Az

Exapro a használt ipari gépek megbízható piaca, amely a különféle termelési igényeket kielégítő csokoládégépek válogatott választékát kínálja a szakembereknek. A hagyományos babtól a tábláig tartó eljárástól a tömeges csokoládégyártásig ezek a gépek olyan neves gyártóktól származnak, mint a Bühler, NETZSCH és Selmi, így biztosítva a kifogástalan minőséget és teljesítményt.

Az árak átláthatóak és versenyképesek: 11 000 €-tól kaphatók a kezdő csokoládégyártóknak megfelelő gépek a 45 000 €-ig terjedő fejlett egységekig, a nagytermelőkre szabva. . Az Exaprot a minőség iránti elkötelezettsége különbözteti meg egymástól, mivel minden gép – ártól függetlenül – megfelel a szigorú iparági szabványoknak.

Akár kézműves, aki ínyenc csokoládékat készít, vagy egy nagy gyártó, aki nagy mennyiségre törekszik, az Exapro hatalmas választéka tökéletes párosítást kínál. A kínált gépek biztosítják a konzisztenciát, a pontosságot és a méretezhetőséget, zökkenőmentes folyamattá alakítva a csokoládékészítés bonyolult művészetét. Az Exapro segítségével a csokoládégyártók nem csak a gépekbe fektetnek be, hanem a megbízhatóságba, a hatékonyságba és a fogyasztók számára elragadó csokoládétermékek ígéretébe is.

Fedezze fel a csokoládégépek világát az Exapro-n, ahol az innováció találkozik a hagyományokkal, mindezt a csokoládé kiválóságára törekedve.

FBM MAESTRIA 60 Csokoládégyártó gép

Év: 2014

Övszélesség 0 mm
Hűtőrendszer Igen

Ár kérésre

IT Olaszország


Ár kérésre

LV Lettország


Ár kérésre

DE Németország


Enrobeuse Sollich TTS320

Év: 1997

Övszélesség 320 mm
Hűtőrendszer Igen

51 000 EUR

BE Belgium


YUCHO GROUP LIMITED QDI-600 MM vonal csokoládécseppekhez Jó üzlet Alacsony munkaidő

Év: 2021

Automatikus vonal csokoládécseppek készítésére. Tartalmazza az olvasztótartályt (1 m3), a lerakót és a hűtőalagutat. Siemens kijelző. Tökéletes minőség! Kapacitás akár 110 kg/óra

35 500 EUR

SE Svédország


CSOKOLÁDÉ GÉP FBM TAOBROMA Alacsony munkaidő

Év: 2021

FBM csokoládégyártó gép, TAOBROMA modell. -Majdnem új, 2021-es modell, 80 órányi üzemidővel. -Termelékenység 35 kg per ciklus. -Ideális csokoládé, diómassza és kenhető krém gyors előállítására, 20/25 mikronos finomság elérésére tervezve. -Vezérlőpanel PLC érintőképernyővel, a könnyű kezeléshez és a receptek létrehozásához, tárolásához és felidézéséhez. -A belső keverő fordulatszámának, a szivattyú fordulatszámának, az üzemi hőmérsékletnek (külön hűtő- és fűtőkörrel), valamint a teljes …

13 000 EUR

GR Görögország


Khandabi golyós malom csokoládéhoz

Év: 2023

Laboratóriumi golyósmalom különböző receptek aprítására például: Összetett, csokoládé, töltelékek, diófélék stb. hasznos kapacitás kb. 50 kg Gyártás éve 2023, nem használt csak bemutatásra használták stabil, rozsdamentes acélból készült mobil keret, beépített elektromos szekrénnyel, beépített duplafalú gömbökkel ellátott konténerrel, alul golyós szitával, 2,2 kW-os keverőmotorral/motorral, frekvenciaváltóval szabályozható fordulatszám 30-50 rpm A receptúra követelményeihez való jobb alkalmazkodás érdekében, Golyókészlet kb. 9,5 mm, …

