modellre, akár ipari minőségű gépre van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő berendezés megtalálását a hímzési műveletekhez.