Az Exapro oldalon elérhető borítékbeszúrók, befoglalók és kitöltők kulcsfontosságúak az olyan ágazatokban, mint a direkt mail marketing, a számlázás és az oktatás, segítve a hatékony, nagy volumenű levélfeldolgozást. . Gyakran szerepelnek olyan neves gyártók, mint a Pitney Bowes, a Kern és a Quadient (korábban Neopost), amelyek megbízható és nagy teljesítményű gépeket kínálnak. Ezek az elsősorban 13 000 és 84 000 euró közötti gépek különféle borítékméreteket és anyagokat kínálnak, több beszúróállomással és fejlett programozhatósággal a testreszabott feladatokhoz. A különféle méretű borítékok kezelésének sokoldalúsága és a több dokumentum beillesztésének lehetősége teszi azokat a különféle iparági igényekhez alkalmazkodóvá. Az Exapro vásárlói számos lehetőségben elmélyülhetnek, figyelembe véve az olyan tényezőket, mint a kapacitás, a sebesség, a gép állapota, a márka hírneve és a speciális működési követelményeknek megfelelő további funkciók. Az eladók pontosan felsorolhatják a gépparamétereket és a felhasználási területeket, hogy vonzzák a megfelelő vásárlókat. Az Exapro leegyszerűsíti a vásárlási és eladási folyamatot, így a borítékfeldolgozó gépek elsőrangú piacterévé válik, amely igazodik a szakmai igényekhez és a költségvetési szempontokhoz. Az átlátható platform jól megalapozott döntéseket tesz lehetővé, javítva a felhasználói élményt az ipari gépek beszerzése során.

W+D 134 ablakvágó és foltozó gép

Év: 1993

W+D 134 ablakvágó és foltozó gép Év: 1993 A gép futó állapotban látható. Azonnal rendelkezésre áll.

W+D Classic borítékkészítő gép

Év: 2001

W+D Classic - Blank Fed borítékológép Év: 2001 3 nyomtatási egység Orvosi penge, Ablakos egység, P&S A gép futó állapotban látható, Azonnal rendelkezésre áll.

NEOPOST DS-70 Borítékbeszúró

Év: 2007

Max. papír hossza 16.2 cm
Max. papírszélesség 24.8 cm

Winkler and Dunnebier – W+D W+D - 141 G Blank Fed Envelope Making Machine Borítékbeszúró Alacsony munkaidő

Év: 1970

Max. papír hossza 580 cm
Max egység/perc 300 /min
Max. papírszélesség 73 cm

Böwe Bell+Howell Intellistar MC levélválogató gép

Év: 2008

Max. papír hossza 22.9 cm
Max egység/perc 133 /min
Max. papírszélesség 32.4 cm

KAS 465 HS-6 Borítékbeszúró

Év: 2004

Max. papír hossza 22.9 cm
Max egység/perc 100 /min
Max. papírszélesség 32.4 cm

MB Bäuerle autoSET B4-6 Borítékbeszúró

Év: 2012

Max. papír hossza 25 cm
Max egység/perc 233 /min
Max. papírszélesség 35.3 cm

Pitney Bowes APS (Advanced Productivity System)

Év: 2012

Max. papír hossza 16.2 cm
Max egység/perc 300 /min
Max. papírszélesség 22.9 cm

Winkler + Dunnebier 102

Év: 1985

Gyártó Winkler + Dunnebier 102-es modell Ezzel a géppel 5 különböző típusú borítékot kapunk. A gép kitűnő állapotú, még összeszerelt és üzemképes, megrendelő kérésére szétszedhető. A borítékkészítéshez szükséges eszközöket a géppel együtt szállítjuk boríték magassága 105.110.125.162.176