Ár kérésre

DE Németország


Techmasz 150L golyós malom csokoládégyártáshoz

Év: 2016

Élelmiszer-minőségű golyós malom 150l TECHMASZ Gyártás éve 2016 A golyósmalom krémek, öntetek, csokoládék, töltelékek, paszták előállítására szolgáló berendezés a teljes íz- és színpalettán, 50-15 mikron finomsággal. Az őrlés acélgolyók és egy megfelelő méretű fenéktál segítségével történik. A malom alsó lefolyóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a massza vízzel történő átmosását és sötétből fehérre vagy színesre való átváltását. Ennek a műszaki …

22 500 EUR

PL Lengyelország


Kreuter 1000 csokoládé bevonó gép

Év: 1990

Övszélesség 1000 mm
Hűtőrendszer Igen

Ár kérésre

DE Németország


Ár kérésre

IE Írország


FIMA Duo csokoládé táblacsomagoló

Év: 2010

A FIMA (OPM) - Olaszország DUO csomagológépét szilárd csokoládészeletek csomagolására tervezték szilárd vagy szilárd zárványokkal vagy anélkül.

Ár kérésre

CL Chile


Petzhold Type 813 / 1.2

Év: 1996

Övszélesség 800 mm
Hűtőrendszer Igen

44 500 EUR

FR Franciaország


CE.DA 2003 Csokoládégyártó gép

Év:

Hűtőrendszer Igen

Ár kérésre

IT Olaszország


PROXES Fryma/Koruma MSZ 50 golyós malom csokoládéhoz

Év: 1990

Függőleges gyöngymalom "CoBall mill", Az őrlőtál házának anyaga acél A ház méretei: Diam. 520x300mm, űrtartalom 6,0 liter. A tál enyhe kopásnyomokkal Mechanikus tömítéssel, üzemi nyomás 2,5 bar Dupla köpennyel, kettős köpenyű rotorral Üzemi nyomás 2,0 bar, motor ± 45,0 KW, 380 Volt (Ex) Szivattyúval, házon lévő vezérlőszekrénnyel Nagyfeszültségű elektromos szekrény nélkül (!), opcionálisan újonnan rendelhető Fokozatmentesen szabályozható meghajtás kérésre, felár …

Ár kérésre

DE Németország


Kakaódaráló Buhler SCBA 2 / RheoMill 2

Év: 2007

Buhler SCBA 2 mill eladó néhány pótalkatrésszel, működőképes állapotban. Valamint műszaki dokumentációval. Jó állapotban, de a nagy motor (csapágyazott ketrec) felújításra szorul. Ez egy csere erre a berendezésre Doc. Műszaki érdekében kell adni az eladással együtt Új ár : 250000.- chf Órák száma : 39000

Ár kérésre

CH Svájc


NEW TF 100 Csokoládégyártó gép

Év:

Névleges kapacitás 80 kg/h, a következőkből áll duplafalú, melegvízzel fűtött gyűjtőtartály keverővel, beépített szintszabályozó szivattyúcsatlakozással (kézi/automata) speciális temperáló tárcsával és beépített csokoládészivattyúval a nyomás növelésére, amelyet a SEW háromfázisú hajtóműves motorral (opcionálisan frekvenciaváltóval); R404a töltésű, léghűtéses hűtőegységgel felszerelt. Gyűjtőtartály kivehető szitával és vibrációs motorral, kapcsolószekrény és vezérlőpanel Moeller vezérlőmodullal (PLC). az összes munkafolyamat vezérléséhez, felügyeletéhez és vizualizálásához. Beépített teljesítmény kb. …

Ár kérésre

DE Németország


Kreuter 1000 csokoládé bevonó gép

Év: 1972

Övszélesség 1000 mm

Ár kérésre

DE Németország


Ár kérésre

DE Németország


FBM TAC200 Csokoládégyártó gép

Év: 1997

TAC 200 automata temperáló gép. Csokoládészállításra szolgáló forgókaros szivattyúval együtt. Automatikus temperáló gép TAC 200. Beleértve a csokoládészállításhoz szükséges csigaszivattyút. 200 kg-os belső csokoládékádéval. Mindegyik rozsdamentes acélból. Rozsdamentes acél csövekkel a csokoládé adagolásához és visszavezetéséhez. TAC 200 automata temperáló gép. Tartalmazza a csokoládé adagolásához szükséges csigaszivattyút. 200 kg-os belső csokoládékádéval. Mindegyik rozsdamentes acélból. Rozsdamentes acél csövekkel a csokoládé adagolásához és …

Ár kérésre

IT Olaszország


Nagema Tempering machine Nagema + piping (stainless) Csokoládégyártó gép

Év: 2015

Edzőgép - NAGEMA Nem vagyok benne biztos, hogy mekkora a kapacitása, de tudomásom szerint a belső tartály kb. 70 kg csokoládét tud tárolni. Van még néhány cső, az 500kg-os tartály és a szivattyú is, amit el lehet adni. Nem vagyok biztos benne, hogy mekkora a kapacitás, de tudomásom szerint a belső tartály kb. 70kg csokoládét tud tárolni. Van néhány cső, …

Ár kérésre

PL Lengyelország



Az Exapro útmutatója a csokoládégépekhez az élelmiszer-feldolgozási ágazatban

Az élelmiszeriparban dolgozó szakemberek, különösen az édességek és a csokoládékészítés művészete iránt érdeklődők számára a megfelelő gépek állnak a tevékenységük középpontjában. A csúcskategóriás berendezések beszerzése azonban néha ijesztő pénzügyi vállalkozás lehet, különösen akkor, ha elkezdi vagy terjeszkedik. Írja be az Exapro – a használt ipari gépek megbízható piaca.

Az Exapronál hiszünk abban, hogy minden szakember megérdemli a hozzáférést a legjobb eszközökhöz anélkül, hogy a pénzt feltörné. Ez alól a dinamikus élelmiszer-feldolgozó szektor sem kivétel a folyamatosan változó igényekkel. Tehát, ha szeretne belemerülni a csokoládégyártás csodálatos világába, vagy esetleg bővíteni szeretné jelenlegi tevékenységét, csokoládégép-kollekciónk készen áll a kiszolgálásra.

Mi az a csokoládégép?

A csokoládégép az élelmiszer-feldolgozás területén egy tág fogalom, amely magában foglalja a csokoládékészítés során használt különféle berendezéseket. Ez a kakaóbabot pörkölő gépektől, a konche (a textúra finomítása), a temperálás (a kakaózsír kristályosítása) és a csokoládé kívánt formájú és méretű formázása lehet. Azok számára, akik nagy mennyiségben szeretnének csokit gyártani, a precíz és hatékony gépezet a legfontosabb. Ebbe a kategóriába tartoznak az édességek csokoládéval való bevonására szolgáló gépek, illetve azok, amelyeket különféle töltelékkel, például pralinéval csokoládé töltésére terveztek.

Miért az Exapro?

Az Exapronál használt ipari csokoládégépek válogatott választékát kínáljuk, amelyek az élelmiszer-feldolgozó berendezések szélesebb kategóriájába tartoznak. A neves gyártóktól származó beszerzések és az egyes adatok ellenőrzése révén biztosítjuk, hogy piacunk a minőség és a megbízhatóság szinonimája legyen.

A használt gépek Exapro-n keresztüli választása nemcsak jelentős költségmegtakarítást, hanem gyors rendelkezésre állást is biztosít, megkerülve a vadonatúj berendezések vásárlásával kapcsolatos szokásos átfutási időket. A platformunkon felsorolt ​​csokoládégépek szerény 11 000 eurótól a prémium 45 000 euróig terjednek. Ez a változatosság tükrözi a gép kapacitásának, márkájának, korának és speciális funkcióinak sokféleségét.

