Az Exapronál a használt, teljes körű élelmiszer- és italgyártó egységek széles választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és nagyüzemi gyártáshoz az élelmiszer- és italiparban. Ezeket a kulcsrakész gyártóegységeket úgy tervezték, hogy az élelmiszer- és italfeldolgozás minden szakaszát lebonyolítsák, a nyersanyag-előkészítéstől a csomagolásig, így biztosítva a kiváló minőségű és egyenletes termelést. Gyártóegységeink árai a kisebb összeállítások esetén 50 000 eurótól a fejlett, nagy kapacitású rendszerekig terjednek, olyan vezető márkáktól, mint a Tetra Pak, a Krones, a GEA és az Alfa Laval. Minden egység egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a gyártási kapacitás, az automatizálási szint, a berendezéstípusok és az integrációs képességek, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön konkrét termelési igényeinek.

A teljes élelmiszer- és italgyártó egység kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint az előállított termékek típusa, a szükséges gyártási mennyiség, az automatizálási és vezérlőrendszerek, valamint a higiéniai és biztonsági előírások betartása. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a magas színvonalú termelés eléréséhez, a hatékonyság optimalizálásához, valamint a termékbiztonság és a konzisztencia biztosításához. A használt komplett termelési egységeinkbe való befektetés nemcsak a csúcsminőségű berendezésekhez biztosít hozzáférést jelentősen csökkentett áron, hanem a robusztus gépek életciklusának meghosszabbításával is támogatja a fenntartható gyakorlatokat. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes termelési egységet az élelmiszer- és italgyártási műveletek előmozdításához.

Fedezze fel az Exapro termékeit még ma, és fedezze fel a megbízható teljes élelmiszer- és italgyártó egységeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket biztosítanak az Ön gyártási igényeihez.

Neapolitan Wafer Full Production Line Wafer Cake Production Line

Év: 2011

1.Wafer Sütő sütő propan 36 lemez dim.27x37 cm - Keverőgépek - Digitális vízadagoló Bactec Nl - Ostya átvevő pálya - Wafer laphűtő gép 2.Wafer krémező gép - Wafer esztergáló berendezés 3. Hűtőtorony - 100 ostyakönyv hűtőtorony. Méretek: magasság: 2000 cm, hosszúság: 5500 cm, szélesség: 3500 cm. - 5H.P. léghűtés, PLC+érintőképernyő - Szállítószalag SS304 - Emelőszállító, SS304, 3000 kg/óra, a tartály …

Ár kérésre

Termék megtekintése

BA Bosznia és Hercegovina


Am Tehnolog PS200

Év: 2012

Ez az üzem ideális olajos magvak széles körének feldolgozására, beleértve a napraforgót, repcét, szóját és még sok mást, hideg- és melegsajtolási lehetőségeket egyaránt kínálva, hogy megfeleljen a különféle piaci igényeknek és feldolgozási követelményeknek. Ennek az üzemnek a magja egy 22 kW-os motorral felszerelt, nagy teljesítményű csavarprés, amely az olaj nagy hatékonyságú kitermelésére van optimalizálva, miközben megőrzi a termék tápértékét és …

Bronto E500

Év:

Az üzem áramvonalas folyamata egy csigás szállítószalaggal kezdődik, amely zökkenőmentesen táplálja be a nyersanyagokat a nagy teljesítményű 97 kW-os extruderbe. Itt a gabonákat nagy nyomáson és magas hőmérsékleten történő feldolgozásnak vetik alá, hatékonyan megrepedve a sejtfalakat az emészthetőség és a tápanyag-elérhetőség javítása érdekében. Az extrudálást követően egy másik csigás szállítószalag hatékonyan szállítja a feldolgozott terméket a hűtőbe, biztosítva, hogy az …


PREMIER FS 1600 Élelmiszer- és italüzem

Év: 2012

FS PALLET INVERTER Elég sokoldalú ahhoz, hogy a joghurttól és keksztől kezdve a palackozott borig vagy cementig mindent megbirkózzon. Szabadon álló 180°-os inverter, egyetlen szorítóasztallal. Rakodva és targoncával áthelyezhető. Jellemzők: Ideális dobozos, zacskós vagy konzerv árukhoz 3 szabványos pofanyílás méretben kapható. Karokkal, nyomógombbal, távirányítóval vagy automata vezérléssel vezérelhető. Alapkivitelben két réteg cink alapozóval és egy 2 csomagos epoxi akril fedőréteggel …Átfogó megoldások az élelmiszer- és italgyártáshoz: Útmutató a teljes termelési egységekhez

