Hogyan adja el használt gépeit az Exapro segítségével

Kezdje el az értékesítést

Miért érdemes az Exapro-n eladni?

40 000 szakemberhez hasonlóan, találjon képzett vevőket gépeire az Exapro ipari piacterén

best price

Szerezze meg a lehető legjobb piaci árat

added commission

Csak akkor fizesse ki hozzáadott jutalékunkat, ha eladja

support

Élvezze a személyes segítséget egy elkötelezett ügynöktől

visibility offers

Használja ki az egyik legjobb online láthatóságot

leads

Csak minősített leadeket szerezzen

Kereskedők vagy gyárvezetők: Tegye közzé ingyenesen gépeit, és azonnal vonzza a vásárlókat

Reklámozza használt gépeit online, szerezzen minősített potenciális ügyfeleket, és értékesítse hatékonyan a lehető legjobb piaci áron az Exapro segítségével. Nemcsak az egyik legjobb láthatóságból profitálhat hirdetésenként a piacon (évente 150 megtekintés), hanem személyes támogatást is kaphat egy dedikált Exapro-ügynöktől, aki segít a listázás optimalizálásában, a kérések minősítésében és az értékesítés hatékony lezárásában. .

3 000 000+ szakmai látogató évente

Az Exapro jutaléka hozzáadódik az árához, és csak akkor fizetik ki, ha a piacon keresztül értékesít. Kezdeti díj és kötelező kizárólagosság nélkül ez a piacon elérhető legjobb értékesítési médium. Könnyen kezelheti fiókját, és tetszőleges számú hirdetést adhat hozzá. A csapat minden nyelvre optimalizálja ajánlatait, és aktívan keres vevőket az Exapro hálózatokon keresztül.

Tehát ha eladó használt gépei vannak, ne keressen tovább, jó helyen jár!

Csatlakozzon az Exapro Marketplace-hez

Csak akkor fizesse ki a jutalékot, ha eladja

Az Exapro a jutalékot is hozzáadja az eladási árához:

15%

(min. 1000€)
Ön gépkereskedő?
Kattintson ide, hogy megtudja, hogyan működhet együtt az Exapro-val

Ez lehetővé teszi az Exapro ügynökök számára, hogy tárgyalásokat kezdjenek a potenciális ügyfelekkel, és valódi vásárlókat szerezzenek az Ön gépére.

Az Exapro minden eladásra rábízta magát, hogy a lehető legjobb eladási árat kapja gépéért. A cél egyszerű: keressen komoly vevőket a gépére korrekt piaci áron.

Világosabb példa kell?

A kívánt ár: 17 000 EUR
Az ár, amelyen meghirdetjük: 20 000 EUR
Jutalékunk: 3000 EUR

Szimulálja a gépe árképzését

Jutalék Ár jutalékkal

Kíváncsi vagy, mennyit kérhetsz a gépedért?

Az Exapro kidolgozott egy árképzési algoritmust, hogy a piacon reális árakat biztosítson a gépek számára.

Nincs fogalmad a piaci árról? Segítünk Önnek beállítani az optimális árat gépei számára.

Hogyan adhatja el használt gépeit az Exapro-n keresztül?

Nincsenek díjak, egyszerű regisztráció, azonnali listázás, gyorsan beérkező kérések: ne habozzon tovább

Egy gép listázása
Első lépésként az eladó listázza weboldalunkon az általa értékesíteni kívánt gépet. Innen átvesszük az irányítást, lefordítjuk a listát 9 különböző nyelvre, hogy a potenciális vásárlók szerte a világon megtalálják a gépet. Mindezt ingyen.

1

Az Exapro ügynök kezeli a bejegyzést
Innentől kezdve egy dedikált Exapro ügynök kezeli a listát, népszerűsítve azt oldalunkon és az érintett iparágban regisztrált vásárlók számára. Ez optimalizálja az értékesítési folyamatot, és biztosítja a lehető legmagasabb expozíciót a gép számára.

2

A vásárlók böngészik az Exapro webhelyét
Nagy online láthatóságunknak köszönhetően havonta több mint 300 000 potenciális vásárlót vonzunk, akik böngészik kiterjedt ajánlatkatalógusunkat. A vásárlók több mint 10 000 eladó ajánlataihoz férhetnek hozzá a világ minden tájáról.

3

Az Exapro ügynök kezeli a vevők megkereséseit
A dedikált Exapro ügynök kezeli a vásárlók összes megkeresését – válaszol kérdésekre, műszaki információkat ad a gépről, valamint segít a többnyelvű kommunikációban. Ugyanakkor az ügynök meghatározza, hogy kik a legkomolyabb és legképzettebb vásárlók, megkímélve az eladókat a szűréstől. vezet.

4

Az Exapro Agent összeköti a vevőt és az eladót
Miután meghatározta a legképzettebb vásárlókat, az ügynök kapcsolatba hozza őket az eladóval. Ezután közvetlenül kommunikálnak egymással, hogy megbeszéljék a gép helyszíni megtekintését.

5

Zárja le az értékesítést
A gép meglátogatása után a vevő és az eladó közvetlenül zárja le az üzletet. Ez olyan egyszerű Kezdje még ma.

