Az Exapro-nál a használt bundlerek átfogó választékát kínáljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és biztonságos csomagoláshoz a különböző iparágakban, többek között az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban és a fogyasztási cikkeknél. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy több terméket csomagoljanak, kötegezzenek és rögzítsenek együtt, fokozva a csomagolás hatékonyságát és a termék védelmét a szállítás és tárolás során. Csomagológépeink ára az €5,000 eurótól az alapmodelleknél a €50,000 eurótól a fejlett, nagy kapacitású egységekig terjed, olyan vezető márkáktól, mint a Bandall, Signode, Mosca és Cyklop. Mindegyik gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a csomagolási sebesség, a kötegméret-kapacitás, a csomagolóanyag-kompatibilitás és az automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön egyedi termelési igényeinek.

A kötegelőgép kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a kötegelőanyag típusa (pl. műanyag fólia, pántolás), a gép sebessége és hatékonysága, a kötegelendő termékek mérete és alakja, valamint a meglévő gyártósorokba való könnyű integrálhatóság. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű, biztonságos csomagolás eléréséhez, a termelési hatékonyság optimalizálásához és a munkaerőköltségek csökkentéséhez. A használt csomagológépeinkbe való befektetés nemcsak hozzáférést biztosít a csúcsminőségű berendezésekhez jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek életciklusának meghosszabbításával támogatja a fenntartható gyakorlatokat is. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes gépet a csomagolási műveletek javításához.

Böngéssze még ma az Exapro’listáját, hogy felfedezze a megbízható csomagológépeket, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak az Ön csomagolási és kondicionálási igényeihez.

NORTAN NORTAN 50 Bundler

Év: 2000

LEÍRÁS: A hüvely egy öntött, cső alakú, hőálló és rugalmas hőszigetelő műanyag fólia, amely gyorsan alkalmazható 360 fokos díszítésként és garanciális zárásként is a különböző anyagú és formájú tartályok végtelen sorára. Előtérbe kerülő megoldás, hogy termékeinek tetszetősebb és újabb megjelenést kölcsönözzön, és egyben biztosítsa azok épségét. A sleever csomagoló képes szabályos alakú termékek pecsételő fóliába csoportosítására. FELHASZNÁLÁSI ÁGAZATOK: Gyógyszeripar, vegyipar, …

FABCAR G81 Bundler

Év: 1989

A termék magassága 300 mm
A termék szélessége 90 mm

D.M. Pack PP500 / 600 / 800 bm Bundler

Év:

Kimenet/perc 30 /min
A termék szélessége 400 mm
A termék magassága 200 mm
Motor erő 4.5 kW

POLYPACK A 2060TL INOX Bundler

Év: 2022

A termék magassága 340 mm
Motor erő 18 kW
A termék szélessége 380 mm

PRB PACKAGING SYSTEMS FAR 2001 Bundler

Év: 2009

LEÍRÁS: A PRB FAR 2001 automata csomagológépet különböző termékek csomagolására és csomagolására tervezték a különböző piaci ágazatok számára. Nagy megbízhatóság nagy formátumú rugalmassággal párosul. A pozitív fólia letekercselő rendszer és a termékek mechanikus fésűvel történő szállítása kiváló csomagolási minőséget tesz lehetővé. FELHASZNÁLÁSI ÁGAZATOK: Gyógyszeripar, vegyipar, kozmetika, élelmiszeripar, diétás termékek, orvostechnikai eszközök, gyártás. FŐ JELLEMZŐK: A FAR 2001 csomagológép kizárólag mechanikus …


Pester EVP2 Compact

Év: 2002

Kimenet/perc 5 /min
A termék szélessége 350 mm
A termék magassága 300 mm
Motor erő 9 kW

IMA MS 500 EAC Bundler

Év: 2003

Kimenet/perc 30 /min
A termék szélessége 60 mm
A termék magassága 300 mm

LIBRA STARPACK 240

Év: 1992

A termék magassága 200 mm
A termék szélessége 400 mm

IMPROPACK Tornajet 929 EBR Bundler Jó üzlet

Év: 2005

- Márka : Impropac - Modell : Tornajet 929 EBR - Sorszám : 1471 - Évjárat : 2005 - Jelezve: 98/37/CE A gépet, az elektromos szekrényt és a biztonsági kerítést tartalmazza.

Pester Pewo-Pack 450 SN

Év: 1997

Csomagolás Gyártó: Pester Modell: Pewo-Pack 450 SN Évjárat: 1997 Zsugor sütő: Pewo-therm II 450 Aerosol Használata: esetek csoportosítása Tápellátás: 3-ph 400 V + N + PE / 50 Hz / 20 A / 7,8 kW / 5,2 bar PLC: Siemens S5-95U Műszaki dokumentáció: elérhető (felhasználói kézikönyv, elektromos és pneumatikus diagramok) Teljes méretek (h x é x h): 3000 x 1850 …

Kallfass Super wrap 650 DL IL Bundler

Év: 2003

Kimenet/perc 30 /min
A termék szélessége 650 mm
A termék magassága 400 mm
Motor erő 5 kW

