Az

Exapro, a használt ipari gépek vezető piaca, az Offsets 6 Colors nyomtatógépek válogatott választékát kínálja, ötvözi az innovációt a költséghatékonysággal. A nagyra becsült gyártóktól, például Heidelbergtől, Komoritól és Manrolandtól származó gépek pontosságot, kiváló minőségű nyomatokat és hosszú élettartamot ígérnek. A 30 000 és 150 000 euró között terjedő áraival az Exapro különböző méretű vállalkozásokat kínál, biztosítva az egyensúlyt a megfizethetőség és a minőség között.

A kivételes nyomtatási minőségükről és fejlett képességeikről híres Offsets 6 Colors gépeket széles körben használják a különböző ágazatokban, a csúcskategóriás kiadóktól a komplex csomagolásgyártásig. Legyen szó lenyűgöző művészeti könyvekről, részletes brosúrákról vagy bonyolult csomagolási tervekről, ezek a gépek biztosítják a konzisztenciát és a kiválóságot.

Az Exapro szolgáltatásban a versenyképes árak mellett a szakemberek kiértékelhetik az alapvető gépparamétereket, így biztosítva, hogy az igényeiknek megfelelően tájékozottan vásároljanak. Merüljön el az Exapro kollekciójában, és használja ki az iparágvezető ofszetnyomtatás erejét.

Man Roland 506 LV UV

Év: 2003

Max. papír hossza 74 cm
példányszám 81 Mio
Max. papírszélesség 52 cm
Szárítógép UV + IR

Heidelberg SM 74 Hat szín eltolása

Év: 1997

Max. papír hossza 70 cm
példányszám 178 Mio
Max. papírszélesség 50 cm
Tökéletesítés Igen

Mitsubishi Diamond

Év: 2006

Max. papír hossza 74 cm
példányszám 161 Mio
Szárítógép ÉS
Max. papírszélesség 104 cm
Tökéletesítés Nem
Krómozott hengerek Igen

Man Roland 306 HG 0B Hat szín eltolása

Év: 1998

Man Roland 306 HG 0B, gyári szám: 27175B, gyártási év 1998. A gép lemez nélkül van. Letétbe helyezve az egyik varsói telephelyünkön. Több éve nem dolgozik.

Roland 700 Hat szín eltolása

Év: 2001

Max. papír hossza 102 cm
Max. papírszélesség 72 cm

Planeta Varimat VL 77-3 Hat szín eltolása

Év: 1990

Max. papír hossza 142 cm
Szárítógép ÉS
Max. papírszélesség 102 cm

Heidelberg SM102-6P+L

Év: 1991

Max. papír hossza 102 cm
példányszám 212 Mio
Szárítógép ÉS
Max. papírszélesség 72 cm
Tökéletesítés Igen
Bevonó egység Igen

MAN Roland ULTRAMAN O - VII GSH Hat szín eltolása

Év: 1985

Max. papír hossza 160 cm
Max. papírszélesség 120 cm

Heidelberg 506 OB LV HYBRID Hat szín eltolása

Év: 2003

Max. papír hossza 53 cm
Max. papírszélesség 74 cm

MAN Roland 306 + PLV Hat szín eltolása

Év: 1998

Max. papír hossza 53 cm
példányszám 170 Mio
Max. papírszélesség 74 cm
Tökéletesítés Igen

Man Roland 806-7+L Hat szín eltolása

Év: 1989

Max. papír hossza 160 cm
példányszám 110 Mio
Szárítógép ÉS
Max. papírszélesség 110 cm
Tökéletesítés Nem
Bevonó egység Igen

OMSO DM 44/6 N

Év: 2011

Max. papír hossza 150 cm
Max. papírszélesség 105 cm

NEBIOLO COLORA 56+C Hat szín eltolása

Év: 1982

Max. papír hossza 100 cm
Szárítógép ÉS
Max. papírszélesség 140 cm
Bevonó egység Igen

Használt KOMORI L 628 CX Offset hat szín

Év: 1998

Max. papír hossza 72 cm
példányszám 65 Mio
Szárítógép ÉS
Max. papírszélesség 52 cm
Tökéletesítés Igen
Bevonó egység Igen

Codimag Viva 420 Aniflo Hat szín eltolása

Év: 2015

Max. papírszélesség 41.91 cm
Szárítógép UV

Man Roland R306

Év: 1995

Max. papír hossza 53.34 cm
példányszám 14 Mio
Szárítógép ÉS
Max. papírszélesség 73.66 cm
Tökéletesítés Igen
Krómozott hengerek Igen

