Az Exapro-nál használt híddaruk és emelődaruk változatos választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a nehéz emeléshez és anyagmozgatáshoz a különböző iparágakban, beleértve a feldolgozóipart, az építőipart és a raktározást. Ezeket a robusztus gépeket úgy tervezték, hogy a nehéz terheket precízen és biztonságosan mozgatják, javítva a működési hatékonyságot és a munkahelyi biztonságot. Híddaruink és emelőink ára a €10,000-től az alapmodellekhez €150,000-ig a fejlett, nagy kapacitású rendszerekig terjed, olyan vezető márkáktól, mint a Demag, Konecranes, ABUS és Stahl. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például teherbírás, fesztávolság, emelési magasság és automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi működési igényeinek.

A híddaru vagy emelőgép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint az emelni kívánt anyagok típusa és súlya, a munkakörnyezet, a szükséges emelési magasság és a meglévő infrastruktúrába való könnyű integrálhatóság. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a hatékony és biztonságos anyagmozgatás eléréséhez, a munkafolyamatok optimalizálásához és a munkahelyi sérülések kockázatának csökkentéséhez. A használt híddaruk és emelőinkbe történő befektetés nemcsak a kiváló minőségű berendezésekhez való hozzáférést biztosítja jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával a fenntarthatóságot is elősegíti. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes darut vagy emelőt az anyagmozgatási műveletek javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható híddarukat és emelőket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön nehéz emelési igényeihez.

SCHMALZ - JUMBO ERGO daru

Év: 2019

SCHMALZ - JUMBO ERGO daru JUMBO ERGO vákuumos markoló 35 kg-os teherbírással zsákok szállítására és emelésére. A megfogó egy oszlopos darura van felfüggesztve és a csarnok padlójához vegyi horgonyokkal van rögzítve (alternatívaként: rögzítés közbenső lemezre - állítható). * Vákuumfúvó Típus: SBM-160-520-IE3-TYPE1 Teljesítmény (50 Hz): 160 m³/h Vákuum (50 Hz): Teljesítmény (50 Hz): -520 mbar: 3 kW Zajszint: 71 dB (A) …

Dressta SB-85 Emelő

Év: 2001

PIPELAYER DRESSTA SB-85 – gyártási év 2001‎ Eladó egyedülálló lehetőség egy csodálatos Pipelayer Dressta, SB-85 modell 2001-ből, elképesztő 100 tonnás (220 460 lb) emelőképességgel és rendkívül megbízható Cummins KT-19C hajtáslánc beszerzésére hasznos 310 LE-vel.‎ A kínált gép főbb jellemzői: 1) Jó rálátás a munkaterületre 2) A masszív, dobozos profilú acél szórókeretek komoly csőfektetési igénybevételekhez illeszkednek. 3) A nagy szilárdságú kovácsolt …

Faraone ZP200 Emelő

Év: 2017

Terhelhetőség max 0,2 T
Magasság 12 m
Span 0 mm

EU Gantry crane Emelő

Év: 2020

A gerenda típusa Kettős
Span 15000 mm
Terhelhetőség max 5 T

Omis 6.3 t - 15 m Emelő

Év: 2016

A gerenda típusa Kettős
Span 15000 mm
Terhelhetőség max 7 T
Magasság 6 m

Szára szívóemelővel

Év: 2014

A gerenda típusa Kettős
Span 7000 mm
Terhelhetőség max 1000 T
Magasság 3.5 m

Enerpac ESS Emelő Jó üzlet Alacsony munkaidő

Év: 2007

Terhelhetőség max 32000 T
Span 1500 mm

OMIS 50+10 T – 22.9+5.95 m. Emelő

Év: 1999

Terhelhetőség max 50 T
Span 22900 mm

Demag 20 ton + 3,2 ton x 17 855 mm Emelő

Év: 1977

A gerenda típusa Kettős
Span 17855 mm
Terhelhetőség max 20 T

ADC 10 ton x 20 950 mm Emelő

Év:

A gerenda típusa Kettős
Span 20950 mm
Terhelhetőség max 10 T

Stahl 20 ton x 19 900 mm Emelő

Év:

A gerenda típusa Kettős
Span 19900 mm
Terhelhetőség max 20 T

Solomat MONOSTAND 8000Kg

Év: 2014

A gerenda típusa Egyetlen
Span 50 mm
Terhelhetőség max 8 T
Magasság 30 m

Abus 10 ton x 27 500 mm hidraulikus nyíró

Év:

A gerenda típusa Kettős
Span 27500 mm
Terhelhetőség max 10 T

Abus Monopoutre suspendu caisson

Év: 2022

A gerenda típusa Egyetlen
Span 48000 mm
Terhelhetőség max 16 T

ADC 16 ton x 20 950 mm Emelő

Év:

A gerenda típusa Kettős
Span 20950 mm
Terhelhetőség max 16 T

Siemens 240 ton + 120 ton + 4 ton x 23 130 mm Emelő

Év:

A gerenda típusa Kettős
Span 23130 mm
Terhelhetőség max 240 T
Magasság 4200 m

Konecranes 20 ton

Év:

A gerenda típusa Kettős
Span 17855 mm
Terhelhetőség max 25 T
Magasság 9000 m

SAMO 20T-11 m.+4.6 m. Emelő

Év: 2016

Terhelhetőség max 20 T
Span 11000 mm

GH 2 X 8 T

Év: 2020

A gerenda típusa Egyetlen
Span 13500 mm
Terhelhetőség max 16 T

Demag 5 ton x 12 005 mm

Év:

A gerenda típusa Kettős
Span 12005 mm
Terhelhetőség max 5 T


A hatékonyság új magasságokba emelése: A híddaruk és emelők átfogó útmutatója

A híddaruk és az emelődaruk nélkülözhetetlenek a különböző ipari környezetekben, mivel lehetővé teszik a nehéz terhek precíz és könnyű emelését és szállítását. Ezek a gépek növelik a működési hatékonyságot, javítják a biztonságot, és támogatják a különböző gyártási, építési és raktározási tevékenységeket. A különböző típusok, jellemzők és a híddaruk és emelők beszerzésével kapcsolatos megfontolások megértése jelentősen optimalizálhatja az anyagmozgatási folyamatokat. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a híddaruk és emelőgépek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A híddaruk és emelők típusai

A híddaruk és emelők különböző típusokban és konfigurációkban kaphatók, hogy megfeleljenek az egyedi ipari igényeknek. Íme’a főbb típusok áttekintése:

Híddaruk

Híddaruk

A híddaruk egy vízszintes hídból állnak, amely két párhuzamos futópályán, síneken halad. Ideálisak nehéz terhek nagy területeken történő mozgatására gyárakban, raktárakban és gyártóüzemekben.

 • Egyhordós híddaruk: Egyetlen vízszintes gerendával rendelkeznek. Könnyebb terhekhez és rövidebb fesztávolságokhoz alkalmasak.
 • Dupla gerendás híddaruk: Két vízszintes gerendával rendelkeznek. Ideálisak nehezebb terhekhez és hosszabb fesztávolságokhoz, nagyobb emelőkapacitást és nagyobb stabilitást biztosítanak.

Portáldaruk

A portáldaruk hasonlóak a híddarukhoz, de szabadon álló lábakkal vannak alátámasztva, amelyek kerekeken vagy síneken mozognak. Ezeket nehéz terhek emelésére és mozgatására használják kültéri környezetben, például hajógyárakban és építkezéseken.

 • Teljes portáldaruk: A munkaterület teljes szélességén átívelnek, mindkét oldalon lábakkal. Alkalmasak nagyszabású kültéri műveletekhez.
 • Félportáldaruk: Egyik lábuk a földön van, a másik pedig egy magasított futópályán támaszkodik. Ideálisak olyan műveletekhez, ahol a daru egyik oldalának szabadnak kell lennie.

Fogódaruk

A féldaruknak van egy vízszintes karjuk (fock), amely egy emelőt hordoz, amely körkörösen mozog. Tökéletesek kisebb területeken végzett ismétlődő emelési feladatokhoz.

 • Free-Standing Jib Daruk: Beton alapra szerelve. Rugalmasságot biztosítanak és könnyen áthelyezhetők.
 • Falra szerelhető karos daruk: Falhoz vagy oszlophoz rögzítve, így helyet takarítanak meg a padlón. Ideálisak korlátozott alapterülettel rendelkező területeken.

Hoisták

A emelőket a terhek függőleges felemelésére és leengedésére használják. Használhatók önállóan vagy darurendszer részeként.

 • Elektromos emelők: Elektromos meghajtásúak, precizitást és könnyű használatot biztosítanak. Emelési feladatok széles körére alkalmasak.
 • Kézi emelők: Kézzel működtethetők. Ideálisak könnyebb terhekhez és olyan területekhez, ahol nincs hozzáférés elektromos áramhoz.
 • Légemelők: Sűrített levegővel működnek, olyan környezetben használatosak, ahol az elektromos szikrák veszélyt jelentenek, például vegyi üzemekben.

AzExapro számos ilyen darut és emelőt kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják az egyedi működési igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Főbb jellemzők és specifikációk

A híddaru vagy emelő kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

Teherbírás

A daru vagy az emelő teherbírása határozza meg a daru vagy az emelőgép által felemelhető maximális súlyt. Győződjön meg arról, hogy a berendezés képes kezelni az Ön speciális anyagigényeit. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a terhelhetőségre vonatkozóan, így segítve Önt az igényeinek megfelelő gép megtalálásában.

Fesztávolság és hatótávolság

A fesztávolság (a daru által lefedhető szélesség) és a hatótávolság (az emelőgép által megtehető távolság) kritikus fontosságú annak biztosításához, hogy a daru vagy az emelőgép le tudja fedni a szükséges területet. Vegye figyelembe a munkaterület méreteit és a hatékony működéshez szükséges hatótávolságot.

Nyúlási magasság

A emelési magasság az a maximális függőleges távolság, amelyet az emelőgép meg tud tenni. Győződjön meg arról, hogy az emelőmagasság megfelel az Ön működési igényeinek, különösen a nagy belmagasságú vagy többszintes létesítményekben.

Gyorsaság és hatékonyság

Az emelési és haladási sebesség befolyásolja az általános termelékenységet. A nagy sebességű daruk és emelők elengedhetetlenek a nagyszabású műveletekhez, míg a kisebb feladatokhoz lassabb gépek is elegendőek lehetnek. Vegye figyelembe a sebességre vonatkozó előírásokat, hogy azok összhangban legyenek a termelési volumenre vonatkozó követelményekkel.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek fokozzák a pontosságot, a következetességet és a biztonságot az emelési műveletekben. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, a távirányítók és az automatizált biztonsági rendszerek jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják a biztonságos működést. Az Exapro’platformja különböző szintű automatizálással rendelkező gépeket tartalmaz, így Ön megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt a funkcionalitás és a könnyű használat között.

Kibírhatóság és karbantartás

A gép tartóssága és karbantartási követelményei alapvető fontosságúak a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például edzett acélból készült gépek ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen tisztítható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro információt nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Vezető márkák a híddaruk és emelők terén

A neves márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány vezető márka a híddaruk és emelők piacán:

 • Konecranes: A nagy pontosságú és innovatív gépeiről ismert Konecranes robusztus megoldásokat kínál különböző ipari alkalmazásokhoz.
 • Demag: A tartós és fejlett technológiájukról ismert Demag’gépei népszerűek az anyagmozgató iparban.
 • Gorbel: A Gorbel nagy teljesítményű daruk és emelőberendezések sorát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Harrington: A Harrington’berendezéseit a hatékonyság és a sokoldalúság jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyszabású műveletekhez.
 • Spanco: A Spanco precíziós és nagy sebességű emelésre tervezett, kiváló minőségű darukat és emelőket kínál, amelyek ideálisak a komplex és nagy volumenű gyártáshoz.

AzExapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezésekkel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt híddaruk és emelők árazása

A használt híddaruk és emelők ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány ezer és több százezer dollár között mozoghatnak. Például egy használt Konecranes egygerendás híddaru ára 10 000 és 50 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Demag kéttámaszú híddaru ára 50 000 és 200 000 dollár között lehet. Az Exapro’piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vevők számára.

Következtetés

A híddaruk és az emelőgépek nélkülözhetetlen eszközök a különböző ipari alkalmazásokban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a nehéz terhek emelésére és szállítására. A daruk és emelők különböző típusainak és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek növelik működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákkal és versenyképes árakkal. Akár híddarura, portáldarura, karos darura vagy emelőre van szüksége, az Exapro’kiterjedt leltára és felhasználóbarát felülete megkönnyíti az anyagmozgatási igényeinek megfelelő berendezések megtalálását.