LP Packaging SFE 800

Év: 2007

Kimenet/perc 15 /min
Motor erő 16.6 kW
A termék magassága 350 mm

BFB MS 500

Év: 1988

Kimenet/perc 30 /min
A termék szélessége 330 mm
A termék magassága 200 mm

SKINETTA Pac-Systeme ASK 300 Bundler

Év: 1993

Automata nyújtószalagos gép lineáris hólyagos adagoló, hólyagcsoportosító és -számláló készülék és szalagozó egység. Vezérlőrendszer: SIEMENS, Simatic S7-300 típus

Brodbeck LWA 1600 Q

Év: 2011

Ez a gép egy LWA Q 1600 típusú automata hosszirányú csévélő lemez lamináló berendezéssel a Brodbeck cégtől. a Brodbeck cégtől. A csévélő teljesen működőképes, megfelelőségi nyilatkozattal és minden kapcsolódó dokumentummal, mint például a kezelési útmutatóval. A felhúzó állapota újszerű.

Clever GS-201

Év: 2009

Kimenet/perc 2500 /min
A termék magassága 360 mm

Minipack Torre SEALMATIC 56T

Év: 2005

Kimenet/perc 40 /min
A termék magassága 160 mm

Pamminger Raptor 2350

Év: 2007

Kimenet/perc 60 /min
A termék szélessége 1000 mm
A termék magassága 2144 mm
Motor erő 18 kWA hatékonyság növelése csomagolóeszközökkel: A Comprehensive Guide

A csomagolóeszközök nélkülözhetetlenek a csomagoló- és kondicionálóiparban, mivel hatékony megoldásokat kínálnak a termékek csoportosítására a könnyebb kezelés, tárolás és szállítás érdekében. Ezek a gépek racionalizálják a csomagolási folyamatot, és biztosítják, hogy a termékek biztonságosan összecsomagolva álljanak készen a forgalmazásra. Akár csomagolásra, pántolásra vagy zsugorcsomagolásra használják ezeket a gépeket, ezek a gépek kritikus szerepet játszanak különböző iparágakban, többek között az élelmiszer- és italgyártásban, a gyógyszeriparban és a fogyasztási cikkek gyártásában. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a csomagológépek változatos választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak kiváló minőségű berendezésekhez.

A kötegelőgépek típusai

A csomagológépek különböző típusokban kaphatók, amelyek mindegyike a speciális csomagolási igények és alkalmazások kielégítésére készült. Az elsődleges típusok közé tartoznak:

zsugorító kötegelők

A zsugorcsomagolók hő segítségével egy műanyag fóliát zsugorítanak a termékek köré, szoros, biztonságos köteget hozva létre. Ezeket a gépeket széles körben használják több termék együttes csomagolására, például italos palackok, konzervek és dobozolt termékek csomagolására.

 • Kézi zsugorcsomagoló gépek: Ideálisak a kisüzemi műveletekhez, ezek a gépek kézi adagolást igényelnek a termékekhez, és kis és közepes volumenű csomagolásra alkalmasak.
 • Félautomata zsugorcsomagolók: Ezek a gépek a folyamat egy részét automatizálják, jellemzően kézi termékelhelyezéssel, majd automatikus lezárással és zsugorítással.
 • Teljesen automatikus zsugorcsomagoló gépek: Ezek a nagy volumenű gyártásra tervezett gépek a teljes folyamatot automatizálják, a termék adagolásától a lezárásig és a zsugorításig.

AzExapro többféle zsugorcsomagolót kínál, így biztosítva, hogy a vállalkozások megtalálják az egyedi termelési igényeiknek megfelelő berendezéseket.

Bandázógépek

A kötegelőgépek szalagot vagy pántot használnak a termékek egymáshoz rögzítésére. Ezek a gépek ideálisak olyan termékek, mint például papírkötegek, dobozok és kötegelt textíliák kötegelésére.

 • Kézi pántológépek: Ezeknél a gépeknél a pántot kézzel kell a termékek köré helyezni, alkalmasak kisipari vagy kis volumenű műveletekhez.
 • Félautomata pántológépek: Automatizálják a pántolási folyamatot, miközben kézi termékelhelyezést igényelnek, így nagyobb hatékonyságot kínálnak a közepes volumenű csomagolásokhoz.
 • Teljesen automatikus pántológépek: Automatizálják mind a termékelhelyezést, mind a pántolást, ideálisak nagy volumenű és nagy sebességű csomagolási környezetekhez.

Oververwrapping gépek

A csomagológépek fóliát vagy papírt tekernek a termékek köré, így egy rendezett és biztonságos köteget hoznak létre. Ezeket a gépeket gyakran használják olyan termékek csomagolásához, mint a kozmetikumok, édességek és dobozos áruk.

 • Kézi felülcsomagoló gépek: Ezek a gépek kis méretű műveletekhez alkalmasak, és a termékek kézi adagolását és becsomagolását igénylik.
 • Félautomata csomagológépek: Kombinálják a kézi termékelhelyezést és az automatikus csomagolást, így egyensúlyt biztosítanak a hatékonyság és az ellenőrzés között.
 • Teljesen automatikus felülcsomagoló gépek: Automatizálják a teljes csomagolási folyamatot, ideálisak nagy volumenű gyártósorokhoz.

