Az

Exapro, a használt ipari gépek vezető piaca, a Offsets 8 Colors and more nyomdagépek válogatott választékát kínálja, ötvözi az innovációt a költséghatékonysággal. Az olyan neves gyártóktól származó gépek, mint a Heidelberg, Komori és Manroland, pontosságot, kiváló minőségű nyomatokat és tartósságot ígérnek. Az Exapro 50 000 és 200 000 euró között terjedő áraival különböző méretű vállalkozásokat kínál, biztosítva az egyensúlyt a megfizethetőség és a minőség között.

8 szín eltolása és további gépek fejlett nyomtatási képességeikről és kivételes minőségükről híresek. Ezeket a gépeket széles körben használják olyan ágazatokban, mint a csúcskategóriás kiadói, luxuscsomagolási és speciális nyomtatási ágazatok. Legyen szó részletes művészeti könyvekről, összetett csomagolási tervekről vagy élénk marketinganyagokról, ezek a gépek páratlan színpontosságot és konzisztenciát biztosítanak.

Az Exapro-n a versenyképes árak mellett a szakemberek kiértékelhetik az alapvető gépparamétereket, így biztosítva, hogy az igényeiknek megfelelően tájékozottan vásároljanak. Merüljön el az Exapro kollekciójában, és használja ki a csúcsminőségű ofszetnyomtatási technológia erejét.

Heidelberg SM 102-8 P

Év: 2000

Színek száma 8
Max. papírszélesség 102 cm
Tökéletesítés Igen
Max. papír hossza 72 cm
Másolatok száma 219 Mio
Szárítógép

Heidelberg XL 75-8-P+LX2-C Offset

Év: 2008

Színek száma 8
Tökéletesítés Igen
Másolatok száma 113 Mio
Bevonó egység Igen

KOMORI LS 1029 P Offset

Év: 2008

Színek száma 10
Max. papírszélesség 53 cm
Tökéletesítés Igen
Max. papír hossza 74 cm
Másolatok száma 98 Mio
Krómozott hengerek IgenHeidelberg CD74-8 P5+LX2 Offset

Év: 2006

CP 2000 konzol érintőképernyő, axiális, cirfumferenciális, átlós regiszter flash memóriával CP 2000 MasterLevel CP 2000 Preset Link Többlapos érzékelő/elszakító Preset : automatikus méretbeállítás az adagolóban Kettős lapérzékelő - kihúzó berendezés Alcolor Vario rendszer csillapítás CombiStar CAN : Technotrans festékhőmérséklet-szabályozás kombinálva csillapító hűtéssel + Alcosmart CP 2000 által vezérelt görgőmosó berendezés CP 2000 által vezérelt vászon-nyomóhenger mosóberendezés Autoplate Kettős átmérőjű átvezető …

Akiyama J-Print 529 Offset

Év: 2005

Max. papír hossza 70 cm
Tökéletesítés Nem
Max. papírszélesség 50 cm

KBA Rapida 75-8 SW SAPC

Év: 2014

Tökéletesítés Igen
Krómozott hengerek Igen

Komori L 628+C Offset

Év: 2000

Szárítógép UV
Bevonó egység Nem


KBA Rapida 74-8

Év: 1994

A KBA Rapida 74-8 nyomdagép 8 nyomószekcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a lap két oldalának egyszerre történő nyomtatását és az óránkénti 15000 lapos maximális nyomtatási sebesség kialakítását. Jellemzők: Maximális papírméret: 520x740 mm Minimális papírméret: 210x297 mm Maximális nyomtatási sebesség: 15 000 lap/óra (kétoldalas nyomtatás) és 18 000 lap/óra (egyoldalas nyomtatás) Kezelendő anyagvastagság: 0,06-0,5 mm Anyagsűrűség: 69-350 g/m2. A berendezést kijevi …
Van Dam CM 608 M Offset

Év: 2004

600 csésze percenként Min./Max. Termékmagasság: 50 mm - 200 mm Min./Max peremátmérő: 50 mm - 230 mm Max. Nyomtatási magasság: 150 mm Max. Nyomtatási hossz: 610 mm UV kikeményítés tüskén Teljesítmény alatt Automatikus betápláló és gyűjtőrendszerrel együtt Helyszín: USA

Iwasaki LR-25 Offset

Év: 1993

Szín 6 Nyomtatási szélesség 180 X 250mm Szalagszélesség 50-280mm Sebesség 30-180 fordulat/perc Nyomtatási típus Betűnyomás. Módszer Intermittáló Süllyesztés (vágással vagy anélkül) Nélkül Leírás 6 színes ofszet nyomdagép. Tekercsről tekercsre