A teljes élelmiszer- és italgyártó egységek az élelmiszer-feldolgozó ipar szerves részét képezik, kulcsrakész megoldásokat kínálva különféle élelmiszer- és italtermékek gyártásához és csomagolásához. Ezeket az egységeket úgy tervezték, hogy egyszerűsítsék a gyártási folyamatokat, fokozzák a hatékonyságot, és biztosítsák az ipari szabványoknak való megfelelést. A komplett termelési egységek különböző típusainak, jellemzőinek és szempontjainak megértése jelentősen javíthatja működési képességeit. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere a teljes élelmiszer- és italgyártó egységek széles választékát kínálja, így a vállalkozások számára versenyképes áron biztosít hozzáférést a kiváló minőségű berendezésekhez.

Mik azok a teljes élelmiszer- és italgyártó egységek?

A teljes gyártóegységek magukban foglalják az összes szükséges gépet és berendezést, amely az élelmiszer- és italtermékek teljes gyártási folyamatához szükséges. Ezek az egységek nyersanyagkezelési, -feldolgozási, -főzési, -keverési, -töltési, -csomagolási és -címkézési rendszereket tartalmaznak, amelyek olyan integrált megoldást kínálnak, amely biztosítja a termelés hatékonyságát és következetességét.

A teljes élelmiszer- és italgyártó egységek típusai

A teljes termelési egységeket az élelmiszer- és italtermékek meghatározott típusaira szabják, biztosítva, hogy megfeleljenek az egyedi gyártási követelményeknek. Íme a fő típusok áttekintése:

Tejtermelő egységek

A tejtermelő egységeket tejtermékek, például tej, sajt, joghurt és vaj feldolgozására és csomagolására tervezték.

 • Tejfeldolgozó egységek: Tartalmazza a tej pasztőrözésére, homogenizálására és palackozására szolgáló berendezéseket.
 • Sajtgyártó egységek: a tej alvasztására, darabolására, főzésére és a sajt érlelésére szolgáló rendszereket foglal magában.
 • Joghurtgyártó egységek: a joghurt fermentálására, keverésére és csomagolására szolgáló gépek.

Italgyártó egységek

Az italgyártó egységek alkoholos és alkoholmentes italok, köztük víz, gyümölcslevek, üdítőitalok, sör és bor gyártásáról is gondoskodnak.

 • Víz- és gyümölcslé-előállító egységek: Tartalmazza a szűrő-, sterilizáló- és palackozórendszereket a víz és gyümölcslé előállításához.
 • Üdítőital-gyártó egységek: szénsavas, keverő- és töltőgépek üdítőitalok előállításához.
 • Szeszes ital-egységek: A sör- és borgyártáshoz használt sörfőzési, fermentációs és palackozó berendezéseket foglalják magukban.

Pékség és cukrászda egységek

A pékségek és édességek gyártóegységei pékáruk és édességek, köztük kenyér, sütemények, sütemények, csokoládék és cukorkák gyártására lettek kialakítva.

 • Kenyér- és péksüteményegységek: tésztakeverőket, kelesztőket, sütőket és szeletelőket a kenyér- és péksüteménygyártáshoz.
 • Csokoládégyártó egységek: a kakaófeldolgozáshoz, csokoládéformázáshoz és csomagoláshoz szükséges berendezések.
 • Cukorkagyártó egységek: különféle cukorkák főzésére, formázására és csomagolására szolgáló rendszereket tartalmaznak.

Hús- és tenger gyümölcseit gyártó egységek

A hús- és tenger gyümölcseit gyártó egységeket hús-, baromfi- és tengeri termékek feldolgozására és csomagolására tervezték.

 • Húsfeldolgozó egységek: Ide tartoznak a hústermékek vágó-, daráló-, keverő- és csomagológépei.
 • Tenger gyümölcseit feldolgozó egységek: Berendezés a tenger gyümölcsei tisztításához, filézéséhez, főzéséhez és csomagolásához.

Felhasználásra kész élelmiszerek

A készételeket gyártó egységek előre csomagolt ételek és rágcsálnivalók gyártására szolgálnak.

 • Fagyasztott élelmiszer-egységek: tartalmazza a főzéshez, fagyasztáshoz és fagyasztott ételek csomagolásához szükséges gépeket.
 • Snack-gyártó egységek: olyan rendszereket tartalmaznak, amelyek az ételek, például chipsek és diófélék keverésére, főzésére és csomagolására szolgálnak.

Főbb jellemzők és specifikációk

A teljes élelmiszer- és italgyártó egységek kiválasztásakor kulcsfontosságú, hogy figyelembe vegye a speciális jellemzőket és specifikációkat, hogy az egységek megfeleljenek az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők a következők:

Termelési kapacitás

A termelési kapacitás határozza meg az egység által adott időkereten belül feldolgozható termékek mennyiségét. Győződjön meg arról, hogy az egység teljesíteni tudja a termelési céljait, legyen szó kis léptékű tételekről vagy nagyszabású ipari műveletekről. Az Exapro listái részletes specifikációkat tartalmaznak a gyártási kapacitásról, és segítenek megtalálni az igényeinek megfelelő egységet.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek növelik a gyártási folyamat pontosságát, konzisztenciáját és hatékonyságát. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős interfészek, a valós idejű monitorozás és az automatizált beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet.

Higiéniai és biztonsági előírások

A higiéniai és biztonsági előírások betartása kritikus fontosságú az élelmiszer- és italiparban. Keressen olyan egységeket, amelyek olyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint például a rozsdamentes acél szerkezet, a könnyen tisztítható kialakítás és az automatizált higiéniai rendszer a termékbiztonság és a minőség biztosítása érdekében.

Rugalmasság és sokoldalúság

A sokoldalú egységek számos terméket és gyártási folyamatot képesek kezelni, javítva ezzel az Ön működési képességeit. Keressen moduláris felépítésű és állítható beállításokkal rendelkező egységeket a különböző termékekhez és receptekhez.

Energiahatékonyság

Az energiatakarékos egységek csökkentik az üzemeltetési költségeket és a környezetterhelést. Keressen olyan energiatakarékos funkciókkal rendelkező gépeket, mint például szigetelt kamrák, hatékony hőcserélők és fejlett vezérlőrendszerek az energiafogyasztás optimalizálása érdekében.

Integráció és méretezhetőség

Győződjön meg arról, hogy a gyártóegység zökkenőmentesen integrálható a meglévő rendszerekkel, és lehetővé teszi a jövőbeni méretezhetőséget. A moduláris komponensekkel és rugalmas konfigurációkkal rendelkező egységek bővítést és a változó termelési igényekhez való alkalmazkodást biztosítanak.

Vezető márkák a teljes élelmiszer- és italgyártó egységekben

A jó hírű márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány legnépszerűbb márka a piacon:

 • Tetra Pak: A nagy pontosságú és innovatív megoldásairól ismert Tetra Pak robusztus és megbízható gyártóegységeket kínál különféle élelmiszer- és italipari alkalmazásokhoz.
 • GEA csoport: A tartós és fejlett technológiájukról híres GEA gyártóegységei népszerűek az élelmiszer-feldolgozó iparban.
 • Krones: Nagy teljesítményű italgyártó egységek széles választékát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • SPX FLOW: Sokoldalú gyártóegységeket kínál, amelyeket hatékonyság és robusztusság jellemez, és alkalmas nagyüzemi műveletekre.
 • Alfa Laval: A precíziós és nagy sebességű gyártásra tervezett kiváló minőségű gépeiről ismert, amelyek ideálisak összetett és nagy volumenű gyártási igényekhez.

Az Exapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezéseket kínál, biztosítva a hozzáférést a megbízható és jól támogatott gépekhez.

A használt teljes élelmiszer- és italgyártó egységek árképzése

A használt komplett termelési egységek költsége nagymértékben változik olyan tényezők alapján, mint az életkor, állapot, márka és sajátosságok. Általában az árak több tízezertől több százezer dollárig terjedhetnek. Például egy használt Tetra Pak tejfeldolgozó egység ára 100 000 és 300 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Krones italgyártó egység ára 200 000 és 500 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlóknak.

Következtetés

A komplett élelmiszer- és italgyártó egységek az élelmiszer-feldolgozó ipar alapvető eszközei, amelyek hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a teljes gyártási folyamathoz. A különböző típusú egységek és a vásárlás során figyelembe veendő kulcstényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek javítják működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosít. Akár tejtermékgyártó egységre, italgyártó egységre, pékséggyártó egységre vagy készételgyártó egységre van szüksége, az Exapro kiterjedt raktárkészlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a termeléshez megfelelő berendezések megtalálását. igényeinek.