A csokoládékészítés bonyolult útja során minden lépés kulcsfontosságú. A kakaóbab kezdeti pörkölésétől a csokoládétábla végső fényes fényéig az Ön által alkalmazott gépek mindent megváltoztathatnak. Tehát akár új csokoládégyárat hoz létre, akár meglévő berendezését frissíti, fontolja meg a gazdaságos és hatékony megoldást.

De ami igazán megkülönbözteti az Exapro-t, az az átláthatóság, a szakértelem és a személyre szabott szolgáltatás keveréke. Csapatunk ismeri a csokoládéipar árnyalatait, így biztosítva, hogy a vásárlók és az eladók tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. És bár platformunk digitális, szellemiségünk mélyen emberi, középpontjában a bizalom kiépítése, az igények megértése és annak biztosítása, hogy minden tranzakció zökkenőmentes legyen.

Azok számára, akik belevágnak a csokoládégyártás gazdag világába, vagy akár már bejáratott csokoládégyárak, akik fel akarják fejleszteni vagy diverzifikálni szeretnék gépeiket, az Exapro több, mint egy piactér – ez egy partner, amely a sikerhez vezető választások felé vezet. Fedezze fel az Exaprot még ma, és engedje, hogy mi is részesei legyünk utazásának.

 

A csokoládégépek előnyei

A finom csokoládétermékek elkészítésének szerves részét képező csokoládégépek számos előnnyel rendelkeznek. A gyártás hatékonyságának javításától a végtermékek konzisztenciájáig ezek a gépek átalakították a csokoládékészítés művészetét és tudományát. Íme a csokoládégépek főbb előnyei:

Konzisztencia és minőségellenőrzés: A csokoládégépek segítenek egységes ízű, állagú és megjelenésű csokoládétételek előállításában. Ez a következetesség kulcsfontosságú azon márkák számára, amelyek minden alkalommal ugyanazt az elragadó élményt kívánják kínálni ügyfeleiknek.

Hatékonyság és sebesség: A kézi csokoládégyártás időigényes lehet. A gépek felgyorsítják a folyamatot, lehetővé téve a nagyobb mennyiségek rövidebb időn belüli előállítását. Ez különösen előnyös a magas termelési igényekkel rendelkező vállalkozások számára.

Precizitás: Legyen szó a csokoládé tökéletes kristályos szerkezetű temperálásáról vagy bonyolult formák formázásáról, a gépek olyan pontosságot kínálnak, amelyet nehéz kézzel elérni. Ez biztosítja, hogy a termékek olyan jól nézzenek ki, mint az ízük.

Skálázhatóság: A gépek segítségével a csokoládégyártók egyszerűen bővíthetik tevékenységüket. Például egy vállalkozás gyorsan áttérhet a napi több száz csokoládé gyártásáról több ezerre, kielégítve a növekvő keresletet.

Költséghatékonyság: Bár a gép megvásárlása kezdeti befektetéssel jár, a megnövekedett teljesítmény és a csökkentett kézi munka gyakran költségmegtakarítást eredményez hosszú távon.

Innováció és sokoldalúság: A modern csokoládégépek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kísérletezést. A csokoládégyárosok különféle töltelékeket, bevonatokat és formákat próbálhatnak ki, így olyan innovatív termékek születnek, amelyek megkülönböztethetik őket a piacon

Biztonság és higiénia: Az automatizált gépek minimálisra csökkentik az emberi érintkezést a termékkel, ami higiénikusabb gyártási folyamatot eredményez. Ráadásul a biztonsági berendezésekkel felszerelt gépek csökkentik a munkahelyi balesetek kockázatát.

Energiatakarékosság: Sok modern csokoládégépet úgy terveztek, hogy energiatakarékos legyen. Ez nem csak az üzemeltetési költségeket csökkenti, hanem a környezetet is javítja.

