A sokoldalúságáról, gyorsaságáról és minőségéről híres flexonyomtatás meghatározó iparág a csomagolástól és a címkéktől a tapétákig és írószerekig. Ennek a műveletnek a középpontjában a Flexo nyomtatógépek állnak, amelyek különféle hordozókra, például papírra, műanyagra és még nem nedvszívó anyagokra is nyomtathatnak.

Az Exapro-n, a használt ipari gépek piacán, a leendő vásárlók a Flexo nyomtatógépek széles skáláját találhatják meg. Ezek a gépek különböző árfekvésben kaphatók, és a költségek 41 000 és 178 000 euro között mozognak. Akár egy régebbi, de megbízható modellt, akár egy fejlett funkciókkal rendelkező, szinte új gépet keres, az Exapro minden igényt és költségkeretet kielégít.

A kulcsfontosságú gyártók, mint a Mark Andy, a Nilpeter és a Bobst kiemelkedő szerepet töltenek be, biztosítva a minőséget és a teljesítményt. Az Exapro piactéren való navigálás során kulcsfontosságú a gépparaméterek, például a nyomtatási szélesség, a színek száma és a szárítási rendszer figyelembe vétele, hogy a kiválasztott gép megfeleljen a konkrét gyártási céloknak.

Az Exapro dinamikus platformot kínál a vásárlók és az eladók számára egyaránt, amely értéket, változatosságot és ellenőrizhető minőséget ígér a Flexo nyomdagépek világában.

Windmöller & hölscher Soloflex Flexo nyomdagép Jó üzlet

Év: 2002

Színek nb 8
Sebesség 200 m/min
Nyomtatási szélesség 820 mm


Lombardi Flexo

Év: 2019

Színek nb 7
Nyomtatási szélesség 350 mm

yflex fx 420 Jó üzlet

Év: 2022

Színek nb 8
Nyomtatási szélesség 420 mm

Flexotecnica NG8 Flexo nyomdagép

Év: 2004

Színek nb 8
Web szélessége 1350 mm
Letekercselés átmérője 1000 mm
Nyomtatási szélesség 1300 mm
Sebesség 450 m/min
Korona kezelés Igen

Windmoller&Holchers alina

Év: 1980

Színek nb 4
Web szélessége 1600 mm
Letekercselés átmérője 1300 mm
Nyomtatási szélesség 1500 mm
Sebesség 200 m/min
Fogaskerék nélküli Nem

FLEXO OMAT 650 - 4 COLOR Flexo nyomdagép

Év: 1996

Színek nb 4
Web szélessége 650 mm
Nyomtatási szélesség 650 mm

Gallus R200 Flexo nyomdagép

Év: 2001

Színek nb 7
Korona kezelés Igen
Nyomtatási szélesség 215 mm

Weifang Cambridge JQ650-8DS-II Flexo nyomdagép

Év: 2015

Színek nb 8
Web szélessége 650 mm
Letekercselés átmérője 1000 mm
Nyomtatási szélesség 630 mm
Sebesség 100 m/min
Fogaskerék nélküli Igen

KDO Seeltec Flexo nyomdagép Jó üzlet

Év: 1996

Színek nb 6
Web szélessége 260 mm
Letekercselés átmérője 720 mm
Nyomtatási szélesség 260 mm
Sebesség 80 m/min
Fogaskerék nélküli Nem

MPS EP-410/8 Flexo nyomdagép

Év: 2006

Színek nb 8
Web szélessége 430 mm
Nyomtatási szélesség 417 mm
Sebesség 150 m/min

Arsoma EM510 Flexo nyomdagép

Év: 1998

Színek nb 8
Web szélessége 510 mm

Használt csiszolópapír széles formátumú nyomdagép

Év: 2019

Színek nb 1
Web szélessége 1800 mm
Nyomtatási szélesség 1650 mm
Sebesség 25 m/min

Nanjiang WX-4 Color CI Flexo Printing Machine (2020)

Év: 2020

Színek nb 4
Sebesség 120 m/min
Nyomtatási szélesség 1150 mm

REMAK P4200

Év: 2018

Színek nb 4
Web szélessége 870 mm
Nyomtatási szélesség 800 mm
Sebesség 200 m/min

Windmoller&Holchers Desconocido

Év: 1975

Színek nb 6
Web szélessége 800 mm
Letekercselés átmérője 1200 mm
Nyomtatási szélesség 780 mm
Sebesség 200 m/min
Fogaskerék nélküli Nem


Eryıldız EYM 120-6

Év: 2021

Színek nb 6
Sebesség 300 m/min
Nyomtatási szélesség 1200 mm
Letekercselés átmérője 1150 mm

Özdemirler Öz-2-800 Flexo nyomdagép

Év: 2017

Színek nb 2
Sebesség 210 m/min
Nyomtatási szélesség 83 mm
Letekercselés átmérője 1000 mm

Flexo nyomdagép Strati Tiskařský stroj na potisk překližky FlexiCOLOR

Év: 2013

Eladásra kínálok flexo nyomdagépet rétegelt lemez, nyomdakarton, gépi karton, hullámkarton és három-öt rétegű nyomtatáshoz. Lehetőség van műanyag, gumi és egyéb lapok nyomtatására is. A gép 10 éves, de csak teszt üzemmódban volt használva.