Tálca- és tokcsomagoló gépek

A tálca- és tokkötegelő gépek tálcákba vagy tokokba csoportosítják a termékeket, amelyeket aztán becsomagolnak vagy lezárnak. Ezeket a gépeket általában az élelmiszer- és italiparban használják olyan termékek csomagolására, mint a konzervdobozok, palackok és üvegek.

 • Tálcaformázók és -rakodók: Ezek a gépek tálcákat formáznak és termékeket rakodnak bele, gyakran más kötegelőberendezésekkel együtt használják őket.
 • Case Packers (ládapakológépek): Automatikusan csomagolják a termékeket ládákba vagy kartondobozokba, teljes körű csomagolási megoldást nyújtva a nagy volumenű műveletekhez.

AzExapro’készletében különböző csomagológépek találhatók, amelyek a különböző csomagolási léptékeknek és követelményeknek megfelelnek.

Főbb jellemzők és specifikációk

A kötegelőgép kiválasztásakor elengedhetetlenül fontos, hogy figyelembe vegyük az egyes jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az Ön működési követelményeinek. A legfontosabb tényezők közé tartoznak:

A csomagolási sebesség

A kötegelőgép működési sebessége befolyásolja a termelés hatékonyságát. A nagyobb csomagolási sebességgel rendelkező gépek elengedhetetlenek a nagy volumenű műveletekhez, míg a kisebb gyártási mennyiségekhez elegendőek lehetnek az alacsonyabb sebességű gépek. Az Exapro’listái részletes specifikációkat tartalmaznak a csomagolási sebességre vonatkozóan, így segítve Önt a termelési céljainak megfelelő gép kiválasztásában.

Az anyagkompatibilitás

Győződjön meg arról, hogy a csomagológép kompatibilis az Ön csomagolási folyamatában használt anyagokkal, például műanyag fóliával, papírral vagy szalagokkal. A különböző anyagokat kezelni képes gépek nagyobb rugalmasságot és sokoldalúságot biztosítanak.

Automatizáltsági szint

A csomagológép automatizáltsági szintje hatással van a munkaerőigényre és a működési hatékonyságra. A teljesen automatikus gépek csökkentik a kézi beavatkozás szükségességét, növelve az áteresztőképességet és a következetességet. A félautomata és kézi gépek nagyobb ellenőrzést biztosítanak, de több munkaerőt igényelhetnek.

Méret és állíthatóság

A kötegelőgép mérete és állíthatósága határozza meg, hogy képes-e kezelni a különböző méretű és formájú termékeket. Keressen olyan gépeket, amelyek állítható beállításokkal rendelkeznek a különböző termékek befogadására, ami növeli a rugalmasságot és a használhatóságot.

Kibírhatóság és karbantartás

A gép tartóssága és karbantartási követelményei alapvető fontosságúak a hosszú távú működési hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból készült gépek ellenállóbbak a kopással szemben. A könnyen tisztítható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentve az állásidőt és az üzemeltetési költségeket. Az Exapro információt nyújt a használt gépek állapotáról és karbantartási előzményeiről, segítve a megalapozott döntéshozatalt.

Vezető márkák a csomagológépek terén

A neves márkák és gyártók gyakran egyet jelentenek a magasabb minőséggel és a jobb támogatással. Néhány vezető márka a csomagológépek piacán:

 • Krones: A nagy pontosságú kötegelőgépeiről ismert Krones robusztus megoldásokat kínál különböző csomagolási alkalmazásokhoz.

 • SMI Group: Az SMI Group’bundázó gépei tartósságukról és fejlett technológiájukról híresek, így népszerű választásnak számítanak az ital- és élelmiszeriparban.

 • Signode: A Signode nagy teljesítményű kötegelőgépek sorát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és pontosságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.

 • Robopac: A Robopac’kötegelőgépeket hatékonyságuk és sokoldalúságuk jellemzi, megbízható teljesítményt nyújtva a nagyszabású műveletekhez.

AzExapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezésekkel rendelkezik, így biztosítva a megbízható és jól támogatott gépekhez való hozzáférést.

A használt csomagológépek árazása

A használt kötegelőgépek ára széles körben változik olyan tényezők alapján, mint a kor, az állapot, a márka és a különleges jellemzők. Általában az árak néhány ezertől több tízezer dollárig terjedhetnek. Például egy használt Krones zsugorfóliázó gép ára 10 000 és 30 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Signode automata csomagológép ára 20 000 és 50 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlók számára.

Következtetés

A kötegelőgépek alapvető eszközök a csomagoló- és kondicionálóiparban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálnak a termékek csoportosítására. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcsfontosságú tényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek igazodnak a termelési igényeikhez. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosítva. Akár zsugorcsomagolóra, pántológépre, felülcsomagoló gépre vagy tálca- és tokkötegelőre van szüksége, az Exapro’kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő berendezések megtalálását az Ön csomagolási műveleteihez.