Fedezze fel az ideális famegmunkálási megoldást a Exapro kiváló minőségű használt faipari présgépek kínálatával. Az &strong>€13,000 és €33,000 közötti árú gépeink kiemelkedő ár-érték arányt biztosítanak, a megbízhatóságot és a teljesítményt a megfizethetőséggel ötvözve. A furnérozástól a laminálási feladatokig, gépeink sokoldalúak és úgy vannak felszerelve, hogy megfeleljenek az Ön egyedi működési igényeinek. Az iparág vezető gyártóitól származnak, és aprólékosan karbantartottak, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi előírásoknak. Használt státuszuk ellenére megbízható szolgáltatást, pontosságot és az újabb modellekhez hasonló tartósságot kínálnak. A faipari présgépeinkbe történő befektetéssel nem csupán egy gépet szerez be; befektetéssel vállalkozásának jövőbeli növekedésébe és sikerébe. Vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint működési igények, termelési volumen, hely, költségvetés, gép állapota, márka hírneve, pótalkatrészek elérhetősége, energiahatékonyság, biztonsági funkciók és értékesítés utáni szolgáltatás, hogy a vállalkozásának megfelelő gépet válassza. Növelje termelékenységét és fokozza faipari műveleteit az Exapro segítségével még ma.

 

Prasa POLZER PTHJ 3

Év: 2010

Lemezek hossza 3 mm
Fajlagos nyomás kg/cm2 8599 kg/cm²
Hideg Igen

Polisztirol prés formával (kő, fa, tégla) Alacsony munkaidő

Év: 2020

Lemezek hossza 500 mm
Forró Igen
Össznyomás 3,2 T
A lemezek szélessége 2000 mm
Hideg Nem
Fajlagos nyomás kg/cm2 3200 kg/cm²

LINYI JIANZHONG WOOD MACIHNERY CO.LTD ChRL JJZ-CP

Év: 2019

Lemezek hossza 1300 mm
Össznyomás 500 T
A lemezek szélessége 2500 mm

Wemhöner 250 cm x 120 cm nyomja meg

Év: 2012

Lemezek hossza 2500 mm
A lemezek szélessége 1200 mm

Italpresse Fast/130 13-85

Év: 2006

Lemezek hossza 8000 mm
Össznyomás 200 T
A lemezek szélessége 45 mm
Fajlagos nyomás kg/cm2 7 kg/cm²

CORTAZAR forró lemezes sajtó

Év: 1995

Lemezek hossza 2700 mm
Forró Igen
A lemezek szélessége 1400 mm
Fajlagos nyomás kg/cm2 12 kg/cm²

Beck 241012 nyomja meg

Év: 2004

Lemezek hossza 3000 mm
Forró Igen
A lemezek szélessége 1000 mm
Hideg Nem

ORMA ORMA - 5100 x 1400 mm nyomja meg

Év: 1995

Lemezek hossza 5100 mm
Forró Igen
Össznyomás 190 T
A lemezek szélessége 1400 mm
Hideg Igen
Fajlagos nyomás kg/cm2 2,5 kg/cm²

Sormec T.150 Átmenő adagolós prés

Év: 2007

Lemezek hossza 3500 mm
Össznyomás 150 T
A lemezek szélessége 1500 mm
Fajlagos nyomás kg/cm2 4 kg/cm²

Weinig Dimter Profipress 4500-2 nyomja meg

Év: 2002

Sajtó bútorlaphoz Weinig Dimter Profipress 4500-2 teljesen előkészítve eladásra Csatlakoztatott

Használt weinig hasítógép

Év: 2002

Használt weinig hasítógép 2002-es év Mod. - j23 dupla tengely

Famad HSKG 6,5 nyomja meg

Év: 2008

A HSKG készüléket hidraulikus hengerek segítségével vastagságból vágott fa alkatrészek nagynyomású ragasztására használják. A hengerenként elérhető nyomóerők tartománya 5-11kN (vízszintes) és 25-55kN (függőleges). Az elemek ragasztása a rakodási terület méreteinek megfelelő halomban történik. A halomképzés a csúszó függőleges gerendák és a keresztirányú hengerek függőleges lécei közötti hidraulikus összenyomással történik. Mindkét kötegképző elemet a lécköteg profiljának megfelelő fa- vagy fémbetétekkel látják …

Burkle Membrane Press nyomja meg

Év:

Burkle Membrane Press A gép 3 asztallal rendelkezik A gépet nemrég szervizelték A gép jó munkaképes állapotban van

Vario Press QL-3000Z nyomja meg

Év: 2022

PVC, ABC, PP fóliákkal, natúr furnérral, fóliával, szövettel, természetes és műbőrrel stb. való burkolásra tervezve MDF-ből, tömörfából, alumíniumból, acélból, műanyagból stb. A munkaterület mérete, mm 2980 x 1250 x 40 Munkaasztalok száma, db. 2 Présnyomás, bar 5-ig Max. alkatrész magasság, 50 mm Vákuumszivattyú teljesítménye, m3/óra 100 Asztalmozgató hajtások teljesítménye, kW 0,55 x 2 Hidraulikus erőmű teljesítménye, kW 3.5 A fedőlemez …

ORMA Veneeing press nyomja meg

Év:

Lemezek hossza 4000 mm
A lemezek szélessége 1300 mm

Sormec T 70

Év: 2004

Lemezek hossza 3100 mm
Össznyomás 70 T
A lemezek szélessége 1300 mm


WEMHONER ONE FOR ALL

Év: 2009

Lemezek hossza 3100 mm
A lemezek szélessége 1575 mm

ORMA LS/R/CA ECO 25/13 nyomja meg

Év: 2013

Lemezek hossza 2500 mm
Össznyomás 38,4 T
A lemezek szélessége 1300 mm

JOOS HP 90 nyomja meg

Év:

Lemezek hossza 2550 mm
A lemezek szélessége 1350 mm


Fektessen be a minőségbe a faprésekkel: Megfizethető árak az Exapro-nál

Az Exapronál felismerjük, hogy minden faipari vállalkozás számára a megfelelő gépek a hatékony működéshez elengedhetetlenek. Fáradhatatlan törekvésünkben, hogy kielégítsük az Ön felszerelési igényeit, ma minden famegmunkáló berendezés egyik legfontosabb eszközére - a fa présre - helyezzük a reflektorfényt.

A fa prés, a famegmunkáló ipar egyik alapvető munkagépe, egy olyan szerszámgép, amelyet furnérozásra, laminálásra vagy munkadarabok összeillesztésére terveztek. Széleskörű felhasználási lehetőségeivel kiváló eredményeket biztosít a kis és nagyméretű műveletekhez, így felbecsülhetetlen értékű befektetés.

A faipari présgépek előnyei

Sokoldalúság: Akár furnérokat kell felhordania, akár összetett rétegelt anyagokat kell létrehoznia, vagy egyszerűen csak fadarabokat kell összeillesztenie, a faipari prések sokoldalú megoldást kínálnak. Az állítható nyomásbeállításoknak köszönhetően számos fafajtát és lemezanyagot képesek kezelni, így kiemelkedő rugalmasságot kínálnak, amely pontosan az Ön igényeihez igazodik.

Teljesítmény és termelékenység: A faipari prések jelentősen növelhetik a teljesítményt, csökkenthetik a munka- és anyagköltségeket, és növelhetik a nyereséget. Mivel nagyrészt automatizált gépekről van szó, minimális emberi beavatkozással működnek, így értékes időt és erőforrásokat takarítanak meg.

Minőség és precizitás: Használt faipari présgépeink jól karbantartottak és kiváló állapotban vannak, megbízható teljesítményt és precíz kimenetet nyújtanak, biztosítva, hogy minden egyes darab a legapróbb részletekig tökéletesen megmunkált legyen.

 

Fa présgépek típusai

Furnérprés: Tökéletes azok számára, akik vékony furnérrétegeket szeretnének felvinni a falapokra, minden alkalommal zökkenőmentes kivitelezést biztosítva.

Membránprés: A membránprés ideális bonyolult rétegek készítéséhez, mivel képes az anyagokat összetett formákba és profilokba önteni és összekötni.

Hidegprés és melegprés: Igényeitől függően választhat a hidegprések közül, amelyeket jellemzően sík furnérfelületek ragasztásához használnak, vagy a melegprések közül, amelyek kiválóan alkalmasak hőre lágyuló ragasztókkal való munkához és forgácslapok vagy rétegelt lemezek tömörítéséhez.

 

A faipari présgépek sokoldalúságuknak és kiváló minőségű kimenet előállítására való képességüknek köszönhetően a faipar számos területén megtalálják a felhasználási területüket. Íme néhány kulcsfontosságú felhasználási terület, ahol ezeket a gépeket alkalmazzák:

Bútorgyártás: A faipari présgépeket széles körben használják a bútoriparban. Ezeket a fa rétegek összekötésére, furnérbevonatok létrehozására és felületek laminálására használják. Segítenek a különböző bútordarabok, például asztalok, székek, szekrények és egyéb bútorok gyártásában.

Rétegelt lemez és forgácslap gyártása: A faipari prések jelentős szerepet játszanak a rétegelt lemezek és a forgácslapok gyártásában. A présgépek nagy nyomását és hőjét használják a fa és faforgács rétegek összekapcsolására, hogy ezeket a kompozit anyagokat alkossák.

Építőipar: Az építőiparban a faipari préseket építőipari minőségű faanyag, padlólapok és szerkezeti panelek gyártására használják. A tetőszerkezetek, padlóburkolatok és falszerkezetek készítéséhez használt faelemek előállításához is jól jönnek.

Ajtógyártás: A faprések elengedhetetlenek az ajtógyártás folyamatában, különösen a süllyesztett ajtók és a panelajtók gyártásához. Ezek biztosítják a szükséges nyomást a rétegek és a panelek egymáshoz való ragasztásához, hogy stabil és hosszú élettartamú ajtókat hozzanak létre.