Flexo nyomtatógépek az Exapro-n: A nyomtatási világ modernizálása

A nyomdaiparban dolgozó szakemberek számára a legfontosabb, hogy lépést tartsanak a legújabb technológiával. Az új berendezésekkel kapcsolatos költségek azonban gyakran elrettentő erejűek lehetnek. Itt jön a képbe az Exapro. A használt ipari gépek kiemelkedő piacaként az Exapro számos nyomtatási megoldást kínál, amelyek közül a Flexo nyomtatógépek kiemelkednek a Nyomdagépek kategóriájában.

A Flexo nyomdagépek vagy flexogépek sokoldalúságukról és hatékonyságukról híresek. A magasnyomás modern változatából származnak, és rugalmas domborművel ellátott lemezt alkalmaznak, hogy grafikákat nyomtassanak le számtalan hordozóra, a papírtól és a műanyagtól a fémfóliáig és még a nem porózus anyagokig.

Alkalmazkodóképességük biztosítja, hogy egy sor nyomtatási igényt kielégítsenek, legyen szó címkékről, csomagolásról vagy akár tapétáról. A gépek gyors nyomtatási sebességgel is büszkélkedhetnek, így nagyobb teljesítményt biztosítanak anélkül, hogy a nyomtatás minőségét veszélyeztetnék. Ezenkívül a vízbázisú tinták használatának lehetőségével ezek a gépek környezetbarát megoldássá válnak a nyomtatás világában.

Miért válassza az Exapro-t Flexo nyomtatási igényeihez?

Az ipari gépek terjengős birodalmában az Exapro szilárdan megállja a helyét a minőségi berendezéseket vásárolni vagy eladni kívánó szakemberek számára. A nyomdaiparban való elmélyülés során az egyik kategória, amely mindig is jelentős figyelmet keltett, a Flexo nyomdagépek. De mitől olyan figyelemre méltóak ezek a gépek, és miért érdemes a szakembereknek az Exaprot figyelembe venniük gépigényeik miatt?

A sokoldalúság és a minőség szinonimájaként működő Flexo nyomdagépek forradalmasították a nyomdaipart. Ezek a gépek egy olyan módszert alkalmaznak, amelyben egy rugalmas domborművel rendelkező, élénk, kiváló minőségű mintákat nyomnak rá sok hordozóra, legyen szó papírról, műanyagról vagy akár fémfóliáról. Ennek a gépnek a precizitása és alkalmazkodóképessége miatt ez a legjobb választás a kiválóságra törekvő szakemberek számára.

De hova illeszkedik az Exapro ebben a képben? Az Exapro platform hidat biztosít a jól karbantartott gépeiktől megválni kívánó eladók és a vásárlók között, akik szeretnének csúcsminőségű felszerelést szerezni egy vadonatúj vásárlás borsos árcédulája nélkül. Ha úgy dönt, hogy navigál az Exapro piactéren, garantált az átláthatóság. Részletes gépspecifikációk, képek és gyakran videók kísérik a listákat, így biztosítva, hogy pontosan tudja, mibe fektet be.

A gépválasztás kritikus összetevője kétségtelenül a költségtényező. Az alkalmazkodóképességükről és hatékonyságukról elismert Flexo nyomdagépek különböző árfekvésűek a használt piacon való böngészés során. Az Exapro esetében a használt Flexo nyomtatógépek árkategóriája 41 000 és 178 000 euró közé esik. Ez a tartomány nemcsak a rendelkezésre álló változatos választékot mutatja be, hanem azt is, hogy milyen mélységű szempontokat kell figyelembe venni, amikor a költségeket az értékhez viszonyítva értékeljük.

Az Exapro egyik fő előnye a hatalmas hálózat. Mivel a világ minden tájáról érkező eladók listázzák gépeiket, a vásárlók kénytelenek válogatni. Akár meghatározott funkciókkal rendelkező gépet keres, akár egy előnyben részesített gyártótól származó gépet keres, az Exapro rendelkezik valamivel, ami megfelel az Ön igényeinek.

Az eladók számára az Exapro hatalmas elérése áldás. Gépét a globális közönség elé tárják, növelve a gyors és nyereséges eladás valószínűségét. Ezen túlmenően a platform elkötelezett csapata támogatást nyújt, biztosítva az értékesítési folyamat zökkenőmentes és problémamentes lebonyolítását.

A Flexo nyomtatógépek a nyomtatási innováció csodáiról tanúskodnak, az Exapro pedig az Ön megbízható társa ezen ipari csodák vásárlásán vagy eladásán.

 

A Flexo nyomtatógépek fő előnyei 

A nyomdaiparban népszerű választás a Flexo nyomtatógépek, amelyek számos előnnyel járnak. Íme egy mélyrepülés az általuk kínált elsődleges előnyökbe:

Az alapfelületek sokoldalúsága: A flexonyomtatás egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy sokféle hordozóra képes nyomtatni. Legyen szó papírról, műanyagról, celofánról, fémfóliáról vagy akár nem nedvszívó anyagokról, a flexo nyomógépek mindezt kezelik.

Nagy nyomtatási sebesség: A Flexo gépeket nagy sebességű gyártásra tervezték. Ez gyors átfutási időt biztosít, így kiváló választás nagyméretű nyomtatási műveletekhez.

Tartós nyomólemezek: A flexográfiában használt fotopolimer lemezek tartósságukról ismertek. Ez hosszabb nyomtatási sorozatot jelent, anélkül, hogy gyakori lemezcserére lenne szükség.

Konzisztens minőség: A beállítást követően a flexonyomógépek egyenletes, kiváló minőségű nyomatokat készíthetnek a futás során. A modern gépek különösen éles képeket és élénk színeket kínálnak.

Gazdaságos nagy szériákhoz: A flexo eljárás hatékonyságának és gyorsaságának köszönhetően különösen költséghatékony a hosszú példányszámok esetén.

Környezetbarát: Az iparág fenntarthatóság felé történő növekvő tendenciája miatt a flexonyomógépek vízbázisú tinták használatára való képessége jelentős előnyt jelent. Ezek a tinták alacsony VOC-tartalommal (illékony szerves vegyülettel) rendelkeznek, így zöldebb alternatívát jelentenek.

Gyors beállítási idők: bár a kezdeti beállítás bonyolult lehet, ha már elsajátították, a flexo gépek beállítási ideje viszonylag rövid lehet, különösen néhány más nyomtatási módszerhez képest.

Integráció más folyamatokkal: A Flexo nyomdagépek gyakran integrálhatók más folyamatokkal, például stancolással, laminálással vagy lakkozással ugyanazon a gyártósoron belül. Ez leegyszerűsíti a gyártási folyamatot, időt és pénzt takarít meg.

Alkalmazkodóképesség az innovációkhoz: A flexonyomtatási ipar számos technológiai fejlődésen ment keresztül az évek során. A modern flexo gépeket úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak az innovációkhoz, biztosítva, hogy a változó időkben is relevánsak és hatékonyak maradjanak.

Továbbfejlesztett hulladékgazdálkodás: A flexonyomtatási technológia legújabb fejlesztései csökkentik a pazarlást, mind az anyagok, mind a tinták tekintetében. Ez nemcsak költségmegtakarításhoz vezet, hanem a fenntartható és környezettudatos nyomtatási gyakorlathoz is igazodik.

A Flexo nyomtatógépek a minőség, a hatékonyság és a sokoldalúság kiegyensúlyozott keverékét kínálják. Legyen szó a csomagolóiparról, a címkenyomtatásról vagy bármely más olyan szektorról, ahol kiváló minőségű nyomatok szükségesek különféle hordozókra, a flexográfia lenyűgöző megoldást kínál.

 

Felhasználási terület

Amikor a Flexo nyomtatógépek felhasználási területéről beszélünk, különösen az Exapro-hoz hasonló platformon történő vásárlás és eladás kapcsán, elengedhetetlen, hogy ismerjük azokat az iparágakat és alkalmazásokat, ahol ezeket a gépeket elsősorban alkalmazzák. Az elsődleges felhasználási területek ismerete elvezetheti a potenciális vásárlókat ahhoz, hogy üzleti igényeik alapján megalapozott döntéseket hozzanak, az eladók pedig hatékonyabban pozícionálhatják gépeiket a célközönség számára. Íme a flexo nyomdagépek elsődleges felhasználási területei:

Csomagolás: A flexonyomtatásra támaszkodó egyik legjelentősebb ágazat a csomagolóipar. Legyen szó élelmiszer-csomagolásról, gyógyszerekről vagy fogyasztási cikkekről, a flexográfia kiváló minőségű nyomatokat biztosít, amelyek ideálisak különféle csomagolóanyagokhoz, beleértve a rugalmas műanyagokat, a hullámkartont és a címkéket.

Címkék: A flexonyomtatást nagymértékben használják a címkegyártásban, mivel képes élénk, éles és tartós nyomatokat készíteni. Ez különösen hasznos a termékcímkék esetében, ahol az esztétika és a tartósság egyaránt kulcsfontosságú.