Muller Martini VSOP 33

Év: 2012

Max. papír hossza 85 cm
Tökéletesítés Igen
Bevonó egység Nem
Max. papírszélesség 72 cm
Szárítógép UV
Krómozott hengerek Igen


Az eltolások 6 szín megértése az Exapro nyomtatógépek piacán

Az Exapronál büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb megoldásokat kínáljuk a szakembereknek az ipari gépekkel kapcsolatos igényeik kielégítésére. Nyomdagépeink kategóriája a kínálat széles skálája közül a fejlett 6 színt kínálja. Fedezzük fel, mit tartalmaz ez a gép, és miért az Exapro a legfőbb piactér a vásárláshoz vagy eladáshoz.

Mi az az Offsets 6 Colors?

Az ofszetnyomtatás, amelyet gyakran "ofszetként" is emlegetnek, egy széles körben használt nyomtatási technika, ahol a tintával festett kép egy lemezről egy gumitakaróra, majd a nyomtatási felületre kerül. Az Offsets 6 Colors gépek kifejezetten azokra az ofszetgépekre vonatkoznak, amelyek hat különböző színnel képesek nyomtatni, általában a szabványos CMYK-t (ciánkék, bíbor, sárga és kulcs vagy fekete), valamint további két színt speciális effektusokhoz vagy direktszínekhez.

Ezeket a gépeket kiváló minőségű, nagy mennyiségű nyomtatásra tervezték, élénk és precíz színvisszaadást biztosítva. Azáltal, hogy mind a hat színt egy menetben alkalmazzák, ezek a gépek fokozzák a hatékonyságot, a pontosságot és a sokoldalúságot, így ideálisak összetett és igényes nyomtatási munkákhoz, például csúcskategóriás marketinganyagokhoz, csomagoláshoz és prémium kiadványokhoz.

Az Exapro előnye: Vásárlás és amp; Értékesítés 6 színben

A használt ipari gépek világában való eligazodás kihívásnak tűnhet, de az Exapro leegyszerűsíti a folyamatot. Azok számára, akik vásárolni szeretnének, a legfontosabb előnyök sokrétűek.

Az új gépek beszerzése jelentős pénzügyi kötelezettséget jelenthet, különösen kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára. Az Exapro révén a szakemberek az Offsets 6 Colors gépeket az újak árának töredékéért szerezhetik be, így kivételes ár-érték arányt biztosítanak. Platformunkon a használt Offsets 6 Colors gépek árkategóriája általában 30 000 és 150 000 euro között mozog, tükrözve a kor, a márka, a kopás és a további funkciók tekintetében elérhető változatosságot.

Az Exapronál minden adatlap alapos értékelési folyamaton megy keresztül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden berendezés kiváló állapotban van, és készen áll a következő működési fejezetre. Ez a szigorú ellenőrzési folyamat garantálja, hogy még a használt gépek is megfelelnek a magas minőségi és megbízhatósági követelményeknek.

A nyomtatás területén az Offsets 6 Colors gépek a nagy hatékonyságú, kiváló minőségű gyártás bizonyítékai. Akár befektetni, akár eladni szeretne, az Exapro olyan platformot kínál, amely biztosítja a kényelmet, a megbízhatóságot és az értéket. Kezdje el a nyomtatás jövőjét az Exapro segítségével – ahol az innováció találkozik a hagyományokkal.

A 6 szín eltolásainak fő előnyei

Az Offsets 6 Colors nyomdagépek régóta a nyomdaipar sarokkövei, és ennek jó oka van. Íme az Offsets 6 Colours használatának fő előnyei:

Kiváló minőségű nyomatok

Az Offsets 6 Colors gépek kivételes nyomtatási minőségükről ismertek, éles, élénk képeket és szöveget biztosítanak precíz színpontossággal.

Bővített színtartomány

A hat színnel ezek a gépek szélesebb színskálát képesek előállítani, beleértve a speciális direktszíneket és a fémes tintákat, így nagyobb rugalmasságot és kreativitást biztosítanak a nyomattervezésben.

Költséghatékony nagy mennyiségek esetén

A nyomtatási mennyiség növekedésével az ofszetnyomtatás költséghatékonyabbá válik. A lemezek elkészítése után a digitális nyomtatáshoz képest alacsonyabb egységköltséggel lehet nagy mennyiségeket nyomtatni.