6

Ügyfeleink beszámolói: felhasználóiink véleményei és visszajelzései

5 kulcs az Exapro sikeres eladásához

Kíváncsi vagy, hogyan növelheted az eladási esélyeidet az Exapro-n? Több ezer ügyletet elemeztünk, amelyeket piacunkon keresztül kötöttünk az elmúlt néhány évben, hogy előállítsuk ezt az 5 alapvetést. Íme, mi segít a legtöbbet kihozni a használt gépek online értékesítéséből.

1. Legyen nagyszerű képeid

Az Exapro-n egy 10 képet tartalmazó hirdetés 15-ször nagyobb valószínűséggel kel el, mint egy 3 képből álló hirdetés. Tehát a nagyszerű képek az eladási esélyek növelésének kiindulópontja. Győződjön meg arról, hogy a képek jól mutatják a berendezést, jó megvilágítással és fókuszálással. Próbálja meg a gépeit minden lehetséges oldalról bemutatni, közeli képekkel, valamint átfogó felvételekkel, hogy a vásárlók világos áttekintést kapjanak a gép külső körülményeiről. Ha ez megtörtént, lépjen tovább a gép belsejébe: a megmunkálási területről, az asztalról, a szállítószalagról stb. készült képek segítenek a vásárlóknak felmérni a berendezés állapotát. Akkor ne feledje, minél több kép, annál nagyobb az eladási esély, ezért ne felejtsen el képeket mellékelni a tartozékokról, például szerszámokról, formákról, alkatrészekről stb. Az Exapro-n annyi képet tölthet fel, amennyit csak szeretne.

photos

2. Válassza ki a megfelelő kategóriát

Az Exapro-n a vásárlók 70%-a használja a kategóriakeresőt, így a megfelelő kategória kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy használt berendezése látható legyen a vásárlók számára. Keményen dolgoztunk egy olyan kifinomult kategorizációs rendszer összeállításán, amely a vevők és az eladók számára is értelmes. Jó példa erre az „eszterga” kategória. A legtöbb piactér általános „eszterga” kategóriát használ, de itt az Exapronál 9 esztergakategóriára bontottuk. Miért? Mert a függőleges revolverfejű eszterga nem azonos a svájci típusú esztergagéppel. Ezért szánjon néhány extra másodpercet az adatlap kategóriájának gondos kiválasztására, hogy könnyen megtalálhassa az érintett vásárlók számára.

category

3. Írjon részletes leírást

A leírás megírásakor 2 pontot kell figyelembe venni:
A vevők sokkal nagyobb valószínűséggel kérdezik meg, hogy megbíznak-e az Ön hirdetéseiben – így ha sok részletet ad meg az állapotról, a lehetőségekről, a karbantartásról, a használatról és a gépek eladásának okáról, akkor hirdetései megbízhatóbbá válnak. A hosszabb leírás láthatóbbá teszi az adatait – belső keresőnk, valamint a Google vagy a Bing a leírás tartalmát használja fel az Ön adatainak megjelenítésére a keresési eredményoldalakon. Minél kulcsszavakban gazdagabb és részletesebb lesz a leírása, annál jobbak lesznek a listák az eredmények között Általában a következőket kell tudnia vásárlóinknak vásárlás előtt: Mire használták a gépet?
Hogyan tartották karban?
Hány óra/futás van benne?
Első kézből?
Megtekinthető gyártásban?
Mik a műszaki paraméterek (adatlap)?
Mit tartalmaz a gép (alkatrészek, tartozékok)?
Mik az eladás feltételei? Tartalmazza a teherautóra/konténerre történő rakodást?
Melyek a méretek és a tömeg?
Válaszoljon ezekre a kérdésekre a leírásban, hogy mindenre kiterjedjen!

description

4. Oszd meg az árát a kezdetektől fogva

Az online árral rendelkező hirdetések 3-szor nagyobb valószínűséggel kelnek el, mint az ár nélküli hirdetések. Az ár online megjelenítése olyan vásárlókat vonz, akik sokkal képzettebbek, mint más listákon, mert tudván érdeklődnek, mennyit kér a berendezéséért. Természetesen mindig jó, ha marad némi árengedmény, mivel ez általában előfordul, ha használt gépekkel foglalkozunk. Tanulmányunk azt mutatja, hogy a piacterünkön keresztül kötött ügyletek esetében az átlagos árengedmény 11% volt.

price

5. Legyen érzékeny

Amikor egy vevő érdeklődik az adatlapodról, akkor átlagosan 4 másik adatlappal is megtette ugyanezt. Ha válaszol egy megkeresésre, az ajánlata kiemelkedik a többihez képest. Ez egyben jobb ügyfélszolgálat is a vevő számára, ami bizalmat kelt és komolyságot mutat.

responsive

Találkozni a csapattal

Ma 22 ember segíti a használt gépek vásárlóinak és eladóinak a kapcsolatot világszerte. Az Exapro Team minden tagja egy adott ipari szektorért és földrajzi területért felelős.

Az Exapro ügynökei hetente több száz megkeresést intéznek, kiválasztják a legkomolyabbakat, és felajánlják az eladóknak.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jan

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO