Az Exapro-nál vágóhidakhoz használt berendezések széles választékát kínáljuk, amelyek elengedhetetlenek a hatékony és kíméletes húsfeldolgozáshoz a hentesiparban. Ezeket a berendezéseket a vágási folyamat különböző szakaszainak kezelésére tervezték, az állatok kezelésétől és kábításától a kizsigerelésig és a hasított test feldolgozásáig, biztosítva a higiéniai és biztonsági előírások betartását. Vágóhídi berendezéseink ára a €10,000-től az alapfelszereltségek €300,000-ig terjed az olyan vezető márkák átfogó, nagy kapacitású rendszerei esetében, mint a Marel, BANSS, Frontmatec és Jarvis. Minden gép és rendszer egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a feldolgozási kapacitás, az automatizáltsági szint és a különböző állattartással való kompatibilitás, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi termelési igényeinek.

A vágóhídi berendezések kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint az állatállomány típusa (pl. szarvasmarha, sertés, baromfi), az átbocsátási követelmények, az automatizálási szint, valamint az állatjólétre és az élelmiszerbiztonságra vonatkozó szabályozási előírások betartása. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a hatékony és kíméletes feldolgozás eléréséhez, a termelés hatékonyságának optimalizálásához és a termékminőség biztosításához. A használt vágóhídi berendezéseinkbe való befektetés nemcsak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű gépekhez jelentősen csökkentett áron, hanem a robusztus berendezések életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes berendezést a húsfeldolgozási műveletei javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható vágóhídi berendezéseket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön hentes- és élelmiszer-feldolgozási igényeihez.PROMA 2015

Év: 2015

Kimenet 0 u/h
Linco Flex vágósor

Év: 2000

Linco flex vágósor: Vezérlőpanel farokvágó szárnyvégvágó szárnyközép-vágó szárnyvágó Rönkvágó Mellsapkavágó Lábfeldolgozó Dob / daraboló szeparátor Az összes akasztó- és tartószerszámot tartalmazza. A vonalat úgy kínáljuk, ahogy van és jó működési állapotban; a vonal szétszedve van.AIVT Semi d'abattage ovins Élelmiszeripari gépek

Év: 2022

Egészségügyi okokból eladó:  13,30 m-es félpótkocsi teljesen felszerelve birkavágó és áthatoló lánccal.  A pótkocsi teljesen autonóm energia és melléktermékek visszanyerése terén / csomagtérajtóval  Lehetővé teszi napi 150 juh levágását és hűtését Ő megérti :  Új Chereau 3 tengelyes hűtött félpótkocsi, egyik oldalon folyosó dobozokkal / másik oldalon szennyvíztartállyal / generátor gázolajtartállyal.  Teljesen autonóm: generátor, 1000 …


Systemate / Meyn légtelenítő vonal 6500 b/h

Év: 2009

rehanger kizsigerelő - Systemate EVIS 8"18 egység nyitás - Systemate SOM 8" - 15 db Kiszívógép - Systemate VENV 8" 15 db Intenstine vonal bélcsatorna/stomacks szállítószalag gyomorszelvény fogadó bélsártelenítő egység intesztinális bejárati szállító vágógép vezérlőállomással - Systemate SCM 0243 végső vezérlőegység - Systemate LOZU 8" - 15 egység be/ki mosó Systemate BIBU 8" 15 egység bilincsmosó kirakodó Szerkezet, meghajtók, feszítők, …


A vágóhídi berendezések átfogó útmutatója az élelmiszer-feldolgozásban

A vágóhídi berendezések létfontosságúak az állatállomány hatékony és kíméletes feldolgozásához húskészítményekké. Ezek a létesítmények speciális gépekkel vannak felszerelve, amelyek biztosítják, hogy az állatok feldolgozása precízen, biztonságosan és a szabályozási előírások betartásával történjen. A megfelelő vágóhídi berendezések kiválasztása jelentősen befolyásolhatja a húsfeldolgozási műveletek minőségét, hatékonyságát és biztonságát. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere a vágóhídi berendezések széles választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű gépekhez.

Vágóhídi berendezések típusai

A vágóhídi berendezések különböző gépeket és eszközöket foglalnak magukban, amelyeket a húsfeldolgozási munkafolyamat különböző szakaszainak kezelésére terveztek. Az elsődleges típusok közé tartoznak:

Kábító és kivéreztető berendezések

A kábítás és a kivéreztetés a vágási folyamat kritikus kezdeti lépései, amelyek biztosítják a kíméletes bánásmódot és a hatékony véreltávolítást.

 • Kábítóberendezések: Ezek az eszközök a vágás előtt eszméletlenné teszik az állatokat, minimalizálva a fájdalmat és a szenvedést. Típusai közé tartoznak a fogságba ejtő pisztolyok és az elektromos kábítószerek.

 • Vérző szállítóberendezések: Az állatok kábítás utáni felfüggesztésére szolgálnak, és megkönnyítik a hatékony és higiénikus vérelvezetést.

Kibelezés és hasított testek feldolgozása

A zsigerelés és a hasított test feldolgozása a belső szervek eltávolítását és a hasított test előkészítését jelenti a további feldolgozásra.

