Leírás
CSAK BEMUTATÓKRA ÉS VÁSÁROKRA HASZNÁLJÁK
1140A termék tökéletes stabilitása az idő múlásával, elkerülve a zsíros anyag felszínre történő leválását és a szilárd anyagok dekantálását, megakadályozva a jégkristályok kialakulását.
A szilárd anyagok dekantálása, megakadályozva a jégkristályok kialakulását.
- Az adalékanyagok kiváló diszpergálása, növelve azok hatékonyságát.
- A textúra észrevehető javítása.
- Megnövekedett viszkozitás (test).
- A fagylaltkeverés optimalizálása (overrum).
- A kémiai reakciók felgyorsítása.
- Fokozott fényesség egyenletes színnel.
- Fokozott ízhatás.
- Alacsonyabb költségek a nyersanyagok jobb felhasználása miatt.
Az utóbbi években az egyik legelterjedtebb jégkrém-homogenizáló rendszer a
a kolloid homogenizáló malom.
Működési elve lehetővé teszi a tökéletesen homogenizált emulziók és diszperziók előállítását.
idővel stabilan állandósulnak.
A fagylaltpiac számos előnye miatt hajlott ennek a rendszernek a használatára.
Ezek közül a következőket emelhetjük ki..:
- A kolloid homogenizáló malom lehetővé teszi minden keverék homogenizálását, beleértve a száraz vagy friss gyümölcsöket és a nagy szilárd anyagokat is.
és nagy szilárd anyagokat, és nem csak az alapanyagokat.
- Bármilyen pasztőrözési vonalhoz csatlakoztatható, kihasználva a pasztőrözési vonal hőmérsékletének előnyeit, és
a homogenizálás a keverék pasztőrözésével egyidejűleg történik.
- Lehetővé teszi kis tételek homogenizálását a pasztőrözőgép használata nélkül.
- Tökéletesen működik (a keverékben vagy önállóan) a tejpor hidratálójaként anélkül, hogy a fagylaltban észrevehető lenne a fagylaltban a különbség.
Ízbeli különbség a fagylaltban a folyékony tejhez képest.
- Átadószivattyúként működik, és sorba kapcsolható egy lemezes hőcserélővel.
- Nem igényel karbantartást (helyes használat esetén).
- Kevés helyet foglal, önhordó és nagyon könnyen tisztítható.
- A kolloid homogenizáló malom jelentősen javítja a gyümölcsfagylaltok textúráját, testét, ízét és fényét.
gyümölcsök, lehetővé téve a gyümölcspépek előállítását, azok keveréskor történő beépítését vagy a keverékek tárolását.
A keverékek homogenizálása vagy kamrákban történő tárolása későbbi felhasználásra.
a pépben elért szemcseméret lehetővé teszi, hogy a fagylalt bármilyen típusú szakaszos vagy folyamatos fagyasztón átmenjen.
folyamatos vagy diszkontinuus)
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval