Az Exapronál a használt szárítógépek átfogó választékát kínáljuk, amelyek elengedhetetlenek a textilipar befejező folyamatához. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy hatékonyan távolítsák el a nedvességet a szövetekből festés, mosás vagy más nedves feldolgozási lépések után, biztosítva az optimális szövetminőséget és előkészítve a későbbi befejező műveleteket. Szárítóink árai az alapmodellek 10 000 eurótól a fejlettebb, nagy kapacitású egységekig terjednek, olyan vezető márkáktól, mint a Brückner, Krantz, Santex és Monforts. Minden gép egyedi specifikációkkal rendelkezik, mint például a szárítási kapacitás, az energiahatékonyság, a fűtési mód (pl. gáz, gőz, elektromos) és az automatizálási szint, így biztosítva, hogy megfeleljenek az Ön speciális termelési igényeinek.

A textilszárító kiválasztásakor vegye figyelembe a kulcsfontosságú tényezőket, mint például a feldolgozandó szövet típusát, a szükséges szárítási sebességet és hatékonyságot, az energiafogyasztást, valamint a könnyű kezelhetőséget és karbantartást. Ezek az elemek kulcsfontosságúak a kiváló minőségű, egyenletes szárítás eléréséhez, a termelési hatékonyság optimalizálásához és az üzemeltetési költségek csökkentéséhez. A használt szárítóinkba való befektetés nemcsak a csúcsminőségű berendezésekhez biztosít hozzáférést jelentősen csökkentett áron, hanem a tartós gépek élettartamának meghosszabbításával is támogatja a fenntartható gyakorlatokat. Bízzon az Exapro kiváló ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségében, és találja meg a tökéletes szárítót a textilkikészítési műveletek javításához.

Fedezze fel az Exapro termékeit még ma, és fedezze fel a megbízható szárítókat, amelyek kivételes teljesítményt és értéket nyújtanak textilkikészítési igényeinek.


Stalam RF 85 Kw Szárítógép

Év: 2000

Stalam RF 85 KW szárító üzemben kiváló állapotban új tartalék lámpával szállítva 2000-es évből Olyan fonalakkal dolgozunk, mint pamut, poliészter, nejlon,... ,kúpokon, csöveken, muffokon és háncsokon... Szintén tudunk dolgozni szálakkal, de még soha nem használtuk.

PRIMUS DX24 Szárítógép

Év: 2016

Töltősúly 24 kg

Hidro Dettin Berta 24 TE

Év: 1991

Hidro Dettin Berta 24 TE Működőképes állapotban Gyártási év: 1991 Online fotók és ár kérésre

Hidro Dettin Berta

Év: 1990

Hidro Dettin Berta Működőképes állapotban Gyártási év: 1990 Különböző típusú csövekkel és muffokkal való munkához szükséges tartozékok

TIFLEX IR150 + AP150 Szárítógép

Év: 1998

Fűtött Elektromosság

UNITECH ENAIRGY/XL TAV 2000 Szárítógép

Év: 2008

10.000-15.000 mt 200 cm Szárítás és utómunka végezhető - Fűtés földgáz-égő rendszerrel is rendelkezésre áll.

RENZACCI D50

Év: 2006

Töltősúly 25 kg
Fűtött Gáz


Dettin Amostras Szárítógép

Év: 1994

Dettin minták Hidrominták orsókhoz, muffokhoz vagy nyüstökhöz.
DENSIMATIC SÁL KIEGYENESÍTŐ

Év: 2006

Densimatic Weft kiegyenesítő - Gyártás éve 2006 - 2,20 cm munkakapacitás - Minden folyamathoz, különösen poliészterhez, pamuthoz, viszkózhoz használható. - A vetülékvezető szemek a szövetszélességnek megfelelően 2 vagy 4 szemmel működtethetők - Kézi és automatikus opciók állnak rendelkezésre - A vetülékkövetési grafikonok a képernyőn ellenőrizhetők - Elsmart szövetközpontosító rendszer áll rendelkezésre

MIELE T6351G

Év: 2001

Töltősúly 18 kg
Fűtött Gáz

YILDRIM 1200MM x 600MM

Év:

Ez egy rozsdamentes acél SS (INOX) kosaras centrifuga szűrő-szárító gép. Használható ruhaszárítóhoz, professzionális mosáshoz és egyéb szűrési alkalmazásokhoz. Minden anyag, amely a centrifugával érintkezik, rozsdamentes acélból készül. 120 cm átmérőjű és 60 cm magas kosárral rendelkezik. A gép súlya kb. 2 tonna kezelőpanel nélkül. Jó állapotú, és közvetlenül a szervizből származik új légrugókkal (légrugók). Komplett egységként érkezik, PLC-vel és inverterrel.Miele PT 8251 szárítógép 2 db

Év:

Kínálunk: Miele PT 8251. üzemképes állapotban ez a többletinformáció a modell alapfelszereltségéhez tartozik. Kérjük, látogatáskor mindig ellenőrizze kétszer is az adatokat. A Miele PT 8251 szárítógép egy robusztus, gázfűtéssel felszerelt ipari megoldás, amelyet a kereskedelmi mosodák igényes követelményeihez terveztek. Ez a két egységben kapható modell jelenleg kiválóan működő állapotban van, biztosítva a megbízható teljesítményt és hatékonyságot. A Miele PT 8251 …

MIELE T 5350 Szárítógép

Év:

Töltősúly 14 kg
Fűtött Elektromosság


A textilkikészítés javítása: Átfogó útmutató a szárítókhoz

A szárítók döntő fontosságúak a textilkikészítő iparban, biztosítják a szükséges hőt és légáramot a szövetek szárításához a különböző befejező folyamatok után. Ezek a gépek növelik a termelékenységet, biztosítják a minőséget és egyszerűsítik a gyártási folyamatot. A szárítók különféle típusainak, jellemzőinek és megvásárlásának szempontjainak megismerése jelentősen javíthatja a textilkikészítési műveleteket. Az Exapro, a használt ipari gépek vezető online piactere, a szárítók széles választékát kínálja, így a vállalkozások versenyképes áron juthatnak hozzá kiváló minőségű berendezésekhez.

Texilszárítók típusai

A textilszárítók különféle típusokban és konfigurációkban kaphatók, hogy megfeleljenek a speciális befejezési igényeknek. Íme a fő típusok áttekintése:

Szárítógépek

A szárítógépek a textilipar legelterjedtebb szárítótípusai, amelyek forgó dobot használnak a szövet szárítására, miközben forró levegőt keringetnek a nedvesség eltávolítására.

 • Standard szárítógépek: Alkalmas különféle szövetek általános célú szárítására. Egyenletes és hatékony szárítási teljesítményt biztosítanak.
 • Nagy kapacitású szárítógépek: Nagyméretű műveletekre tervezték, nagyobb dobkapacitást és nagyobb áteresztőképességet kínálnak.

Szállítószalagos szárítók

A szállítószalagos szárítók, más néven szalagos szárítók, szállítószalagot használnak a szövet fűtött kamrán keresztül történő szállítására. Ideálisak a folyamatos szárítási folyamatokhoz.

 • Egyszalagos szállítószalagos szárítók: egyetlen szállítószalaggal rendelkeznek, és kisebb gyártási mennyiségekhez alkalmasak.
 • Többszalagos szállítószalagos szárítók: Több szállítószalaggal felszerelve a nagyobb kapacitás és a gyorsabb szárítás érdekében, ideális nagyüzemi gyártáshoz.

Rádiófrekvenciás szárítók

A rádiófrekvenciás (RF) szárítók elektromágneses hullámokat használnak a textíliák melegítésére és szárítására. Egyenletes szárítást biztosítanak, és különösen hatékonyak a kényes és hőérzékeny anyagoknál.

 • Szakolásos rádiófrekvenciás szárítók: Kis és közepes méretű tételekhez alkalmasak, és precízen szabályozzák a szárítási körülményeket.
 • Folyamatos rádiófrekvenciás szárítók: Nagy volumenű gyártásra tervezték, folyamatos szárítást biztosítva egyenletes eredménnyel.

Infravörös szárítók

Az infravörös (IR) szárítók infravörös sugárzást használnak a szövet közvetlen felmelegítésére, így gyors és hatékony szárítást tesznek lehetővé. Ideálisak speciális alkalmazásokhoz, például nyomtatott anyagok szárításához.

 • Infravörös paneles szárítók: Használjon infravörös paneleket a hőkibocsátáshoz, célzott szárítási alkalmazásokhoz.
 • Alagút infravörös szárítók: Alagút kialakítású a textíliák folyamatos szárításához, nagy áteresztőképességet és hatékonyságot biztosítva.

Kombinált szárítók

A kombinált szárítók többféle szárítási technológiát integrálnak, hogy sokoldalú és hatékony szárítási megoldásokat kínáljanak. Különféle szövettípusokhoz és gyártási követelményekhez alkalmasak.

 • Kombinált dobos és szállítószalagos szárítók: kombinálja a szárítógépes és szállítószalagos szárítást a rugalmas és nagy kapacitású szárításhoz.
 • IR és RF kombinált szárítók: integrálja az infravörös és rádiófrekvenciás szárítási technológiákat, hogy precíz és hatékony szárítást biztosítson a különböző szövettípusokhoz.