Bevásárlótáskák: A műanyagról a környezetbarátabb anyagokra való átállással egyre nagyobb az igény a nyomtatott papír és az újrafelhasználható szövettasakok iránt. A Flexo nyomtatógépek kielégítik ezt az igényt, mivel sokféle anyagra képesek nyomtatni.

Háttérképek: A tapétákon található bonyolult minták és minták gyakran flexonyomtatás eredménye. A gépek nagy sorozatok kezelésére és egyenletes minőségre való képessége ideálissá teszi őket tapétagyártáshoz.

Újságok és kiadványok: Egyes kiadványok még mindig a flexo-ra támaszkodnak gyorsasága és hatékonysága miatt, különösen nagy példányszámban.

Borítéknyomtatás: A flexográfia egy választott módszer tömeges borítékok nyomtatására, különösen a színes mintákkal vagy márkajelzéssel ellátott borítékokra.

Zsák- és zacskónyomtatás: A nyomtatott ömlesztett zsákokat igénylő iparágak számára, mint például a mezőgazdaság vagy az építőipar, a flexonyomtatás tartós és hatékony megoldást kínál.

Jegynyomtatás: A rendezvényekre, szállításra vagy sorsjátékokra szóló jegyek gyakran alkalmaznak flexográfiát, mivel képes kezelni a különböző anyagokat, és biztonságos, jó minőségű nyomatokat készíteni.

Írószerek: Az olyan cikkek, mint például a notebookok vagy az üzleti levélpapírok, amelyek állandó minőségben tömegnyomtatást igényelnek, flexogépekkel is előállíthatók.

Csésze és eldobható cikkek: Az eldobható tárgyakra, különösen a papírból vagy vékony műanyagokból készültekre, például a csészékre, tálcákra és evőeszközök ujjaira, gyakran flexográfiával nyomtatnak az élénk és tartós megjelenés érdekében.

Ezen felhasználási területek megértése segíthet a gépleírások testreszabásában és a gép értékének meghatározásában az aktuális iparági igényekre való alkalmazhatóság alapján.

 

A Flexo nyomtatógépek vezető gyártói 

A Flexo nyomdaipar számos neves gyártónak ad otthont, amelyek minőségükről, tartósságukról és innovációjukról ismertek. Ha az Exapro-t vagy hasonló piactereket kutatja, a következő elismert gyártók gépeivel találkozhat:

Mark Andy: A Mark Andy a címke- és csomagnyomtatási iparág vezető neve, a Flexo nyomdagépek széles választékát kínálja, amelyeket kiváló minőségű nyomtatásra és hatékony gyártásra terveztek.

Nilpeter: A Nilpeter egy évszázados múltra visszatekintő globális vállalat, amely kiváló minőségű Flexo nyomdagépeket gyárt, elsősorban a címkenyomtató ipar számára.

Bobst: Míg a Bobst gyakrabban a stancolt és hajtogató-ragasztó berendezésekhez kötődik, számos Flexo utónyomtató gépük is van, amely alkalmas hullámkarton nyomtatásra.

Heidelberg: A nyomdaipar titánja, a Heidelberg számos nyomtatási megoldást kínál, beleértve a Flexo gépeket is bizonyos alkalmazásokhoz.

Comexi: A rugalmas csomagolóanyag-nyomtatási és -átalakítási ágazat megoldásaira specializálódott Comexi olyan Flexo préseket kínál, amelyek hatékonyságukról és innovációjukról ismertek.

Uteco: egy olasz gyártó, az Uteco a Flexo nyomdagépeiről ismert, amelyek számos nyomtatási alkalmazást kielégítenek, beleértve a csomagolást és a címkéket.

Windmöller & Hölscher (W&H): Ez a német cég vezető név a rugalmas csomagolásokat gyártó gépek terén, és Flexo présgépeiket fejlett technológiájukról és minőségükről ismerik el.

Gallus: A Heidelberg-csoport tagja, a Gallus a címkenyomtatásra összpontosít, és olyan Flexo nyomdagépeket kínál, amelyek népszerűek a címkegyártásban.

MPS Systems: A hollandiai székhelyű MPS fejlett Flexo és ofszet présmegoldásokat gyárt, főként címke- és rugalmas csomagolásnyomtatáshoz.

KBA-Flexotecnica: a Koenig & A Bauer Group, a KBA-Flexotecnica kifejezetten a rugalmas csomagolási szektor számára tervezett Flexo préseket kínál.

Amikor ezeknek a gyártóknak a gépeit Exapro vagy hasonló platformokon vizsgálja, elengedhetetlen, hogy alapos kutatást végezzen, felmérje a gép állapotát, és megértse az adott modell képességeit, hogy az megfeleljen az Ön gyártási követelményeinek.