Hulladékcsökkentés: A gépek úgy kalibrálhatók, hogy optimálisan használják fel az összetevőket, minimális pazarlást biztosítva. Ezenkívül a hibás termékek gyakran újraolvaszthatók és újra felhasználhatók, így biztosítva az erőforrás-hatékonyságot.

Képességfejlesztés: Míg a csokoládéművesek művészi képessége pótolhatatlan, a gépek fejleszthetik készségeiket, lehetővé téve számukra, hogy az innovációra, az ízprofilokra és más árnyalatokra összpontosítsanak, miközben a gépezet kezeli az ismétlődő feladatokat.< /p>

A csokoládégépek forradalmasítják a csokoládéüzemek működését, a művészi és a technológia keverékét kínálva. Legyen szó kis kézműves berendezésről vagy nagyméretű gyártóegységről, ezek a gépek kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a csokoládé varázsa a legkiválóbb formában eljusson számtalan rajongóhoz.

 

A csokoládégépek főbb gépparaméterei

Amikor a csokoládégépek vásárlását fontolgatja, vagy ha megérti a működésüket, fontos, hogy ismerje elsődleges paramétereiket. Ezek a paraméterek betekintést nyújtanak a gép képességeibe, adott feladatokra való alkalmasságába és általános teljesítményébe. Íme a főbb gépparaméterek a csokoládégépekhez:

Kapacitás: Ez a csokoládé mennyiségére vonatkozik (általában kilogrammban vagy tonnában), amelyet a gép egy adott időkereten belül képes feldolgozni vagy előállítani. Például egy temperáló gép óránként 100 kg csokoládét képes feldolgozni.

Névleges teljesítmény: a gép elektromos teljesítményigényét jelzi, általában kilowattban (kW) vagy lóerőben (LE) adják meg. Segít meghatározni az energiafogyasztást és az elektromos forrásokkal való kompatibilitást.

Hőmérséklet-tartomány: Ez a paraméter különösen fontos a temperáló gépeknél, ez a paraméter azt a hőmérsékleti tartományt jelzi, amelyen belül a gép működhet. A megfelelő temperálás kulcsfontosságú a csokoládé kívánt kristályszerkezetének eléréséhez.

Sebesség/keverési sebesség: A csokoládét keverő vagy finomító gépeknél ez a paraméter azt jelzi, hogy a belső mechanizmusok (például keverők vagy darálók) milyen gyorsan működnek, általában percenkénti fordulatszámban (RPM) mérve.< /p>

Nyomástartomány: Olyan gépekre vonatkozik, amelyek nyomást használnak, mint például bizonyos típusú formázógépek. Rúdban vagy font per négyzethüvelykben (PSI) van kifejezve.

Méret és méretek: Ez biztosítja a gép fizikai méreteit, biztosítva, hogy elférjen a gyártóüzemben kijelölt helyen.

Tömeg: A gép össztömege, amely kulcsfontosságú lehet a szállításhoz, telepítéshez és a padlótámasz szükségleteinek meghatározásához.

Conching Time: Konyhítógépeknél ez a paraméter azt a jellemző időtartamot határozza meg, amely alatt a gép a csokoládé állagát és ízét finomítja.

Az öntőforma specifikációi: formázógépek esetén a gép által egyidejűleg kezelhető formák típusának, méretének és számának részletei.

Hatékonyság/áteresztőképesség: Ez a gép általános hatékonyságát jelöli a kimenet minősége és mennyisége tekintetében a bemenethez viszonyítva.

Anyagösszetétel: Milyen anyagokból készült a gép, például rozsdamentes acélból, ami fontos lehet a higiénia, a tartósság és a termék tisztasága szempontjából.

Karbantartási időközök: A javasolt időintervallumok, amelyek között a gépet ellenőrizni, szervizelni vagy alkatrészeket kell cserélni az optimális teljesítmény biztosítása érdekében.

Biztonsági funkciók: A beépített biztonsági mechanizmusok vagy funkciók részletei, amelyek védik a kezelőket és biztosítják a biztonságos működést.

