Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere számos hentes darálót és darálót kínál, amelyek a húsfeldolgozás kulcsfontosságú eszközei. Ezek a nagyra becsült gyártóktól, például a Hobarttól, a BIRO-tól, a Sirmantól és a Kolbe-tól származó gépek egyenletes hús állagot, fokozott hatékonyságot és kifogástalan higiéniai szabványokat garantálnak. Sokféle beállításra alkalmas gépekkel – a helyi hentesektől az ipari feldolgozó üzemekig – az Exapro az igények széles spektrumát szolgálja ki.

Ezeknek az alapvető eszközöknek az ára az Exapro rendszeren általában 7000 és 30000 euró között van, ami különféle költségvetési korlátokhoz kínál lehetőséget. Az Exapro legfontosabb paraméterei közé tartozik a kapacitás, a motor teljesítménye, a lemez mérete és a gép kora. A vásárlók profitálnak az átfogó listákból, amelyek részletezik ezeket a paramétereket, elősegítve a megalapozott döntéshozatalt. 

Az Exapro leegyszerűsíti a hentesdarálók és darálók vásárlási és eladási folyamatát, és neves márkák gépeit kínálja versenyképes áron. Részletes gépspecifikációival és felhasználóbarát felületével az Exapro a minőségi használt húsfeldolgozó berendezések tökéletes platformja.

Wolfking SFG 850/200 Őrlőgép

Év:

Wolfking fagyasztott húsdaráló SFG 850/200 Jó állapotú gép, hibátlan, zökkenőmentesen, könnyedén fut, a termelésben végig működött. Sziták és kések újak. A képeken látható dolgokkal együtt érkezik. Szélesség 130 cm Hossza 170 cm Magasság 200 cm Súly kb. 1000-1200 kg Tál 130 cm x 95 cm Mélység 100 cm Kifolyónyílás 16 cm

Krämer + Grebe WW200 Őrlőgép

Év: 2017

Száj/nyílás átmérője 200 mm

PALMIA 400

Év:

Száj/nyílás átmérője 412 mm

RISCO TR 200 Őrlőgép

Év: 2008

Risco TR-200 Sarokcsiszoló 2008-as évjárat Térfogattartály 325 liter. Állítható sebesség nagyon szép állapotú. Méretek 135 x 135 cm magas 160 cm. ez az extra információ szabvány ehhez a modellhez. Kérjük, látogatása során mindig ellenőrizze a részleteket A 2008-ban bemutatott RISCO TR 200 daráló a húsfeldolgozás legmodernebb megoldása, amely kivételes teljesítményt és sokoldalúságot kínál. A RISCO, az élelmiszer-feldolgozó berendezések vezető szállítója …

USK12 mainali ipari nyírógép

Év: 2008

USK12 mainali ipari nyírógép A Mainali USK12 Double Clip egy ipari felhasználásra tervezett automata dupla nyírógép. Ideális az élelmiszerek és egyéb áruk biztonságos lezárására zacskókban.

GEA Meat Separator

Év: 2012

Gea húsleválasztó 2012-től. További információért forduljon hozzám az e-mail címemen. Magyarországon található

Kilia G160 2000S

Év: 2014

Száj/nyílás átmérője 160 mm
Kapacitás 260 kg

Seydelmann PU 201

Év: 2000

Kapacitás 6000 kg

KRÄMER & GREBE CFS WW-200 Őrlőgép

Év: 2002

Krämer & Grebe / CFS WW-200 szögcsiszoló a hozzá tartozó emelővel. Állítható előtolás 3x különböző sebességgel a marócsigán. Nagyon szép állapotban! Méretek 290 x 200 cm Magasság 280 cm.

Torras C 250 pneumatikus burkolatpisztoly

Év: 2021

Torras C 250 pneumatikus burkolatpisztoly Eladunk egy kiváló minőségű pneumatikus burkolatágyú Torras C 250 modellt, amely ideális ipari ömlesztett anyagmozgatási és szállítási alkalmazásokhoz.

