Az Exapronál használt ipari habverők, keverők és poharacskák széles választékát kínáljuk az élelmiszer-feldolgozó ipar különféle igényeinek kielégítésére. A habverők, amelyek elengedhetetlenek a keverékek konzisztenciájának eléréséhez, különösen fontosak a sütő- és tejiparban. A keverőket, az ipar igáslovait a sütéstől az italgyártásig mindenhol használják, fokozott termelékenységet és minőség-ellenőrzést biztosítva. A főként húsfeldolgozásban használt poharacskák javítják a pácolást, növelik az eltarthatóságot és növelik a termelés hatékonyságát.

A 8000 és 25000 euró közötti árú gépeink olyan vezető gyártóktól származnak, mint a Hobart, KitchenAid, Bosch, Hollymatic, Mainca és Rühle, minőséget és megbízhatóságot kínálva. A vásárlás során figyelembe veendő legfontosabb paraméterek közé tartozik a kapacitás, a teljesítmény, a sebességbeállítások, a típus és a speciális funkciók.

Válatékunkkal a vállalkozások állandó minőséget érhetnek el, növelhetik a termelés hatékonyságát, és számos élelmiszer-feldolgozási igényt kielégíthetnek az új gépek árának töredékéért. Fektessen be költséghatékony, nagy teljesítményű használt gépeinkbe, hogy forradalmasítsa élelmiszer-feldolgozási tevékenységét.

Lutetia T5 Keverő

Év: 2018

Kapacitás 6750 L
Tartály anyaga

Ár kérésre

PL Lengyelország


PEKMONT 300 Keverő

Év:

Kapacitás 300 L
Tartály anyaga

Ár kérésre

SE Svédország


GLASS VSM/F 300 Keverő

Év: 2009

Kapacitás 300 L
Tartály anyaga

Ár kérésre

SE Svédország


Suhner VT 3000 E Keverő

Év:

Tartály anyaga

Ár kérésre

LV Lettország


Inject Star -- Keverő

Év:

A tartály átmérője 800 mm
Tartály anyaga

Ár kérésre

LV Lettország


Maserounti Aumec Systems Keverő

Év: 2020

Tartály anyaga

Ár kérésre

LV Lettország


Vacuum tumbler -- Keverő

Év:

A tartály átmérője 1000 mm
Tartály anyaga

Ár kérésre

LV Lettország


Krieger AG MMU 300 Keverő

Év:

Kapacitás 300 L
Tartály anyaga

41 500 EUR

BA Bosznia és Hercegovina


Injectstar Magnum 1500 Keverő

Év: 1998

Kapacitás 1500 L
típus Univerzális keverő
Tartály anyaga

Ár kérésre

DE Németország


Henneken B4 Keverő

Év:

Kapacitás 1500 L
Fordulat 10 rpm
Tartály anyaga

Ár kérésre

PL Lengyelország


Nowicki MA-G-3600 Keverő

Év: 2014

Tartály anyaga

Ár kérésre

PL Lengyelország


GLASS VSM 300 Keverő

Év: 2010

Tartály anyaga

Ár kérésre

SE Svédország


PVS RX 450 Keverő

Év: 2024

Kapacitás 450 L
Fordulat 40 rpm
Tartály anyaga

Ár kérésre

DE Németország


Lutetia T4 Keverő

Év: 2012

Kapacitás 3000 L
Tartály anyaga

Ár kérésre

PL Lengyelország


GAROS MDF 5600K Keverő

Év:

Kapacitás 5600 L
Tartály anyaga

Ár kérésre

SE Svédország


HITEC ML 500 Keverő

Év: 2022

Tartály anyaga

36 000 EUR

SE Svédország


SFK-DANFOTECH MA 3000 SD Keverő

Év: 1999

Kapacitás 3000 L
Tartály anyaga

Ár kérésre

SE Svédország


tipco iso 9001

Év: 2008

Kapacitás 150 L
Tartály anyaga steel
A tartály átmérője 736.6 mm
típus Univerzális keverő

Ár kérésre

GB Egyesült Királyság


Tecnal MVF - Transmix 1200

Év: 1995

Kapacitás 1200 L
Fordulat 42 rpm
Tartály anyaga stainless steel

Ár kérésre

NL Hollandia


Risco RS450 dupla lapátos keverőgép

Év: 2007

Kapacitás 450 L
Tartály anyaga

Ár kérésre

PL Lengyelország



Habverők, keverők és poharak az élelmiszer-feldolgozásban: a hatékonyság növelése használt ipari gépekkel

Az élelmiszer-feldolgozó ipar számára nem ismeretlen a gépek jelentős szerepe a hatékonyság és a következetesség elérésében. Mégis, amikor a helyes választásról van szó, ez talány lehet. Itt, az Exapronál ismerjük a használt ipari gépek csínját-bínját, és készen állunk arra, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a vállalkozásához megfelelő szerszámokat. Ma az élelmiszer-feldolgozó ipar három kulcsfontosságú gépét fogjuk közelebbről megvizsgálni: habverőket, keverőket és poharakat.