Winkler + Dunnebier 134 Strip and Window Machine Alacsony munkaidő

Év: 1969

Max. papír hossza 560 cm
Max egység/perc 300 /min
Max. papírszélesség 480 cm

Delta-TechniQ BEM-350

Év: 2016

Gép buborékborítékok gyártásához. A borítékok PE-mentes (Kraft vagy Offset) papírból készülnek. A gép folyamatos használat mellett teljesen működőképes. 2016-os gyártású. A gép műszakilag nagyon jó állapotú. Soha semmi nem történt vele. Minden karbantartási szolgáltatás időben és még gyorsabban történik. A géppel ellátott készletben a Hot-Melt ragasztórendszert is forgalmazzuk, mely jelentősen csökkenti a borítékgyártás költségeit. Lehetőség van a gép megtekintésére munka …

Halm EM4

Év: 1999

Max. papír hossza 23 cm
Max. papírszélesség 40 cm

NEOPOST DS-200 Borítékbeszúró

Év: 2012

Max. papír hossza 229 cm
Max egység/perc 80 /min
Max. papírszélesség 324 cm

NEOPOST DS-1200 Borítékbeszúró

Év: 2013

NEOPOST 1200 behelyezőgép Új beszerzés NOV 2013 Quadient karbantartás alatt álló berendezés üzemben - 20 milliószoros Nagy kapacitású, 6000 lapos adagoló kocsinként, kamerával felszerelve a multikód optikai olvasásához (QR-Datamatrix-Sávkód stb.). + tálcák további dokumentumok számára 1 x 2500 lapos A4-es tálca 2 hibrid tálca kártyák és szórólapok számára Online frankírozó egység hozzáadásának lehetősége Gyártási sebesség : 12 000/óra C6 formátumban …

Pitney Bowes DI4100 Borítékbeszúró

Év: 2011

Max. papír hossza 16.2 cm
Max egység/perc 166 /min
Max. papírszélesség 22.9 cm

Hensen Packaging Concept HPC SI 350 Borítékbeszúró

Év: ~ 2000

Max. papír hossza 325 cm
Max egység/perc 50 /min
Max. papírszélesség 280 cm

Kern 3500

Év: 2007

Max. papír hossza 17.6 cm
Max egység/perc 366 /min
Max. papírszélesség 25 cm

Pitney Bowes FL83 (FX) Borítékbeszúró

Év: 1999

Max. papír hossza 22.9 cm
Max egység/perc 200 /min
Max. papírszélesség 32.4 cm

Böwe Bell+Howell Criterion Borítékbeszúró

Év: 2008

Max. papír hossza 16.2 cm
Max egység/perc 600 /min
Max. papírszélesség 22.9 cm

Böwe Bell+Howell Criterion Borítékbeszúró

Év: 2019

Max. papír hossza 16.2 cm
Max egység/perc 600 /min
Max. papírszélesség 22.9 cm


Borítékbeszúrók, -befoglalók és -teljesítők az Exapro-n: Ipari gépek a továbbfejlesztett nyomtatási műveletekhez

A nyomdai szektorban tevékenykedő számtalan szakember számára a jó minőségű és hatékony gépek karbantartása nem csupán szükséglet, hanem mentőöv. Ahogy a termelési igények nőnek, fejlődnek és diverzifikálódnak, úgy nő a kereslet a legmodernebb berendezések iránt, amelyek segíthetik a vállalkozásokat, hogy az élen maradjanak, és precízen és gyorsan megfeleljenek az ügyfelek igényeinek. A gépek egyik ilyen kategóriája, amely döntő szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, a borítékbeszúrók, befoglalók és teljesítők.

A borítékbeszúrók, -befoglalók és -teljesítők megértése

Számos nyomtatási művelet középpontjában, különösen a nagyszabású levelezési kampányokban, marketingprojektekben vagy bonyolult dokumentációkban, a borítékbeszúrók, -befoglalók és -kitöltők iránti igény rejlik.

Borítékbeszúrók: olyan gépek, amelyeket kifejezetten dokumentumok, prospektusok vagy más lapos anyagok borítékokba helyezésére terveztek. A kis műveletekre alkalmas egyszerű asztali modellektől a nagy volumenű gyártógépekig terjedhetnek, amelyek egy óra alatt több tízezer borítékot képesek feldolgozni.