Kolbe MWE52+PM150 Őrlőgép

Év:

Száj/nyílás átmérője 130 mm

K+G Wetter 130mm angle grinder

Év: 1997

Száj/nyílás átmérője 130 mm
Kapacitás 245 kg

KT LM 82-P Őrlőgép

Év:

Száj/nyílás átmérője 82 mm

Stephan MCH-D 30A Őrlőgép

Év: 1983

Stephan MCH-D 30A emulziós daráló komplett késkészlettel 0,5 mm + 0,9 mm. Méretek 175 x 98 cm H 75 cm.

ED-POL dok Spomasz Żary W 130 BN Őrlőgép

Év: 2024

Száj/nyílás átmérője 130 mm


CFS Combo Grind 1500/250

Év: 2002

Keverő daráló Gyártmány: CFS Modell: Combo Grind 1500/250 2002-ben épült 59 kW Teljes működési rend ez az extra információ szabvány ehhez a modellhez. Kérjük, látogatása során mindig ellenőrizze a részleteket A 2002-ben a CFS által gyártott CFS Combo Grind 1500/250 Grinder egy rendkívül hatékony és sokoldalú élelmiszer-feldolgozó gép, amelyet élelmiszeripari darálási és darálási alkalmazásokhoz terveztek. Ez a daráló híres pontosságáról, …

Talsa W114

Év: 2013

Száj/nyílás átmérője 114 mm
Kapacitás 1200 kg

Mado MEW 621 Őrlőgép

Év: 2005

Mado MEW 621, 2005-ös évjárat, nagyon jó állapotban. Teljesítmény 4 kw + 1,5 kw. Kapacitás 1500 kg/h-ig. Van hozzá egy adagoló gépem is fogadószalaggal ( külön eladom ). Eredeti dokumentumok mellékelve.

Krämer & Grebe WW 200 mm

Év:

Száj/nyílás átmérője 200 mm


Mentesgyári darálók felfedezése az Exapronál

Az ipari világ könyörtelen lehet, ahol az optimális hatékonyság és költséghatékonyság elérése a legfontosabb. Ebben a dinamikus szférában az Exapro vezető piactérré válik, amely használt ipari gépek széles skáláját kínálja, zökkenőmentesen összekötve a vásárlókat és az eladókat a világ minden tájáról. Az élelmiszer-feldolgozó gépek kategóriájába való mélyedés során megvilágítjuk a húsfeldolgozó egységek alapvető felszereléseit, nevezetesen a hentes darálókat és darálókat.

A hentes darálók és darálók kulcsszerepet játszanak az élelmiszer-feldolgozó iparban. Ezeket a nagy teljesítményű gépeket úgy tervezték, hogy nagy mennyiségű húst finomra darált vagy őrölt adagokká alakítsanak, így nélkülözhetetlenek a hentesek, éttermek és élelmiszergyártó cégek számára, amelyek célja a termelékenység maximalizálása és a magas minőségi szabványok fenntartása. Ezeknek a gépeknek az aprólékos tervezése biztosítja, hogy a hús textúrája és íze megmaradjon, páratlan frissességet és ízt kínálva.

Az Exapro segítségével történő vásárlás és eladás számos előnnyel jár. Az eladók számára ez egy lehetőség a potenciális vásárlók széles spektrumának elérésére, lehetővé téve számukra, hogy versenyképes árakat biztosítsanak gépeikért. Az Exapro intuitív platformja biztosítja az értékesítési folyamat zökkenőmentes lebonyolítását, támogatást nyújtva minden lépésben, a felszerelés listázásától a tranzakció véglegesítéséig. A vásárlók számára ez egy átjáró a jó hírű eladók kiváló minőségű gépeihez, így könnyebben megtalálhatják pontosan azt, amire szükségük van, anélkül, hogy a minőségben kompromisszumot kellene kötniük, vagy túllépnék a költségvetést.