Offset Man Roland R904 7B XXL

Év: 2002

Színek száma 7
Másolatok száma 238 Mio
Az eltolások 8 szín és egyebek megértése az Exapro nyomtatógépek piacán

Az Exapronál arra specializálódtunk, hogy a szakembereket csúcskategóriás ipari gépi megoldásokkal kapcsoljuk össze. Változatos kínálatunk közül a Nyomdagépek kategóriájába tartozik a rendkívül fejlett Offsets 8 Colors és így tovább. Fedezze fel, mi ez a gép, és miért az Exapro ideális piac ezeknek a kifinomult nyomtatógépeknek a megvásárlásához vagy eladásához.

Mi az a 8 szín és egyebek eltolása?

Az ofszetnyomás egy széles körben használt technika, ahol a tintával festett képet egy lemezről egy gumitakaróra viszik át, majd a nyomtatási felületre. Az Offsets 8 Colors and more gépek olyan ofszetgépekre utalnak, amelyek képesek nyolc vagy több különböző színnel nyomtatni. Ezek a gépek általában tartalmazzák a szabványos CMYK-t (ciánkék, bíbor, sárga és kulcs vagy fekete), valamint további színeket, például világos ciánt, világos bíbort és direktszíneket a speciális effektusok és a pontos színegyeztetés érdekében.

Ezeket a gépeket kiváló minőségű, nagy mennyiségű nyomtatásra tervezték, kivételes rugalmasságot és élénkséget kínálva. Azáltal, hogy egy menetben több színt alkalmaznak, ezek a gépek javítják a hatékonyságot, a pontosságot és a kreatív potenciált, így ideálisak összetett és igényes nyomtatási munkákhoz, például csúcskategóriás csomagolásokhoz, művészeti reprodukciókhoz és prémium kiadványokhoz.

Az Exapro előnye: Vásárlás és amp; Eladás ellentételezések 8 szín és egyebek

A használt ipari gépek világában való eligazodás kihívást jelenthet, de az Exapro leegyszerűsíti a folyamatot. Azok számára, akik vásárolni szeretnének, a legfontosabb előnyök sokrétűek.

Az új gépek beszerzése jelentős pénzügyi kötelezettséget jelenthet, különösen kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára. Az Exapro-n keresztül a szakemberek az Offsets 8 Colors és még több gépet az újak árának töredékéért szerezhetik be, ami kivételes ár-érték arányt biztosít. Platformunkon a használt Offsets 8 Colors és több gépek árkategóriája általában 50 000 és 200 000 euró között mozog, tükrözve a kor, a márka, a kopás és a további funkciók tekintetében elérhető változatosságot.

Az Exapronál minden adatlap alapos értékelési folyamaton megy keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden berendezés kiváló állapotban van, és készen áll a következő működési fejezetre. Ez a szigorú ellenőrzési folyamat garantálja, hogy még a használt gépek is megfelelnek a magas minőségi és megbízhatósági követelményeknek.

A nyomtatás területén az Offsets 8 Colors és még több gép a nagy hatékonyságú, kiváló minőségű gyártás bizonyítéka. Akár befektetni, akár eladni szeretne, az Exapro olyan platformot kínál, amely biztosítja a kényelmet, a megbízhatóságot és az értéket. Kezdje el a nyomtatás jövőjét az Exapro segítségével – ahol az innováció találkozik a hagyománnyal.

A 8 szín és egyebek eltolásainak fő előnyei

Az Offsets 8 Colors és több nyomdagép régóta a nyomdaipar sarokköve, és ennek jó oka van. Íme az Offsets 8 Colors és egyebek használatának fő előnyei:

Kiváló minőségű nyomatok

Ezek a gépek kivételes nyomtatási minőségükről ismertek, éles, élénk képeket és szöveget biztosítanak precíz színpontossággal.

Bővített színtartomány

Nyolc vagy több színnel ezek a gépek széles színválasztékot képesek előállítani, beleértve a speciális direktszíneket, fémes tintákat és más egyedi effektusokat, amelyek nagyobb rugalmasságot és kreativitást biztosítanak a nyomattervezésben.

Költséghatékony nagy mennyiségek esetén

A nyomtatási mennyiség növekedésével az ofszetnyomtatás költséghatékonyabbá válik. A lemezek elkészítése után a digitális nyomtatáshoz képest alacsonyabb egységköltséggel lehet nagy mennyiségeket nyomtatni.

