Az Exapro-nál használt dózerek széles választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek az építőiparban és a bányászatban a nehéz földmunkákhoz és a földminősítési feladatokhoz. Ezeket a nagy teljesítményű gépeket nagy mennyiségű talaj, homok, törmelék vagy más anyagok tolására tervezték, így nélkülözhetetlenné teszik őket a terület előkészítésében, az útépítésben és a bányászati műveletekben. Buldózereink ára a €30,000-től az alapmodellekhez €500,000-ig a fejlett, nagy teljesítményű egységekig terjed, olyan vezető márkákból, mint a Caterpillar, a Komatsu, a John Deere és a Liebherr. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a motorteljesítmény, a kések kapacitása, az üzemi súly és a lánctípus, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi üzemeltetési igényeinek.

A buldózer kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a mozgatandó anyagok típusa, a szükséges teljesítmény és lapátkapacitás, a terepviszonyok, valamint a könnyű kezelhetőség és karbantartás. Ezek az elemek döntő fontosságúak a hatékony és eredményes földmunka elérése, a termelékenység optimalizálása és a berendezés tartósságának biztosítása szempontjából. A használt buldózereinkbe történő befektetés nemcsak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű gépekhez jelentősen csökkentett áron, hanem a robusztus berendezések életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes buldózert az építési és bányászati műveletei javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható buldózereket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak a nehéz földmunkákhoz.

Fiat ALLIS BD20 Dozer

Év: 1984

- Óra: 13507 - Óriás 3 szárú hasító - 6 Cyl FIAT motor. Indul és jól fut. Az olaj és a víz is egyenes. Nincs különösebb füst a kipufogó, de van fontos fújás. Kipufogócső gyűjtő kell újrahegeszteni. - Sebességváltó 3 sebességes előre / hátra. Kormányzás és utazás tökéletes. Van egy szivárgás. - Minden hidraulikus alkatrészek működnek rendben. - U/C: 80 …
Fiat Allis FD20 Dozer

Év: 1985

- Óra: 10484 - Hasfelmetsző - U/C: 80 % OK / Pads: 40% - Sebességváltó, kormányzás és vezetés tökéletes - 6 Cyl FIAT motor. Indul és fut jól, de szükség lenne hengerfejtömítés ellenőrizni (magas nyomás a radiátorban). Nincs víz az olajban, nincs olaj a vízben. - Tiszta alváz, hegesztés vagy repedés mentes. - Nincs konkrét szivárgás. - Szöglapát - Jól …

Az építőipar és a bányászat energiaellátása: A dózerek átfogó útmutatója

A dózerek, más néven buldózerek kulcsfontosságúak az építőiparban és a bányászatban. Ezeket a robusztus gépeket nagy mennyiségű talaj, kőzet és más anyagok mozgatására tervezték, így nélkülözhetetlenek az olyan feladatokhoz, mint a földek tisztítása, az útépítés és a bányászati műveletek. A buldózerek különböző típusainak, jellemzőinek és beszerzési szempontjainak megértése jelentősen növelheti a projekt hatékonyságát és termelékenységét. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a buldózerek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A dózerek típusai

A dózerek különböző konfigurációkban készülnek, hogy megfeleljenek az egyedi projektigényeknek. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Lánctalpas dózerek

A lánctalpas dózerek, más néven lánctalpas dózerek folyamatos lánctalpakkal vannak felszerelve, amelyek kiváló tapadást biztosítanak a durva, egyenetlen vagy puha terepen. Ideálisak az építőiparban és a bányászatban végzett nehéz feladatokra.

 • Standard lánctalpas buldózerek: Ezek a sokoldalú gépek számos feladatra alkalmasak, többek között tereprendezésre, útépítésre és terület-előkészítésre.
 • Low Ground Pressure (LGP) lánctalpas dózerek: Szélesebb lánctalpakkal vannak felszerelve a súly egyenletesebb elosztása érdekében, így ideálisak puha vagy nedves talajviszonyok esetén.
 • Nagysebességű lánctalpas dózerek: Gyorsabb mozgást igénylő feladatokra tervezték, például az építkezésen belüli szállítási műveletekre.

Kerekes dózerek

A kerekes buldózerek lánctalpak helyett nagyméretű, nagy teherbírású gumiabroncsokkal vannak felszerelve. Kemény, sík felületeken jobb mobilitást és sebességet biztosítanak.