Verők

A habverők számos élelmiszer-feldolgozási alkalmazásban kritikus szerepet játszanak, különösen a sütő- és édesiparban. Legyen szó süteménykeverékről vagy süteménytésztáról, a habverő feladata az összetevők egyesítése és levegőztetése, így biztosítva a puha, konzisztens végterméket.

Egy jól karbantartott, használt ipari habverő ugyanolyan jól szolgálhat, mint egy vadonatúj. Költséghatékony megoldást kínál az induló vállalkozások és a kisvállalkozások számára, akik szeretnék kordában tartani költségeiket, miközben megőrzik a kiváló minőségű kimenetet.

Keverők

A keverők kétségtelenül az egyik legtöbbet használt gépegység az élelmiszeriparban. A kenyér vagy tészta tészta dagasztásától kezdve a szószok és öntetek összetevőinek kombinálásáig ezek szerepe nélkülözhetetlen. Különböző típusúak, köztük lapátos, szalagos és bolygókeverők, amelyek mindegyike meghatározott alkalmazásokhoz készült.

Az Exapro használt keverőjének kiválasztása azt jelenti, hogy olyan berendezést kap, amelynek minőségét és teljesítményét ellenőrizték. Nemcsak a kezdeti költségeken spórol, hanem arról is gondoskodik, hogy megbízható gépe legyen, amely minden alkalommal kiváló eredményt tud nyújtani.

Pohárdobozok

Lehet, hogy a pohara nem olyan jól ismert, mint a turmixgép vagy a habverő, de elengedhetetlenek a húsfeldolgozáshoz. A poharacskák segítik a húsok pácolását azáltal, hogy fűszerekkel és szószokkal masszírozzák és forralják fel őket. Ez a folyamat javítja az ízek felszívódását, puhává teszi a húst, és végső soron javítja a termék minőségét és eltarthatóságát.

Használt ipari poharainkat gondosan válogattuk ki, hogy biztosítsák a kiváló működési állapotot, és készen álljanak a lehető legjobb termék elérésére. Megfizethető módot kínálnak a vállalkozások számára működésük egyszerűsítésére anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetnék.

Miért válassza az Exapro-t?

Az Exapronál az a küldetésünk, hogy a használt ipari gépek megtalálását és megvásárlását könnyed folyamattá tegyük. Minden gépünket alaposan átvizsgáljuk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelnek a magas minőségi és funkcionalitási követelményeinknek. Ha használt gépeket vásárol tőlünk, azzal egy lépést tesz a fenntartható üzleti gyakorlat felé, új életet adva ezeknek a gépeknek. 

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csúcsminőségű használt gépeket kínáljunk Önnek, amelyek hatékonyságot és tartósságot biztosítanak jelentős befektetések nélkül. Használt habverők, keverők és poharacskák választéka versenyképes árú, így ár-érték arányt biztosít.  Habverőink, keverőink és poharaink kollekciónk tökéletesen illeszkedik a 8000 és 25000 euró közötti pénztárcabarát tartományba, és a minőség és az érték kiváló kombinációját kínálja befektetésének. 

Tehát, legyen szó sütőiparról, általános élelmiszergyártásról vagy húsfeldolgozó iparról, fontolja meg, hogy befektet az Exapro kiváló minőségű használt habverőibe, keverőibe és poharaiba. Növelheti a hatékonyságot, csökkentheti a pazarlást, pénzt takaríthat meg, és végső soron folyamatosan jó minőségű eredményeket érhet el élelmiszer-feldolgozása során. Csapatunk mindig készen áll arra, hogy szakértői tanácsot adjon, hogy segítsen kiválasztani az Ön működési követelményeinek és költségvetésének leginkább megfelelő gépet.  Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes gépi megoldást az üzleti igényeihez.

 

A habverők, keverők és poharak fő előnyei

A habverőkbe, keverőkbe és poharacskákba való befektetés forradalmasíthatja élelmiszer-feldolgozási tevékenységét. Nézzünk meg néhány előnyt, amelyet az egyes ilyen típusú berendezések kínálhatnak:

Verők

Konzisztencia: A habverők biztosítják, hogy az összetevők egységes állagúra keveredjenek, ami döntő fontosságú számos élelmiszer minősége és íze szempontjából, különösen a sütés és a sütés során. édesség.