Főbb jellemzők és specifikációk

A textilszárító kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy vegye figyelembe a speciális jellemzőket és specifikációkat, hogy a gép megfeleljen az üzemeltetési követelményeknek. A legfontosabb tényezők a következők:

Szárítási kapacitás

A szárítási kapacitás határozza meg, hogy a szárító mekkora szövetmennyiséget tud kezelni egy tételben vagy folyamatosan. Gondoskodjon arról, hogy a szárító megfeleljen az Ön termelési céljainak, legyen szó kis léptékű tételekről vagy nagyszabású ipari műveletekről. Az Exapro listája részletes specifikációkat tartalmaz a szárítási kapacitásról, így segít megtalálni az igényeinek megfelelő gépet.

Száradási idő

A szárítási idő kritikus a működési hatékonyság szempontjából. A gyorsabb szárítási idők növelhetik az áteresztőképességet és csökkenthetik a gyártási ciklus idejét. Fontolja meg a fejlett szárítási technológiával rendelkező gépeket, amelyek gyors szárítást tesznek lehetővé a textília minőségének romlása nélkül.

Energiahatékonyság

Az energiahatékony gépek csökkentik az üzemeltetési költségeket és a környezetterhelést. Keressen olyan szárítókat, amelyek energiatakarékos funkciókkal rendelkeznek, például szigetelt kamrákkal, hatékony hőcserélőkkel és fejlett vezérlőrendszerekkel az energiafogyasztás optimalizálása érdekében.

Hőmérsékletszabályozás

A precíz hőmérséklet-szabályozás elengedhetetlen a szárított anyagok minőségének és stabilitásának biztosításához. Keressen olyan szárítókat, amelyek fejlett hőmérséklet-szabályozási rendszerrel rendelkeznek, amelyek következetes és pontos hőmérséklet-szabályozást kínálnak.

Automatizálás és vezérlés

A fejlett automatizálási és vezérlőrendszerek növelik a szárítási folyamat pontosságát, konzisztenciáját és hatékonyságát. Az olyan funkciók, mint a programozható beállítások, az érintőképernyős interfészek, a valós idejű felügyelet és az automatizált beállítások jelentősen növelhetik a termelékenységet és biztosíthatják a termék egyenletes minőségét.

Az építés minősége és tartóssága

A gép felépítési minősége és tartóssága elengedhetetlen a hosszú távú működési hatékonysághoz. A kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból és robusztus ötvözetekből készült gépek jobban ellenállnak a kopásnak. A könnyen karbantartható kialakítás és a hozzáférhető alkatrészek leegyszerűsítik a karbantartást, csökkentik az állásidőt és a működési költségeket.

Vezető márkák a textilszárítók területén

A jó hírű márkák magasabb minőséget és jobb támogatást biztosítanak. Íme néhány legnépszerűbb márka a textilszárítók piacán:

 • Babcock: A nagy pontosságú és innovatív szárítóiról ismert Babcock robusztus megoldásokat kínál különféle textilipari alkalmazásokhoz.
 • Biancalani: A tartós és fejlett technológiájukról híres Biancalani szárítógépek népszerűek a textilkikészítő iparban.
 • Menzel: Nagy teljesítményű szárítók széles választékát kínálja, amelyek megbízhatóságukról és hatékonyságukról ismertek az igényes alkalmazásokban.
 • Monforts: sokoldalú szárítókat kínál, amelyeket hatékonyság és robusztusság jellemez, és alkalmas nagyüzemi műveletekre.
 • Brückner: A precíziós és nagy sebességű szárításra tervezett kiváló minőségű gépeiről ismert, amelyek ideálisak összetett és nagy volumenű gyártáshoz.

Az Exapro ezektől és más neves márkáktól származó berendezéseket kínál, biztosítva a hozzáférést a megbízható és jól támogatott gépekhez.

Használt textilszárítók árai

A használt textilszárítók ára nagymértékben eltér olyan tényezőktől függően, mint az életkor, állapot, márka és sajátosságok. Általában az árak több ezer dollártól több tízezer dollárig terjedhetnek. Például egy használt Biancalani szárítógép ára 10 000 és 30 000 dollár között lehet, míg egy csúcskategóriás Monforts szállítószalagos szárító ára 50 000 és 100 000 dollár között lehet. Az Exapro piactere számos árképzési lehetőséget kínál, átláthatóságot és versenyképes ajánlatokat biztosítva a vásárlóknak.

Következtetés

A szárítók nélkülözhetetlen eszközök a textilkikészítő iparban, hatékony és megbízható megoldásokat kínálva a textilszárításhoz. A különböző géptípusok és a vásárláskor figyelembe veendő kulcstényezők megértésével a vállalkozások megalapozott döntéseket hozhatnak, amelyek javítják működési képességeiket. Az Exapro átfogó platformot kínál a kiváló minőségű használt gépek beszerzéséhez, részletes listákat és versenyképes árakat biztosít. Akár szárítógépre, szállítószalagos szárítóra, rádiófrekvenciás szárítóra vagy infravörös szárítóra van szüksége, az Exapro kiterjedt készlete és felhasználóbarát felülete megkönnyíti a megfelelő felszerelés megtalálását a textilkikészítési műveletekhez.