 • Standard kerekes dózerek: Sokoldalúan alkalmazhatóak különböző feladatokhoz, beleértve az útkarbantartást, a raktárkezelést és a telephelyek takarítását.
 • Kompakt kerekes dózerek: Kisebb méretűek, ideálisak szűk helyeken vagy városi területeken végzett feladatokhoz.

Mini dózerek

A mini buldózerek a normál buldózerek kisebb változatai, amelyeket könnyű feladatokra és kisebb építkezésekre terveztek.

 • Minidózerek: Alkalmasak tereprendezéshez, kisebb földmunkákhoz és könnyű építési munkákhoz.
 • Industriális minidózerek: A precíz és könnyű földmunkákat igénylő iparágakban használatosak.

Főbb jellemzők és specifikációk

A buldózer kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Késtípusok

A penge a buldózer egyik legkritikusabb alkatrésze, és a különböző pengetípusok különböző célokat szolgálnak.

 • Egyenes penge (S-penge): Rövid, oldalszárnyak nélküli penge, amely alkalmas a finom osztályozásra és az egyszerű földmunkák elvégzésére.
 • Univerzális penge (U-Blade): Ívelt penge nagy oldalsó szárnyakkal, ideális nagy mennyiségű anyag tolására.
 • Semi-Univerzális penge (SU-Blade): Egyesíti az S-Blade és az U-Blade tulajdonságait, sokoldalúan alkalmazható a különböző feladatokhoz.
 • Angle Blade: Balra vagy jobbra szögelhető, alkalmas olyan feladatokhoz, amelyeknél az anyagot oldalra kell mozgatni.

Motor teljesítmény

A lóerőben (HP) mért motorteljesítmény határozza meg a buldózer’anyagtoló és -mozgató képességét. Győződjön meg arról, hogy a buldózer elegendő teljesítményt nyújt az adott feladatokhoz. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a motorteljesítményre vonatkozóan, így segítve Önt az igényeinek megfelelő gép megtalálásában.

Működési súly

Az üzemi súly befolyásolja a buldózer’stabilitását és vonóerejét. A nehezebb buldózerek stabilabbak és alkalmasak nehéz feladatokra, míg a könnyebb buldózerek jobb manőverezhetőséget biztosítanak.

Lánctalp vagy gumiabroncs típusa

Megfontolja, hogy a buldózer milyen típusú lánctalpat vagy gumiabroncsokat használ. A lánctalpak jobb tapadást biztosítanak a puha vagy egyenetlen terepen, míg a gumiabroncsok nagyobb sebességet és mobilitást biztosítanak a kemény felületeken.

Hidraulikus rendszer

A robusztus hidraulikarendszer fokozza a buldózer’emelő és toló képességeit. A jobb teljesítmény és hatékonyság érdekében keresse a fejlett hidraulikus rendszerrel rendelkező gépeket.

Kényelem és kezelőszervek

A modern buldózerek ergonomikus fülkével és fejlett vezérlőrendszerekkel rendelkeznek. Az olyan funkciók, mint a légkondicionáló, az állítható ülések és az intuitív kezelőszervek növelik a kezelő kényelmét és termelékenységét.

Vezető márkák a buldózerek terén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a buldózerek piacán:

 • Caterpillar: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert Caterpillar robusztus megoldásokat kínál, amelyek alkalmasak a különböző építőipari és bányászati alkalmazásokhoz.
 • Komatsu: A tartós és fejlett technológiájukról ismert Komatsu’buldózerei népszerűek az iparágban.
 • John Deere: Nagy teljesítményű buldózerek választékát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Liebherr: Sokoldalú buldózereket kínál, amelyeket hatékonyság és robusztusság jellemez, és amelyek alkalmasak nagyszabású műveletekre.
 • Case: A precíziós és nagy sebességű földmunkákhoz tervezett, kiváló minőségű gépeiről ismert, amelyek ideálisak komplex és nagy volumenű projektekhez.

AzExapro ezen és más neves márkák berendezéseit kínálja, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt dózerek árazása

A használt buldózerek ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak több tízezer és több százezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Caterpillar D6 buldózer ára 50.000 és 150.000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Komatsu D375A-6 300.000 és 500.000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A dózerek nélkülözhetetlen gépek az építőiparban és a bányászatban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a földmunkákhoz és az anyagmozgatáshoz. A buldózerek különböző típusainak és a vásárláskor figyelembe veendő legfontosabb tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Legyen szó lánctalpas buldózerről, kerekes buldózerről vagy mini buldózerről, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti az Ön igényeinek megfelelő berendezések megtalálását.