Az Exaproról, a használt ipari gépek piacteréről

Az, hogy gépeket árulunk, nem jelenti azt, hogy gépek vagyunk!

Since 2000 we've helped buyers and sellers trade used machinery through our online marketplace. We work in 9 different languages and have a team of agents here to assist you throughout the entire sale process.

Our concept: combining transparency and efficiency on an international level

Exapro is a B2B marketplace dedicated to its customers and partners. We pay great attention to our worldwide clients in order to answer their specific questions and help them complete a purchase or sale across continents. We treat all inquiries with full transparency, technical competence, and responsibility, as we believe this is the key to successful deals. We can do this because our multi-lingual agents are passionate about international trade. So inquire now to talk to an agent who speaks your language or understands your market.

This is why we stand out - why global businesses, professional end users and small companies alike choose us. We're standing by ready to talk to you and communicate with our customers on a daily basis. We're real people, not just a website.

We provide a global network of international clients and local markets, where we promote used machinery.

What we do: helping buyers and sellers of used machines

Any company, plant or professional reseller wanting to sell some of their plant equipment should register and offer their machines on the Exapro marketplace.

  1. Exapro Agents optimize all offers and promote them both online and offline 
  2. They then select the requests and only proceed with serious buyers
  3. Exapro puts the buyer and seller in touch to organize a visit on site
  4. Once the deal is made, we send a commission invoice to the seller

For more details visit our page how Exapro works.

Exapro története

Az Exapro több mint tíz éve terjeszkedik, új piacokkal és új nyelvekkel bővül, és az elkövetkező években még többet terveznek.

Az Exapro a Kitmondóval és a Virtuoso Data-val együttműködve elindítja a Valorexót, a világ első teljesen automatizált digitális értékbecslési eszközét az ipari berendezések számára. A Valorexo több millió áradatpontot használ fel értékelési jelentések készítéséhez a használt gépek piacára vonatkozóan.

2021

Az Exapro felvásárolja a Kitmondo piacteret, hogy több ipari ágazatot lefedjen, és jobban kiszolgálja az észak-amerikai piacokat. Ezzel megerősíti promóciós szolgáltatásait az aukciósok számára, és évente több mint 400 aukcióra szolgál ki minősített forgalmat.

2018


Az Exapro elindítja új webhelyét, amely több és továbbfejlesztett eszközt kínál a vásárlóknak és az eladóknak

2016


Török és orosz nyelvek hozzáadva a weboldalhoz

2012

Az Exapro két új leányvállalatot nyit az USA-ban és Costa Ricán az amerikai piacok lefedésére, a lengyel nyelv felkerült a weboldalra

2011


cseh, német, olasz és spanyol hozzáadva a webhelyhez

2007


Az üzemek Prágában találhatók, hogy a cég európai fejlesztését hajtsák végre

2005


A franciaországi Saumurban alapított cég, a weboldal angol és francia nyelven érhető el

2000

A cél, az ok és a meggyőződés, amely inspirálja az Exaprot az iparág számára

Minden vállalatnak van egy magasabb rendű célja, amely vezérli a jövőképét és összehívja az érdekelt feleket. Cél és értékek nélkül egy projektnek kevés esélye van arra, hogy valamilyen végső cél felé növekedjen: egy álom felé, amely egy jobb világot teremtene abban a réssel, amelyben szolgál.

why exapro

Simon Sinek „arany körrel” végzett munkája által ihletett Exapro egyértelműen megfogalmazta a „MIÉRT”-et, amely 2000-es megalakulása óta vezeti előre.

Csatlakozás

Digitalizálás
Megoldásvezérelt és innovatív
Az ember és a technológia együtt

Ipari világ

Akarás megzavarni
Az ipar jövője
Indítási zavaró megközelítés

Optimalizálás

B2B az iparágon belül
A növények vevők és eladók
Globális lefedettség

Globális gyártás

Minden szektor
Új és közelgő szolgáltatások
Ipar 5.0

Exapro víziója

Az Exapronál használt gépekkel kereskedünk és népszerűsítünk szerte a világon. A használt gépek iránti szenvedélyünk nem véletlenül alakult ki. A 90-es évek végén rájöttünk, hogy nagy szakadék tátong a piacon: az elavult berendezések és azok esetleges felhasználása közötti elvárt kapcsolat nem valósult meg megfelelően, csak regionális alapon. A Manufacturing World óriási hasznot húzhat a használt gépek kereskedelmének optimális online piacából.

Minden ipari gép a megfelelő helyen

Célunk ezért, hogy a vásárlók jó minőségű használt gépekhez juthassanak megfizethető áron, és az eladóknak gyors módot kínáljunk arra, hogy megbízható vevőket találjanak berendezéseikhez. Meggyőződésünk, hogy minden gépnek teljesítenie kell a célját. Az eladó felesleges gépei azt jelentik, hogy a vevő a költségek csökkentése mellett márkás ipari berendezéseket vásárolhat.