Borítékok: Ezek elsősorban a borítékok lezárására összpontosítanak a tartalom behelyezése után. Biztosítják, hogy a tartalom védett és bizalmas maradjon, így készen áll a kézbesítésre.

Boríték-teljesítők: Átfogóbb megoldás, ezek a rendszerek gyakran kombinálják a beszúrók és a befoglalók jellemzőit, valamint olyan további funkciókat, mint a válogatás, bélyegzés és címzés.

Miért válassza az Exapro-t gépi igényeihez?

Az Exapro a használt ipari gépek kiemelkedő piaca, egy olyan platform, ahol a szakemberek a világ minden tájáról érkeznek, hogy megtalálják a gépek legjobbjait, beleértve a kiváló minőségű borítékokhoz kapcsolódó nyomtatóberendezéseket is.

A vásárlók számára az Exapro azt az előnyt kínálja, hogy a gépek hatalmas készletéhez férhetnek hozzá, amely gyakran a legjobb gyártók és márkák berendezéseit tartalmazza. Ez a széles választék biztosítja, hogy a vállalkozások méretüktől vagy speciális igényeiktől függetlenül megtalálják a működésükhöz leginkább illő gépet. Ezen túlmenően, mivel a gépek használatban vannak, gyakran a vadonatúj modellek költségének a töredékébe kerülnek, anélkül, hogy a minőség vagy a funkcionalitás rovására menne. Platformunk az árképzés széles spektrumát kínálja, 13 000 és 84 000 euró között. Ez a választék tükrözi a platformon elérhető gépmodellek, funkciók, kapacitások és márkák sokféleségét.

Az eladók számára, ha gépeiket az Exapro-n listázzák, a potenciális vásárlók globális közönségéhez kell eljutniuk, így könnyebben megtalálhatják a berendezéseikhez megfelelő vásárlót. Az Exapro zökkenőmentes listázási és értékesítési folyamatával, valamint az iparágban elfoglalt megbízható hírnevével az eladók biztosak lehetnek a zökkenőmentes tranzakciós élményben.

Az Exapro vásárlási vagy eladási folyamata kényelmes és átlátható. A platform biztosítja, hogy minden felsorolt ​​gép átessen egy ellenőrzési folyamaton, ami további bizalmi réteget ad minden érintett fél számára. Az Exapro segítségével a vevők és az eladók is arra összpontosíthatnak, ami igazán számít: a működésük fejlesztésére és üzleti céljaik elérésére.

A nyomtatási szektorban dolgozó szakemberek számára, akik tevékenységüket korszerűsíteni, diverzifikálni vagy egyszerűsíteni szeretnék, az Exapro-n jelen lévő borítékbeszúrók, záróelemek és kitöltők robusztus megoldást kínálnak. Az Exapro választásával nem csak egy gépet választ; Ön a kiválóság, a hatékonyság és a vállalati növekedés örökségébe fektet be.

 

A borítékbeszúrók, befoglalók és kitöltők fő előnyei

A borítékbeszúrók, csatolók és teljesítők alapvető szerepet játszanak a különböző vállalkozásokban, különösen azokban, amelyek nagyszabású postázási műveletekben vagy részletes dokumentációs folyamatokban vesznek részt. Ezek a gépek egyszerűsítik és automatizálják azokat a feladatokat, amelyek egyébként munka- és időigényesek lennének. Íme a borítékbeszúrók, -befoglalók és -kitöltők fő előnyei:

Hatékonyság és sebesség: ezek a gépek nagy mennyiségű borítékot képesek lényegesen rövidebb idő alatt feldolgozni a kézi behelyezéshez vagy lezáráshoz képest. Ez a megnövekedett hatékonyság a projektek gyorsabb befejezését és a nagyobb mennyiségű küldemény kezelésének képességét jelenti.

Konzisztencia: Az automatizált gépek biztosítják, hogy minden borítékot következetesen töltsenek, zárjanak le és dolgozzanak fel. Ez az egységesség kulcsfontosságú a professzionális megjelenés megőrzéséhez, valamint ahhoz, hogy minden dokumentumot vagy anyagot megfelelően csatoljanak.

Költségmegtakarítás: Hosszú távon az ilyen gépekbe történő befektetés jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. E feladatok automatizálásával a vállalkozások csökkenthetik a kézi munkaerő igényét és a kapcsolódó költségeket. Ezenkívül a gyorsabb feldolgozási idő csökkenti a túlórákat és növeli a teljesítményt.

Az emberi hibák csökkentése: A kézi borítékbehelyezési és -lezárási folyamatok hajlamosak olyan hibákra, mint az elcsúszás, kihagyott betétek vagy nem megfelelően lezárt borítékok. Az automatizált gépek minimalizálják ezeket a hibákat, pontosabb és megbízhatóbb eredményeket biztosítva.

Sokoldalúság: Sok modern gép sokoldalú szolgáltatásokat kínál, például különböző méretű borítékok kezelésére vagy több dokumentum beszúrására egy borítékba. Ez az alkalmazkodóképesség lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy különféle projekteket teljesítsenek anélkül, hogy több gépre lenne szükségük.

Továbbfejlesztett testreszabás: Ezeknek a gépeknek egyes fejlett modelljei egyéni feladatokra programozhatók, például speciális betétek hozzáadására a célzott levelezésekhez vagy akár nyomtatási címekhez. Ez a funkció lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy leveleiket meghatározott közönségekhez igazítsák.

Helytakarékosság: A behelyezés, a bezárás és a kitöltés funkcióinak egy gépbe történő kombinálásával a vállalkozások értékes alapterületet takaríthatnak meg, ahhoz képest, hogy minden feladathoz külön-külön eszközzel rendelkeznének.

Biztonság: Az automatizált gépeket a biztonság szem előtt tartásával tervezték. Az olyan funkciók, mint az elakadásészlelés és az automatikus leállítás, megelőzhetik az esetleges szerencsétlenségeket, és biztonságosabb munkahelyet biztosítanak.

Nagyobb termelékenység: A gyorsabb átfutási időknek és a minimális felügyelet melletti működésnek köszönhetően a vállalkozások több projektet vagy ügyfelet vállalhatnak, ami megnövekedett bevételi lehetőségekhez vezet.

A borítékbeszúrók, -befoglalók és -kitöltők számos előnnyel járnak, a fokozott hatékonyságtól és költségmegtakarítástól a fokozott testreszabásig és biztonságig. Az ilyen gépekbe való befektetés jelentősen felgyorsíthatja a vállalkozások levelezési és dokumentációs folyamatait, ami jobb termelékenységet és vevői elégedettséget eredményezhet.

 

A borítékbeszúrók, befoglalók és teljesítők fő gépparaméterei

Ha egy olyan piacon, mint az Exapro, vásárol vagy ad el borítékbeszúrókat, -dobozokat és kitöltőket, döntő fontosságú, hogy figyelembe vegyék a gép adott paramétereit, hogy biztosítsák, hogy a berendezés megfeleljen az üzlet igényeinek vagy a potenciális vásárlók elvárásainak. Itt vannak a főbb számításba veendő gépparaméterek:

Kapacitás/sebesség: Ez a gép által meghatározott időkereten belül feldolgozható borítékok számát jelenti, általában óránkénti borítékként (pl. 10 000 boríték/óra). Ez a paraméter kulcsfontosságú a gép által kezelhető hangerő megértéséhez.

Borítékméret-kompatibilitás: A gépek eltérő méretű borítékokat tudnak kezelni. Győződjön meg arról, hogy a készülék képes elviselni a szükséges borítékméreteket, a kis, szabványos méretektől a nagyobb formátumokig.

Beszúrási állomások száma: Ez azt jelzi, hogy a gép hány különböző beszúrást (pl. prospektusokat, leveleket, válaszborítékokat) tud kezelni egy cikluson belül. A több beszúró állomással rendelkező gép bonyolultabb levelezést tesz lehetővé.

Anyagrugalmasság: Egyes gépek az anyagok szélesebb skáláját képesek kezelni, a vastag prospektusoktól a vékony szórólapokig. Alapvető fontosságú, hogy ismerjük a gép képességét a különféle anyagok kezelésére.

Lezárási mechanizmus: Ismerje meg a gép által használt lezárási módszer típusát (pl. nedvesítés és lezárás, önzáró borítékok), valamint annak hatékonyságát és megbízhatóságát.

Szoftver és Programozhatóság: A fejlett gépek olyan szoftverintegrációkkal érkezhetnek, amelyek lehetővé teszik az egyéni programozást, adatkezelést és egyéb speciális funkciókat.

Alapterület/méret: A munkaterülettől függően ismernie kell a gép méreteit, hogy kényelmesen és hatékonyan elférjen a rendelkezésre álló helyen.

Energiaszükséglet: Ellenőrizze a gép energiafogyasztását és az esetleges elektromos követelményeket. Ez biztosítja a kompatibilitást létesítménye elektromos infrastruktúrájával.

Biztonsági funkciók: Ellenőrizze a biztonsági mechanizmusokat, például a vészleállítókat, az elakadásérzékelőket és a védőburkolatokat, különösen, ha a gép nagy sebességgel működik.

További szolgáltatások: Egyes gépek extra funkciókat kínálnak, például beépített bélyegzést, címnyomtatást vagy vonalkód-olvasást. Műveleteitől függően ezek hasznosak lehetnek.

Alkatrészek elérhetősége: Különösen a régebbi modellek esetében ügyeljen arra, hogy a pótalkatrészek könnyen elérhetőek legyenek a piacon. Ez megkönnyíti az esetleges karbantartási és javítási igényeket.

Garancia és Támogatás: Bár előfordulhat, hogy a használt gépekre nem vonatkozik a gyártói garancia, egyes eladók rövid távú garanciát vagy támogatási szolgáltatásokat kínálhatnak.

Amikor egy gépet listáznak vagy fontolóra vesznek egy olyan platformon, mint az Exapro, az ezekre a paraméterekre vonatkozó részletes és pontos információk leegyszerűsíthetik a vásárlási vagy eladási folyamatot, biztosítva, hogy mindkét fél jól tájékozott legyen, és magabiztos döntéseket hozhasson.

 

Felhasználási terület

Egy olyan platformon, mint az Exapro, a felhasználási terület ismerete létfontosságú a potenciális vásárlók számára annak biztosításához, hogy egy adott gép megfeleljen működési szükségleteiknek, az eladók pedig pontosan tudják piacra dobni berendezéseiket a megfelelő közönség számára. Íme a borítékbeszúrók, -befoglalók és -teljesítők fő alkalmazási területei:

Közvetlen levelezés és Marketingkampányok: Ezeknek a gépeknek az egyik legjelentősebb felhasználója a direkt mail marketinggel foglalkozó vállalkozások. Ezek a gépek leegyszerűsítik a tömeges küldemények küldésének folyamatát, legyen szó promóciós szórólapokról, kedvezményes kuponokról vagy személyre szabott levelekről.

Számlázás és Kivonatok feldolgozása: Pénzintézetek, közüzemi társaságok és más szolgáltatók ezeket a gépeket arra használják, hogy havi kimutatásokat, számlákat és értesítéseket küldjenek ügyfeleiknek.

Adománygyűjtés és Jótékonysági szervezetek: A jótékonysági és non-profit szervezetek gyakran küldenek hírleveleket, adománykéréseket és frissítéseket támogatóiknak. Ezek a gépek biztosítják az ilyen küldemények hatékony és időben történő feldolgozását.

Előfizetéses szolgáltatások: Legyen szó magazin-előfizetésről, havi termékmintákról vagy bármely más előfizetésen alapuló szolgáltatásról, ezek a gépek segíthetnek biztosítani az anyagok időben történő elküldését az előfizetőknek.