Hatékonyság: A habverő használata nagymértékben felgyorsítja a folyamatot a kézi keveréshez képest, így értékes időt takarít meg, és nagyobb gyártási mennyiséget tesz lehetővé.

Sokoldalúság: A habverők az összetevők és keverékek széles skáláját képesek kezelni, a tejszín habverésétől a sűrű tészták keveréséig, így minden konyha sokoldalú kiegészítője lehet.

Keverők

Megnövelt termelékenység: A keverők nagy mennyiségű összetevőt képesek kezelni, ezáltal felgyorsulnak a termelés és fokozzák a működés hatékonyságát.

Sokoldalúság: Csakúgy, mint a habverők, a keverők is különféle típusúak (szalagos, lapátos, bolygókerekes stb.), hogy kielégítsék a különböző keverési igényeket, mint pl. tészta dagasztása vagy folyadékok keverése.

Minőségellenőrzés: A keverő biztosítja az összetevők alapos összekeverését, garantálva az összetevők egyenletes eloszlását a termékben, ami kulcsfontosságú a minőség és az íz egységességének megőrzéséhez. .

Pohárdobozok

Továbbfejlesztett pácolás: A poharasok fokozzák a pácolási folyamatot a húsok masszírozásával és pácokkal való felforgatásával. Ez jobb ízfelszívódást és gyengédebb terméket eredményez.

Megnövekedett eltarthatósági idő: A felforgatási folyamat növelheti a termék eltarthatóságát, mivel biztosítja a tartósítószerek alapos és egyenletes eloszlását.</p >

Hatékony termelés: A poharakkal egyszerre több húst is lehet feldolgozni, ami jelentősen növeli a termelés hatékonyságát és csökkenti a munkaerőköltségeket.

Ezek a gépek segítenek fenntartani az állandó minőséget, növelik a termelés hatékonyságát, és sokoldalúságot kínálnak az élelmiszer-feldolgozási igények széles skálájának kielégítésére. Ha használt ipari gépekbe, például habverőkbe, keverőkbe és pohárgépekbe fektetnek be, a vállalkozások a költségek töredékéért élvezhetik ezeket az előnyöket. Ez egy hatékony módja annak, hogy növelje működését a költségek kezelése mellett.

 

A habverők, keverők és poharak főbb gépparaméterei

A habverők, keverők és poharak specifikus paraméterei az adott modelltől és gyártótól függően nagyon eltérőek lehetnek. Számos általános kulcsfontosságú paramétert azonban figyelembe kell vennie az ilyen típusú élelmiszer-feldolgozó gépek értékelésekor:

Verők

Kapacitás: Ez a habverő által kezelhető keverék maximális térfogatára vonatkozik. A kapacitás a modelltől függően nagymértékben változhat, a kis tételektől a nagy ipari mennyiségekig.

Teljesítmény: A motor teljesítménye meghatározhatja a habverő hatékonyságát a nehezebb keverékek kezelésében, és befolyásolhatja annak általános teljesítményét.

Sebességbeállítások: A többféle sebességbeállítás nagyobb sokoldalúságot tesz lehetővé, lehetővé téve a habverő számára, hogy a keverékek és összetevők szélesebb körét kezelje.

Mellékletek: A különböző habverő-tartozékok (habverők, lapátok, tésztakampók stb.) különböző feladatokat tudnak elvégezni, javítva a gép funkcionalitását.

Keverők

Kapacitás: A habverőkhöz hasonlóan a mixer kapacitása határozza meg az egyszerre kezelhető összetevők mennyiségét.

Teljesítmény: A mixer motorjának erőssége meghatározhatja a tészta vagy keverék keménységét, amelyet elbír.

Keverő típusa: Legyen szó szalag-, lapát- vagy bolygókeverőről, mindegyik típusnak sajátos alkalmazása van, és eltérően befolyásolják a végterméket.< /p>

Sebességbeállítások: A több sebességbeállítás nagyobb vezérlést és alkalmazkodóképességet kínál a keverési folyamatban.

Pohárdobozok

Kapacitás: Az üvegpohár kapacitása határozza meg az egyszerre bepácolható hús mennyiségét. Ezt gyakran kilogrammban vagy fontban mérik.

Teljesítmény: A pohár teljesítménye fontos annak biztosításához, hogy hatékonyan tudjon forgatni és nagy mennyiségű húst összekeverni.

Vákuumos képesség: Egyes poharakban vákuumot lehet létrehozni, ami fokozhatja a pácolási folyamatot azáltal, hogy lehetővé teszi a pác mélyebb behatolását a húsba.</p >

Forgási sebesség: A forgási sebesség befolyásolhatja a hús felforgatásának és pácolásának alaposságát. Egyes modellek különböző igényekhez állítható sebességet kínálnak.

