Az Exapro használt dömperek változatos választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek az építőipari és bányászati műveletekben a nagy teherbírású anyagszállításhoz. Ezeket a robusztus járműveket nagy mennyiségű föld, kavics, homok és egyéb anyagok szállítására tervezték, így nélkülözhetetlenek a terep előkészítéshez, földmunkákhoz és bányászati tevékenységekhez. Dömperkocsink ára az alapmodellek €20.000-től a fejlett, nagy kapacitású, nagy kapacitású egységek €300.000-ig terjed , olyan vezető márkákból, mint a Caterpillar, Komatsu, Volvo és Terex. Minden egyes teherautó egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a teherbírás, a motorteljesítmény, a meghajtás típusa (pl. 4x4, 6x6) és a fejlett biztonsági funkciók, biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi működési igényeinek.

A dömperkocsi kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a szállítandó anyagok típusa és mennyisége, a terep és a munkakörülmények, a teherbírás és az üzemanyag-hatékonyság, valamint a könnyű karbantarthatóság. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a hatékony és költséghatékony anyagszállítás eléréséhez, a termelékenység optimalizálásához, valamint a flotta tartósságának és megbízhatóságának biztosításához. A használt dömperkocsikba való befektetés nemcsak a kiváló minőségű járművekhez való hozzáférést biztosítja jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával a fenntartható gyakorlatokat is támogatja. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes dömperkocsit az építőipari és bányászati műveletei javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható dömpereket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak a nehéz anyagszállítási igényeihez.

PERLINI DP655 Dömperkocsi

Év: 1999

Merev dömper PERLINI DP655 modell - 1999-es év - Üzemóra11,719 - Motorteljesítmény kW 504 - (LE) 675 - Teljes tömeg kg 38,000 - Magasság mm. 4,500 - Működési szélesség mm. 4,500 - Hosszúság mm. 9,500 - Kapacitás mc 35 - Abroncsméretek 21.00 R35 Teljesen működőképes
MAN - CIFA TGA 33-460 - Invetta 36X Dömperkocsi

Év: 2004

MAN - CIFA TGA 33-460 - Invetta 36X - CIFA TGA 33-460 - Invetta 36X MAN TGA 33-460 3 tengelyes teherautó CIFA Invetta 36X betonpumpa rendszerrel - PA 807 F8-H szivattyú verzió - 2004-es év - Tengelytáv (mm)3500 - Szállítási hossz (mm)10100 - Szállítási magasság (mm)4000 - Csőátmérő (mm)100Szekciók4 - Maximális magasság (mm)35460 - Vízszintes sugár (mm)32480 - Minimális nyílásmagasság …


PERLINI 366 Dömperkocsi

Év:

MEREV DÖMPER, PERLINI 366 - Munkaóra 7,807 - Teljes terhelt tömeg: 64 600 kg - A jármű saját tömege felépítménnyel együtt: 28 600 kg. - Teherbírás: 36 000 kg. - MOTOR: S/N 12VA . 50852 - Motor DETROIT : 2 ütemű Hengerek száma : 12 - - MAX. TELJESÍTMÉNY (SAE): 420 LE 2100 fordulat/perc fordulatszámon. - ÖSSZES CILINDRÁTUS: 13941 cm³ …Nehézipari műveletek ellátása: A dömperek átfogó útmutatója

A dömperek, más néven dömperek vagy billenőkocsik létfontosságúak az építőiparban és a bányászatban. Ezeket a nagy teljesítményű járműveket nagy mennyiségű laza anyag, például homok, kavics, bontási hulladék és ércek szállítására és kirakodására tervezték. A különböző típusok, jellemzők és a dömperek beszerzésével kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen növelheti a projekt hatékonyságát és termelékenységét. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a dömperek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A dömperek típusai

A dömperkocsik különböző konfigurációkban készülnek, hogy megfeleljenek az egyedi projektigényeknek. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Standard dömperek

A szabványos dömpereket általában az építőiparban és a bányászatban használják anyagok szállítására és lerakására. Ezek hidraulikus emelőszerkezettel rendelkeznek, amely a teherautó platóját megdönti a tartalom kirakodásához.

 • Hátsó dömperek: A legelterjedtebb típus, ezek a teherautók hátsó csuklós hátsó ajtóval rendelkeznek, és az anyagokat a plató hátrafelé történő billenésével rakodják ki. Ideálisak általános építőipari és bányászati feladatokhoz.
 • Az oldalsó dömperkocsik: Olyan hidraulikus mechanizmussal rendelkeznek, amely a lerakodáshoz oldalra dönti a platót. Alkalmasak olyan műveletekhez, ahol a hely korlátozott, vagy ahol oldalirányú kirakodásra van szükség.
 • Felülső dömperkocsik: A pontos anyagelhelyezéshez a plató alján található kagylószerű kapuval vannak felszerelve. Ideális útépítéshez és az anyagok egyenletes elosztásához.

Gépkocsis dömperek (ADT-k)

A csuklós dömpereket durva terepviszonyokhoz és nagy teherbírású alkalmazásokhoz tervezték. Két részből álló alvázból állnak, a fülke és az első tengely egy forgásponton keresztül kapcsolódik a hátsó dömperfelépítményhez.

