Az Exapro használt fúróberendezések átfogó választékát kínáljuk, amelyek az építőipar és a bányászat különböző alkalmazásaihoz elengedhetetlenek. Ezeket a gépeket arra tervezték, hogy lyukakat fúrjanak a földbe olyan feladatokhoz, mint az alapozás, az ásványkincsek feltárása és a kútfúrás. Fúróberendezéseink ára az alapmodellek €15.000-től a fejlett, nagy teljesítményű egységek €500.000-ig terjed, olyan vezető márkákból, mint az Atlas Copco, Sandvik, Boart Longyear és Vermeer. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a fúrási mélység, a fúrólyuk átmérője, az energiaforrás és az automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi működési követelményeinek.

A fúróberendezések kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a terep típusa, a szükséges fúrási mélység és átmérő, a gép teljesítménye és hatékonysága, valamint a könnyű karbantarthatóság. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a pontos és hatékony fúrás eléréséhez, a termelékenység optimalizálásához és a berendezés tartósságának biztosításához. A használt fúróberendezéseinkbe való befektetés nemcsak a kiváló minőségű gépekhez való hozzáférést biztosítja jelentősen csökkentett áron, hanem a robusztus gépek életciklusának meghosszabbításával a fenntartható gyakorlatokat is támogatja. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes fúróberendezést az építőipari és bányászati műveletek javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható fúróberendezéseket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön fúrási igényeihez.


Vermeer D24X40 NAVIGATOR Fúróberendezések Alacsony munkaidő

Év: 1999

VERMEER D24X40 NAVIGATOR vízszintes irányított fúrógép Forgó hidraulikus, vízszintes fúrógép - 1999-es év - Munkaóra kb. 2,500 - Húzás/tolás: 12,7 t - 124,6 kN - Maximális nyomaték: 5 694,4 Nm - Teljes berendezés 6 m-es konténerben - 3 m-es rudak - n.22 (66m) - Dupla vontatófej - Cummins 6 hengeres motor - Kompresszor - Nagynyomású szivattyú - 3 fokozatú automata …

ELLETTARI GEOTECNICA EG 2312-8DR Fúróberendezések Alacsony munkaidő

Év: 1997

GEOTECNICA ELLETTARI EG 2312-8DR típusú fúrógép Hidraulikus forgó, vízszintes fúrógép hajtással - 97-es évjárat - munkaórák száma 4,100 - A vezérelt rudak száma 23, 3 mt. átmérőjű mm. 76 - Nyomaték: 800-900 kgm/cm2 - Húzás: 17 tonna. - Mélység függőlegesen: max. 200 mt. - Mélység vízszintesen: nincs korlátozás - Rögzítő: mm. 120 - Szán méretei: hasznos munka mt. 4.00 - …

Atlas-Copco BOOMER 353 ES Antideflagrante Fúróberendezések

Év: 1997

Fúrógép, Jumbo Atlas-Copco Rocket Boomer 353 ES Robbanásbiztos fúrógép, robbanásbiztos - 3 gém - Év: 97 - ROBBANÁSBIZTOS Lásd a specifikációkat a pdf csatolmányban

Krupp DHR 92 GCR Fúróberendezések

Év:

fedélzeti kompresszor Erős Deutz 6 hengeres Turbó motor por gyűjtő bitek nem állnak rendelkezésre nagyon jó működő állapotban

Powering Precision: A fúróberendezések átfogó útmutatója az építőiparban és a bányászatban

A fúróberendezések nélkülözhetetlenek az építőiparban és a bányászatban, mivel biztosítják a szükséges teljesítményt és pontosságot a különböző alkalmazásokhoz szükséges lyukak és alagutak létrehozásához. A feltárástól a földmunkákig a fúróberendezések fokozzák a termelékenységet, biztosítják a biztonságot, és támogatják a nagyszabású műveleteket. A különböző típusok, jellemzők és a fúróberendezések beszerzésével kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen javíthatja a projekt hatékonyságát és eredményeit. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere a fúróberendezések változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű gépekhez.

A fúróberendezések típusai

A fúróberendezések különböző típusokban és konfigurációkban kaphatók, hogy megfeleljenek a konkrét projektigényeknek. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Rotációs fúróberendezések

A forgó fúróberendezéseket általában mély lyukak fúrására használják a földben, jellemzően olaj- és gázfeltárás és -kitermelés, valamint geotermikus és vízkútfúrás céljából.

 • Földalapú forgófúró tornyok: Ezeket a fúrótornyokat szárazföldi fúrási műveletekhez használják, és rendkívül sokoldalúan, különböző terepviszonyok között használhatók.
 • Offshore rotációs fúrótornyok: Ezeket a fúrótornyokat az óceánfenék alatti fúrásokhoz tervezték, és a tengeri olaj- és gázkitermeléshez nélkülözhetetlenek.

Percussion fúrótornyok

A ütvefúró fúrótornyok kalapácsütéssel törik át a kőzetet és a talajt. Gyakran használják őket a bányászatban és az építőiparban robbantási lyukak létrehozására és egyéb alkalmazásokhoz.

 • Kábeles szerszámos fúróberendezések: Nehéz fúrófejet használnak, amelyet többször felemelnek és leejtenek a kőzet és a talaj összetöréséhez. Vízkutak és sekély olajkutak fúrására alkalmas.
 • Top-kalapácsos fúróállványok: A fúrószál tetején lévő kalapácsot alkalmaznak a fúrófejnek a kőzetbe történő beveréséhez. Ideális felszíni fúráshoz és kőfejtéshez.