Konzisztencia és megbízhatóság

Az Offsets 6 Colors gépek egyenletes minőséget biztosítanak minden oldalon. A beállítást követően minden nyomat megegyezik az előzővel, így biztosítja az egységességet és a megbízhatóságot a teljes nyomtatási sorozat során.

Sebesség és hatékonyság

Ezek a gépek nagy sebességgel képesek nyomtatni, így ideálisak szűk határidős projektekhez. A hat szín egyetlen menetben történő nyomtatásának lehetősége tovább növeli a hatékonyságot.

Sokoldalúság

A 6 szín eltolása A gépek különféle anyagokra tudnak nyomtatni, beleértve a papírt, kartont, műanyagot és egyebeket, így sokféle alkalmazásra alkalmasak.

Tartósság

Az ofszetgépekről származó tinta alaposan felszívódik az anyagban, így víz- és kopásálló nyomatokat eredményez.

Gazdaságos karbantartás

Beállítás után ezek a gépek minimális karbantartás mellett hosszabb ideig működhetnek, tartósságot és hosszú élettartamot biztosítva nyomdai gyártási környezetben.

A 6 szín eltolásainak fő gépparaméterei

Az Offsets 6 Colors gép értékelése vagy megértése során számos kulcsfontosságú paramétert figyelembe veszünk annak biztosítására, hogy megfeleljen bizonyos követelményeknek. Itt vannak a gép fő paraméterei:

Maximális lapméret

A papír vagy anyag maximális méretét jelzi, amelyre a készülék képes behelyezni és nyomtatni.

Minimális lapméret

A készülék által kezelhető legkisebb papír- vagy anyagméretet jelzi.

Nyomtatási sebesség

Az ív per óra (SPH) mértékegységben mérve ez a paraméter megmutatja, hogy a gép milyen gyorsan képes nyomatokat készíteni.

Tányér mérete

A tintával ellátott képet tároló gépben használt nyomdalemez méretei.

Megjelenítések száma

Megméri, hogy a készülék hány nyomatot vagy „lenyomatot” készített élete során, jelezve a használatot és a hátralévő élettartamot.

Nyomtatási egységek száma

Konkrétan hat az Offsets 6 Colours esetén, további egységek állnak rendelkezésre speciális tintákhoz vagy bevonatokhoz.

Halmozási kapacitás

Arra a lapszámra vonatkozik, amelyet a gép az adagoló- és gyűjtőtálcáira képes halmozni és kezelni.

Tintavezérlő rendszer

A modern gépek automatizált rendszerekkel rendelkeznek a tinta áramlásának és eloszlásának szabályozására és beállítására, így biztosítva az egyenletes nyomtatási minőséget.

Szárítórendszer

Részletesen ismerteti a gép tintaszárítási módszerét, amely kulcsfontosságú a nyomtatási minőség és sebesség megőrzéséhez.

Meghúzórendszer

Leírja a lemezek felszerelését és meghúzását, ami befolyásolja az átállási időt és a nyomtatási minőséget.

Működési méretek

A gép fizikai mérete, beleértve a hosszát, szélességét és magasságát, döntő fontosságú az alapterületigény meghatározásához.

Súly

A gép össztömege, amely fontos a telepítés, a szállítás és a padlótervezés szempontjából.

Automatizálási szolgáltatások

A modern gépek automatizált funkciókkal vannak felszerelve olyan feladatokhoz, mint a lemezcsere, tisztítás és öndiagnózis a hibaelhárításhoz.

Kompatibilitás

A készülék kompatibilis-e bizonyos tintákkal, bevonatokkal vagy további modulokkal.

E paraméterek megértése lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak egy Offsets 6 Colors gép vásárlásakor, így biztosítva, hogy az megfeleljen a gyártási követelményeknek, a helyszűkületnek és a költségvetésnek.

Az eltolásos 6 színgépek felhasználási területe

Offsets 6 Colors gépek sokoldalúságuk és kiváló minőségű nyomtatási kapacitásuk miatt számos területen alkalmazhatók. Íme egy összefoglaló az elsődleges felhasználási területekről:

Kiadók

Ideális magazinok, újságok, könyvek és egyéb folyóiratok nyomtatásához, nagy sebességű és állandó minőséget biztosítva nagy példányszámban.

Kereskedelmi nyomtatás

Prospektusok, szórólapok, szórólapok és poszterek készítésére használják, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy tömegesen hozzanak létre élénk és éles marketinganyagokat.