 • Szokásos ADT-k: Sokoldalúak és rendkívül manőverezőképesek, alkalmasak terepviszonyokhoz és nagyszabású bányászati műveletekhez.
 • Nagykapacitású ADT-k: Nagy mennyiségű anyag szállítására tervezték, megnövelt hasznos teherbírást és hatékonyságot kínálnak.

Merev dömperek

A merev dömpereket stabilitásra és nagy teherbírásra tervezték, így alkalmasak nagyszabású bányászati és nehéz építési projektekhez.

 • Bányászati merev dömperek: Ezek a bányászati műveletekhez tervezett teherautók kivételes tartósságot kínálnak, és rendkívül nagy terhek kezelésére alkalmasak.
 • Építőipari merev dömperek: Nagy építési projektekben használatosak, nagy stabilitást és hasznos teherbírást kínálnak ömlesztett anyagok szállításához.

Lánctalpas dömperek

A lánctalpas dömperek vagy lánctalpas dömperek kerekek helyett lánctalpakkal vannak felszerelve, amelyek kiváló tapadást biztosítanak puha, sáros vagy egyenetlen terepen.

 • Mini lánctalpas dömperek: Kicsi, kompakt dömperek, amelyek ideálisak a kertépítéshez, kisebb építkezésekhez és szűk helyekre.
 • Nehéz teherbírású lánctalpas dömperek: Durva terepviszonyokhoz és nehéz terhekhez tervezett nagyobb modellek, amelyek bányászati és nagy építési projektekhez alkalmasak.

Főbb jellemzők és specifikációk

A dömperkocsi kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Nyakterhelhetőség

A hasznos teherbírás határozza meg a teherautó által szállítható maximális súlyt. Győződjön meg arról, hogy a teherautó képes kezelni az Ön konkrét anyagmennyiségét és projektigényeit. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a hasznos teherbírásra vonatkozóan, így segítve Önt abban, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő gépet.

Motor teljesítmény

A lóerőben (HP) mért motorteljesítmény befolyásolja a teherautó’nehéz terhek szállítására való képességét, különösen emelkedőkön és durva terepen. A nagyobb motorteljesítmény jobb teljesítményt és hatékonyságot biztosít.

Dömpingmechanizmus

A kiürítési mechanizmus típusának (hátsó, oldalsó, alsó) meg kell felelnie az anyag kirakodására vonatkozó üzemeltetési követelményeknek. Az egyes mechanizmusok az adott alkalmazástól függően különböző előnyöket kínálnak.

Mobilitás és manőverezhetőség

Figyeljen a targonca mobilitására és manőverezhetőségére, különösen akkor, ha a projektje szűk helyeken vagy durva terepen való navigálást igényel. A csuklós dömperek kiváló manőverezhetőséget, míg a lánctalpas dömperek kiváló tapadást biztosítanak puha talajon.

Az építési minőség és tartósság

A teherautó építési minősége és tartóssága alapvető fontosságú a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például edzett acélból készült teherautók ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen karbantartható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro tájékoztatást nyújt a használt teherautók állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Biztonsági jellemzők

A biztonság az építőipari és bányászati műveleteknél elsődleges fontosságú. Keresse az olyan biztonsági funkciókkal rendelkező teherautókat, mint a borulásvédelmi rendszerek (ROPS), a leeső tárgyak elleni védelmi rendszerek (FOPS), a vészleállító gombok és a robusztus fékrendszerek a kezelők védelme érdekében.

Vezető márkák a dömperes teherautók terén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a dömperkocsik piacán:

 • Caterpillar: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert Caterpillar robusztus megoldásokat kínál, amelyek alkalmasak a különböző építőipari és bányászati alkalmazásokhoz.
 • Komatsu: A tartós és fejlett technológiájukról ismert Komatsu’teherautók népszerűek az iparágban.
 • Volvo: Nagy teljesítményű dömperkocsik választékát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Bell: Sokoldalú dömpereket kínál, amelyeket hatékonyság és robusztusság jellemez, és amelyek alkalmasak a nagyszabású műveletekre.
 • Terex: A precíz és nagy kapacitású szállításra tervezett, kiváló minőségű teherautókról ismert, amelyek ideálisak az összetett és nagy volumenű projektekhez.

AzExapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezésekkel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt dömperek árazása

A használt dömperkocsik ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és az egyedi jellemzők. Általában az árak több tízezer és több százezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Caterpillar csuklós dömper ára 50.000 és 150.000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Komatsu merev dömper ára 200.000 és 500.000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vevők számára.

Következtetés

A dömperek nélkülözhetetlen gépek az építőiparban és a bányászatban, amelyek hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak nagy mennyiségű anyag szállítására és kirakodására. A különböző teherautó-típusok és a vásárláskor figyelembe veendő legfontosabb tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár szabványos dömperre, csuklós dömperre, merev dömperre vagy lánctalpas dömperre van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti az Ön igényeinek megfelelő berendezések megtalálását.