E-kereskedelem és Katalógusok: Az e-kereskedelmi vállalkozások és a hagyományos kiskereskedők gyakran küldenek termékkatalógusokat, promóciós ajánlatokat és egyéb anyagokat vásárlóiknak. Ezek a gépek segítik az ilyen nagyszabású küldemények hatékony feldolgozását.

Oktatási intézmények: Az iskolák, főiskolák és egyetemek használhatják ezeket a gépeket felvételi levelek, frissítések, öregdiákok és egyéb intézményi levelek küldésére.

Biztosítás és Egészségügy: A biztosítótársaságok kötvénydokumentumokat, kárigénylőlapokat és egyéb kommunikációt küldenek, míg az egészségügyi intézmények orvosi jelentéseket, időpont-emlékeztetőket és egészségügyi frissítéseket küldhetnek.

Nyomtatás és Kiadók: Ezeknek a vállalkozásoknak, amelyek gyakran végeznek nagyszabású nyomtatási műveleteket, szükségük lehet ilyen gépekre nyomtatott anyagaik, könyveik és egyéb kiadványaik feladásához.

Jegyvásárlás és Rendezvényszervezés: A rendezvényszervezési szektorban működő vállalatok használhatják ezeket a gépeket rendezvényjegyek, bérletek és információs brosúrák küldésére.

Ha megadja a felhasználási területet egy gép Exapro-on való feltüntetésekor, az eladók vonzhatják a megfelelő vásárlókat, akik ezekben a szektorokban működnek. Ezzel szemben a vevők szűkíthetik keresésüket sajátos iparági igényeik alapján, így biztosítva, hogy olyan gépekbe fektetnek be, amelyek megfelelnek működési követelményeiknek.

 

A borítékbeszúrók, befoglalók és kitöltők fő gyártói 

Több neves borítékbeszúró, -foglaló és -kitöltő gyártó is létezik. Ha egy olyan piacteret böngészik, mint az Exapro, előfordulhat, hogy a következő gépekkel találkozik:

Pitney Bowes: A levelezési és dokumentumkezelési iparágban jól ismert Pitney Bowes borítékbeszúrók és kapcsolódó berendezések széles skáláját gyártja, amelyek különböző léptékű műveletekhez alkalmasak.

Neopost (jelenleg Quadient): A levelezési megoldások iparágának másik óriása, a Neopost számos borítékfeldolgozó gépet kínál. Azóta Quadient névre keresztelték őket, és gépeik megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek.

Kern: A Kern a levelezési és dokumentumkiadási megoldások szektorának vezető gyártója, nagy teljesítményű borítékbeszúró rendszereket gyárt, amelyek alkalmasak nagy volumenű műveletekre.

Bell és Howell: Az iparágban nagy múltra visszatekintő Bell and Howell számos levelezési megoldással rendelkezik, beleértve a borítékbeszúrókat és a záróelemeket.

Francotyp-Postalia (FP): Az FP különféle levelezési megoldásokat kínál, és borítékbeszúróikat kis és nagyszabású műveletekhez egyaránt tervezték.

Böwe Systec: Az automatizálási megoldásokra specializálódott Böwe Systec nagy sebességű működésükről és megbízhatóságukról ismert borítékbeszúrókat gyárt.

Müller Apparatebau: Ez a cég a különböző levelezési igényekhez megfelelő borítékbeszúró rendszereket kínál.

MB Bäuerle: Az innovatív levelezési és hajtogatási megoldásairól ismert MB Bäuerle beszúróit pontosságuk és hatékonyságuk miatt értékelik.

Ferag: Noha a Ferag a nyomdai utáni megoldásairól ismertebb, számos levelezőrendszerrel is rendelkezik, beleértve a borítékbeszúrókat.

GUK-Falzmaschinen: Bár elsősorban hajtogatógépeikről ismertek, bizonyos borítékfeldolgozó berendezéseket is gyártanak.

A gépek értékelésekor a márka hírnevén túlmenően fontos figyelembe venni a gép műszaki adatait, korát, állapotát, valamint a korábbi felhasználók véleményét vagy visszajelzését is.