Leírás
Célvonal kapacitása: 80-120 sertés óránként
Skálázhatóság: független alrendszereknek és automatizálásnak köszönhetően
A vonal a következő elemeket tartalmazza:
1. Az állatok fogadása és kezelése
Helyszín: állatmérleg, irodai előcsarnok, haszonállat elkülönítő terület
Felszerelés:
Állatmérleg - a haszonállatok pontos mérlegelése (kapacitás: 120 db/óra).
Kéz- és kötényfertőtlenítő mosók - a személyzet biztonságának biztosítása.
2. Kábítás és kivéreztetés
Elhelyezés: hurokmosó, egységadagoló,
Felszerelés:
Elektromos sertéskábító
Vérző szállítószalag
Vérgyűjtő tálcák
Hurokmosó leengedő mechanizmussal - kapacitás: 100-120 db/óra.
3. Gőzölés és leforrázás
Helyszín: Gőzölés és kefélés
Berendezés: A berendezéseket a következő eszközökkel kell felszerelni:
főzőkád: főzőkád
Kefe (csillag)
Automatikus pozicionáló rendszer - 80-120 db/óra
4. Előzetes vágás és a szervek eltávolítása
Helyszín: Bélszeparátor, gyomorürítő asztal
Felszerelés:
Bél- és gyomortisztító vonalak
Gyomorcentrifuga
Fúvórendszer - legfeljebb 120 darab/óra
5. Megfelelő vágás
Helyszín: Vágás
Berendezés
Felső vágási vonal
Ellenőrző platformok
Tinta szállítószalag
Minőségjelölő állomások
Kötények, fertőtlenítő berendezések
6. Hűtés és szétválasztás
Helyszín: Elválasztó hűtő
Berendezés: A berendezés:
Felakasztási rendszer
Függesztett kocsik
Raklapozás és végső mérlegelés
7. Tisztítás, hulladék és csomagolás
Helyszín: Csomagolási és hulladéktároló terület
Berendezések:
Anyagleválasztó
tálcás csomagoló
Raklapcsomagoló
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a leírást automatikusan lefordították. További információért forduljon hozzánk. A hirdetésben szereplő információk tájékoztató jellegűek. Az Exapro azt javasolja, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a részleteket az eladóval