A használt gépek, például hentesdarálók és darálók vásárlása az Exaprotól nem csupán gazdaságos választás; ez befektetés a minőségbe és a megbízhatóságba. Az Exapro használt hentes darálói és darálói széles árspektrumon belül találhatók, amely 7000 és 30000 euró között mozog. Ez a kiterjedt választék tükrözi a változatos kínálatot a méret, a funkcionalitás, a márka, a kor és a gép állapota tekintetében. Ha a használt berendezéseket választják, a vállalatok olyan csúcsminőségű gépeket szerezhetnek be, amelyek megfelelnek működési szükségleteiknek, anélkül, hogy viselnék az új berendezések meredek amortizációjának terhét.

Azok számára, akik eladásra törekednek, az Exapro-val kapcsolatos tapasztalatok könnyedség és magabiztosság jellemzik. A platform lehetővé teszi az eladók számára, hogy az érdeklődő vásárlók sokszínű és kiterjedt körét érjék el, biztosítva, hogy méltányos értéket kapjanak felszerelésükért. Ez, az Exapro átlátható és egyszerű értékesítési folyamatával párosulva, a használt ipari gépeiket eladni szándékozók előnyben részesített választásává teszi.

Az Exapro kínálatában szereplő hentes darálók és darálók részletes leírása, részletes műszaki adatok és képek láthatók, átlátható képet adva a berendezés állapotáról és képességeiről. Ez biztosítja, hogy a vásárlók megalapozott döntéseket hozzanak, és ki tudják választani az igényeiknek és költségvetésüknek leginkább megfelelő gépet. Az értékesítés iránt érdeklődők számára, ha gépeiket az Exapro-n listázzák, az garantálja a láthatóságot a globális közönség számára, maximalizálva annak esélyét, hogy berendezéseiket gyorsan és kedvező áron értékesítsék.

Akár vevő, aki stratégiai akvizíciót kíván végrehajtani, vagy egy eladó, aki vagyonát kívánja likvidálni, az Exapro a használt ipari gépek legjobb platformjaként tűnik ki, zökkenőmentes, hatékony és átlátható folyamatot kínálva. Az Exapro hentesdarálóinak és darálóinak kifinomult választéka a magas színvonalról és a rendelkezésre álló változatos választékról tanúskodik, amely megfelel az élelmiszer-feldolgozó iparban dolgozó szakemberek változatos igényeinek.

Az Exapro piaca a megbízhatóság, az érték és a változatosság metszéspontja, amely gyümölcsöző alapot biztosít azoknak, akik használt hentesdarálókat és darálókat vásárolnak vagy értékesítenek, ezáltal elősegítve a fenntartható növekedést és a működési kiválóságot az élelmiszer-feldolgozó iparban.

 

A hentes darálók előnyei

A hentes darálók és darálók nélkülözhetetlen eszközök az élelmiszer-feldolgozó iparban, különösen a húskészítményekkel foglalkozó vállalkozások számára. Ezek a gépek számos előnnyel járnak, ésszerűsítik a műveleteket és biztosítják a termékkiadás konzisztenciáját. Nézzük meg ezeknek a létfontosságú berendezéseknek a fő előnyeit:

Kozisztencia a textúrában és a méretben: A darálók és darálók használatának egyik elsődleges előnye a húskészítmények egységessége. Akár darált húst készít kolbászhoz, akár darált marhahúst hamburgerhez, ezek a gépek biztosítják, hogy minden tétel egységes állagú és méretű legyen.

Nagyobb hatékonyság: A kézi darálás vagy őrlés idő- és munkaigényes. Az automatizált darálók és darálók használatával a vállalkozások az idő töredéke alatt nagy mennyiségű húst tudnak feldolgozni, növelve ezzel a termelési arányt és az általános hatékonyságot.