Konzisztencia és megbízhatóság

Nyolc szín eltolása és több gép biztosítja az egyenletes minőséget az összes oldalon. A beállítást követően minden nyomat megegyezik az előzővel, így biztosítja az egységességet és a megbízhatóságot a teljes nyomtatási sorozat során.

Sebesség és hatékonyság

Ezek a gépek nagy sebességgel képesek nyomtatni, így ideálisak szűk határidős projektekhez. A több szín egy menetben történő nyomtatásának lehetősége tovább növeli a hatékonyságot.

Sokoldalúság

Nyolc szín eltolása és még több gép képes különféle anyagokra nyomtatni, beleértve a papírt, kartont, műanyagot és egyebeket, így sokféle alkalmazásra alkalmasak.

Tartósság

Az ofszetgépekről származó tinta alaposan felszívódik az anyagban, így víz- és kopásálló nyomatokat eredményez.

Gazdaságos karbantartás

Beállítás után ezek a gépek minimális karbantartás mellett hosszabb ideig működhetnek, tartósságot és hosszú élettartamot biztosítva nyomdai gyártási környezetben.

A 8 szín és egyebek eltolásainak fő gépparaméterei

Az Offsets 8 Colors és több gép értékelésekor vagy megértésekor számos kulcsfontosságú paramétert figyelembe veszünk annak biztosítására, hogy megfeleljen bizonyos követelményeknek. Itt vannak a gép fő paraméterei:

Maximális lapméret

A papír vagy anyag maximális méretét jelzi, amelyre a készülék képes behelyezni és nyomtatni.

Minimális lapméret

A készülék által kezelhető legkisebb papír- vagy anyagméretet jelzi.

Nyomtatási sebesség

Az ív per óra (SPH) mértékegységben mérve ez a paraméter megmutatja, hogy a gép milyen gyorsan képes nyomatokat készíteni.

Tányér mérete

A tintával ellátott képet tároló gépben használt nyomdalemez méretei.

Megjelenítések száma

Megméri, hogy a készülék hány nyomatot vagy „lenyomatot” készített élete során, jelezve a használatot és a hátralévő élettartamot.

Nyomtatási egységek száma

Konkrétan nyolc vagy több ezekhez a fejlett gépekhez, további egységek állnak rendelkezésre speciális tintákhoz vagy bevonatokhoz.

Halmozási kapacitás

Arra a lapszámra vonatkozik, amelyet a gép az adagoló- és gyűjtőtálcáira képes halmozni és kezelni.

Tintavezérlő rendszer

A modern gépek automatizált rendszerekkel rendelkeznek a tinta áramlásának és eloszlásának szabályozására és beállítására, így biztosítva az egyenletes nyomtatási minőséget.

Szárítórendszer

Részletesen ismerteti a gép tintaszárítási módszerét, amely kulcsfontosságú a nyomtatási minőség és sebesség megőrzéséhez.

Meghúzórendszer

Leírja a lemezek felszerelését és meghúzását, ami befolyásolja az átállási időt és a nyomtatási minőséget.

Működési méretek

A gép fizikai mérete, beleértve a hosszát, szélességét és magasságát, döntő fontosságú az alapterületigény meghatározásához.

Súly

A gép össztömege, amely fontos a telepítés, a szállítás és a padlótervezés szempontjából.

Automatizálási szolgáltatások

A modern gépek automatizált funkciókkal vannak felszerelve olyan feladatokhoz, mint a lemezcsere, tisztítás és öndiagnózis a hibaelhárításhoz.

Kompatibilitás

A készülék kompatibilis-e bizonyos tintákkal, bevonatokkal vagy további modulokkal.

Ezeknek a paramétereknek a megértése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak egy Offsets 8 Colors és több gép vásárlásakor, így biztosítva, hogy az megfeleljen a gyártási követelményeknek, a helyszűkületnek és a költségvetésnek.

Eltolások felhasználási területe 8 szín és több gép

Nyolc szín eltolása és még több gép – sokoldalúságuknak és a kiváló minőségű nyomatkészítéshez szükséges kapacitásuknak köszönhetően – számos területen alkalmazható. Íme egy összefoglaló az elsődleges felhasználási területekről:

Kiadók

Ideális magazinok, újságok, könyvek és egyéb folyóiratok nyomtatásához, nagy sebességű és állandó minőséget biztosítva nagy példányszámban.