Kézműves- és dísztárgyak: A fából készült dísztárgyak és kézműves termékek készítésénél a fa préseket furnérozáshoz és lamináláshoz lehet használni, így a tárgyaknak csiszolt, befejezett megjelenést biztosítanak.

Zenei hangszerek: Egyes hangszerek, például a gitárok, hegedűk és zongorák vékony fa rétegeket használnak a különleges hangszíntulajdonságok elérése érdekében. A gyártási folyamatuk során fanyomógépeket használnak, hogy ezeket a rétegeket egymáshoz ragasszák.

Autóipar: A fa présgépeket az autóiparban is használják, elsősorban a luxusautók belső terében használt fafurnérok és laminált anyagok előállítására.

A faipari présbe való beruházással az e területeken működő vállalkozások jelentősen növelhetik termelékenységüket, hatékonyságukat és termékeik minőségét.

 

A faipari présgépeket világszerte számos neves gyártó gyártja. Íme néhány a faipari gépgyártás területén a minőségükről és megbízhatóságukról ismert legfontosabb gyártók közül, amelyek közül néhány megtalálható az Exapro széleskörű készletében:

Biesse: Az iparágban jól ismert olasz vállalat, amely kiváló minőségű faipari gépeiről, többek között faipari présgépeiről ismert. Présgépeik a hatékonyság, a pontosság és a tartósság jegyében készülnek.

SCM Group: Ez egy másik kiemelkedő olasz faipari gépgyártó. Faipari présgépek széles választékát kínálják, amelyek robusztusságukról, innovációjukról és teljesítményükről híresek.

Homag: A németországi székhelyű Homag a faipari gépek egyik vezető gyártója, és számos hatékony és megbízható faipari présgépet kínál.

Felder Group: Ez az osztrák vállalat számos famegmunkáló gépet kínál, köztük faipari préseket. A hagyományos kézművesség és a legmodernebb technológia ötvözéséről ismertek.

Weinig: Egy másik német vállalat, amely kifejezetten tömörfa megmunkáláshoz gyárt kiváló minőségű famegmunkáló gépeket, köztük fa présgépeket.

Martin: A Martin, egy másik német gyártó, szintén kiváló minőségű faipari gépeiről ismert. Termékeik tartósan készülnek, kivételes pontosságot és tartósságot kínálnak.

JOSTING: A Josting neves németországi székhelyű gyártó, különösen híres furnér guillotine-airól és furnérpréseiről.

Ezeket a gyártókat nagyra értékelik a fafeldolgozó iparban, és faipari sajtológépeiket valószínűleg megtalálja az Exapro vagy más használt gépek piacterén. Ne feledje, hogy a gyártó kiválasztása az Ön működésének egyedi igényeitől függ, beleértve olyan tényezőket, mint a termelés nagyságrendje, a feldolgozandó fa típusa, a rendelkezésre álló hely, a költségvetés és a faprésszel szemben támasztott különleges követelmények.

A használt faipari présgépek kivételes lehetőséget kínálnak arra, hogy az új berendezések árának töredékéért iparági színvonalú gépeket birtokoljon. Az árak a gép korától, állapotától, márkájától és különleges jellemzőitől függően változnak, így széles választék áll rendelkezésre a különböző költségvetési igények kielégítésére.

A megfelelő gép kiválasztása a faipari tevékenységéhez jelentős hatással lehet a termelékenységre, a hatékonyságra és a nyereségességre. Az Exapro-nál pedig elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű használt gépeket kínáljunk versenyképes áron. A €13,000 és €33,000 közötti tartományban a vezető gyártók megbízható és nagy teljesítményű faipari présgépeinek sokaságát találja. Akár furnérprést keres részletes famegmunkálási projektekhez, akár hidegprést sík furnérfelületek ragasztásához, akár melegprést hőre lágyuló ragasztókkal való munkához és forgácslapok vagy rétegelt lemezek tömörítéséhez, piacunkon az Ön igényeinek megfelelő választékot talál.

Miért vásároljon az Exapro-tól?

Az Exapro büszke arra, hogy minőségi használt gépeket szállítunk, amelyek kiállják az idő próbáját. Átfogó ellenőrzési és karbantartási folyamataink biztosítják, hogy használt faipari présgépeink nem csak megfelelnek, hanem meg is haladják az iparági szabványokat.

Minden vásárlás mögött elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk áll, akik készséggel állnak rendelkezésére, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatban segítséget nyújtsanak. Megértjük, hogy a használt gépek vásárlása ijesztőnek tűnhet, de az Exapro segítségével biztos lehet benne, hogy jó befektetést hajt végre.

Hogy felfedezze használt faipari présgépek választékát, és megtalálja a vállalkozásának megfelelőt, lépjen kapcsolatba csapatunkkal még ma. Mindig szívesen segítünk Önnek megtalálni az Ön működési igényeinek leginkább megfelelő gépet.