Ne feledje, hogy az Ön működésének sajátos igényeinek kell vezérelniük a gép kiválasztását. Fontos figyelembe venni a feldolgozott élelmiszer típusát, a termelés mennyiségét, a rendelkezésre álló helyet és a költségvetést, amikor kiválasztja a vállalkozása számára megfelelő habverőt, keverőt vagy poharat.

 

Felhasználási terület

A habverők, keverők és poharacskák sokoldalú berendezések, amelyeket számos élelmiszeriparban használnak. Ezen gépek mindegyike egyedi szerepet tölt be, és gyakran kifejezetten az élelmiszer-feldolgozás bizonyos típusaihoz vannak szabva. Vegyünk egy  közelebbről az egyes gépek alkalmazásaihoz:

Verők

A habverőket leggyakrabban olyan iparágakban használják, ahol az összetevők konzisztens keverékét kell összekeverniük. Elsődleges felhasználási területeik a következők:

Sütőipar: A habverőket sütemények, kenyér, péksütemények és egyéb pékáruk összetevőinek összekeverésére használják az egységes állag biztosítása érdekében.

Édességipar: Csokoládék, cukorkák és egyéb édességek készítésére is széles körben használják.

Tejipar: A habverők tejszínhab, vaj és egyéb tejtermékek előállításához használhatók.

Keverők

A mixerek az élelmiszeripar igáslovai, szinte mindenhol használják, ahol szükség van az összetevők keverésére. Néhány kulcsfontosságú felhasználási terület:

Sütőipar: A keverőket kenyér és péksütemények tésztájának dagasztására, sütemények összetevőinek összekeverésére, valamint egyéb pékáruk keverésére használják.</p >

Italipar: A keverőket különböző összetevők egységes itallá való keverésére használják, például gyümölcslevek, üdítőitalok és alkoholos italok előállításához.

Szószgyártás: A keverőket különféle összetevők homogén mártássá vagy öntetté turmixolására használják.

Húsipar: A keverőket a fűszerek és egyéb összetevők darált hússal való kombinálására használják olyan termékekhez, mint a kolbász és a húsgombóc.

Pohárdobozok

A poharaknak konkrétabb felhasználása van, elsősorban a húsiparban használják. A legfontosabb felhasználási területek a következők:

Húsfeldolgozás: A poharakat húskészítmények pácolására használják, biztosítva a fűszerek, pácok és tartósítószerek egyenletes eloszlását. Ez ízesebb és finomabb végterméket eredményez.

Baromfiipar: A húsiparhoz hasonlóan a poharakat baromfitermékek pácolására használják.

Tenger gyümölcsei feldolgozása: A poharakat tengeri termékek pácolására vagy sóoldására is használhatják.

Az élelmiszeriparban széles körben használt gépek mindegyike alkalmazható a nem élelmiszeriparban is, például a gyógyszeriparban és a kozmetikumokban, hasonló keverési és keverési célokra.

 

A habverők, keverők és pohárgépek fő gyártói

Sok neves gyártó található a piacon, amelyek kiváló minőségű habverőket, keverőket és poharakat gyártanak. Ezek a gyártók évek óta tartó megbízható teljesítményük, tartósságuk és innovációjuk révén alapozták meg nevüket az iparágban. Íme néhány példa:

Hobart: A konyhai berendezéseiről ismert Hobart ipari habverők széles választékát kínálja.

KitchenAid: Bár háztartási gépeiről ismert, a KitchenAid kereskedelmi minőségű habverőket is gyárt.

Robot Coupe: Ez a cég ételkészítési berendezések széles skálájára specializálódott, beleértve a habverőket is.

Bosch: A Bosch különféle keverőket kínál a kereskedelmi élelmiszergyártáshoz.

Hollymatic: A húsfeldolgozó berendezésekre specializálódott Hollymatic különféle poharakat kínál.

Mainca: A Mainca egy másik köztiszteletben álló név a húsfeldolgozó iparban, és poharakat kínál.

Rühle: A minőségükről és megbízhatóságukról ismert Rühle különböző kapacitású poharakat kínál különféle igényekhez.

Ez csak néhány példa, és világszerte számos más gyártó is gyárt ilyen típusú gépeket. Alapvető fontosságú, hogy olyan gyártót válasszunk, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek, költségvetésének és a feldolgozni kívánt élelmiszertípusoknak. A használt ipari gépek piacaként az Exapro számos gyártó berendezését szállítja, így megfizethető módon juthat hozzá a kiváló minőségű berendezésekhez.