 • Belhúzógépek: Automatizálják a belső szervek eltávolítását, biztosítva a következetességet és a higiéniát.

 • Húsdarabolók: A hasított testet félbe vagy negyedekre osztják, előkészítve azt a kicsontozáshoz és a további feldolgozáshoz.

 • Hústalanító gépek: Eltávolítják a bőrt a hasított testről, ami elengedhetetlen a marhahús feldolgozásához.

Vágó- és csontozó berendezések

A vágó- és csontozó berendezéseket a hasított testnek az elsődleges darabokra való bontására és a hús kicsontozására használják.

 • Szalagfűrész: A hús és a csontok nagyméretű darabjainak precíz vágásához elengedhetetlen.

 • Debonázó vonalak: Automatizált sorok, amelyek racionalizálják a csontozási folyamatot, növelve a hatékonyságot és a hozamot.

Tisztító és higiéniai berendezések

A higiénia fenntartása kiemelkedő fontosságú a vágóhídi műveletekben a szennyeződések megelőzése és az élelmiszerbiztonság biztosítása érdekében.

 • Szterilizátorok és mosóállomások: Az eszközök és berendezések tisztítása és sterilizálása, a higiéniai előírások betartásának biztosítása.

 • Hulladékkezelő rendszerek: A melléktermékek és a hulladékok kezelése, a tiszta és biztonságos munkakörnyezet fenntartása.

AzExapro a vágóhídi berendezések széles választékát kínálja, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják a sajátos működési igényeiknek megfelelő gépeket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A vágóhídi berendezések kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gépek megfeleljenek a működési követelményeknek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Kapacitás és áteresztőképesség

A berendezések kapacitása és áteresztőképessége határozza meg, hogy adott időn belül hány állatot lehet feldolgozni. A nagy kapacitású gépek elengedhetetlenek a nagyüzemi műveletekhez, míg a kézműves vagy kisüzemi vágóhidakon kisebb egységek is elegendőek lehetnek. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a kapacitásról és az áteresztőképességről, így segítve Önt a termelési volumenének megfelelő berendezések megtalálásában.

Automatizálás és vezérlés

Az automatizálás növeli a vágóhídi műveletek hatékonyságát, következetességét és biztonságát. A fejlett vezérlőrendszerekkel, programozható beállításokkal és automatizált funkciókkal rendelkező gépek csökkentik a kézi munkát és növelik a pontosságot. Az Exapro’platformja különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket tartalmaz, lehetővé téve, hogy olyan berendezést válasszon, amely a megfelelő egyensúlyt kínálja az ellenőrzés és a hatékonyság terén.

Anyag és felépítés

A vágóhídi berendezések tartóssága és higiéniája kritikus fontosságú. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült gépek ellenállóbbak a korrózióval szemben és könnyebben tisztíthatók, így biztosítva az élelmiszerbiztonsági előírások betartását. A magas higiéniai szint fenntartása érdekében keresse a sima felületű és könnyen tisztítható kialakítású gépeket.

Biztonsági jellemzők

A vágóhídi műveleteknél a biztonság a legfontosabb. A berendezéseknek olyan biztonsági funkciókkal kell rendelkezniük, mint a vészleállító gombok, védőburkolatok és csúszásmentes felületek, hogy a balesetveszélyt minimalizálják. Az Exapro tájékoztatást nyújt a használt gépek biztonsági jellemzőiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Vezető márkák a vágóhídi berendezések területén

A neves márkák és gyártók gyakran egyet jelentenek a magasabb minőséggel és a jobb támogatással. Néhány vezető márka a vágóhídi berendezések piacán:

 • Marel: A nagy pontosságú és innovatív vágóhídi berendezéseiről ismert Marel robusztus megoldásokat kínál különböző húsfeldolgozási alkalmazásokhoz.

 • Baader: A Baader’gépei tartósságukról és fejlett technológiájukról híresek, így népszerű választásnak számítanak a baromfi- és halfeldolgozó iparban.

 • Jarvis: A Jarvis nagy teljesítményű kábító- és vágóberendezések széles választékát kínálja, amelyek az igényes alkalmazásokban való megbízhatóságukról és pontosságukról ismertek.

 • Koch Equipment: A Koch’vágóhídi berendezéseit a hatékonyság és a sokoldalúság jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyüzemi műveletekhez.

AzExapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezésekkel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt vágóhídi berendezések árazása

A használt vágóhídi berendezések ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány ezertől több tízezer dollárig terjedhetnek. Például egy használt Marel kizsigerelő gép ára 10 000 és 30 000 dollár között lehet, míg egy csúcsminőségű Baader zsigerelő gép ára 40 000 és 70 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A vágóhídi berendezések elengedhetetlenek a hatékony, kíméletes és biztonságos húsfeldolgozási műveletekhez. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek igazodnak a termelési igényeikhez. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Legyen szó kábítóberendezésekről, kizsigerelő gépekről, vágóberendezésekről vagy higiéniai rendszerekről, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a vágóhídi műveletekhez szükséges megfelelő berendezések megtalálását.