Globálisan feldolgozott és elfogadott

Szemléletünk ügyfélközpontú. A tapasztalt Key Account Managerekből álló nemzetközi csapatnak köszönhetően minden típusú ügyfélnek tudunk támogatást biztosítani: magánszemélyeknek, nagy gyártó cégeknek, sőt viszonteladóknak is. Küldetésünk részét képezi a globális léptékű kereskedés, mivel ez a leghatékonyabb módja a világ különböző szegleteiből érkező vevők és eladók összekapcsolásának.

Személyre szabott támogatás, hogy megtegye azt az extra mérföldet, amelyet a digitális világ önmagában nem kínál Mi egy multinacionális és többnyelvű csapat vagyunk, amely a globális kereskedelemre szakosodott, de erős érdeklődésünk az általunk értékesített vagy beszerzett berendezések műszaki vonatkozásai iránt is. Bár nem vagyunk technikusok, azért vagyunk itt, hogy a vevők és az eladók – akik igazi gépspecialisták – sikeresen kapcsolódjanak, függetlenül a távolságtól vagy az akadályoktól.

A legnagyobb vagyont partnereink jelentik – megbízható vevők és eladók, akikkel hosszú távú kapcsolatokat építettünk ki a használt gépek piacán eltöltött évek során. Nagyra tartjuk az üzleti kapcsolatokat, ez az egyik oka annak, hogy ügyfeleink velünk maradnak, és ismételten kínálnak vagy vásárolnak gépeket az Exapro online platformján keresztül.

A piac és az aukciós világ egyesítése

A használt gépek üzletágában két meglehetősen eltérő piaci megközelítés létezik:

1. a piaci megközelítés, ahol korlátozott mennyiségű gépet kínálnak az eladó által piaci áron. Az idő kevésbé fontos, mint a csökkenő áralku.
2. az ipari aukciók, ahol a gépeket korlátozott időn belül, az irántuk való aktuális keresletet tükröző növekvő áron kell értékesíteni.

Míg piacunk egyértelműen az előbbi megközelítést szolgálja, az utóbbit aktív és speciális promóciók fedezik a Bidsuite-on keresztül, amely az ipari aukciósok végső megoldása.

Meggyőződésünk, hogy nagyon kevés gép érdemli meg a selejtezést. Ezért a selejtezési üzletágat kizárjuk üzleti modellünkből.

Jövő, hogy jobban teljesítse az Exapro küldetését

Az Exapro MIÉRT-ének széles körű hozzájárulása és hatása egyértelműen kijelenti, hogy ambíciónk az, hogy erősségeinkre építkezzünk a gyártási világ fejlesztése érdekében. Ez azt jelenti, hogy össze kell gyűjteni az összes webes tudásunkat, globális kereskedelmi készségeinket és kiterjedt adatbázisunkat, hogy az elkövetkező években új, zavaró szolgáltatásokat fejlesszünk ki az ipar számára.

Ügyfeleink beszámolói: felhasználóiink véleményei és visszajelzései

Találkozni a csapattal

Ma 22 ember segíti a használt gépek vásárlóinak és eladóinak a kapcsolatot világszerte. Az Exapro Team minden tagja egy adott ipari szektorért és földrajzi területért felelős.

Az Exapro ügynökei hetente több száz megkeresést intéznek, kiválasztják a legkomolyabbakat, és felajánlják az eladóknak.

user

Baris

Area Manager - Turkey

user

Darya

HR/Office manager

user

Gabriel

Sales Supervisor

user

Hana

Campaign Manager

user

Ilya

Area Manager - Poland

user

Jan

ExaSaas Assistant

user

Jan

user

Jérémie

Area Manager - Germany

user

Loick

Area Manager - France

user

Maciej

CDO

user

Maxime

COO

user

Nikola

HR assistant

user

Raphael

Area Manager - France

user

Robin

Head of Digital

user

Santi

Area Manager - Italy

user

Soulayma

Campaign Manager

user

Thomas

CEO

Csatlakozzon az Exapro nemzetközi csapatához

Több éves tapasztalattal a globális piacon, az Exaproban sikerült megőriznünk fiatalos lelkületünket. Folyamatosan keresünk proaktív és motivált embereket, akik szeretnek egy barátságos nemzetközi környezetben dolgozni.

Jelenleg nyitott pozíciók

V.I.E. Több mint 12 hónap – német vállalkozásfejlesztés
6 hónap szakmai gyakorlat 2021-ben – minőség
6 hónap szakmai gyakorlat 2021-ben – német nyelvű pozíció