Műszaki adatok

Hűtőközeg típus
-------------------
Hosszúság x Szélesség x Magasság 1140,0 × 520,0 × 520,0
Súly 90 kg
ledolgozott órák 20 órák
óra áram alatt
állapot félig új
Helyi normák szerint Igen
állapot látható

Leírás

CSAK BEMUTATÓKRA ÉS VÁSÁROKRA HASZNÁLJÁK
1140A termék tökéletes stabilitása az idő múlásával, elkerülve a zsíros anyag felszínre történő leválását és a szilárd anyagok dekantálását, megakadályozva a jégkristályok kialakulását.
A szilárd anyagok dekantálása, megakadályozva a jégkristályok kialakulását.
- Az adalékanyagok kiváló diszpergálása, növelve azok hatékonyságát.
- A textúra észrevehető javítása.
- Megnövekedett viszkozitás (test).
- A fagylaltkeverés optimalizálása (overrum).
- A kémiai reakciók felgyorsítása.
- Fokozott fényesség egyenletes színnel.
- Fokozott ízhatás.
- Alacsonyabb költségek a nyersanyagok jobb felhasználása miatt.
Az utóbbi években az egyik legelterjedtebb jégkrém-homogenizáló rendszer a
a kolloid homogenizáló malom.

Működési elve lehetővé teszi a tökéletesen homogenizált emulziók és diszperziók előállítását.

idővel stabilan állandósulnak.
A fagylaltpiac számos előnye miatt hajlott ennek a rendszernek a használatára.
Ezek közül a következőket emelhetjük ki..:
- A kolloid homogenizáló malom lehetővé teszi minden keverék homogenizálását, beleértve a száraz vagy friss gyümölcsöket és a nagy szilárd anyagokat is.
és nagy szilárd anyagokat, és nem csak az alapanyagokat.
- Bármilyen pasztőrözési vonalhoz csatlakoztatható, kihasználva a pasztőrözési vonal hőmérsékletének előnyeit, és
a homogenizálás a keverék pasztőrözésével egyidejűleg történik.
- Lehetővé teszi kis tételek homogenizálását a pasztőrözőgép használata nélkül.
- Tökéletesen működik (a keverékben vagy önállóan) a tejpor hidratálójaként anélkül, hogy a fagylaltban észrevehető lenne a fagylaltban a különbség.
Ízbeli különbség a fagylaltban a folyékony tejhez képest.

- Átadószivattyúként működik, és sorba kapcsolható egy lemezes hőcserélővel.
- Nem igényel karbantartást (helyes használat esetén).
- Kevés helyet foglal, önhordó és nagyon könnyen tisztítható.
- A kolloid homogenizáló malom jelentősen javítja a gyümölcsfagylaltok textúráját, testét, ízét és fényét.
gyümölcsök, lehetővé téve a gyümölcspépek előállítását, azok keveréskor történő beépítését vagy a keverékek tárolását.
A keverékek homogenizálása vagy kamrákban történő tárolása későbbi felhasználásra.
a pépben elért szemcseméret lehetővé teszi, hogy a fagylalt bármilyen típusú szakaszos vagy folyamatos fagyasztón átmenjen.
folyamatos vagy diszkontinuus)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval


Ügyfél típusa Szaktanácsadó
óta aktív 2025
Ajánlatok online 2
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat 2025. július 16.

Leírás

CSAK BEMUTATÓKRA ÉS VÁSÁROKRA HASZNÁLJÁK
1140A termék tökéletes stabilitása az idő múlásával, elkerülve a zsíros anyag felszínre történő leválását és a szilárd anyagok dekantálását, megakadályozva a jégkristályok kialakulását.
A szilárd anyagok dekantálása, megakadályozva a jégkristályok kialakulását.
- Az adalékanyagok kiváló diszpergálása, növelve azok hatékonyságát.
- A textúra észrevehető javítása.
- Megnövekedett viszkozitás (test).
- A fagylaltkeverés optimalizálása (overrum).
- A kémiai reakciók felgyorsítása.
- Fokozott fényesség egyenletes színnel.
- Fokozott ízhatás.
- Alacsonyabb költségek a nyersanyagok jobb felhasználása miatt.
Az utóbbi években az egyik legelterjedtebb jégkrém-homogenizáló rendszer a
a kolloid homogenizáló malom.

Működési elve lehetővé teszi a tökéletesen homogenizált emulziók és diszperziók előállítását.

idővel stabilan állandósulnak.
A fagylaltpiac számos előnye miatt hajlott ennek a rendszernek a használatára.
Ezek közül a következőket emelhetjük ki..:
- A kolloid homogenizáló malom lehetővé teszi minden keverék homogenizálását, beleértve a száraz vagy friss gyümölcsöket és a nagy szilárd anyagokat is.
és nagy szilárd anyagokat, és nem csak az alapanyagokat.
- Bármilyen pasztőrözési vonalhoz csatlakoztatható, kihasználva a pasztőrözési vonal hőmérsékletének előnyeit, és
a homogenizálás a keverék pasztőrözésével egyidejűleg történik.
- Lehetővé teszi kis tételek homogenizálását a pasztőrözőgép használata nélkül.
- Tökéletesen működik (a keverékben vagy önállóan) a tejpor hidratálójaként anélkül, hogy a fagylaltban észrevehető lenne a fagylaltban a különbség.
Ízbeli különbség a fagylaltban a folyékony tejhez képest.

- Átadószivattyúként működik, és sorba kapcsolható egy lemezes hőcserélővel.
- Nem igényel karbantartást (helyes használat esetén).
- Kevés helyet foglal, önhordó és nagyon könnyen tisztítható.
- A kolloid homogenizáló malom jelentősen javítja a gyümölcsfagylaltok textúráját, testét, ízét és fényét.
gyümölcsök, lehetővé téve a gyümölcspépek előállítását, azok keveréskor történő beépítését vagy a keverékek tárolását.
A keverékek homogenizálása vagy kamrákban történő tárolása későbbi felhasználásra.
a pépben elért szemcseméret lehetővé teszi, hogy a fagylalt bármilyen típusú szakaszos vagy folyamatos fagyasztón átmenjen.
folyamatos vagy diszkontinuus)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval


Műszaki adatok

Hűtőközeg típus
-------------------
Hosszúság x Szélesség x Magasság 1140,0 × 520,0 × 520,0
Súly 90 kg
ledolgozott órák 20 órák
óra áram alatt
állapot félig új
Helyi normák szerint Igen
állapot látható

Erről az eladóról

Ügyfél típusa Szaktanácsadó
óta aktív 2025
Ajánlatok online 2
Utolsó bejelentkezés, utolsó használat 2025. július 16.

Íme egy válogatás hasonló gépekből

CRYMA CMX95 7,5HP Fagylaltgép