Költségmegtakarítás: Bár a darálóba vagy darálóba való kezdeti beruházás jelentősnek tűnhet, a hosszú távú munkaerő- és időmegtakarítás jelentős lehet. Ezek a gépek gyorsan megtérülnek a termelési kapacitás növelésével és a kézi munkaerő igényének csökkentésével.

Higiénia és biztonság: Az automata darálókat és darálókat a biztonság és a tisztaság szem előtt tartásával tervezték. Minimálisra csökkentik az emberi érintkezést a hússal, csökkentve a fertőzés kockázatát. Ezen túlmenően sok modern gép biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a működés közbeni baleseteket.

Minőségi tartósítás: Ezeknek a gépeknek a gyors feldolgozási képessége azt jelenti, hogy a hús rövidebb ideig ki van téve a külső hatásoknak, megőrzi frissességét és minőségét. Ez biztosítja, hogy a végtermék megőrizze ízét és tápértékét.

Hulladékcsökkentés: A hatékony darálás és őrlés a hulladék jelentős csökkenéséhez vezethet. Azáltal, hogy több húst dolgoznak fel és használnak fel, a vállalkozások maximalizálhatják nyereségüket és minimalizálhatják a pazarlást.

Továbbfejlesztett termékbemutató: Az egységesen darált vagy darált hús vonzóbb vizuális megjelenést mutat. Ez különösen előnyös lehet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek közvetlenül a fogyasztóknak értékesítenek, mivel egy tetszetős termék növelheti az eladásokat.

Sokoldalúság: A húson túl sok aprító és daráló elég sokoldalú más élelmiszerek, például zöldségek, gyümölcsök és diófélék feldolgozásához. Ez a multifunkcionalitás további előnyt jelenthet a termékpalettájukat bővíteni kívánó vállalkozások számára.

Tartósság: A legtöbb ipari hentes daráló és daráló tartós használatra készült. Úgy tervezték, hogy bírják a rendszeres használat nehézségeit, gyakran robusztus anyagokból, például rozsdamentes acélból készülnek, így biztosítva, hogy évekig szolgálják a vállalkozásokat.

Lényegében a hentes darálók és darálók nem csupán eszközök; beruházások a húsfeldolgozási műveletek hatékonyságába, konzisztenciájába és minőségébe. Az általuk kínált számtalan előnnyel nem csoda, hogy az élelmiszer-feldolgozó szektor nélkülözhetetlen gépei közé tartoznak.

 

A hentes darálók és darálók főbb gépparaméterei 

Amikor hentes darálókat és darálókat vásárol vagy ad el az Exapronál, elengedhetetlen, hogy megértsen és figyelembe vegyen számos gépparamétert. Ezek a paraméterek nemcsak meghatározzák a gép képességét és alkalmasságát meghatározott feladatokra, hanem befolyásolják annak piaci értékét is. Itt vannak a főbb számításba veendő gépparaméterek:

Kapacitás: Ez a húsmennyiségre vonatkozik, amelyet a gép egy adott időkereten belül képes feldolgozni, gyakran kilogrammban vagy fontban mérve óránként. A szükséges kapacitás a műveletek mértékétől függően változik.

Motorteljesítmény: A gép motorteljesítménye, amelyet általában lóerőben (LE) vagy kilowattban (kW) adnak meg, a daráló vagy aprítógép erejét és hatékonyságát jelzi. Az erősebb motor hatékonyabban kezeli a keményebb húsokat és a nagyobb mennyiséget is.

Tányér mérete és típusa: A tányér különböző méretű lyukaival határozza meg a darálék finomságát vagy durvaságát. Nagyon fontos tudni, hogy milyen méretek állnak rendelkezésre, illetve milyen méreteket mellékelnek a géphez, mivel ez határozza meg, hogy milyen sokféle textúrát állíthat elő.

