Az Exapro-nál használt tálvágógépek változatos választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a hentes- és élelmiszer-feldolgozó ipar számára. Ezeket a gépeket a hús, a zöldségek és más élelmiszer-összetevők finomra aprítására, keverésére és emulgeálására tervezték, biztosítva az egyenletes és kiváló minőségű termék előállítását. Tálvágóink ára az €5,000-től az alapmodellekhez €70,000-ig a fejlett, nagy kapacitású készülékekig terjed olyan vezető márkákból, mint a Seydelmann, Krämer+Grebe, Laska és Vemag. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a tálkapacitás, a késsebesség, a teljesítmény és az automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi termelési igényeinek.

A tálvágógép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a tál kapacitása, a kések típusa és sebessége, a könnyű tisztíthatóság és karbantartás, valamint a biztonsági funkciók. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű, egyenletes termékek elérése, a termelési hatékonyság optimalizálása és a higiéniai előírások betartása szempontjából. A használt tálvágóinkba való befektetés nemcsak prémium minőségű berendezésekhez biztosít hozzáférést jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes gépet az élelmiszer-feldolgozási műveletei javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható tálvágógépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak hentesüzemi és élelmiszer-feldolgozási igényeihez.

Kramer Grebe VSM 325 tálvágógép Jó üzlet

Év:

Tálkapacitás 325 L
Erő 114 kW
fordulat 17003500 rpm

Kramer Grebe 325 tálvágó

Év: ~ 1990

Tálkapacitás 325 L
Erő 115 kWFatosa C200 Tálvágó Jó üzlet

Év: 2009

FATOSA C200 vágógép 2009-es év, Jó állapotban, Változó fordulatszámú meghajtó cserére szorul, 6 extra új penge.

Mado MSM766M Tálvágó

Év: 2010

Tálkapacitás 100 L
Erő 52 kW

Alpina Swopper V 550-S

Év: 2011

Tálkapacitás 550 L
Erő 212 kW
fordulat 3380 rpm

KRAMER+GREBE SM 80 Tálvágó

Év:

Tálkapacitás 80 L
Erő 1.8 kW
fordulat 3000 rpm

Alpina PB 90 Tálvágó

Év:

Tálkapacitás 90 L
Erő 22 kW

KILIA 65 LIT

Év:

Tálkapacitás 65 L

KILIA 65 LIT

Év:

Tálkapacitás 65 L

Seydelmann K120 DC8

Év: 1987

Tálkapacitás 120 L
fordulat 5400 rpm


Metalbud Nowicki KN-200 Tajfun

Év: 2005

Tálkapacitás 200 L
Erő 91 kW
fordulat 4800 rpm

Nowicki KN1-125

Év: 1999

Tálkapacitás 125 L
Erő 51 kW

Alexanderwerk NCM 45S Tálvágó

Év:

Tálkapacitás 45 L
fordulat 3000 rpm

Kramer 500 liters

Év: 1989

Tálkapacitás 500 L
fordulat 3000 rpm

DMS DMK80V2

Év: 2018

Tálkapacitás 80 L
Erő 23 kW
fordulat 3600 rpm

TEC MAQ CUT·MIX-120 Nagy sebességű vágó-keverőgép

Év: 1997

Tálkapacitás 120 L
Erő 29 kW
fordulat 4000 rpm

Kilia 3000RS Tálvágó

Év:

Tálkapacitás 90 L
Erő 28 kW


A hatékonyság elsajátítása az élelmiszer-feldolgozásban: A Bowl Cutters: A Comprehensive Guide to Bowl Cutters

A tálvágók kulcsfontosságúak az élelmiszer-feldolgozó iparban, különösen az olyan finomra vágott és emulgeált élelmiszerek, mint a kolbászok, pâtés és kenőanyagok elkészítéséhez. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy gyorsan és egyenletesen dolgozzák fel a különböző típusú húsokat, zöldségeket és egyéb összetevőket, biztosítva a termékek magas minőségét és konzisztenciáját. A tálvágógépek típusainak, jellemzőinek és legfontosabb szempontjainak megértése jelentősen javíthatja a termelési képességeket és a működési hatékonyságot. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a tálvágógépek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

Tálvágógépek típusai

A tálvágógépek különböző konfigurációkban készülnek, hogy megfeleljenek az adott feldolgozási igényeknek és méreteknek. Az elsődleges típusok közé tartoznak:

Kézi tálvágógépek

A kézi tálvágógépeknél a vágási folyamatot egy kezelőnek kell kézzel irányítania. Ezek a gépek alkalmasak kisüzemi műveletekhez vagy speciális gyártáshoz, ahol a pontosság és az ellenőrzés a legfontosabb.

  • Kis kapacitású kézi tálvágógépek: Ideálisak kézműves és kisipari termeléshez, ezek a vágógépek kisebb tételeket kezelnek, és nagyobb ellenőrzést biztosítanak a termék textúrája és konzisztenciája felett.

  • Közepes kapacitású kézi vágógépek: Ezek a közepes méretű műveletekhez alkalmas gépek kiegyensúlyozottan biztosítják a kapacitást és a kézi vezérlést, lehetővé téve a nagyobb mennyiségű termelést a minőség romlása nélkül.