Kapcsolatosság és automatizálás: A modern gépek esetében részletek arról, hogyan integrálhatók nagyobb automatizált rendszerekbe, vagy hogyan csatlakoztathatók hálózatokhoz felügyelet és vezérlés céljából.

Hűtőrendszer: Részletek arról, hogy a gép hogyan hűti le a csokoládét, ha van ilyen, használ-e vízhűtést, léghűtést vagy egyéb módszert.

A csokoládégépek kiválasztásakor vagy azokkal végzett munka során ezeknek a paramétereknek a megértése irányíthatja a döntéseket, biztosíthatja a termelési igényekkel való kompatibilitást, és fenntarthatja az optimális működési hatékonyságot. Mindig célszerű konzultálni a gyártókkal vagy szakértőkkel e paraméterek értékelése során, hogy biztosítsa a megfelelő illeszkedést az adott csokoládégyártási követelményekhez.

 

Felhasználási terület

A csokoládégépek változatos kínálatukkal és képességeikkel a csokoládé- és édességipar különböző területein alkalmazhatók. Íme a gépek elsődleges felhasználási területeinek lebontása:

Bean-to-Bar gyártás: Ez a csokoládékészítés hagyományos és átfogó módszere, ahol a teljes folyamatot, a nyers kakaóbabtól a kész csokoládé táblákig, házon belül végzik. Az ebbe a kategóriába tartozó gépek közé tartozhatnak a pörkölő, a fűnyíró, a daráló, a kagyló és a temperáló egységek.

Tömegtermelés: A tömeges fogyasztásra szánt csokoládét gyártó nagyüzemi gyártók olyan gépeket használnak, amelyek hatalmas mennyiséget képesek kezelni. Ezek gyakran tartalmaznak fejlett formázósorokat, borítókat és hűtőalagutakat, amelyekkel csokoládé ezreit lehet rövid időn belül kisütni.

Kézműves vagy butik csokoládék: A kézműves, ínyenc csokoládékra koncentráló kistermelők gyakran kézi technikák és gépek kombinációját alkalmazzák. Itt a temperáló gépek, a kisméretű kagylók és a speciális formázóberendezések lehetnek elterjedtek.

Pralin és amp; Töltött csokoládé gyártások: itt elengedhetetlenek a töltött csokoládé vagy praliné készítésére szolgáló gépek, mint például a berakógépek vagy az egy-egy adagos rendszerek. Lehetővé teszik a csokoládé és a töltelék, például a ganache, a karamell vagy a gyümölcspép egyidejű lerakását.

Csokoládé bevonat & Borítás: Az olyan termékekhez, mint a csokoládéval bevont diófélék, gyümölcsök, kekszek vagy édességek, bevonógépeket használnak. Egységes csokoládébevonatot biztosítanak a tárgyakon, miközben áthaladnak egy csokoládéfüggönyön és egy hűtőalagúton.

Összetett csokoládégyártás: Az összetett csokoládé, amely gyakran helyettesíti a kakaóvajat más zsírokkal, egyedi összetételéhez igazított gépeket igényel. Az összetett keverők és a speciális temperáló vagy hűtőrendszerek itt elengedhetetlenek lehetnek.

Dekoratív és amp; Különleges csokoládéok: A bonyolult mintájú, díszítésű vagy egyedi formájú csokoládékhoz speciális formázógépeket vagy díszítőberendezéseket használnak. Ez magában foglalhatja a színes kakaóvaj permetező vagy ecsetelő gépeit is.

Kutatás és amp; Fejlesztési laboratóriumok: Azokban a K+F laboratóriumokban, ahol új csokoládékészítményeket vagy -termékeket fejlesztenek ki, a szabványos gépek (például laboratóriumi kagylók vagy temperálók) kisméretű változatait használják a receptek tesztelésére és finomítására.