Etetőtorok átmérője: Az adagolótorok mérete befolyásolja, hogy mennyi húst lehet egyszerre betölteni a gépbe, és befolyásolhatja a teljes feldolgozási sebességet.

Építőanyag: A rozsdamentes acél tartóssága és könnyű tisztíthatósága miatt népszerű választás. A rozsdamentes acél minősége, valamint bármely más anyag jelenléte azonban befolyásolhatja a gép élettartamát és a higiéniai szabványokat.

Biztonsági funkciók: Keressen olyan gépeket, amelyek beépített biztonsági mechanizmusokkal rendelkeznek, például vészleállító gombokkal, feszültségmentes kioldóval vagy túlterhelés elleni védelemmel. Ezek a funkciók kulcsfontosságúak a kezelő biztonsága szempontjából.

Könnyű tisztítás: A könnyen szétszerelhető és tisztítható gépek jobb higiéniai előírásokat tartanak fenn, és meghosszabbítják a berendezés élettartamát.

Méret és alapterület: A gép fizikai méretei és alapterülete döntő tényező lehet, különösen a korlátozott helyű létesítményeknél.

Kiegészítők és tartozékok: Egyes gépek további tartozékokkal vagy funkciókkal rendelkeznek, például kolbásztöltőkkel vagy tésztakészítőkkel. Ezek értéket és sokoldalúságot adhatnak a gépnek.

Garancia és szervizelőzmények: Ha a gépre még érvényes garancia vonatkozik, vagy dokumentált szerviztörténettel rendelkezik, ez a megbízhatóság jele lehet, és további nyugalmat kínál a vásárlóknak.

Akár hentes darálót vagy darálót vásárol vagy ad el az Exapro-n, ezeknek a paramétereknek az átfogó ismerete megkönnyíti a tranzakciót. Biztosítja, hogy a vevők olyan gépbe fektetnek be, amely megfelel az igényeiknek, az eladók pedig a lehető legvonzóbb fényben mutatják be gépeiket, maximalizálva annak piaci értékét.

 

Felhasználási terület

Az Exaprohoz hasonló platformon a vevők és az eladók számára egyaránt kulcsfontosságú, hogy a gépet az alkalmazással összefüggésben megértsék, mivel ez segít összehangolni a gépek képességeit a leendő vevő működési igényeivel. Íme a hentes darálók és darálók elsődleges felhasználási területei:

Húsüzletek és húsüzletek: A legszembetűnőbb alkalmazás a helyi hentesüzletekben és húsüzletekben található, ahol naponta friss húst dolgoznak fel kiskereskedelmi értékesítés céljából. Ezekben a létesítményekben darálókra és darálókra van szükség a különféle húskészítmények, például darált marha-, sertés- vagy baromfihús elkészítéséhez.

Éttermek és kereskedelmi konyhák: Sok étterem, különösen azok, amelyek húsételekre vagy kézzel készített termékekre, például hamburgerekre vagy kolbászokra specializálódtak, aprítót és darálót használnak a friss elkészítés és a minőségellenőrzés fenntartása érdekében.

Húsfeldolgozó üzemek: Ezeknek a gépeknek a nagyobb ipari változatait húsfeldolgozó üzemekben használják, ahol a húst ömlesztve dolgozzák fel kiskereskedőknek, éttermeknek való szétosztás vagy csomagolt árukká történő további feldolgozás céljából.

Kisállateledel-gyártók: A darálókat és darálókat a hús és egyéb összetevők feldolgozására használják az állateledel gyártása során.

Kolbászgyártók: Ezek a vállalkozások nagymértékben támaszkodnak a darálókra és darálókra, hogy a különféle kolbásztípusokhoz megfelelő állagot és állagot érjenek el.

Élelmiszeripari termékekkel foglalkozó kutatás-fejlesztési laboratóriumok: Az élelmiszeripari kutató- és fejlesztő laboratóriumok használhatják ezeket a gépeket új termékek vagy folyamatok tesztelésére.

Vendéglátóipari cégek: Az ilyen cégeknek, különösen a nagy rendezvények vagy intézmények vendéglátóinak, szükségük lehet ömlesztett húsfeldolgozásra, ami elengedhetetlenné teszi a darálókat és darálókat.

Mezőgazdasági üzletek és helyi termelők: Az állatállományt tenyésztő és feldolgozó gazdaságok ezeket a gépeket használhatják termékeik értékének növelésére azáltal, hogy friss darált vagy darált húst kínálnak közvetlenül a fogyasztóknak.

Ételbódék és utcai ételárusok: A húsalapú termékekre szakosodottak kisebb, hordozható darálókat használhatnak a frissen készített ételek elkészítéséhez.

A hentes darálók és darálók felhasználási területe az alkalmazások széles skáláját öleli fel, a kisméretű helyi üzletektől a nagy ipari üzemekig. Ezen összefüggések megértésével az Exapro vevői és eladói tájékozottabb, hatékonyabb tranzakciókat tehetnek lehetővé.

 

A hentes darálók és darálók fő gyártói

Számos jól ismert hentesdaráló- és darálógyártó létezik, amelyek gépei széles körben megtalálhatók az Exapro-hoz hasonló platformokon. Íme néhány jelentős gyártó ebben az iparágban:

Hobart: A Hobart nemzetközileg elismert márka, amely számos élelmiszeripari berendezést gyárt, beleértve a darálókat és darálókat.

BIRO: A tartósságukról és megbízhatóságukról híres BIRO aprítók és darálók széles választékát kínálja, amelyek különféle alkalmazásokhoz, a kiskereskedelemtől az ipariig használhatók.

Sirman: Olasz gyártó, amely világszerte ismertté vált élelmiszer-feldolgozó berendezéseivel, beleértve a darálókat és darálókat.

Mainca: A spanyolországi székhelyű Mainca a húsfeldolgozó ipar berendezéseire specializálódott, robusztus és hatékony darálókat és darálókat gyártva.

Kolbe: A precíziós tervezésű gépeiről ismert német gyártó, a Kolbe olyan darálókat gyárt, amelyek alkalmasak kis- és nagyüzemi műveletekre egyaránt.

Laska: Az ipari méretű húsfeldolgozó berendezésekre specializálódott Laska egy megbízható márka az iparágban.

Mado: Egy másik németországi márka, a Mado húsfeldolgozó berendezések széles választékát kínálja, beleértve a rendkívül hatékony darálókat és darálókat.

Seydelmann: A Seydelmann egy régóta fennálló német márka, amely kiváló minőségű ipari darálókat és keverőket gyárt a húsfeldolgozó szektor számára.

Thompson: Ez az ausztrál márka nagy teherbírású húsfeldolgozó gépeiről ismert, amelyek robusztus darálókat és keverőket tartalmaznak.

Palmia: A Finnországból származó Palmia ipari méretű darálókat és keverőket gyárt nagy húsfeldolgozó üzemek számára.

TREIF: Bár az élelmiszer-feldolgozó berendezések szélesebb skáláját gyártják, a TREIF húsdarálói és darálói nagy tiszteletnek örvendenek.

Weiler: A nagy teljesítményű, nagy teljesítményű darálókra specializálódott Weiler számos húsfeldolgozó üzem népszerű márkája.

Amikor olyan piactereken böngésznek, mint az Exapro, a vásárlók számára előnyös, ha ismerik ezeket a márkákat. Az elismert gyártók gyakran a megbízhatóságot, a minőséget és a fejlett funkciókat jelentik. Mindazonáltal döntő fontosságú olyan tényezőket is figyelembe venni, mint a gép állapota, kora és működési előzményei. Az eladók oldaláról egy jól ismert márka említése több potenciális vásárlót vonzhat, mivel ezek a nevek gyakran bizalmat és bizonyosságot hordoznak az iparágban.