Az Exapro használt radialis fúrógépek széles választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a precíziós fúráshoz a fémfeldolgozó iparágakban, például a gyártás, a megmunkálás és a karbantartás területén. Ezeket a sokoldalú gépeket nagy és nehéz munkadarabok kezelésére tervezték, és lehetővé teszik a fúrási műveleteket különböző pozíciókban és szögekben. Radiálfúró gépeink ára az €5,000-től az alapmodellekhez €100,000-ig terjed a fejlett, nagy kapacitású egységekért olyan vezető márkákból, mint a Kira, Giddings &; Lewis, WMW és Arboga. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a karhossz, az orsó sebessége, a fúrási kapacitás és az automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi gyártási igényeinek.

A radiális fúrógép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a fúrandó anyagok típusa és mérete, a szükséges fúrási mélység és átmérő, a gép teljesítménye és sebességi képességei, valamint a könnyű kezelhetőség és karbantartás. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű fúrási eredmények eléréséhez, a termelés hatékonyságának optimalizálásához és a működési költségek minimalizálásához. A használt radiálfúró gépeinkbe történő befektetés nem csak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű berendezésekhez jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes radiálfúrógépet, amely javítja fémfeldolgozási műveleteit.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható radiális fúrógépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön precíziós fúrási igényeihez.

H. Cegielski WRA-632 Radiális fúrógép

Év: 1989

Fúrás Ø 75 mm
Asztal szélessége 1120 mm
Orsó kúpos Morse 6
Asztal hossza 1760 mm
Orsó fordulatszám 1600 rpm
Fej átfutása 400 mm

Kovosvit VO 50 Radiális fúrógép

Év: 1998

Fúrás Ø 50 mm
Erő 4 kW
Orsó kúpos Morse 5
Kar hosszúság 875 mm

DONAU DANUMERIC 440

Év: 1996

Asztal hossza 1800 mm
Orsó kúpos SK 40
Asztal szélessége 600 mm

Adria Z3050x16 Radiális fúrógép

Év: 2024

Fúrás Ø 50 mm
Erő 4 kW
Orsó kúpos CM5
Kar hosszúság 1600 mm

DONAU DR 40 Radiális fúrógép

Év: 1990

Fúrás Ø 50 mm
Asztal szélessége 750 mm
Orsó kúpos
Asztal hossza 1200 mm
Orsó fordulatszám 2840 rpm
Erő 5 kW

MAS VO 63/1250 Radiális fúrógép

Év: 1992

Fúrás Ø 63 mm
Orsó kúpos
Orsó fordulatszám 2000 rpm
Kar hosszúság 1250 mm

MAS Kovosvit VO 50 / 1250 Radiális fúrógép

Év: 1999

Fúrás Ø 60 mm
Kar hosszúság 1250 mm
Orsó kúpos

Bridgeport BR2J2 Radiális fúrógép

Év:

Asztal hossza 1066 mm
Orsó fordulatszám 3750 rpm
Erő 1.49142 kW
Asztal szélessége 230 mm
Orsó kúpos R8
Kar hosszúság 305 mm

CSEPEL RF 50/1600 Radiális fúrógép

Év: 2024

Fúrás Ø 50 mm
Orsó kúpos
Torok 1473.2 mm
Orsó fordulatszám 2000 rpm
Fej átfutása 1270 mm
Erő 5 kW

MAS VO 50 Radiális fúrógép

Év: 1981

Fúrás Ø 60 mm
Asztal szélessége 986 mm
Orsó kúpos
Asztal hossza 1470 mm
Orsó fordulatszám 2500 rpm
Fej átfutása 1280 mm

SCHLUMBERGER 36-12 Radiális fúrógép

Év:

Fúrás Ø 110 mm
Asztal szélessége 700 mm
Orsó kúpos CM4
Asztal hossza 1000 mm
Orsó fordulatszám 750 rpm

Foradia GR 50 - 1200 Radiális fúrógép

Év: 1990

Fúrás Ø 60 mm
Asztal szélessége 580 mm
Orsó kúpos 4ISO
Asztal hossza 1400 mm
Orsó fordulatszám 1460 rpm
Kar hosszúság 1200 mm

GSP 49S22 Radiális fúrógép

Év:

Fúrás Ø 125 mm
Orsó kúpos CM6
Kar hosszúság 1800 mm
Orsó fordulatszám 1050 rpm
Erő 11 kW

Foradia MS 60-1600 Radiális fúrógép

Év:

Fúrás Ø 60 mm
Asztal szélessége 400 mm
Orsó kúpos Morse 5
Asztal hossza 600 mm
Orsó fordulatszám 1400 rpm
Erő 5.59284 kW

BREDA R1200L – 30-40 radiális fúrógép

Év:

Fúrás Ø 40 mm
Orsó kúpos
Orsó fordulatszám 200 rpm


SASS TL2000 Radiális fúrógép

Év: 1971

Fúrás Ø 60 mm
Orsó kúpos Morse 5
Orsó fordulatszám 1945 rpm

MAS VR 6 A Radiális fúrógép

Év: 1965

Fúrás Ø 63 mm
Orsó kúpos
Erő 5.5 kW
Orsó fordulatszám 2000 rpm
Torok 2000 mm
Kar hosszúság 1613 mm

CARIMATI CTU 40 Radiális fúrógép

Év:

Fúrás Ø 45 mm
Asztal szélessége 620 mm
Orsó kúpos CM4
Asztal hossza 1050 mm
Orsó fordulatszám 1415 rpm
Erő 2.5 kW

Excel RD-900

Év: 2018

Orsó fordulatszám 1500 rpm
Fej átfutása 920 mm
Orsó kúpos 4MT
Kar hosszúság 900 mm


Változatosság és precizitás: A radiális fúrógépek átfogó útmutatója

A radiális fúrógépek kulcsfontosságúak a fémmegmunkáló iparban, mivel kivételes sokoldalúságot és pontosságot biztosítanak a fúrási műveletekhez. Ezeket a gépeket a feladatok széles skálájára tervezték, az egyszerű lyukfúrástól a nagyméretű munkadarabokat érintő összetett műveletekig. A különböző típusok, jellemzők és a radiális fúrógépek beszerzésével kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen javíthatja műhelye képességeit. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a radiális fúrógépek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

Mi is az a radiális fúrógép?

A radiális fúrógépekre jellemző a radiális kar, amely egy függőleges oszlopon forgatható, emelhető és süllyeszthető, hogy a fúrófejet a munkadarab fölé pozícionálja. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a nagy és nehéz munkadarabok mozgatása nélküli furatfúrását, így a radiális fúrógépek ideálisak a precizitást és sokoldalúságot igénylő feladatokhoz.

A radiális fúrógépek típusai

A radiális fúrógépek különböző konfigurációkban készülnek az egyedi ipari igények kielégítésére. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Szokásos radiális fúrógépek

A standard radiális fúrógépeket általános célú fúrási műveletekre tervezték. A sokoldalúság, a pontosság és a teljesítmény kiegyensúlyozott kombinációját kínálják, így a fémmegmunkálási feladatok széles körére alkalmasak.

 • Könnyű teherbírású radiálfúrógépek: Kisebb munkadarabokhoz és kevésbé igényes feladatokhoz alkalmasak. Ezek a gépek ideálisak a korlátozott hellyel és könnyebb fúrási követelményekkel rendelkező műhelyek számára.
 • Nehéz teherbírású radiális fúrógépek: Nagyméretű műveletekhez és nehéz munkadarabokhoz készültek. Ezek a gépek nagyobb teljesítményt és stabilitást nyújtanak, így alkalmasak ipari alkalmazásokhoz.

Félautomata radiálfúrógépek

A félautomata radiális fúrógépek a termelékenység és a pontosság növelése érdekében bizonyos szintű automatizálást tartalmaznak. Ezek a gépek olyan funkciókkal vannak felszerelve, mint az automatikus előtolás és az állítható orsósebesség, csökkentve a kézi beavatkozás szükségességét.

 • Egyoszlopos félautomata gépek: Egyetlen függőleges oszloppal rendelkeznek, és általános célú fúrásra alkalmasak, fokozott hatékonysággal.
 • Kétoszlopos félautomata gépek: A félautomata gépek a fúrás és a fúrószerszámok, valamint a fúrás és a fúrószerszámok között is megtalálhatóak: Extra stabilitást biztosítanak, és ideálisak nagyobb és nehezebb munkadarabok precízebb kezelésére.

CNC radiális fúrógépek

A CNC (számítógépes számjegyvezérlésű) radiális fúrógépek fejlett számítógépes vezérléssel vannak felszerelve, amelyek precíz és összetett fúrási műveleteket tesznek lehetővé. Ezek a gépek rendkívül sokoldalúak és a fúrási feladatok széles körét képesek minimális emberi beavatkozással megoldani.

 • Vertikális CNC radiális fúrógépek: Függőleges orsóorientációval rendelkeznek, amelyek alkalmasak a munkadarabok függőleges furatainak fúrására. Ideálisak precizitást és összetett furatmintákat igénylő alkalmazásokhoz.
 • Horizontális CNC radiális fúrógépek: Vízszintes orsóorientációval rendelkeznek, vízszintes furatok fúrására alkalmasak. Gyakran használják az autóiparban és a repülőgépiparban nagyméretű és nehéz munkadarabok fúrásához.

Főbb jellemzők és specifikációk

A radiális fúrógép kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Fúrási kapacitás

A fúrási kapacitás határozza meg a gép által fúrható lyuk maximális átmérőjét és az általa kezelhető anyagvastagságot. Győződjön meg arról, hogy a gép képes megfelelni az Ön speciális anyag- és lyukméret-követelményeinek. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a fúrási kapacitásról, így segítve Önt az igényeinek megfelelő gép megtalálásában.

Karhosszúság és lengés

A karhossz és a lengés határozza meg a gép hatótávolságát és az általa befogható munkadarabok méretét. A hosszabb karhossz és a nagyobb lengési sugár nagyobb rugalmasságot és nagyobb munkadarabok kezelését teszi lehetővé.

A tengelysebesség és teljesítmény

Az orsó fordulatszáma és teljesítménye döntő fontosságú a fúrási folyamat hatékonyságának és eredményességének meghatározása szempontjából. A nagyobb orsósebességek és teljesítményértékek gyorsabb és pontosabb fúrási műveleteket tesznek lehetővé. A nagyobb rugalmasság érdekében fontolja meg a változtatható sebességű gépeket.

Asztal mérete és állíthatósága

A munkaasztal mérete és állíthatósága befolyásolja a gép sokoldalúságát és a munkadarabok körét, amelyeket befogadhat. Keresse a nagyméretű, állítható asztallal rendelkező gépeket, amelyek dönthetők és forgathatók a különböző fúrási szögek és pozíciók kezeléséhez.

Készítési minőség és tartósság

A gép építési minősége és tartóssága alapvető fontosságú a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például öntöttvasból és edzett acélból készült gépek ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen karbantartható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro információt nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a fúrási műveletek pontosságát, következetességét és hatékonyságát. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, a digitális kijelzők, az érintőképernyős kezelőfelületek, a valós idejű felügyelet és az automatikus beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják a termék egyenletes minőségét. Az Exapro’platformja különböző automatizáltsági szintekkel rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és a könnyű használat között.

Biztonsági jellemzők

A biztonság a fémmegmunkálási műveleteknél elsődleges fontosságú. Keresse az olyan biztonsági funkciókkal rendelkező gépeket, mint a vészleállító gombok, védőburkolatok és automatikus leállítási mechanizmusok a kezelők védelme érdekében.

Vezető márkák a radiálfúrógépek területén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a radiális fúrógépek piacán:

 • Promac: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert Promac robusztus megoldásokat kínál különböző fúrási alkalmazásokhoz.
 • Cincinnati: A tartós és fejlett technológiájukról ismert Cincinnati’gépei népszerűek a fémfeldolgozó iparban.
 • Knuth: Nagy teljesítményű fúrógépek választékát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Acra: Sokoldalú fúrógépeket kínál, amelyeket a hatékonyság és a robusztusság jellemez, és amelyek alkalmasak nagyszabású műveletekre.
 • Mikron: A precíziós és nagysebességű fúráshoz tervezett, kiváló minőségű gépeiről ismert, amelyek ideálisak a komplex és nagy volumenű gyártáshoz.

AzExapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezésekkel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt radiális fúrógépek árazása

A használt radiális fúrógépek ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány ezer és több tízezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Promac radiális fúrógép ára 5000 és 15 000 dollár körül lehet, míg egy csúcskategóriás Cincinnati CNC radiális fúrógép ára 20 000 és 50 000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A radiális fúrógépek a fémfeldolgozó iparban nélkülözhetetlen eszközök, amelyek hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a precíziós fúrási műveletekhez. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár egy hagyományos radiális fúrógépre, akár egy félautomata modellre, akár egy CNC radiális fúrógépre van szüksége, az Exapro’kiterjedt leltára és felhasználóbarát felülete megkönnyíti az Ön igényeinek megfelelő berendezések megtalálását.