Kereskedelmi nyomtatás

Prospektusok, szórólapok, szórólapok és poszterek készítésére használják, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy tömegesen hozzanak létre élénk és éles marketinganyagokat.

Csomagolóipar

Eltolások 8 szín és még több gép tökéletes kartonokra, dobozokra és különféle csomagolóanyagokra történő nyomtatáshoz, különböző vastagságok és anyagok kezelésére.

Írószerek gyártása

Az olyan tételeket, mint a névjegykártyák, fejléces papírok és borítékok, gyakran nyomtatják ezekkel a gépekkel a professzionális megjelenés és megjelenés érdekében.

Űrlapok és dokumentumok

Tartalmazza a számlák, űrlapok és egyéb hivatalos dokumentumok nyomtatását, amelyeket a vállalkozások és intézmények nagy mennyiségben igényelnek.

Naptárak és naplók

A pontos színvisszaadásnak köszönhetően ezek a gépek alkalmasak tetszetős naptárak és naplók készítésére.

Albumborítók és vinyl hüvelyek

A zeneiparban ezeket a gépeket kiváló minőségű albumborítók és bakelit borítók nyomtatására használják.

Katalógusok

A kiskereskedők és a gyártók kiterjedt termékkatalógusokat állítanak elő ezekkel a gépekkel, kihasználva a nagy példányszámok hatékony kezelésére való képességüket.

Közvetlen e-mailes hirdetés

A nagy mennyiségben kiküldendő promóciós levelek számára az ofszetnyomtatás költséghatékony és minőségi megoldást kínál.

Képzőművészeti reprodukciók

Művészek és galériák kiváló minőségű művészeti nyomatok vagy reprodukciók készítésére használják, megőrizve az eredeti műalkotások integritását és élénkségét.

Képregények és képregények

A képregények és képregények részletgazdag képei és élénk színei nagymértékben profitálnak az Offsets 8 Colors és több gép színpontosságából.

Tankönyvek és oktatási anyagok

Ezek a gépek kulcsfontosságúak az oktatási kiadóknak évente szükséges nagyszámú tankönyv és oktatási melléklet nyomtatásához.

A 8 szín offset gyártói és további gépek

Az ofszetnyomdaipar számos neves gyártója ismert minőségéről és innovációjáról. Íme néhány kiemelkedő Offsets 8 Colors és több gép gyártója:

Heidelberg

Az ofszetnyomtatás világában vezető név, a Heidelberg gépek tartósságukról, minőségükről és fejlett tulajdonságaikról híresek.

Komori

A japán székhelyű Komori a nyomdaipar jelentős szereplője, fejlett ofszetnyomtatási megoldásairól és technológiai innovációiról ismert.

Manroland

Egy másik fontos szereplő Németországból, a Manroland az ofszetnyomógépek széles választékát kínálja, különféle igényekre szabva.

Koenig & Bauer (KBA)

Az egyik legrégebbi nyomdagép-gyártó, a KBA a nyomtatási megoldások átfogó választékát kínálja, beleértve a kiváló minőségű ofszetgépeket.

Ryobi MHI Graphic Technology (RMGT)

A Ryobi Limited és a Mitsubishi Heavy Industries Printing & A Packaging Machinery, az RMGT a piac legfejlettebb ofszetnyomógépeit kínálja.

Akiyama

A többszínű ofszet sajtológépeiről ismert Akiyama pontosságáról és megbízhatóságáról ismert a nyomdaiparban.

Amikor a vásárlást fontolgatja, vagy éppen az Offsets 8 Colors és további gépek után kutat, elengedhetetlen, hogy tájékozódjon ezeknek a gyártóknak a konkrét modelljeiről, értékeléseiről és az értékesítés utáni szolgáltatásról. Minden márkának megvannak a maga erősségei, különlegességei és technológiai újításai, amelyek megfelelnek a különböző nyomtatási követelményeknek.

Következtetés

8-as eltolás A színek és a további nyomtatógépek felbecsülhetetlen értéket képviselnek a nyomdaiparban, mivel kiváló minőségű, költséghatékony és hatékony megoldásokat kínálnak a nyomtatási feladatok széles skálájához. Legyen szó kiadókról, kereskedelmi nyomdákról vagy csomagolásról, ezek a gépek kiváló nyomtatási eredményeket és fokozott termelékenységet biztosítanak. Az Exapro támogatásával egy Offsets 8 Colors és több gép beszerzése vagy eladása egyszerű és megbízható folyamattá válik, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy arra összpontosítsanak, amit a legjobban értenek – kivételes nyomdai anyagok készítése.