Csokoládéfinomítás: A csokoládé állagának és érzetének javítása érdekében a csokoládé finomítóit vagy golyósmalmát addig őrlik, amíg a szemcseméret el nem éri a selymesen sima állagot.

Kakaó feldolgozása: A csokoládégyártás megkezdése előtt a kakaóbab számos folyamaton megy keresztül. A csokoládékészítés kezdeti szakaszában a pörkölő, repesztő, szellőző és daráló gépek szerves részét képezik.

Oktatási intézmények: A kulináris iskolák vagy a csokoládékészítési tanfolyamokat kínáló intézmények számos géppel rendelkezhetnek, amelyek gyakorlati tapasztalatokat biztosítanak a diákok számára.

E felhasználási területek mindegyike speciális gépeket vagy gépkombinációkat igényel, amelyek a termelési igényekhez igazodnak. Az optimális eredmény és hatékonyság érdekében elengedhetetlen a pontos követelmények meghatározása a tervezett alkalmazás alapján.

 

A csokoládégépek vezető gyártói

A csokoládégyártó gépek birodalmában van néhány figyelemre méltó gyártó, amely minőségéről, innovációjáról és megbízhatóságáról ismert. Íme néhány kulcsszereplő az iparágban:

Bühler Group: Csokoládégyártó gépeiről híres svájci cég, beleértve a legmodernebb finomító-, kontyoló-, formázó- és bevonógépeket.

NETZSCH: Nedves csiszolási és diszpergálási technológiákra specializálódott. Számos csokoládéfinomító gépet kínálnak, beleértve a híres ChocoEasy rendszerüket.

Savage Bros. Co.: Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező cég számos édesipari gépet gyárt, beleértve a csokoládéolvasztókat, temperálókat és borítókat.

Selmi: egy olasz gyártó, amely kiváló minőségű csokoládé temperáló-, bevonó- és lerakógépeiről ismert, és különösen népszerű a kézműves csokoládégyártók körében.

Aasted: egy dán cég, az Aasted csokoládégyártási megoldások széles skáláját kínálja, beleértve a temperáló gépeket, bevonósorokat és formázóüzemeket.

Gami Srl: Egy másik olasz játékos, aki csokoládé temperáló gépekre és bevonóberendezésekre specializálódott.

Fbm: Olaszországban székhellyel rendelkeznek, és kis- és közepes csokoládégyártásra szabott gépeket kínálnak, beleértve a darálókat, temperálókat és borítókat.

Dedy GmbH: kompakt és sokoldalú csokoládé temperáló gépeiről és enrobereiről ismert német gyártó, amely különösen alkalmas kisebb gyártók vagy laboratóriumok számára.

Royal Duyvis Wiener: Ez a holland cég a kakaó- és csokoládéfeldolgozáshoz a megoldások széles skáláját kínálja, beleértve a finomító, sűrítő és temperáló berendezéseket.

Sollich: A temperálási technológiájukról és bevonatsorairól híres Sollich német óriás a csokoládégépek terén.

CMC: A Chocolate Machinery Company (CMC) a kézműves csokoládégyártók számára kialakított gépek széles skáláját kínálja, beleértve az olvasztókat, keverőket és betéteseket.

JAF Inox: a TNA csoport része, ez a brazil cég komplett babtól tábláig csokoládégyártási rendszereket kínál.

Tomric Systems: Bár formáikról ismertebbek, számos csokoládéberendezést is kínálnak, beleértve a temperáló gépeket is.

Ez csak néhány a csokoládégyártó szektor neves gyártói közül, amelyeket az Exapro-n találhat. A gyártó kiválasztásakor alapvetően fontos figyelembe venni a gépek kompatibilitását a gyártási igényekkel, valamint a pótalkatrészek elérhetőségét. További információért bármikor fordulhat csapatunkhoz. Tehát ne habozzon, merüljön el kiterjedt kollekciónkba még ma, és fedezze fel azokat a gépeket, amelyek tökéletesen illeszkednek gyártási céljaihoz és pénzügyi terveihez!