Csomagolóipar

Az Offsets 6 Colors gépek tökéletesek kartonokra, dobozokra és különféle csomagolóanyagokra történő nyomtatáshoz, különböző vastagságok és anyagok kezelésére.

Írószerek gyártása

Az olyan tételeket, mint a névjegykártyák, fejléces papírok és borítékok, gyakran nyomtatják ezekkel a gépekkel a professzionális megjelenés és megjelenés érdekében.

Űrlapok és dokumentumok

Tartalmazza a számlák, űrlapok és egyéb hivatalos dokumentumok nyomtatását, amelyeket a vállalkozások és intézmények nagy mennyiségben igényelnek.

Naptárak és naplók

A pontos színvisszaadásnak köszönhetően ezek a gépek alkalmasak tetszetős naptárak és naplók készítésére.

Albumborítók és vinyl hüvelyek

A zeneiparban ezeket a gépeket kiváló minőségű albumborítók és bakelit borítók nyomtatására használják.

Katalógusok

A kiskereskedők és a gyártók kiterjedt termékkatalógusokat állítanak elő ezekkel a gépekkel, kihasználva a nagy példányszámok hatékony kezelésére való képességüket.

Közvetlen e-mailes hirdetés

A nagy mennyiségben kiküldendő promóciós levelek számára az ofszetnyomtatás költséghatékony és minőségi megoldást kínál.

Képzőművészeti reprodukciók

Művészek és galériák kiváló minőségű művészeti nyomatok vagy reprodukciók készítésére használják, megőrizve az eredeti műalkotások integritását és élénkségét.

Képregények és képregények

A képregények és képregények részletgazdag képei és élénk színei nagy hasznot húznak az Offsets 6 Colors gépek színpontosságából.

Tankönyvek és oktatási anyagok

Ezek a gépek kulcsfontosságúak az oktatási kiadóknak évente szükséges nagyszámú tankönyv és oktatási melléklet nyomtatásához.

Offsets 6 Colors gépek gyártói

Az ofszetnyomdaipar számos neves gyártója ismert minőségéről és innovációjáról. Íme néhány kiemelkedő Offsets 6 Colors gépgyártó:

Heidelberg

Az ofszetnyomtatás világában vezető név, a Heidelberg gépek tartósságukról, minőségükről és fejlett tulajdonságaikról híresek.

Komori

A japán székhelyű Komori a nyomdaipar jelentős szereplője, fejlett ofszetnyomtatási megoldásairól és technológiai innovációiról ismert.

Manroland

Egy másik fontos szereplő Németországból, a Manroland az ofszetnyomógépek széles választékát kínálja, különféle igényekre szabva.

Koenig & Bauer (KBA)

Az egyik legrégebbi nyomdagép-gyártó, a KBA a nyomtatási megoldások átfogó választékát kínálja, beleértve a kiváló minőségű ofszetgépeket.

Ryobi MHI Graphic Technology (RMGT)

A Ryobi Limited és a Mitsubishi Heavy Industries Printing & A Packaging Machinery, az RMGT a piac legfejlettebb ofszetnyomógépeit kínálja.

Akiyama

A többszínű ofszet sajtológépeiről ismert Akiyama pontosságáról és megbízhatóságáról ismert a nyomdaiparban.

Amikor a vásárlást fontolgatja, vagy csak az Offsets 6 Colors gépek után kutat, feltétlenül tájékozódjon ezeknek a gyártóknak a konkrét modelljeiről, értékeléseiről és az értékesítés utáni szolgáltatásról. Minden márkának megvannak a maga erősségei, különlegességei és technológiai újításai, amelyek megfelelnek a különböző nyomtatási követelményeknek.

Következtetés

Offsets 6 Colors nyomtatógépek felbecsülhetetlen értéket képviselnek a nyomdaiparban, mivel kiváló minőségű, költséghatékony és hatékony megoldásokat kínálnak a nyomtatási feladatok széles skálájához. Legyen szó kiadókról, kereskedelmi nyomdákról vagy csomagolásról, ezek a gépek kiváló nyomtatási eredményeket és fokozott termelékenységet biztosítanak. Az Exapro támogatásával egy Offsets 6 Colors gép beszerzése vagy eladása egyszerű és megbízható folyamattá válik, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy arra összpontosítsanak, amit a legjobban értenek – kivételes nyomdai anyagok készítése.