DTH (Down-The-Hole) fúróállványok

A DTH fúróberendezések közvetlenül a fúrófej mögött elhelyezett pneumatikus kalapácsot használnak, amely hatékony fúrást biztosít kemény kőzetformációkban.

 • Földfelszíni DTH fúróállványok: Nyitott bányászatban, kőfejtésben és építőiparban használatosak. Nagy behatolási sebességet és pontosságot kínálnak.
 • Földalatti DTH fúróállványok: Föld alatti bányászati műveletekhez tervezték, ezek a fúrótornyok kompaktak és manőverezhetőek, hogy szűk helyeken navigálhassanak.

Az irányított fúrótornyok

Az irányított fúrótornyok nem csak függőlegesen, hanem több szögben is lehetővé teszik a fúrást. Ez a technika kulcsfontosságú a nehezen hozzáférhető erőforrások eléréséhez és a felszíni zavarás minimalizálásához.

 • Horizontális irányított fúróberendezések (HDD): Csővezetékek, kábelek és vezetékek telepítésére használják olyan akadályok alatt, mint a folyók és utak.
 • Multilaterális fúróberendezések: Lehetővé teszik több kút fúrását egyetlen helyről, növelve a hatékonyságot és csökkentve a környezetterhelést.

Auger fúrótornyok

Auger fúróberendezések spirális csavart használnak a fúrólyukból való anyag eltávolítására. Általában környezeti mintavételezéshez, geotechnikai vizsgálatokhoz és építési projektekhez használják őket.

 • Kamionra szerelt csigafúró fúrótornyok: Mobilitást biztosítanak és ideálisak a változatos helyszíneken végzett sekély fúrási műveletekhez.
 • Track-mounted auger rigs: Stabilitást nyújtanak és alkalmasak kihívást jelentő terepeken és szűk helyeken.

AzExapro számos ilyen típusú fúróberendezést kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják az egyedi működési igényeiknek megfelelő gépeket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A fúróberendezések kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Fúrási mélység és átmérő

A fúrási mélység és az átmérő képességei határozzák meg, hogy a berendezés milyen méretű és terjedelmű fúrási projektet tud kezelni. Győződjön meg arról, hogy a gép képes megfelelni az Ön speciális fúrási követelményeinek, legyen szó mély olajkutakról vagy sekély geotechnikai vizsgálatokról. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a fúrási mélységre és átmérőre vonatkozóan, így segítve Önt az igényeinek megfelelő gép kiválasztásában.

Teljesítmény és nyomaték

A fúróberendezés teljesítménye és nyomatéka kritikus fontosságú a különböző talaj- és kőzetformációkban történő hatékony fúráshoz. A nagyobb teljesítmény és nyomaték lehetővé teszi, hogy a gép hatékonyabban hatoljon be a keményebb anyagokba.

Mobilitás és stabilitás

A mobilitás és a stabilitás alapvető fontosságú a fúróberendezések esetében, különösen a kihívást jelentő terepeken és távoli helyszíneken. Mérlegelje, hogy teherautóra szerelt, lánctalpas vagy helyhez kötött fúróberendezésre van-e szüksége az Ön működési környezete alapján.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a fúrási műveletek pontosságát, következetességét és hatékonyságát. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős kezelőfelületek, a valós idejű felügyelet és az automatikus beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják a következetes eredményeket. Az Exapro’platformja különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és a könnyű használat között.

Biztonsági jellemzők

A fúrási műveleteknél a biztonság a legfontosabb. Keresse az olyan biztonsági funkciókkal rendelkező gépeket, mint a vészleállító gombok, védőburkolatok és automatikus leállítási mechanizmusok a kezelők és a berendezések védelme érdekében.

Kibírhatóság és karbantartás

A gép tartóssága és karbantartási követelményei alapvető fontosságúak a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például edzett acélból és robusztus ötvözetekből készült gépek ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen karbantartható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro tájékoztatást nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Vezető márkák a fúróberendezések terén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a fúróberendezések piacán:

 • Atlas Copco: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert Atlas Copco robusztus megoldásokat kínál, amelyek alkalmasak a különböző fúrási alkalmazásokhoz.
 • Sandvik: A tartós és fejlett technológiájukról ismert Sandvik’gépei népszerűek a bányászatban és az építőiparban.
 • Boart Longyear: Nagy teljesítményű fúróberendezések széles választékát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Epiroc: Sokoldalú fúróberendezéseket kínál, amelyeket a hatékonyság és a robusztusság jellemez, és amelyek alkalmasak nagyszabású műveletekre.
 • Vermeer: A precíziós és nagy sebességű fúráshoz tervezett, kiváló minőségű gépeiről ismert, amelyek ideálisak komplex és nagy volumenű projektekhez.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit kínálja, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt fúróberendezések árazása

A használt fúróberendezések ára széles skálán mozog olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és az egyedi jellemzők. Általában az árak néhány ezer és több százezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Atlas Copco felszíni DTH fúróberendezés ára 50.000 és 150.000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Sandvik forgó fúróberendezés ára 200.000 és 500.000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vevők számára.

Következtetés

A fúróberendezések nélkülözhetetlenek a különböző építőipari és bányászati alkalmazásokhoz, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a lyukak és alagutak létrehozásához. A fúrógépek különböző típusainak és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár forgófúró berendezésre, ütvefúró berendezésre, DTH fúró berendezésre vagy irányított fúró berendezésre van szüksége, az Exapro’kiterjedt leltára és felhasználóbarát felülete megkönnyíti az Ön igényeinek megfelelő berendezések megtalálását.