Félautomata tálvágógépek

A félautomata tálvágógépek a kézi működtetést olyan automatizált funkciókkal kombinálják, mint az automatikus tálforgatás és a sebességszabályozás. Ezek a gépek ideálisak olyan közepes és nagyméretű műveletekhez, amelyek bizonyos fokú kézi felügyelet mellett egyenletes teljesítményt igényelnek.

  • Közepes kapacitású félautomata vágógépek: Ezek a gépek egyensúlyt kínálnak a kapacitás és az automatizálás között, így alkalmasak a növekvő műveletekhez.

  • Nagy kapacitású félautomata vágógépek: Ezek a nagyobb termelési igényekhez tervezett gépek nagyobb teljesítményt biztosítanak a minőség és a konzisztencia fenntartása mellett.

Teljesen automatikus tálvágógépek

A teljesen automatikus tálvágógépeket nagy volumenű termelési környezetre tervezték, fejlett automatizálási és vezérlőrendszerekkel. Ezek a gépek minimalizálják a kézi beavatkozást, így biztosítva a nagy hatékonyságot és konzisztenciát.

  • Nagy kapacitású automata tálvágógépek: Ezek a gépek ideálisak a nagyüzemi termeléshez, mivel a legmagasabb szintű automatizálást, sebességet és hatékonyságot kínálják.

  • Nagysebességű automata vágógépek: Nagy sebességű pengékkel és fejlett automatizálással rendelkeznek, így ezek a gépek gyors feldolgozást és nagy teljesítményt igénylő műveletekhez alkalmasak.

AzExapro többféle tálvágógépet kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják az egyedi termelési igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A tálvágógép kiválasztásakor elengedhetetlenül fontos, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Tálkapacitás

A tál kapacitása kritikus tényező, amely meghatározza, hogy mennyi termék dolgozható fel egyetlen tételben. A tálak kapacitása a kis (10-20 literes) tálaktól a kézműves termeléshez való kis mennyiségtől az ipari méretű műveletekhez való nagy (200+ literes) tálakig terjedhet. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a tálak kapacitására vonatkozóan, így segítve Önt abban, hogy megtalálja az Ön termelési igényeinek megfelelő gépet.

Késsebesség és konfiguráció

A pengék sebessége és konfigurációja befolyásolja a feldolgozott termék textúráját és konzisztenciáját. Az állítható késsebességek nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé, lehetővé téve a különböző összetevők különböző textúrájú feldolgozását. A többféle késkonfigurációval rendelkező gépek sokoldalúságot biztosítanak a különböző típusú élelmiszerekhez.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a pontosságot és a következetességet az élelmiszer-feldolgozásban. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős kezelőfelületek és a valós idejű felügyeleti képességek jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják az egyenletes termékminőséget. Az Exapro’platformja különböző automatizáltsági szintekkel rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és a könnyű kezelhetőség között.

Anyag és felépítés

A gép tartóssága és higiéniája kritikus fontosságú az élelmiszer-feldolgozásban. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült gépek ellenállóbbak a korrózióval szemben és könnyebben tisztíthatók, így biztosítva az élelmiszerbiztonsági előírások betartását. A magas higiéniai szint fenntartása érdekében keresse a sima felületű és könnyen tisztítható kialakítású gépeket.

Biztonsági jellemzők

A biztonsági funkciók alapvető fontosságúak a kezelők védelme és a biztonságos működés biztosítása érdekében. Keresse a biztonsági reteszeléssel, vészleállító gombokkal és védőburkolatokkal ellátott gépeket a balesetek kockázatának minimalizálása érdekében. Az Exapro tájékoztatást nyújt a használt gépek biztonsági jellemzőiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Tálvágógépek vezető márkái

A neves márkák és gyártók gyakran egyet jelentenek a magasabb minőséggel és a jobb támogatással. Néhány vezető márka a tálvágógépek piacán:

  • Seydelmann: A nagy pontosságú tálvágóiról ismert Seydelmann robusztus megoldásokat kínál különböző élelmiszer-feldolgozási alkalmazásokhoz.

  • Kutter: A Kutter’tálvágó késeit tartósságukról és fejlett technológiájukról ismerik, így a húsfeldolgozó iparban népszerű választásnak számítanak.

  • K+G Wetter: A K+G Wetter nagy teljesítményű tálvágógépek választékát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és pontosságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.

  • Friedrich Dick: A Friedrich Dick’tálvágógépeket hatékonyságuk és sokoldalúságuk jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyüzemi műveletekhez.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit kínálja, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt tálvágógépek árazása

A használt tálvágógépek ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány ezertől több tízezer dollárig terjedhetnek. Például egy használt Seydelmann kézi tálvágógép ára 5000 és 15 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás K+G Wetter teljesen automata tálvágógép ára 30 000 és 70 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A tálvágógépek alapvető eszközök az élelmiszer-feldolgozó iparban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a finomra aprított és emulgeált élelmiszerek elkészítéséhez. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek igazodnak a termelési igényeikhez. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár kézi, félautomata vagy teljesen automatikus tálvágóra van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő berendezés megtalálását az élelmiszer-feldolgozási műveletekhez.